Tips til en tur til Sør-Frankrike


Oppdag de beste feriene i Sør-Frankrike med din egen feriebolig!

Når de fleste mennesker tenker på ferie i Sør-Frankrike, ser de flotte sandstrender som forsvinner i det fjerne og frodige grønne furukledde fjell som harmonerer bra med den turkisfargen til Middelhavet. Ferie i Sør-Frankrike har en helt forskjellig form, fra badeferier, aktiv ferier med seiling og skigåing til storbyferie i Nice og St Tropez. Du bestemmer selv hva du vil oppleve. !

Noen fantastiske reisemål i Sør-Frankrike finner du i regionen Provence, den franske rivieraen, Languedoc-Roussillon, Aquitaine og Midi-Pyrenees. Du kan tilrettelegge din ferie helt som du vil: I Sør-Frankrike har du mulighet for nesten endeløse dager hvor du bare ligger i hvit sand og nyter atmosfæren av pur eleganse og chic på Côte d'Azur. !

Et feriehus i Sør-Frankrike, enten i Provence, den landlige Languedoc-Roussillon eller på den franske rivieraen, er det ideale utgangspunkt for dine utflukter. Her begynner du din drømmeferie i sør av «Kjærlighetens land».

Den pyreneiske regionen i Sør-Frankrike omfatter Languedoc-Roussillon, Aquitaine og Midi-Pyrenees og er et ideale sted for å leie et feriehus. På din ferie i Sør-Frankrike er du perfekt plassert for mange aktiviteter og eventyr.

Det vestlige kystområdet, spesielt rundt Biarritz, har de beste surfemulighetene i Sør-Frankrike. Hvis du leier ditt feriehus i Midi-Pyrenees kan du være sikkert å tilbringe avslappende kulturelle ferier med fotturer, ridning og fjellklatring. I Sør-Frankrike finnes det også mange steder som har spilt en stor rolle i historien, slik som middelalderbebyggelse Carcassonne. Byen, som er delt av elven Aude, står på UNESCOs liste over verdensarver.

Selvfølgelig kan du smake på den deiligste maten på alle steder i Sør-Frankrike. Fra fine viner eller matretter laget med fersk fisk og sjømat fra regionen finnes det noe for hvert smak. Med et feriehus i regionen kan du gjerne lage mat selv – du kan kjøpe alle ingredienser du trenger på de lokale markedene.

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien


check