Tips og verktøy

Her finner du alt du trenger for å administrere din annonse enkelt og effektiv

Klart leieprisformat

For feriegjester er prisen en av de viktigste faktorene. Vårt nye leieprisformat gjør det enkelt for feriegjester å søke etter pris og få umiddelbart svar basert på deres spesifike datoer. Når du bruker det nye leieprisformatet, vises objektet ditt i alle søkeresultater som er relevante.

Hvorfor bør du bruke vårt nye leieprisformat?

 • Din bolig vises for feriegjester som søker i ditt område via prisnivå.
 • Feriegjestene ser øyeblikkelig totalbeløpet for hele den aktuelle perioden uten å måtte kontakte deg.

Klart leieprisformat - slik gjør du

 1. Angi din standardpris
  En standardpris gjeller alle dager. Oppgi derfor det minimums – eller gjennomsnittsbeløpet du vil ha betalt for din bolig. En standardpris sikrer at feriegjestene alltid kan få et svar når de foretar en forespørsel.
 2. Legg til en sesongpris
  Sesongpriser tillater deg å oppgi ulike priser for ulike perioder. Du kan f.eks. legge til en ukepris og separate priser for høy – og lavsesong.
 3. Legg til en eventpris
  Hvis et spesielt event (f.eks. sport, musikk, festival) finner sted i nærheten av din bolig, kan du legge til en eventpris på utvalgte dager og utnytte høy forespørsel.

Tips

 1. Ved å bruke en kombinasjon av natt-, uke - og månedsbeløp kan du lage spesialtilbud for de som blir over en lengere periode.
 2. Du kan oppgi leieprisen for 5 år fremover, noe som gir feriegjester som planlegger lang tid i forveien muligheten til å vite hvilke priser de kan regne med.
 3. I kalenderen kan du blokkere de dagene du ikke vil leie ut på. Slik slipper du å motta forespørsler for disse dagene. Du kan lese mer om kalenderen her.

Har du fortsatt spørsmål? Her finner du vanlige spørsmål & svar.

check