Dykkeferie

Opplev livet under vannflaten på dykkeferie

Hvis du elsker naturen, liker eventyr og vil utforske hva som foregår under vannflaten, er dykkeferie perfekt for deg. Dykkeferie er alltid spennende og eventyrlige, uansett om du er sportsdykker eller nybegynner.

Det er en helt fantastisk opplevelse å komme så nært noen av verdens mest fascinerende skapninger, betrake fisker du aldri har sett før på nært hold og komme tilbake til en varm og solfylt strand etterpå. Dykkerutstyr kan ofte leies på dykkesentre og feriesteder, så du må ikke nødvendigvis ta med eget.

Det finnes mange steder i verden du kan dra til for dykkeferie og samtidig nyte vakre strender og spennende kultur. Vi har samlet noen tips til reisemål for dykkerferie nedenfor – god dykketur!

Hvis du aldri har vært på dykking tidligere, anbefales det at du tar et dykkekurs. Det finnes også spesielle kurs for barn, så det er ikke noe problem om du vil dra på dykkeferie med hele familien. Du trenger ikke bestille kurs på forhånd, gjør det heller når du alledere er på ferie – det er ofte billigere å bestille kurs på stedet. Du behøver heller ikke kjøpe dykkerutstyr siden det kan leies de fleste stedene.

Har du fått lyst å dra på dykkeferie til Egypt, Malta, Thailand, Karibia, Florida eller en av våre mange andre destinasjoner? Uansett hvor du planlegger din dykkereise, vi ønsker deg en god tur med masse deilige dykk!

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien


check