Oppdag fascinerende storbyer med barnas øyne


En storbyferie er en opplevelse for små og store. Spesielt barn er begeistret når familien bestemmer seg for en tur til London, Oslo eller København. Det finnes så mange ting barn kan oppdage på byferie, for eksempel bekjente steder barn har lest om i barnebøker eller har sett i filmer. Å se disse stedene med egne øyne kan bli en uforglemmelig opplevelse som barn husker best og snakker mest om fra ferien, når de er hjemme igjen.

Når du bestemmer deg for en storbyferie, kan du sammen med barna planlegge ditt opphold. Du kan se på internett og samle informasjon om byen du har lyst til å besøke. Sammen med barna kan du finne ut hvilke severdigheter og aktiviteter er på gang i byen når du reiser dit. Mange museer tilbyr visningsrunder som er spesiell tilrettelagt for unge, slik at barn har det gøy og får vite mange nye spennende ting.

Sjekk nettsider av turistkontorer om det finnes spesielle tilbud for familier som en City Card. Slik kan du spare mye penger på museumsbilletter eller noen andre aktiviteter i byen du har lyst til å tilbringe byferien i.Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien