Så lett er det å leie en feriebolig

   

Finn et feriehus eller en ferieleilighet


Du har flere muligheter for å finne den perfekte ferieboligen:

Direktesøk

Skriv inn ønsket reisemål i søkefeltet på startsiden. Etterpå kan du inngrense søkeresultatene ved å bruke filtrene etter pris, antall soveplasser/soverom og flere forskjellige filtre rett under søkefeltet. Slik kan du finne et feriehuset eller en ferieleiligheten som passer deg.

Våre ferieidéer & ferieinspirasjon
Du vet ikke hvor du skal reise på ferie denne gangen? Her finner du inspirasjon til din neste ferie.


Spesialtilbud
Visste du at du kan spare mye når du booker ferie? Sjekk våre tilbud!

 
til toppen


Kontakt utleieren


Når du har funnet en feriebolig du vil leie, kontakter du utleieren/eieren ved å bruke kontaktskjemaet i annonsen. Utleieren/eieren er din direkte kontakt for leie av ferieboligen og alle spørsmål i forbindelse med feriehuset eller ferieleiligheten. Vi anbefaler at du tar flere ferieboliger du kunne tenke deg å leie inn i utvalget og at du kontakter alle utleiere – mange ferieboliger blir raskt og ofte utleid. Utleieren/eieren skal svare på e-posten din med informasjon om feriehuset eller ferieleiligheten er ledig i ønsket tidsrom, hvor mye du skal betale, evt. depositum og informasjon om ankomst- og avreisebetingelser.

 
 
til toppen


Avslutt bookingen


Utleieren skal sende deg en individuell leiekontrakt. Kontroller alle betingelser for leie av ferieboligen som f.eks. ankomst- og avreisedato, pris, betalingsfrist, depositum for reservasjon, depositum for evt. skader på ferieboligen, avbestillingsfrister osv. Etter du har tegnet kontrakten, sender du den tilbake til utleier. Han eller hun vil kreve et depositum som bekreftelse på reservasjonen. Dette utgjør som regel 10-50% av den totale leieprisen. Vennligst vær oppmerksom på at våre utleiere har sine egne utleiebetingelser og betalingsformaliteter.

 
 
 
til toppen


Viktig før avreise!


Du bør være sikker på at du har all nødvendig informasjon før du reiser – her er en nyttig sjekkliste over hva du bør ha med deg:

  • Ferieboligens korrekte adresse
  • Kontaktinformasjon dvs. utleierens telefonnummer eller nummeret til en lokal kontaktperson
  • Informasjon om hvor, hvordan og når du skal få ferieboligens nøkkel og levere den tilbake (avtales med utleieren/eieren på forhånd)
  • Veibeskrivelse til og fra ferieboligen eller henting på flyplass

 
 
til toppen

 

Få depositumet tilbake


Mange utleiere krever et depositum til dekning av evt. skader på ferieboligen som kan oppstå under oppholdet. Som regel skal dette først betales ved ankomst og returneres ved avreise. Enkelte utleiere returnerer depositumet via bankoverføring etter avreise. Kontroller den individuelle leiekontrakten for betingelser og formaliteter rundt tilbakebetaling av depositum.

 
 
 
til toppen
 
   
 

 

Feriehus-søk

Finn den perfekte ferieboligen for ferien