Ferie med hund


Ta din hund med på ferie!

Tilhører du de som ikke har mulighet til å påmelde sin hund til hundeferie og heller ikke kjenner noen som kan ta hånd om hunden mens du er på ferie, må du bare ta hunden med deg. Siden du skal ta med kjæledyret ditt, gjelder det å finne en overnattingsmulighet der også din hund er velkommen. Her har vi noen tips til destinasjoner hvor det finnes dyrevennlige ferieboliger.

Det er ikke smart å ha lang reisetid, ellers blir begge matfar og hund fort stresset. Derfor kan det anbefales å dra til nabolandene, ferie i Sverige med hund kan være en like flott opplevelse som ferie i Danmark med hund. I Tyskland er det også lov til å ta med hunden på mange restauranter og spisesteder, og i Østerrike venter deg fantastiske turer med hunden din ute i natur og fjell. Hvis du ikke vil gi avkall på en tur til Syden, kan Italia anbefales.

Sjekk våre tips til ferie med hund og finn et passende reisemål til deg og bestevennen – klikk på lenken til en destinasjon og grens inn søket ditt ved å velge «kjæledyr tillatt» i menyen til venstre!Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien


check