Strandferie

Slapp av med sol og strand

Deilig sandstrand, strålende sol og turkisblått hav er akkurat hva som folk ønsker seg flest på ferie. Og det er god grunn til å glede seg til strandferie: Du har fortjent å dra på ferie, og du kan best slappe av på strandferie.

Her har vi samlet noen tips til deg som leter etter det perfekte reisemålet for din neste strandferie. Vi foreslår deg fem populære destinasjoner hvor du kan bli brun, sole deg så mye og lenge du vil, slappe av og nyte din velfortjente strandferie på de beste stedene som finnes. Se på deilige solnedganger, gå langs fantastiske strender og nyt livet med en drink i hånden!
 I Kapp Verde er det høysesong om vinteren, og litt vind sikrer at du ikke svetter altfor mye i varmen. Her kan du også ta kurs i windsurfing eller kitesurfing og nyte for størstedelen urørte strender. I Spania er det sommersesong fra slutten av april til begynnelsen av oktober, og ved siden av strandlivet kommer du i nytelsen av tapas og veldig god vin. Malta lokker med fantastiske strender og spennende kultur, Korsika byr på kristallklart vann, mange aktiviteter og vakker kyst. På strandferie på Maldivene og Sri Lanka kan du oppleve kultur samt deilig strand...valget er ditt!

Vi håper å kunne ha gitt deg litt inspirasjon til en interessant, avslappende, harmonisk og stressfri strandferie. Bare velg «nær havet» eller «nær strand» på våre destinasjonssider og finn den perfekte ferieboligen for din neste strandferie!

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien


check