Tips og verktøy

Her finner du alt du trenger for å administrere din annonse enkelt og effektiv

Betalingsmetoder

Feriegjester som besøker vår nettside forventer å kunne booke sin ferie på samme måte som de kjøper alt annet på nettet: raskt og sikkert. Det er derfor våre verktøy støtter en mengde ulike betalingsmetoder, for å gjøre det enkelt og fleksibelt for deg og dine feriegjester.

Du kan snart velge om du vil benytte vår sikre plattform “HomeAway-betalinger”, eller å be dine feriegjester å betale via en annen betalingsmetode. I begge tilfeller vil dine feriegjester kunne booke din feriebolig online og det blir lagt til en “Book nå” knapp i din ferieboligannonse.

NYHET! Andre betalingsmetoder

Selv om HomeAway-betalinger er den eneste måten å motta betalinger direkte via din utleierkonto,  støtter vi også andre betalingsmetoder. På den måten kan du benytte de betalingsmetodene som passer deg best, og samtidig få tilgang til ytterligere verktøy i din utleierkonto. Andre betalingsmetoder er bl.a. bankoverføring, PayPal, sjekker og kredittkort der du bruker din egen online betalingsløsning.

FORDELER

Beskyttelse mot internettsvindel og økt trygghet

Feriegjester har nå muligheten til å bekrefte at de bruker en av dine utvalgte betalingsmetoder før de betaler. Dette minsker risikoen fo bedrag og sikrer at de betaler deg og ikke en svindler. Ut over dette er feriegjester berettiget til ekstra  betalingsbeskyttelse gjennom HomeAways garanti for feriegjester.

TIPS!

Om et par uker har feriegjestene mulighet til å bekrefte sine betalingsmetoder. Derfor er det viktig at du er klar og oppgir dine betalingsmetoder allerede i dag.

Spørsmål om hvordan du oppgir dine aksepterte betalingsmetoder? Les mer >

Meddel oss dine foretrukne betalingsmetoder i dag og få disse fordelene fra starten av. Slik gjør du:

  1. Gå til "Innstillinger" i din utleierkonto
  2. Oppgi opplysninger om hver enkelt av de betalingsmetoder du aksepterer. Dersom du aksepterer f.eks. bankoverføringer, kan du oppgi de siste siffrene av kontonummeret ditt.
  3. Legg til ytterligere betalingsinstruksjoner. For bankoverføringer kan du legge til informasjon du vil at dine feriegjester skal se dersom de vil overføre penger, f.eks. “Inkluder boligens ID-nummer og datoer for ankomst og avreise når du overfører betalingen”.

Slik kommer det til å fungere:

Bruk av andre betalingsmetoder uten online-booking

  1. En gjest sender en forespørsel og du bekrefter bookingen.
  2. Du meddeler din gjest opplysninger vedr. betaling ved å ringe eller sende en e-post.
  3. Gjesten kan bekrefte at de opplysningene de har mottatt vedr. betaling tilsvarer de du har oppgitt i din annonse. For å gjøre dette trenger de kun å logge inn på HomeAway.no gå til garantisiden i navigasjonsmenyen på toppen eller fra din ferieboligannonse.
  4. Hvis betalingsopplysningene stemmer med det vi har registrert, er din feriegjest berettiget til opp til 800€ betalingsbeskyttelse gjennom HomeAways garanti for feriegjester.
  5. Hvis betalingsopplysningene ikke stemmer overens, vil gjester bli oppfordret til å kontakte deg direkte på det telefonnummeret du har oppgitt i annonsen for å bekrefte de betalingsopplysningene de har mottatt.
check