StorbyweekendUtforsk og opplev interessante storbyer på storbyweekend Når du skal komme deg ut en helg og har lyst på en weekendtur, anbefaler vi at du drar på storbyweekend. Siden du skal reise bort «bare» en helg, var det ikke lurt å ta lange flyturer med på kjøpet. Derfor har laget en liste med fem storbyer i Europa, så du slipper lang reisetid og får ut mer av fritiden din.

Storbyene vi presenterer her har mye å by på for deg hvis du er interessert i historie og kultur, shopping, avveksling eller natteliv og vil utforske storbylivet. Slapp av og nyt en helg borte fra hverdagen. Få nye inntrykk i spennende metropoler og unn deg noe – dra på storbyweekend til en av Europas storbyer!En storbyweekend er mye enklere å planlegge enn en vanlig ferie, særlig om du har barn: Du kan organisere barnevakt og slappe av på en «barnefri» helg. Og det beste: En storbyweekend kan planlegges året rundt, og det er også en kjempefin gave å gi til kjæresten eller ektefellen til bursdag, jul eller andre anledninger.

Men det er ikke bare det romantiske aspektet du skulle tenke på når du tenker på en storbyhelg: Du kan lære så mye spennende om andre land og byer, og det finnes mange spennende aktiviteter. Ta deg f.eks. en tur med kanalbåt i Amsterdams bykjerne eller en guided tour i Berlin, hvor du får med deg alle viktige severdigheter. Oppdag smaken av Frankrike i Paris, dra til «klassikeren» London eller utforsk Barcelonas storbyliv i Spania.

Vi håper å hå gitt deg litt inspirasjon til hvilken storby du skal planlegge din storbyweekend til!

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien