Aktiv ferie – den ideale ferien for seg som vil holde seg frisk og sunn!

Aktiv_ferie.png

 

Elsker du sport og vil du ikke bare ligge i solen i ferien? Eller leter du etter eventyrlige opplevelser og nye ting du kan prøve? Liker du best aktivitet til å koble av i ferietiden? Våre ideer til aktiv ferie gir deg inspirasjon!

Liker du det mer rolig, så er kanskje golfferie det riktige for deg. Dra f.eks. på golfreise til Irland eller Spania – det finnes mange fine golfbaner som venter deg. Hvis du elsker vann, hvordan var det med surfeferie i Portugal eller Australia da? Seilferie i Kroatia eller dykkeferie på Kreta er også nydelige alternativer. Om du skal på aktiv ferie med familien, er kanskje sykkelferie eller fiskeferie et godt valg. Og hvis du skal reise om vinteren, kan du oppdage mange fine reisemål på skiferie.

Det finnes mange muligheter for din neste sportsferie: Sykling, dykking, seiling, surfing, skiing, vandring, fisking… mulighetene er mangfoldige. Mange feriesteder finnes det også tilbud som f.eks. kurs, turer med guide, butikker der du kan kjøpe eller låne utstyr og mye mer!

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien


check