Nyttårsferie


Opplev nyttårsaften på ferie!

Hvis du er lei hverdagen og har fri fra jobb over nyttår, er det ganske lurt å reise bort og tilbringe nyttårsaften på ferie. Det finnes tusenvis reisemål der du kan nyte nyttårsferien med fyrverkeri og champagne – sammen med kjæresten eller familien.

Opplev en spennende nyårsaften i en av Europas storbyer hvor det finnes fantastisk fyrverkeri og hyggelig folk eller reis til USA og vær med på en fargerik silvester-feiring.

Siden det er fyrverkeriforbud i Norge, anbefales det å reise utenlands. Tyskland kan alltid anbefales når det gjelder nyttårsopplevelser. Berlin for eksempel er alltid verdt et besøk, særlig over nyttår. Det er rimelige, korte flyreiser fra Norge og billige overnattingsmuligheter, dessuten finnes det et stort og godt utvalg på musserende vin. Hvis du vil oppleve hvordan amerikanerne feirer nyttår, er forslaget å dra til New York eller Las Vegas. Fyrverkerishowet i Sydney er verdenskjent og også et hett tips. Hvis du ikke ønsker å reise langt borte, kan også nyttårsfeiringen i København anbefales på det sterkeste: Her får du et pulserende uteliv samt nyttårskonserter og flott fyrverkeri.Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien


check