Fordelen med å leie et feriehus fremfor å booke et hotellrom

Mindre utgifter, mer kos

Mindre utgifter, mer kos

Private feriehus gir god verdi for pengene og er en kostnadseffektiv løsning for din ferie. Ved å leie et feriehus kan du spare opptil 50% sammenlignet med hva et gjennomsnittlig familiehotell koster. Dermed sparer du penger du heller kan bruke på kos og hygge! Og fordi du finner flotte ferieboliger til priser du har råd til, har du muligheten til å få ekte luksus for mindre penger.

 

Et helt eget sted

Et helt eget sted

Når du bor i et privat feriehus trenger du aldri å tenke på at du kan bli forstyrret av hotellpersonalet, og du kan nyte oppholdet ditt uforstyrret. Og siden du ikke bor på et hotellrom, har du mye plass du kan bruke for å være sammen med familien. Når det blir kveld kan du legge barna ovenpå og ha kvelden for deg selv mens de ligger trygt og godt i andre etasje.

 

Lag ditt eget program

Lag ditt eget program

Med et privat feriehus kan du legge opp ferien helt slik du vil ha den. Til forskjell fra pakkereiser er det ingen faste innsjekkingstider, spisetider eller turopplegg – du lager ditteget opplegg slik det passer for deg og familien din. Alt fra å velge hvilke attraksjoner du vil besøke, hvilke restauranter du vil spise middag i og hva du ønsker å oppleve – du kommer å går når det passer.

 

Valget er ditt

Valget er ditt

Du har så mange feriehus å velge mellom at du kan lage din egen ønskeliste. Enten du nå ønsker deg et eget svømmebasseng hvor barna kan bade trygt, eller en spiseplass ute slik at familien kan grille om kvelden – valget er ditt. Fra luksus som et privat svømmebasseng eller boblebad, til mer hverdagslige bekvemmeligheter slik som satelitt-TV eller internett – vi har det perfekte feriehuset som passer dine behov.

 

Få med deg hele familien eller alle vennene

Få alle vennene eller hele familien med

Ønsker du en ferie hvor det er plass til alle? Enten du planlegger nyttårsfeiring med venner i storbyen, eller en familiesamling på et idyllisk landlig feriested – private feriehus har mye plass og ro for hele selskapet, uansett til hvilke anleding. Og naturligvis: jo større gruppen er, desto mindre utgifter pr. Person. Dermed er feriehus også et godt alternativ for gruppeferier.

 

Ha felles familiemåltider

Ha felles familiemåltider

Fleksible spisemuligheter er en av mange fordeler ved private feriehus. Du kan tilberede det som familien liker, med de ferskeste ingrediensene fra det lokale markedet – eller du kan velge å glemme kokekunsten og gå ut på de beste lokale restaurantene for å prøve deg på regionale delikatesser. Selv om kjøkkenet kun brukes til å lage te og toast til frokost, er det å ha et eget kjøkken uvurderlig.

 

Fint for hele familien – også for hunden!

Fint for hele familien, også for hunden!

Private feriehus kan også være den perfekte løsningen for deg med hund. Det finnes mange feriehus som tillater kjæledyr, slik at det ikke kun blir en fin familieferie, men også sparer penger på dyre kennelopphold. Samtidig vet du hvor hunden din til enhver tid befinner seg.