Få flere forespørsler ved hjelp av anmeldelser fra tidligere gjestertidligere-gjesters-anmeldelser-img.pngAnmeldelser fra tidligere gjester er viktig i din annonse. Feriegjester søker aktivt etter anmeldelser og leser de oppmerksomt før de sender en forespørsel. Våre data viser at også ferieboliger med bare 3 anmeldelser gjennomsnittlig mottar 23 % flere forespørsler enn eiendommer uten anmeldelser.

Siden reisende elsker anmeldelser, har vi gjort det enkelt for dem å finne og lese anmeldelser av ferieboliger på HomeAway.no. Du kan derfor sikre deg mange anmeldelser fra tidligere gjester for å gjøre eiendommen din mer attraktiv for feriegjester og for å hjelpe deg selv til å få flere forespørsler.


Slik får du anmeldelser tilknyttet annonsen av ferieboligen din:


Når annonsen din er online kan dine tidligere gjester klikke på pekeren ”skriv anmeldelse” øverst i annonsen og sende inn en anmeldelse om din feriebolig.

Siden anmeldelser er så viktig for din annonse og kan øke antall forespørsler, anbefaler vi at du ikke overlater de til tilfeldighetene! Send tidligere gjester en personlig forespørsel om anmeldelse via e-post med direkt lenke til anmeldelsessiden din.


Slik finner feriegjester anmeldelser av ferieboligen din:


Vi har gjort det så enkelt som mulig for feriegjester å finne anmeldelser:

  • Anmeldelsene av eiendommen din vises både i din annonse og på siden for ferieboliganmeldelser.
  • I oppsummeringen av ferieboligen din i søkeresultatene vises også antall anmeldelser.
  • Feriegjester kan sortere søkeresultatene for å se ferieboligene som har flest anmeldelser.


Slik fungerer vår anmeldelsesfunksjon:


Anmeldelsesfunksjonen på HomeAway fungerer slik:

  • For å skrive en anmeldelse klikker feriegjesten din på pekeren til din annonse eller e-posten med forespørsel om anmeldelse.
  • Når gjesten din sender inn en anmeldelse, sendes en e-post for bekreftelse av innlegget.
  • Når anmeldelsen er bekreftet av feriegjesten, sendes den til moderatorene våre for å sikre at anmeldelsen er i tråd med våre retningslinjer for innhold.
  • Hvis anmeldelsen godkjennes, sendes et e-post-varsel til deg. Dette varselet inneholder lenken til en side hvor du kan legge inn et svar fra eieren dersom du ønsker det.
  • Anmeldelsen vil settes inn i annonsen din innen 7 dager fra du har mottatt varselet.