Garanti for trygg og sikker booking

Føl deg trygg på reisen når du booker online med HomeAway

HomeAway gir deg den ekstra trygghetsfølelsen du ønsker på ferien, med garantien vi tilbyr for trygg og sikker booking. Det følger med en rekke flotte fordeler når du booker gjennom HomeAways betalingsside.

Ønsker du å ha garanti for trygg og sikker booking?

De fleste annonsene på sidene våre kvalifiserer for denne garantien. Se etter garanti for trygg og sikker booking-ikonet på ferieboligens annonseside.

Husk at det er kun når du booker gjennom HomeAways betalingsside og betaler med en av de registrerte betalingsmåtene, at garantien for trygg og sikker booking gjelder. Det koster ikke noe ekstra å få denne garantien, forutsatt at du booker og betaler på HomeAways nettsted. .

Hva er en designert betalingsmåte?

De fleste feriestedene våre godtar internettbetaling med et kredittkort, direkte via HomeAway. Sørg for at du bruker en av de tilgjengelige betalingsmåtene (betaling med Visa, MasterCard, American Express, Discover-kort eller eChecks (eChecks er kun tilgjengelig for innbyggere i USA)).

Betal aldri med kontanter, sjekker som skal betales ut som kontanter eller overføringstjenester som Western Union eller MoneyGram.

Les mer

Hva dekkes under garantien for trygg og sikker booking?

Opptil 100 % av det du har betalt i leie, eller booking av en ny ferie til en tilsvarende verdi.

Se all informasjon

Er dette første gangen du booker
gjennom HomeAway?
Se siden Hvordan det fungerer, for å finne ut mer.

Depositumsforsikring

Hvis depositumet nektes tilbakebetalt på feilaktig grunnlag, er 100 % av beløpet dekket.

Omfattende betalingsbeskyttelse

Dekker 100 % av det som er betalt, hvis du utsettes for slikt som annonsesvindel, nettfisking, grov feilaktig fremstilling av feriebolig, adgangsnektelse på feilaktig grunnlag eller at ferieboligen ikke var beboelig ved ankomst.

Nødhjelp med ombooking

Finn en annen feriebolig, skulle din nåværende booking bli annullert av en utleier eller forvalter i siste øyeblikk.

Start your search now