De beste fisketurene kan du ordne selvPakk inn fiskestangen og ta den med på ferie!

Dette kan bli året du tar ditt livs største fisk, og det finnes ikke bare mulighet til det i Norge: Det er mange destinasjoner i verden der du kan kombinere en fisketur med en avslappende feriereise. Hvert sted gir deg nye utfordringer og med så mange idylliske steder for fiskeferie er valget ikke lett.

Det spiller ingen rolle om du fisker med flue eller sluk, skal laksefiske eller ørretfiske: Vi har samlet 5 fine destinasjoner for din neste fisketur til utlandet – idylliske steder i vakre omgivelser der du enten kan havfiske eller fiske på innsjøer og elver.

Hvis du ikke vil planlegge dine fisketurer uten din familie, tar du den rett og slett med: På våre destinasjoner bli også familiemedlemmer fornøyde som ikke er så glad i å fiske. I vakker landskap og fin natur kan dere også gå på tur og finne på andre ting. Om kvelden kan du tilberede dagens fangst og lage mat for alle i ferieboligen. Slik blir din ferietur til en uforglemmelig fiskeferie for alle!Topp fem fiskeferie-destinasjonerDet spiller ingen rolle om du er interessert i å fiske ørret, gjedde eller fiske med sluk. Du må bare se på de lokale fiskebestemmelsene og overholde reglene når du fisker i de lokale innsjøene og elvene. I de fleste land kan man lett få fisketillatelser fra både turistkontorene og butikker for fiskeutstyr, og du kan alltid og lett få gode råd og tips om de lokale fiskeforholdene. For å forberede deg, anbefales det også å lese mer (f.eks. guidebok) om fisking dit du skal for å sikre at du har med alt fiskeutstyr du trenger. Heldigvis finnes det forskjellige fiskesesonger i de forskjellige landene – slik kan du dra på fiskereise når du ønsker, året rundt.

Vi håper at våre tips har lykket med å gi deg inspirasjon til feriedestinasjoner for din neste fiskereise!

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien


check