Vårt internasjonale nettverk


   
HomeAway tilbyr deg en rimelig mulighet for å leie ut ferieboligen din også til internasjonale gjester. Du kan dermed motta flere forespørsler enn via andre nettsteder. Et ettårig abonnement på HomeAway.no inkluderer også gratis offentliggjørelse på våre mer enn 20 nettsteder som tilhører vårt internasjonale nettverk - du når 185 millioner reisende per år.

Du kan administrere dine internasjonale annonser via din HomeAway.no utleierkonto.


Hvilke nettsteder er inkludert i et standardabonnement
Ferieboligen din oppføres også på følgende HomeAway-nettsteder:

HomeAway USA HomeAway Danmark
HomeAway Holiday-Rentals Storbritannia HomeAway Sverige
HomeAway Portugal HomeAway Finland
HomeAway Italia HomeAway Nederland
HomeAway Spania Abritel Frankrike
HomeAway Canada Alugue Temporada Brasil
FeWo-direkt Tyskland HomeAway Mexico
HomeAway Østerrike HomeAway Colombia
HomeAway Australia HomeAway Argentina
HomeAway India Homelidays.com  
Homelidays.it Homelidays.es  

Du kan også se annonsen din på våre partnersider ved å klikke på linken for den siden du vil besøke, og oppgi feriebolignummeret ditt i søkefeltet på startsiden.


Nå ut til enda flere feriegjester med en internasjonal pakke
Ved å kjøpe en oppgradering kan du oppnå en bedre plassering i søkeresultatene.

Oppgrader til komplettannonse på FeWo-direkt
Oppgrader til komplettannonse på Homeaway.co.uk
Oppgrader til komplettannonse på HomeAway.nl


Hva er fordelen med en oppgradering?
Plasseringen i søkeresultatene på våre internasjonale sider er inndelt. Standardannonsen din vises gratis lengere nede i søkeresultatene, nedenfor annonser fra annonsører som har kjøpt abonnementet sitt direkte på de respektive sidene.

Når du tilføyer en internasjonal oppgradering til abonnementet ditt, får annonsen din samme plassering som de øvrige, direkte kjøpte annonsene. Dvs. at den vises på toppen av søkeresultatene. Ferieboliger med en oppgradert annonse mottar i gjennomsnitt 5 ganger så mange forespørsler fra de gjeldende sidene.

Hvis du målrettet ønsker kunder fra et bestemt lands, f.eks. Tyskland, kan du kjøpe en tysk oppgradering.

Du har på samme måte muligheten til å kjøpe hele pakker med internasjonale oppgraderinger og betydelig prisbesparelse, som f.eks. vår Europapakke eller Skandinaviapakke.

Når du tilføyer en internasjonal oppgradering og samtidig har kjøpt en søkeposisjon for annonsen din, har det også innflytelse på din annonses plassering. Hvis du har kjøpt en bronse oppgradering, vil den vises på bronse-nivå på de HomeAway-sidene som allerede har innført plassering etter søkeposisjon i søkeresultatene, som HomeAway.com, VRBO.com, Abritel.fr, FeWo-Direkt.de eller HomeAway.co.uk.

Hva med språket?
All informasjon blir automatisk oversatt til det språket som gjelder som nettsidens nasjonale språk. Du har også muligheten til å oversette de forskjellige språkene selv. Dette kan du lese mer om her. I forbindelse med kjøp av internasjonale oppgraderinger og pakker, tilbyr vi også profesjonell oversettelse av annonsen din til en rekke språk.