HomeAway OversettelsestjenesteInternational Advertising Med ditt abonnement på HomeAway.no publiseres ferieboligannonsen din også gratis på mer enn 20 HomeAway-nettsteder i Europa, Amerika og Australia.

For at våre kunder kan få maksimalt utbytte av internasjonal annonsering, introduserte vi nylig HomeAway Oversettelsestjenesten. Denne gratistjenesten oversetter automatisk hele annonsen din slik at den kan publiseres på andre språk. Dette hjelper reisende til å få mer informasjon om din feriebolig og øker derfor antallet forespørsler du får fra våre internasjonale nettsteder.

Hvordan fungerer HomeAways oversettelsestjeneste?


Basisdetaljer om din ferieboligen, priser, tilgjengelighet og bilder blir alltid automatisk oppdatert på våre internasjonale nettsteder når du oppdaterer din annonse på HomeAway.no. Den nye oversettelsestjenesten på HomeAway forbedrer dette ved også å oversette din beskrivelse til andre språk hver gang du oppdaterer din norske annonse. Slik fungerer det:

 • Vi oversetter din annonse automatisk til de vedkommende språkene tilknyttet dine internasjonale oppføringer.
 • Hver gang du oppdaterer den norske teksten oppdateres annonsen din også på de andre språkene.
 • Vi publiserer din oppdaterte annonse automatisk på våre internasjonale nettsteder innen 24 timer.
 • Du kan velge bort oversettelsestjenesten for bestemte språk. Angående dette, vennligst se på instruksjonene nedenfor.

Slik forbedrer du kvaliteten på din gratis oversettelse


Hvis du ønsker å forbedre kvaliteten på maskinoversettelsen uten å oversette teksten selv, har vi noen enkle triks for deg når du skriver eller redigerer den norske versjonen av din annonse:

 • Vær nøye med å unngå skrivefeil, feilstaving og grammatikkfeil.
 • Ikke utelat mellomrom mellom setninger for å spare plass. Dette skaper en kontinuerlig tekststreng som ikke forstås av oversettelsestjenesten.
 • Unngå bruk av slang og muntlig språk.
 • Hvis du BARE BRUKER STORE BOKSTAVER, forkortelser og akronymer kan det også være forvirrende for oversettelsestjenesten.
 • Bruk alltid Stor Forbokstav for egennavn som navn på enkeltpersoner, hendelser og steder.
 • Dette hjelper oversettelsestjenesten med å bestemme om navnet også skal oversettes.
 • Unngå bruk av lange sammenhengende setninger. Det kan være vanskelig for oversettelsestjenesten å forstå konteksten i din beskrivelse.Slik kan du oversette selv eller kjøpe en profesjonell oversettelse


Ingen maskinoversettelse er perfekt, så vi tilbyr deg muligheten til å gjøre deg fri fra oversettelsestjenesten og skrive din beskrivelse på andre språk selv.

OBS: Hvis du har avslått tjenesten for oversettelse til et bestemt språk, kan du for øyeblikket ikke endre ditt valg.Slik kan du legge til din egen oversettelse til din internasjonale annonse:


 1. Logg inn på utleierkontoen din
 2. Klikk på den ønskede ferieboligen
 3. Klik på "Rediger annonse"
 4. Klikk på drop-down menyen øverst i høyre hjørne under "Rediger også annonsen på:"
 5. Velg det språket du selv vil oversette
 6. Over menyen står det nå "Automatisk oversettelse til, og "Deaktiver"
 7. Klikk på "Deaktiver" for at velge bort den automatiske oversettelsen. VÆR OPPMERKSOM PÅ at den deretter ikke kan aktiveres igjen for det gjeldende språket.
 8. Legg til din egen oversettelse og klikk på "Lagre endringer" når du er ferdig med å redigere hvert enkelt avsnitt. Den oppdaterte teksten vises på de internasjonale sidene i løpet av et par timer.


Slik kan du få maksimal profesjonalitet – kjøp en profesjonell oversettelse


Vi tilbyr profesjonell oversettelse av din annonse til en rekke språk i forbindelse med kjøp av internasjonale oppgraderinger og pakker.

Du kan kjøpe oversettelser til engelsk, tysk, nederlandsk, fransk, italiensk og spansk.

 1. Logg deg inn på utleierkontoen din
 2. Klikk på den ferieboligen du ønsker å kjøpe en oppgradering og oversettelse til
 3. Klikk på "Bestill og se faktura"
 4. Klikk på "Bestill" under "Flere internasjonale HomeAway sider"
 5. Velg den/de internasjonale oppgraderinger du ønsker. Klikk "Neste". På den neste siden kan du bestille den/de oversettelser du ønsker.
 6. Bestill via vårt sikre online system

Den profesjonelle oversettelsen publiseres automatisk i din annonse innen 5 hverdager.