Tips og verktøy

Her finner du alt du trenger for å administrere din annonse enkelt og effektiv

Del annonsen din på de sosiale mediene for å få ytterligere eksponering


HANO - icons.pngDesto flere som ser annonsen din, desto flere får lyst til å booke ferieboligen din. Så lett er det, og det er en enkel og gratis måte å skape mer oppmerksomhet rundt annonsen din på. Del annonsen din på sosiale medier som Facebook, Pinterest, Twitter og Google+. Slik kan venner og de som følger deg gå direkte til annonsen din fra det delte innlegget ditt. Fordeler med å dele annonsen din er:
  • Gratis reklame for annonsen din, og omgangskretsen din blir oppmerksom på at du leier ut ferieboligen din.
  • Vennene dine kan lett finne annonsen din. Samtidig kan de enkelt og lett dele den videre til andre som kan være interessert i å booke ferieboligen din.
  • Del nyheter om ferieboligen din, vis ledige perioder eller fortell om ulike begivenheter man kan besøke når man leier boligen.
Det er enkelt å dele ferieboligannonsen din på de sosiale mediene. Slik gjør du:
 

1. Klikk på ikonene for sosiale medier i annonsen din (lengst oppe til høyre).

Nummeret ved siden av ikonet viser hvor mange ganger annonsen din har blitt delt på akkurat det sosiale mediet.

HANO - social.png
 

2. Facebook:

Del på Facebook ved å klikke på "Del"-knappen eller lik annonsen din på Facebook ved å klikke på "Liker". Facebook legger automatisk til et lite bilde og en beskrivelse av annonsen din. Du kan legge til en ytterligere kommentar og legge den ut på profilen din. Interesserte kan se ferieboligen din hos HomeAway, VRBO eller VacationRentals.com ved kun å klikke på inlegget ditt. Det er derfor en bra måte å nå ut til mange potensielle feriegjester. Du kan også be familie, venner og tidligere feriegjester om å dele annonsen din på Facebook!

HANO - Like.pngHANO - Share.png
 

3. Pinterest:

Klikk på ikonet "Pin it" for å vise annonsen din på Pinterest. Det åpnes et vindu der du kan velge hvilken tavle annonsen din skal vises på. Om annonsetavlene dine er offentlig kan andre brukere på Pinterest finne og annonsere boligen din på deres annonsetavler og komme direkte til din annonse fra den. "Pin it" er dessuten er en bra måte å finne andre ferieboliger som du selv er interessert i.

HANO - Share.png
 

4. Twitter:

Tvittre om ferieboligen din ved å klikke på "Tweet" ikonet. Det åpnes et vindu der du kan legge til en kommentar samt en URL som går direkte til ferieboligens annonse. Tweeten din kan sees av alle som følger deg på Twitter, og til og med offentlig, avhengig av kontoinnstillingene dine. På den måten er det enkelt for mange mennesker å finne annonsen din.

HANO - Tweet.png
 

5. Google+:

Anbefal annonsen din på Google+ ved å klikke på "g+" ikonet. Det åpnes et vindu sammen med et bilde og en beskrivelse av ferieboligens annonse. Du kan velge å legge til en kommentar og klikke for å dele den offentlig. Andre brukere av Google+ kan se innlegget ditt på din Google+ profil, og gå direkte til annonsen derfra.

HANO - G+.png
check