Inspirasjon for en ferie i Frankrike


Frankrike er et fint land for en spennende og avvekslingsrik ferie. Her finner du alt du ønsker deg: pittoreske landsbyer, en enestående natur og frodige vingårder. Folk er kjent for sin gjestfrihet og stolthet for sitt vakre land.

Hvis du reiser til Frankrike har du mange muligheter å tilbringe fritiden: Utforsk de berømte franske slott langs Rhône og Saône eller nyt ditt elvecruise langs Seinen, Frankrikes storslåtte elv. I regionen Bordeaux kan du besøke kjente slott og vingårder, og selvfølgelig smake på noen av Frankrikes beste vin.

Med et feriehus i Frankrike er det lett for deg å oppdage det rike franske kulturlivet. Paris tilbyr et spennende natteliv, i Bretagne eller Provence får du mulighet til å ta del i forskjellige folkefester som finner sted her året rundt. Eller du bestemmer deg faor strandglede og drar til Sør-Frankrike ved Middelhavet for en tur til Cannes, Nice eller Côte d'Azur. Valget er ditt!
Planlegg din neste ferie i Frankrike og la deg overraske av dette vakre landet! Her finner du gode muligheter for ferie med hele familien, vandreturer eller badeferie på Middelhavet eller Atlanterhavet.

Frankrike er også kjent som «Kjærlighetens land» hvor du kan nyte «Savoir-vivre» i fulle drag. Franskmennene er kjempestolt av sitt land og du kan føler det på alle steder. Landet var kulissen til mange store kulturelle og historiske begivenheter, bare tenk på den franske revolusjon med stormen på Bastillen den 14. juli. Denne dagen er kjent som Frankrikes nasjonaldag og blir feiret i hele landet med mange festiviteter og feiringer, noensteds også med fargerike fyrverkeri.

Med ditt feriehus som base er du med på alt som skjer rundt deg og du har alle friheter til å bestemme deg hva du vil oppleve eller utforske på din ferie i Frankrike. Nyt denne luksusen og gjør ditt opphold i Frankrike til en uforglemmelig opplevelse.

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien