Tips til hvordan du kan forbedre din annonse

 

Det finnes flere forskjellige tips og triks hvordan du kan få flere forespørsler for din HomeAway-annonse. Vi har derfor laget en liten sjekkliste for deg slik at du kan forbedre din annonse og dermed også øke antall bookinger.


Svar på dine forespørsler så raskt som mulig
For å gjøre dine forespørsler om til bestillinger skal du som utleier bare svare i god tid når du får sendt en forespørsel fra potensielle feriegjester. Det kan nemlig godt være at de har sendt det til flere utleiere og så er det ofte ”førstemann til mølla”-prinsippet. En god hjelp er derfor vår SMS-service: Du kan få sendt dine bookingforespørsler på din mobil for at du kan svare raskere.

Les mer om SMS-tjenesten her.


Oppdater din kalender
Sikr deg en høy plassering i våre søkeresultater ved å oppdatere din kalender i god tid – best en gang i uken. Dermed optimeres også din annonseplassering i søkeresultatene: De mest aktuelle annonsene vises alltid på topp.

 


Optimer din annonse etter dine personlige behov 
HomeAway Norge tilbyr deg et stort antall produkter du kan skreddersy ditt helt eget abonnement med. Om du nå gjerne vil bli sett i Toppannonsene eller øke din synlighet i et eller flere land: Vi kan hjelpe deg med å nå ut til flere internasjonale feriegjester. En oversikt av våre produkter får du i prislisten.

 

 

Legg til mange bilder av god kvalitet
Å ha kvalitativt høyverdige bilder i boligannonsen er viktig: Bilder er et viktig kriterium for feriegjester som leter etter en feriebolig. Derfor anbefales det at du setter mange gode bilder av ferieboligen i din annonse. Våre analyser viser at annonser med 9-12 bilder får 40% flere forespørsler i gjennomsnitt enn annonser med kun rundt 4 bilder. Med vår standardabonnement kan du legge til opp til 24 bilder i din annonse!

Les mer i vår guide ”7 bilder som alle annonser må ha”.

 


Optimer din annonse for søkemotorer
Våre analyser viser at annonser med mer enn 300 ord i gjennomsnitt får 55% flere direktbesøk fra søkemotorer enn de med mindre antall ord. For å lokke flere feriegjester på din side, anbefaler vi at du bruker et stort antall relevante nøkkelord i din annonse, som steder og attraksjoner i nærheten, beskrivelse av området eller innretningen.Angi oppdaterte og konkurransedyktige leiepriser
En overskuelig og aktuell prisliste øker antall forespørsler. Sammenlign dine priser med de av lignende ferieboliger i området for å sikre at du har konkurransedyktige priser. Vi anbefaler også at du angir leieprisene langt inn i fremtiden, gjerne for de neste 2 høysesonger. Feriegjester tenderer ofte til å sende forespørsler til ferieboliger med oppdaterte leiepriser.

 

Kompletter alle kategorier i din annonse
Fyll ut all relevant informasjon som er viktig for dine potensielle feriegjester. Dertil hører omfattende beskrivelser av boligen og en detaljert opptelling av innretningen og fasilitetene. Jo mer informasjon du har i din annonse, desto snarere kan du få potensielle feriegjester til å velge akkurat din feriebolig.