Familieferie med Disneyland ParisOpplev Disneyland Resort paris på ferie i Frankrike

Du skal på familieferie og leter etter et reisemål med det lille ekstra? I så fall kan vi anbefale en tur til Frankrike med besøk på Disneyland Paris. Fornøyelsesparken som også kalles for Eurodisney ligger ca. 30km øst for Paris i Marne-la-Vallée, hvor det også finnes gode shoppingmuligheter.

Disneyland Paris tilbyr utrolige opplevelser for barn i alle aldre og alle som er oppvokst med Mikke Mus og Donald Duck. Hele Komplekset omfatter delene Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Village og Golf Disneyland. Disneyland Park er den eldste delen av fornøyelsesparken og bygget etter modell av Magic Kingdom i amerikanske Disneyland. Den er sammensatt av fem temaparker: Adventureland, Frontierland, Main Street USA, Discoveryland og Fantasyland. De fem temaparkene er bygget rundt det imponerende Torneroseslottet som også er fornøyelsesparkens kjennemerke.

Du kan lett forbinde din ferie med et besøk i Disneyland Resort, uansett om du planlegger en rundreise i Frankrike eller ferie i Paris-området. Du trenger ikke å bo i parken direkte, men kan slippe å betale dyre hoteller idet du tar en feriebolig – slik får du mest mulig ut av ditt og din families ferieopphold i Frankrike!Topp fem destinasjoner for Disneyland-ferie

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien