Fordelen med leie av et feriehus fremfor et hotellrom

Mindre utgifter, mer kos

Private feriehus gir god verdi for pengene og er en kostnadseffektiv løsning for din ferie. Med et feriehus kan du spare inntil 50 % sammenlignet med hva et gjennomsnittlig familiehotell koster. Dermed sparer du penger som du kan kose deg med! Og fordi du finner flotte ferieboliger til priser du kan ha råd til, kan du få ekte luksus for mindre penger.

Mindre utgifter, mer kos

Et helt eget sted

Når du bor i et privat feriehus behøver du aldri å tenke på at du kanskje blir forstyrret av hotellpersonale, og du kan kose deg uforstyrret under ditt opphold. Og siden du ikke bare bor på ett hotellrom, har du mye plass du kan bruke for å være sammen med familien. Når det blir kveld kan du legge barna ovenpå og ha kvelden for dere selv, mens de ligger trygt og godt i annen etasje.

Et helt eget sted

Lag ditt eget program

Med et privat feriehus kan du lage ferien helt som du vil ha den. Til forskjell for pakkereiser er det ingen faste innsjekkingstider, eller spisetider eller turopplegg – du lager ditt eget opplegg slik at det passer for deg og familien din. Alt fra å velge hvilke attraksjoner du vil besøke, hvilke restauranter du vil spise middag i og hva du ønsker å oppleve – du bare kommer og går når det passer.

Lag ditt eget program

Valget er ditt

Du har så mange feriehus å velge mellom at du bare kan lage din egen ønskeliste. Enten du nå ønsker deg et eget svømmebasseng, hvor barna trygt kan bade, eller en utespiseplass slik at familien kan grille om kvelden – valget er ditt. Fra luksus som et privatbasseng eller boblebad, til mer hverdagslige bekvemmeligheter slik som satellitt-TV eller internett – vi har det perfekte feriehuset som passer til dine behov.

Valget er ditt

Få alle vennene eller hele familien med

Ønsker du en ferie hvor det er plass til alle? Enten du planlegger nyttårsfeiring med venner i storbyen, eller en familiesamling på et idyllisk landlig feriested – private feriehus har mye plass og ro for hele selskapet, uansett til hvilken anledning. Og naturligvis: jo større gruppen er, jo mindre er utgiften pr. person. Dermed blir feriehus også et godt alternativ for gruppeferier.

Få alle vennene eller hele familien med

Ha felles familiemåltider

Fleksible spisemuligheter er en av mange fordeler ved private feriehus. Du kan tilberede det som familien liker, med de ferskeste ingrediensene fra det lokale markedet – eller du kan velg å glemme kokekunsten og dra på de beste lokale restaurantene for å prøve deg på regionale delikatessene. Selv om kjøkkenet bare brukes til å lage te og toast til frokost, er det uvurderlig å ha et eget kjøkken..

Ha felles familiemåltider

Fint for hele familien, også for hunden!

Private feriehus kan også være den perfekte løsningen for kjæledyr. Det finnes mange feriehus som tillater kjæledyr, slik at du ikke bare kan få en fin ferie for familien, men også sparer penger på dyre kennelopphold, samtidig som du vet hvor kjæledyret er til enhver tid.

Fint for hele familien, også for hunden!

|||