For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Begur Villa, Ubegrenset WiFi og Oppvarmet Private Pool, 2 minutter gange til sjøen

Soveplass til6
Soverom 3
Baderom2
Boligtype Villa
Minimumsopphold 7 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Bassenget er oppvarmet fra april til oktober, 3 soverom, soveplass til 6

Begur er en nydelig gammel middelalderby, som har mange gode restauranter og barer, med mange elegante butikker. Villaen ligger i et område med mye naturlig skjønnhet med et stort spekter av fritidsaktiviteter som dykking og golf. Det er også svært populært blant turgåere og turgåere hele året. Villaen ligger i en rolig gate som fører til marine reserve Ses Negres (2 minutters gange) mellom strendene Aiguafreda (10 minutter gange) og Sa Riera (2. 3km) og ca 5km fra Begur. Det har fantastisk utsikt over havet og landsbygda, og er fullt møblert med mange fasiliteter. Den består av et kjøkken, 2 stuer, en sol / spisestue, 2 bad, 3 soverom (ett dobbelt og to tvillinger - hvorav den ene har eget våtrom og franske dører åpner seg på den skyggefulle uteservering og sofa). Balkongen er tilgjengelig fra både hoved stuen og solen rommet, som begge har flott havutsikt. Det skraverte uteservering har en grill og er bare opp fra det oppvarmede bassenget (8m x 4m).

Dykking, Walking and Golf: Dette området er virkelig en av de beste områdene i Spania for Scuba Diving. Jeg vil anbefale Octopus Dive School www. octoscuba. com. De er veldig vennlige og deres kundeservice og omsorg er utmerket. De dykke fra Aiguafreda som ligger 2 minutters kjøring fra huset. Hvis du ikke har dykket før, kan de også gi deg en prøve dykk - det er et flott trygt sted å dykke med masse å se. Den marine reserve kalt Ses Negres, ligger 2 minutters gange fra villaen, og er utmerket for snorkling, masse fisk å se i veldig klart vann, men som det er beskyttet, er dykking ikke tillatt i dette bestemt sted. Spør oss hvis du har flere spørsmål om dette.

Costa Brava er vill og ulendt område med fantastisk utsikt og natur. Den har flotte turmuligheter og 370km med merkede stier som vedlikeholdes av Baix Emporda Tourism Committee.

Det er 9 golfbaner i området, deriblant to mesterskapsbaner

Hvordan komme seg hit: Fra Storbritannia, kan du få Eurotunnel eller en ferge fra Dover til Calais. Stasjonen tid fra Calais er 12 timer. Ellers er de fleste lavprisselskaper som EasyJet, Ryanair, BMI baby, Thomson og Jet to fly inn til flyplassene i Girona, Perpignan og Barcelona. Girona flyplass ligger 45 minutter og de andre er mindre enn 90 minutters kjøring.

Flere spørsmål og tilbakemeldinger: Vi vil at du skal nyte din tid på villaen vår, og vil være mer enn gjerne svare på eventuelle andre spørsmål som du har. Når du kommer tilbake, vil vi også sette pris på noen tilbakemeldinger på hva du likte (eller ikke liker) med noen forslag til hvordan vi kan gjøre ditt opphold hos oss enda bedre neste gang.

Flere opplysninger

Utleier
Sian and John Evans
Annonsør siden 2003
Språk engelsk
Svartid:
Innen noen timer
Svarfrekvens:
100%
Kalender sist oppdatert:
22 juli, 2017

Fasiliteter

Detaljer om villa i Begur, Spania:

Type feriebolig:
  • Villa (Enebolig)
Måltider:
  • med kjøkken
Husregler:
  • Check-in: 4:00 PM / Check-out: 10:00 AM
  • Maks. antall gjester: 6
  • kun ikke røykere
  • kjæledyr ikke tillatt
  • barn velkomne
Beliggenhet:
  • strand
  • nær sjøen
  • Havutsikt
Tema:
  • for seg selv
  • familie
  • historisk
  • aktivitet
Generell:
  • Aktivitetsguide
  • bredbånd
  • Takvifter
  • peis
  • Hårtørker
  • sentralvarme
  • internett
  • strykejern og -brett
  • sengetøy følger med
  • Living room
  • Lokal-aktivitetsguide
  • Lokale kart
  • Restaurant-spiseguide
  • parkering
  • Parkeringsplass
  • Parkering på gaten
  • solseng
  • håndklær følger med
  • tørketrommel
  • vaskemaskin
  • trådløst bredbånd
  • vedovn
Kjøkken:
  • kaffetrakter
  • kjøkkenredskap
  • Retter & Utensils
  • oppvaskmaskin
  • fryseboks
  • grill
  • Kjøkken
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • kjøleskap
  • komfyr
  • brødrister
Spisested:
  • barnestol
  • Spiseplass/-stue
  • spisestue
  • sitteplass til 6 personer
Baderom:
  • 2 baderom
  • bad - Toalett , Bad med dusj
    - Toalett , dusjkabinett
  • Den våte rom har et toalett og en servant
Soverom:
  • 3 soverom, soveplass til 6
  • soverom - 1 ekstra stor dobbelseng
    soverom - 2 enkelseng
    soverom - 2 enkelseng
  • Det er også en barneseng tilgjengelig med sengetøy er inkludert i prisen. Det er også en høy stol tilgjengelig inkludert i prisen.
Underholdning:
  • Bøker
  • Bøker-voksne
  • Bøker - barn
  • DVD
  • Lekerom
  • Spill-voksne
  • Spill-barn
  • stereoanlegg
  • tv
  • Videospillkonsoll
  • Videospill
  • Videobibliotek
Utendørs:
  • balkong
  • Strandstoler
  • Badehåndklær
  • Kikkert
  • Deck / Patio
  • Golf
  • hage
  • Outdoor Furniture
  • utendørs grill
  • Utendørs gassgrill
  • Heller/betong
  • terrasse
  • Veranda/Lanai
  • 6 hagestoler
  • 4 strandstoler
Egnet:
  • passer ikke for rullestolbrukere
Basseng / Spa:
  • oppvarmet basseng
  • utendørs basseng
  • privat basseng
I nærheten:
  • vik/bukt
  • botanisk hage
  • kino
  • marina
  • nudiststrand
  • lekeplass
  • Rev
  • Restauranter
  • Ruiner
  • fornøyelsesparker
  • badeland
Fritidsaktiviteter:
  • Strandjakt
  • Fugletitting
  • hesteridning
  • Sykkelbåt
  • Turistveier
  • Sightseeing
  • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
  • minibank/bank
  • dagligvarer
Idrett og opplevelser:
  • sykling
  • fiske
  • golf
  • Fotturer
  • Jetski
  • terrengsykling
  • paragliding
  • seiling
  • dykking
  • Snorkling
  • Fiske i sund/bukt
  • bading
  • tennis
  • vannski
  • seilbrett
Beskjeder:
Bassenget er 8m ved 4m & 1. 8m dyp, og oppvarmet mellom april og oktober inkluderende. Selv om det er i direkte sollys fra første tingen i morgen til tidlig kveld, bestemte vi oss for å varme opp bassenget som det pleide å ganske kaldt før juli og etter september. Temperaturen er vanligvis ca 25 grader C avhengig av omgivelsestemperatur og bruk av overbygg om natten. Vi gir deg en omfattende "Velkommen Book" som inneholder all den informasjonen du trenger, for eksempel restaurant anbefalinger, veibeskrivelse til strender, lokale markeder og tettsteder, og barnas aktiviteter. Satellitt-TV har britiske bakkesendte kanaler sammen med mange andre, og inkluderer en Humax PVR The 'Den' har en sofa med plass til fire, en stor TV, DVD-spiller, Xbox, Nintendo Wii og PS2 - et flott chill out rom for barn i alle aldre The 'Den' åpner ut mot den skyggefull spiseplass hvor det er utenfor sofa, en grill og en øl kjøleskap. (Øl og vin ikke inkludert!) Det er en utvendig roterende klessnor for tørking av klær

Anmeldelser

Ypperlig! 4,9/5 -
(61 gjesteanmeldelser)

90% Complete
9% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
Begur Villa, Ubegrenset WiFi og Oppvarmet Private Pool, 2 minutter gange til sjøen
Gjennomsnitlig vurdering 4.9016395 av 62 anmeldelser
Charlotte, NC
5

Magnifico!!

  • 5 av 5

My wife and I are now mourning the END of our week at Tres Oliveres and Costa Brava. It was a dream come true for us, as we LOVE the outdoors, hiking and running. The Cami de Rhonda is an amazing and well marked trail that goes along much of the Costa Brava, up and down small mountains while hugging the coastline (not for the weak or weary) The views are breathtaking to say the least! Access to the trail is also just feet away from the villa!!

We also love privacy when we get away without our children - and even though there are some houses next door, they are blocked by trees and plants, so we felt very private to have a romantic getaway!

John's 'welcome pdf' was extremely useful and helpful with VERY informative directions and recommendations for hikes, beaches, restaurants, activities, etc. It was so thorough and beyond anything we've seen (having rented houses through VRBO/Homeaway for almost 10 years now) that it really stands out!

We stayed during the first week of June and the weather was an amazing and sunny 75-80F and 62F at night with a refreshing ocean breeze throughout the week. I couldn't imagine better weather! I don't know if Air Conditioning is necessary in the mid-summer (which I don't think the house has), but there is such an ocean breeze, that open windows with all the ceiling fans would likely be more than adequate (I think most tropical paradise residences are like this - isn't that part of the experience?)

The kitchen was new and very updated with perfect appliances and a great view of the Mediterranean Sea!! We prepared most of our meals at home, and enjoyed visiting the fishing port of Palamos on market day and getting some fresh Sea Bass and grilling it on the BBQ - amazing!! In fact, we only ate out once - at the Vintage Lounge (we walked there from the villa) and John wasn't joking when he said that they make a "Smart Gin and Tonic" and I had to get a couple :) We also watched the sunset over AiguaFreda (one of the beaches/coves nearby). And we got up one morning to watch the sunrise over Ses Negres (a rocky cove at the end of our street). The views are hard to describe if you haven't seen mountains and oceans colliding!

I could not give a better review of a home or of an owner. He was so quick to respond, so gracious and helpful! Magnifico and Gracias!!

  • Anmeldelse sendt: Jun 7, 2015
  • Opphold: Jun 2015
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thanks very much for taking time to write such an extensive review Scott. It seems that you have really enjoyed the house to eat in so many times! There is such an abundance of local seafood and fish to BBQ, both in the Palamos fish market and the 2 local local fishmongers in Begur - the one close to the Church square is used by locals and is our favourite. And those G&Ts are a bit special at the Vintage Lounge, not the cheapest but they are a bit good! Thanks for being so easy to look after - Maria thought that you were charming too! thanks again Sian and John
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
5

Paradise

  • 5 av 5

Tres Oliveres is simply perfect. John's "treatise" was so informative and made checking in a breeze. The house and grounds are even more lovely than the pictures and everything was immaculate. We enjoyed their recommendations and had delicious food and wonderful walks.

Begur is a charming town and Tres Oliveres was a perfect base from which to enjoy the Costa Brava. The view from the house is superb and we loved sitting on the terrace any time of day or night. The internet worked well, as did all of the appliances. Our clothes were so fresh after hanging on the clothesline outdoor drying rack

It was a privilege to be John and Sian's guests and we are looking forward to returning to Tres Oliveres.

  • Anmeldelse sendt: May 30, 2017
  • Opphold: May 2017
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Hi Ilene and James, Thank you for sharing your views on our place and Begur and we are so pleased that you enjoyed your time. We agree with you that the area around Begur is full of Catalan charm with great scenery and walks so close to the house. We are going to try the new restaurant in Begur called 'Diferent' which you recommended in the email that you sent us. I am glad that you found the house and grounds immaculate - we think that May and June is when the garden looks its best, as all of the flowers are in full bloom. You were great guests and a joy to work with and you would be very welcome to come back in the future. Thank you again Sian and John
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
4

The property was exactly as described and was very clean and well maintained.

  • 4 av 5

We had a very enjoyable one week stay in early October. The beautiful pool was a real bonus. Begur is a nice town less than 10 minutes away by car. There is a good selection of restaurants and shops.

The coastal walking tracks along the cliffs are wonderful.

  • Anmeldelse sendt: Oct 22, 2016
  • Opphold: Sep 2016
  • Kilde: Owners Direct, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for your feedback Peter and Linda and thank you for staying with us. Yes the house is right on the coastal path called the Cami de Ronda and you can find out more on the beguronline website Although we have run and walked on these paths for over 15 years we still have to stop and look at the spectacular views of the sea ... and for a rest... thanks again John
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Wunderschön

  • 5 av 5

Wir haben im September einige Tage hier verbracht. Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet und sehr gut ausgestattet. Wer Trubel und Nachtleben sucht, ist hier definitiv fehl am Platz. Wenn aber jemand Ruhe und Erholung, einen tollen Meerblick inklusive Meeresrauschen sucht, dem können wir dieses wunderschöne Anwesen nur empfehlen. Unser herzliches Dankeschön gilt auch den Vermietern. Sie haben uns mit ausreichend Infos betreffend Restaurants, Stränden usw. informiert und standen uns bei Fragen immer zur Verfügung!

  • Anmeldelse sendt: Oct 4, 2016
  • Opphold: Sep 2016
  • Kilde: Fewo Direkt, fra HomeAway
Utleierkommentar: Danke Julie und Phillip. Wir sind so froh, dass Sie Ihre 3 Wochen Urlaub in unserem Haus genossen. Sie haben perfekte Gäste waren und sind jederzeit willkommen zurück Danke noch einmal John
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
4

Small villa with gorgeous view to ocean

  • 4 av 5

This is a lovely vacation "villa" in a beautiful location. We are 2 retired couples and the space worked fine for us. The kitchen is tiny, but functional and well equipped. The entire space is neat and clean. There is a nice private area inside and outside for the downstairs apartment which also has its own entrance. The downstairs apartment could use fresh paint and new curtains. There is a washing machine (dial setting instructions in French and English would help). There is a large inviting balcony to relax on and the neighborhood is quiet. Parking is OK, but we had 2 cars, so one was parked in a narrow area off the road and down the hill on top of a cliff. The other car could be parked relatively near the house on the street. There was never any competition for those 2 spots so it worked out very well. The accommodations downstairs are OK, but all the bedding materials need to be replaced, especially the pillows. Or, bring your own. The curtains are musty and need cleaning, along with the living room rug which we rolled up and put away until we left. The living room leather furniture shown in the photos was replaced with stuffed white couches which are never easy to keep clean, so we had to be careful not stain them. The dining room table is in a confined area that desperately needs slat blinds to keep the heat of the sun at bay, but has a gorgeous view. The dining table is a picnic table. The throw pillows came in handy as seating cushions at the table. The pool is wonderful and refreshing and nice to have after a day of traveling around and being on the go. All the lounge chairs are quite comfortable. The owners are quite nice and very responsive to issues. Overall, we were very happy and pleased with these accommodations. The space works very well for family's with children and it has a nice secluded area downstairs by the pool. On the other hand, if you are two couples, it works better for one couple upstairs and the other couple downstairs -- each couple having their own private bath area as well as outside sitting areas. The property is beautifully maintained and the view is the best! The sunrises are gorgeous! You couldn't ask for a nicer vacation rental.

  • Anmeldelse sendt: Sep 20, 2016
  • Opphold: Aug 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Hi Rob and Judy, Thanks for taking the time to write this which surprised us as it is a little different to the feedback that you gave us, After 57 reviews we do not usually respond in so much detail but I do feel the need to comment for the benefit of future guests. I am glad that you found the kitchen fully functional and well equipped. It is not huge but it is big enough to cook a pretty decent meal for 6 people and friends that we entertain. We also use the large outside BBQ, especially in the summer. The curtains in the downstairs bedroom are new this year and the entire inside of the house in painted at the start of every season. The washing machine was new this year and is simple to operate It even plays a little tune when the washing cycle is complete. The cycle descriptions on the washing machine are in Spanish along with symbols, which help our guests who come from all over the world, and not just from French and English speaking countries. Our ‘Welcome Book' shows in words and photos, where you can park your cars safely, not only outside, but also within 20 metres of the house. The bed linen is 100% Egyptian cotton and is in very good condition. Every pillow is replaced at the start of every season. We holidayed in the house ourselves immediately after you and the curtains and large living room rug were not musty. The downstairs is accessed by the internal staircase and can not be used as a separate apartment. Our old sofas were replaced less than a month before your stay, and these are now much more comfortable especially in the hotter weather - we have spare covers if you have an accident. The sun room dining table is of heavy, chunky pine and the views would be ruined if we installed slat blinds. We eat here when it is colder, because we use the other two eating areas when its hot. I am glad that you found us responsive - I guess that this is reflected by the fact that we arranged for the 2 faulty light bulbs to be replaced within 12 hours of you notifying us. When we arrived after your stay we found the flush mechanism of one of the toilets broken. Its really important that if any guests have any breakages that they let us know, so we can fix them as soon as possible and certainly before the next guests arrive. We are pleased that you thought that our place was beautifully maintained. However, it is helpful if the gardener and pool man are not turned away by guests, as happened during your stay. thanks again John
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

A lovely villa in a beatiful location

  • 5 av 5

We have just enjoyed a very enjoyable two weeks at Les Tres Oliveres! You have a lovely villa in a beautiful location and we would definitely recommend it (and already have!). The weather was very good, we made maximum use of the pool and enjoyed many visits to Begur, as well as Barcelona and other nearby towns and villages. Throw in some diving lessons nearby and a day at the water park and our holiday was complete!

