Ferie i Kroatia

Fantastisk ferie i Kroatia med deilig strand og sol

Kroatia er ikke uten grunn et populært reisemål blant nordmenn: Krystallklart vann glimrer i mange nyanser av grønt og blått. Det finnes fin hvit sand og bortgjemte romantiske badebukter, masse grønn natur og tidløse koselige landsbyer, brusende elver og forbløffende gamle monumenter. På din ferie i Kroatia opplever du den utrolige skjønnheten av landet mens du dra på turer og utflukter, nyter deilig mat og kroatisk vin – og du vil sikkert gjerne komme tilbake!

Kroatiske strender er noen av de vakreste strendene ved middelhavskysten og de er ikke like overbefolket som strendene du finner andre steder. Akkurat dette gjør Kroatia til det perfekte reisemålet for romantisk strandferie, familieferie eller ferie med venner.

Det finnes også et utall øyer langs den kroatiske kysten: Alle er veldig forskjellig og verdt å oppleve, og du kan hoppe fra den ene til den andre i løpet av noen minutter. Du kan enten seile langs kysten på seilferie, snorkle og dykke på dykkeferie eller oppleve landet på andre måter. It’s up to you, hva du planlegger for din neste ferie i Kroatia!
Kroatia byr på utrolig skjønnhet og varierende landskap med fjell, skog og mye mer. Uansett om du vil gå turer, seile, dykke eller bare nyte sol og strand på badeferie: Kroatia er et fantastisk feriested for å slappe av. Og det beste: I forhold til andre feriesteder får du luksus og uforglemmelig ferie til en billig pris! Ferie i Kroatia gir god verdi for pengene, det er sjeldent at man kan spise og drikke så rimelig i et slikt ferieparadis. Sjømat, tradisjonelle retter og kroatisk vin kan absolutt anbefales og sistnevnte er også noe du kan ta med som gave til venner eller familie.

Det finnes flere flyselskaper som tilbyr rimelige flyreiser til f.eks. Zagreb, Dubrovnik og Split. Uansett til hvilket sted eller hvilken by du planlegger din neste Kroatia reise, uansett om du reiser til f.eks. Istria eller Kvanerbukten: Du vil oppleve en fantastisk ferie i Kroatia!

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien


check