Retningslinjer for innhold

Innledning:

 

Vi er klar over at innhold skaffet av eiere og reisende er en verdifull ressurs for andre eiere og reisende og derfor oppfordrer vi deg til å legge inn innhold på nettstedet vårt i henhold til disse retningslinjene. 

 

Nettstedet vårt er familievennlig og alt innhold som legges inn, må være egnet for samfunnet vårt. Det er en rekke forskjellige måter en eier, reisende eller bruker av nettstedet (hver en "bruker") kan bidra med innhold til nettstedet, inkludert en eiers beskrivelse av en eiendom, anmeldelse fra en reisende og svar på en reisendes anmeldelse av en eiendom, forumposter og annet innhold innlevert av en bruker (samlet "bidratt innhold").  Alt bidratt innhold er den subjektive meningen til brukeren som legger inn innholdet. Slikt bidratt innhold er ikke meningen til HomeAway og er ikke godkjent av oss. 

 

Alt bidratt innhold må være sant og nøyaktig (og ved å legge inn bidratt innhold, bekrefter du sannhet og nøyaktighet). HomeAway er ikke ansvarlig for bidratt innhold og kontrollerer ikke nøyaktigheten, sannferdigheten eller rettmessigheten av bidratt innhold. Alle brukere bør være klar over at å legge inn bidratt innhold kan utsette dem for rettslige krav (f.eks. for villedende opplysninger eller injurie), og HomeAway vil ikke megle eller være part i et slikt krav.


Retningslinjer for innhold

Alt bidratt innhold må overholde vilkårene og betingelsene for HomeAway-nettstedet hvor slikt bidratt innhold er lagt inn i tillegg til følgende retningslinjer:

 

 

 

 

Retningslinjer for berettigelse

 

For å innlevere en anmeldelse må en reisende eller eier oppfylle følgende krav:

 

 

 

Ytterligere informasjon

 

 

 

Disse retningslinjer for innhold ble siste oppdatert 26 mai 2017.