The villa is perfectly situated in a quite area, has a lovely garden and was very well equipped for our teenage family. Hopefully we'll be back there again!

  • Anmeldelse sendt: Aug 23, 2016
  • Opphold: Aug 2016
  • Kilde: Owners Direct, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thanks for your kind words Roy and Jo. You have been a delight to deal with from beginning to end and it is great that you have already recommended our place to friends. We think that this area off the coast of Begur and the Medas Islands are the best in Spain for diving, so its great that you had a chance to grab a few lessons. The cove of Aiguafreda is half a mile along the coastal path from our house, and it is very safe with plenty of sea life to look at. This link gives you more info www.octoscuba.com/divesites. The marine reserve of Ses Negres at the bottom of our road is even closer, and is excellent for snorkelling and open water swimming. It would be great to have you come back. thanks again Sian and John
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0

Kart

Nærmeste flyplass
45 Kilometres
Girona
Nærmeste Barpub
400 Metres
Sant Rafael de Cap Sa Sal
Nærmeste ferge
110 Kilometres
Barcelona
Nærmeste Golf
3 Kilometres
Pals
Nærmeste togstasjon
30 Kilometres
Flaca
Nærmeste motorvei
45 Kilometres
Junction 6 (Girona North) on A7
Nærmeste Restaurant
600 Metres
Sa Rascassa www.hostalsarascassa.com
Nærmeste Ski
150 Kilometres
La Molina
Nærmeste strand
300 Metres
Ses Negres
Bil: anbefalt

Villaen ligger i et av de vakreste områdene på Costa Brava, Spania på den lille kystveien mellom buktene i Aiguafreda og Sa Riera. Costa Brava har en steinete kystlinje, rikelig i viker, bortgjemte strender og små fiskevær. Både Sa Tuna og Sa Riera er midt i hjertet av denne kysten og anerkjent som to av juvelene på Costa Brava, og begge er 20 minutters gange langs kyststien fra villaen. Aiguafreda er mindre enn 10 minutters gange.

Salvador Dali bodde i nærheten her i Cadaques, og Dali-museet i Figueres er bare 45 minutters kjøring.

Både Roig botaniske hagen Cap og den gresk-romerske Site of Empuries er verdt et besøk, og og er mindre enn 30 miles unna.

Girona er 45 minutters kjøring, den franske grensen er litt over en time nord og Barcelona er en time og 40 minutter.

Andre aktiviteter: Området er ypperlig for dykking og bare 10 miles fra Medas Islands. Det er utmerket snorkling på Ses Negres, kun 2 minutters gange.

Bilder

Priser & Tilgjengelighet

Leiepriser for villa i Begur, Spania

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Eieren aksepterer betalinger i:
EUR
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned Begivenhed
 
Summer 2017
3 jun 2017 - 25 aug 2017
Ankomst/avreisedag: lørdag
7 netter minimumsopphold
27 120 NOK
for 7 netter
27 120 NOK
 
 
Reduced from €2,900
26 aug 2017 - 1 sep 2017
7 netter minimumsopphold
18 694 NOK
Fast pris
 
 
Late Summer 2017
2 sep 2017 - 29 sep 2017
Ankomst/avreisedag: lørdag
7 netter minimumsopphold
15 898 NOK
for 7 netter
15 898 NOK
 
 
Autumn 2017
30 sep 2017 - 3 nov 2017
7 netter minimumsopphold
12 157 NOK
for 7 netter
12 157 NOK
 
 
Unavailable
5 nov 2017 - 2 mar 2018
7 netter minimumsopphold
11 222 NOK
for 7 netter
11 222 NOK
 

Mer informasjon om leieprisene:

Avgifter Ingen ytterligere obligatoriske avgifter

We prefer payment through electronic bank transfer from your bank account directly to ours, which may cost you significantly less than paying via the Homeaway website. To be totally transparent, this also costs us less too.

However paying through Homeaway may give you more protection - see their 'Book with Confidence guarantee'. Please call us on +44 7547 276 812 to discuss how these options differ so you can consider and weigh up the risks before you decide.

If you decide to book our villa, you will be booking directly, and dealing directly with us, the owners. You do not pay for a Property Manager 'middle man' if you book our villa.

We will contact you as soon as you book to answer any other questions that you may have, however small.

Utleiers avbestillingsregler

  • 100% refunderes hvis annulleringen foretas senest 60 dag før ankomstdato.
Send e-post til utleier
Ledig
Ikke ledig

Andre feriehus Egenskaper