Representerer du et utleieagentur?

Gjør som tusenvis av lykkelige utleiere på HomeAway


Ofte stilte spørsmål

 • Hvem er HomeAway?
  HomeAway er verdenslederen i ferieutleie med over én million annonser i 190 land. Gjennom vårt verdensomspennende nettverk av nettsider kan utleiere og agenturer tilby ferieboliger som gir gjestene en uforglemmelig opplevelse, med fordeler som større plass og mer privatliv. Alt dette for mindre enn prisen på tradisjonelle hoteller og overnattingssteder.
 • Hvorfor burde jeg annonsere utleie på HomeAway?
  En annonse på HomeAway gjør det enklere å tjene på utleie. Som verdensleder på ferieutleie kan vi tilby deg synlighet blant mer enn 44 millioner feriegjester hver måned. Vårt internasjonale nettverk inkluderer 25 nettsteder fra hele verden, blant annet de to mest populære ferieboligutleierne i Storbritannia, og sider i Frankrike, Brasil, Australia, Tyskland, USA, Canada, Mexico, Spania, Italia, med flere.
 • Hva følger med annonsen min?
  Hver annonse kommer med alt det du trenger for å begynne å leie ut feriebolig og få inntekter, slik som plass til 24 bilder i høy oppløsning, et interaktivt kart og en reservasjonskalender. Så snart du registrerer deg, kan du dermed begynne å sette opp annonsen din – og få bookinger!
 • Har jeg kontroll på hvem som leier boligen min?
  Ja. Du bestemmer alltid hvem som leier hjemmet ditt. Hvert eneste spørsmål og hver eneste bookingforespørsel blir sendt til deg. Du kan snakke med feriegjestene på forhånd for å finne ut mer om dem og forsikre deg om at de er det du ser etter for boligen din.
 • Hva slags typer feriebolig kan jeg annonsere?
  På HomeAway går vi etter “hele huset, hele familien – en hel ferie”. Som del av dette leier vi bare ut hele ferieboliger. Men det behøver absolutt ikke være et hus! Utleieboliger vi godtar kan være hus, leiligheter og villaer, i tillegg til låver, båter, bungalower, hytter, slott, skihytter, herregårder, yachter og jurter, samt andre typer bygninger reisende kan ha lyst til å leie for hele ferien sin.