Skiferie

Planlegg din neste skiferie i et av våre populære skiferiesteder i Europa nå!

Når vinteren er kommet og snøen begynner å falle, er det også på tide å stå på ski igjen. Det finnes ingenting som er bedre enn å gå turer i marka og på fjellet, kjøre langrennsløyper eller frikjøre downhill på et koselig skisted med mye snø og et vakkert landskap som byr på mange skimuligheter.

Din skiferie kan bli en perfekt ferie om du planlegger godt og velger det riktige reisemålet. Det vil si: Et sted hvor det finnes trivelige, mangfoldige skimuligheter samt mulighet til andre fornøyelser hvis du ikke skulle ha lyst på å stå på ski en dag. Eller hvor det også finnes små hauger for barn som gleder seg til aking på kjelke, eller snowboard-kurs for dem i familien som alltid ville lære seg det. Hvor du kan sitte foran peisen om kveldene, sammen med familien, vennegjengen eller kjæresten og slappe av etter en deilig dag på ski. Høres godt ut? Her har vi noen reisetips til deg som er på søk etter et passende reisemål for spennende skiferie!Om du nå vil bestemme deg for skiferie i Norge, Østerrike, Italia, Tyskland eller Frankrike: Alle våre foreslåtte reisemål i denne artikkelen har mye å by på, fra mangfoldige skimuliheter over turgåing i snødekket landskap til andre spennende aktiviteter. Det er forresten også mulig å låne skiutstyr eller snøbrett de fleste stedene hvis du ikke har eget.

Mange koselige timer på bakkene og foran peisen venter på deg! Velg «skiferie» i menyen med filtrene på destinasjonssiden og du vil automatisk se hvilke boliger som ligger på skisteder eller har skimuligheter i nærheten.

Vi håper at våre reisetips for spennende skiferie i Europa er til god hjelp og ønsker deg lyppe til med planleggingen av din neste skiferie!

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien