For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Moderne luksushus i hjertet av Golden Circle - vinter og sommer!

Soveplass til12
Soverom 5
Baderom1
separate toaletter2
Rom 220 m²
Boligtype Feriehus
Minimumsopphold 3 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

5 soverom (inkl ett guesthouse), 3 bad, soveplass til 10.

Grund er et moderne luksushus 220 kvm. Kun 45 minutters kjøring fra Reykjavik med badestamp, dampbad, vaskemaskin og tørketrommel, internett wi-fi, TV. Perfekt eiendom for alle som ønsker å se noen av de vakreste severdighetene i Island og slappe av med all den komforten du kan forestille deg. Små fotballbaner w mål hvis du vil spille og flere golfbaner i nært hold. Ligger i hjertet av 'Golden Circle' den berømte sightseeingturen.

Registreringsnummeret til Grund er HG-00001169.


Utleier
Thorsteinn and Bjargey
Annonsør siden 2012
Språk engelsk, svensk, dansk
Svartid:
Innen 12 timer
Svarfrekvens:
100%
Kalender sist oppdatert:
22 august, 2017

Fasiliteter

Detaljer om feriehus på Suðurland:

Type feriebolig:
  • Feriehus
Måltider:
  • med kjøkken
Gulvareal:
  • 220 m²
Husregler:
  • Maks. antall gjester: 12
  • kun ikke røykere
  • barn velkomne
Beliggenhet:
  • bysentrum
  • fjell
  • Fjellutsikt
  • landlig
Tema:
  • opplevelse
  • for seg selv
  • familie
  • historisk
  • romantisk
  • turistattraksjoner
Generell:
  • Alarm System
  • tørketrommel
  • peis
  • sentralvarme
  • internett
  • strykejern og -brett
  • Vaskemiddel
  • sengetøy følger med
  • Living Area
  • Papirhåndklær
  • parkering
  • Secure Parking
  • Tyverialarm
  • sovesofa
  • Teleskop
  • Toalettpapir
  • håndklær følger med
  • vaskemaskin
  • trådløst bredbånd
Kjøkken:
  • kaffetrakter
  • oppvaskmaskin
  • fryseboks
  • grill
  • Isbitmaskin
  • Kjøkken
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • kjøleskap
  • Brennere på komfyr
  • brødrister
Spisested:
  • barnestol
  • Spiseplass/-stue
  • spisekrok
  • sitteplass til 11 personer
Baderom:
  • 1 baderom
  • 2 separate toaletter
  • bad 1 - Toalett , dusjkabinett , double shower
    bad 3 - Toalett , double shower
    Bathroom 3 guesthouse - utedusj , guesthouse
    bad 4 - Toalett , guesthouse
Soverom:
  • 5 soverom, soveplass til 12
  • soverom 1 - 1 ekstra stor dobbelseng
    soverom 3 - 1 dobbelseng
    soverom 4 - 1 stor dobbelseng
    soverom 5 - 1 stor dobbelseng , Guest house
    soverom 2 - 2 enkelseng , 1 sovesofa/futon
Underholdning:
  • cd
  • DVD
  • Musikkbibliotek
  • radio
  • stereoanlegg
  • tv
  • Videobibliotek
Utendørs:
  • balkong
  • utegrill
  • Deck / Patio
  • inngjerdet
  • Golf
  • hage
  • Outdoor Entertainment Area
  • utendørs grill
  • Utendørs gassgrill
  • Terasse – tre
  • 6 hagestoler
Egnet:
  • langtidsturister velkommen
  • lavallergen omgivelse
  • passer til eldre eller bevegelseshemmede
  • rullestolvennlig
Basseng / Spa:
  • badestamp
  • Utendørs badestamp
  • sauna
I nærheten:
  • høstfarger
  • lekeplass
  • Restauranter
  • Vulkan
Fritidsaktiviteter:
  • Fugletitting
  • miljøturisme
  • hesteridning
  • photography
  • Turistveier
  • Sightseeing
  • fotturer
  • Hvalsafari
Lokale tjenester og bedrifter:
  • dagligvarer
  • sykehus
  • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
  • sykling
  • fiske
  • Ferskvannsfiske
  • golf
  • terrengsykling
  • Fjellklatring
  • fjellklatring
  • Rafting
  • dykking
  • ski
  • Snorkling
  • bading
  • Rafting

Anmeldelser

Glimrende! 4,7/5 -
(26 gjesteanmeldelser)

84% Complete
7% Complete
3% Complete
3% Complete
0% Complete
Moderne luksushus i hjertet av Golden Circle - vinter og sommer!
Gjennomsnitlig vurdering 4.730769 av 26 anmeldelser
5

Rigtig dejligt sted. Kommer gerne tilbage.

  • 5 av 5

Vi var 11 person afsted. Masser af plads. Kan klart anbefales. Tæt på mange af turistattraktionerne. Selfoss ligger 10 km. væk, hvor man kan købe ind. Krónan og Bonus. Mvh Per Iversen, Danmark.

  • Anmeldelse sendt: Jul 15, 2017
  • Opphold: Jun 2017
  • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Delightful, peaceful - quintessential Iceland

  • 5 av 5

We LOVED Grund! It was the perfect home base for our multi-generational Icelandic adventure (2 parents, 3 children, 3 grandparents). It is a beautiful space for relaxing after being outside all day. We enjoyed the hot tub and beautiful views. The house layout gave everyone space at night, but a comfortable common area to visit. The kids had their own large space to spread out and play upstairs which was quite nice.

We chose the location because it placed us closer to more places we wanted to visit and explore in the Golden Circle, to reduce travel time and Grund was great for this. You will want to rent your own car.

The Owner is responsive and flexible - a great person to work with. We found the house to be clean, high quality, and well prepared for making meals and a great night's sleep. Enjoy your visit to Iceland - the country is amazing!

  • Anmeldelse sendt: May 13, 2017
  • Opphold: Apr 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
3

Great house, not clean

  • 3 av 5

The house is a great size for a large group, especially with the open floor plan allowing for large family meals. We had 6 adults and 2 kids in the four bedrooms in the house, we didn't use the fifth bedroom outside and still had plenty of room. We were able to see the northern lights several nights from the patios and were centrally located to everything we wanted to see that week.

A couple of negatives:

- The hot tub cover was broken and it wasn't fully covered when we arrived. We never used it because we weren't sure about the cleanliness, more about that below.

- The house was dirty when we arrived. We had to spend the first part of our visit cleaning - sweeping up old food off the kitchen floor and dining room, sanitizing down surfaces in the living areas that clearly had not been cleaned before we arrived (old food, smears, etc.), and sweeping excessive dust off the stairs and floors.

  • Anmeldelse sendt: Mar 15, 2017
  • Opphold: Feb 2017
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Dear Sarah, I'm sorry to hear that the cleaning was not up to your standard. Of course we do our very best to keep all in order and clean when our guests arrive. Regarding the hot tub. The water is always fresh, clean since the hot water runs constantly into it. Usually we do have the cover on in order to protect it from leaves and more, but does not have a lot to do with how clean it is in general. I wished you had been in contact so I could have explained this to you when you arrived and you could have enjoyed the tub like our guests do. Best regards, Thorsteinn
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
5

Warm, cozy and beautiful!!

  • 5 av 5

This house was perfect for our group of 9. We had 2 grandparents, 4 kids from ages 5-9 and three parents. Because we were traveling with children, we asked the owner if we could come straight to the home after our flight landed at 5am and they had no problems with this request. This made life so much easier, as we could all get some sleep right away and still have a full day to see some sights close by like Gullfoss. There was plenty of space for all of us. The house was very warm and all the amenities worked well. The kids loved the hot tub and exploring the area around the house. We also got to see an amazing display of the Northern Lights simply by walking outside! Everything was wonderful, and we hope that we are able to return to this beautiful spot again one day!

  • Anmeldelse sendt: Feb 25, 2017
  • Opphold: Feb 2017
  • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Central location to south coast sites, easy to find, and a hot tub

  • 5 av 5

Nice place just outside Selfoss, only a short drive to the local grocery or apothecary if you need anything. Easy to access and park at the house, after you arrive. To get to the house at arrival and leave at departure, I did need international calling to have Thorrstein or his son open a gate. After arrival though, I had all the codes and remotes necessary to come and go whenever. Great location for splitting day trips between sites around the south coast (e.g Gulfoss one day, Vik a different day). The hot tub is awesome and was used a lot by our group of travelers.

  • Anmeldelse sendt: Feb 19, 2017
  • Opphold: Feb 2017
  • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
2

Iceland is amazing

  • 2 av 5

Iceland was amazing and beautiful. The house was great size for all of us and amazing location but it was dirty, dust everywhere, pee stains on the mattress, dirty towel under one of the beds covered in dust. Someone pants that stayed there before us was in the garden frozen. Wasn't cleared away. Hot tub was great but bubbles don't work but still relaxing under the stars. For the price the house needs to be a lot cleaner. Plus you agree with the price and pay deposit. Soon as you get there he adds more money to the bill due the currency changing which is not right!!!!

  • Anmeldelse sendt: Dec 31, 2016
  • Opphold: Dec 2016
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Dear Stacey, Thank you for your review. I'm very sorry that you experienced Grund the way you described. We always do our very best to make our guests happy. I was there when you arrived and I walked with you around the house. I only got very positive feedback so this surprises my. As you know there was snow all over therefore impossible to see if last guests had left something in the garden. This is a hot tub and does not have bubbles. Regarding the payment, I usually quote in USD like in this instance. When people pay in different currency it might fluctuate a little like might have been in this instance. I would never add to the amount quoted. The contact person from the group taking care of the booking had no complaints nor made any comments about the payment. Best regards, Thorsteinn
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
4 0

Kart

Nærmeste flyplass
95 Kilometres
Keflavik airport
Nærmeste ferge
60 Kilometres
Ferry to Vestman Islands
Nærmeste Golf
7 Kilometres
Öndverdanes golf club
Nærmeste Restaurant
7 Kilometres
Thrastarlundur
Bil: nødvendig

Huset ligger bare 50 minutters kjøring fra Reykjavik i et rolig område nær innsjøen Thingvallavatn, en del av den gylne sirkel (en av de må se stedene på Island). Sin nærmeste landsby Selfoss er appox 15 min kjøring med alle tjenester som trengs. Utmerket turterreng rundt og bare 20 min kjøring fra innsjøen Laugarvatn. Geysir og Gullfoss to av de mest besøkte severdighetene er ikke langt. To gode 18 hulls golfbaner 7 km (Öndverdarnes) og 13 km (Kidjaberg) unna.

Bilder

Priser & Tilgjengelighet

Leiepriser for feriehus på Suðurland

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Eieren aksepterer betalinger i:
USD
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned * Begivenhed
 
Nightly Rate
21 aug 2017 - 31 aug 2017
3 netter minimumsopphold
11 356 NOK
for 3 netter
Fra
3 785 NOK
28 841 NOK
63 089 NOK
 
 
Summer 2017
1 sep 2017 - 20 sep 2017
3 netter minimumsopphold
13 519 NOK
for 3 netter
Fra
4 506 NOK
28 841 NOK
63 089 NOK
 
 
Nightly Rate
10 jan 2018 - 18 feb 2018
3 netter minimumsopphold
9 599 NOK
for 3 netter
Fra
3 200 NOK
Fra
3 200 NOK
Fre,Lø,Sø
17 124 NOK
62 188 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 45 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
16 mar 2018 - 9 apr 2018
3 netter minimumsopphold
13 384 NOK
for 3 netter
Fra
4 461 NOK
Fra
4 461 NOK
Fre,Lø,Sø
17 124 NOK
62 188 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 45 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 jun 2018 - 30 jun 2018
3 netter minimumsopphold
13 249 NOK
for 3 netter
Fra
4 416 NOK
Fra
4 416 NOK
Fre,Lø,Sø
17 124 NOK
62 188 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 45 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 jul 2018 - 31 jul 2018
3 netter minimumsopphold
13 519 NOK
for 3 netter
Fra
4 506 NOK
Fra
4 506 NOK
Fre,Lø,Sø
17 124 NOK
62 188 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 45 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 aug 2018 - 19 aug 2018
3 netter minimumsopphold
12 978 NOK
for 3 netter
Fra
4 326 NOK
Fra
4 326 NOK
Fre,Lø,Sø
17 124 NOK
62 188 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 45 NOK per natt, per ekstra gjest
 
My Standard Rate
3 netter minimumsopphold
10 545 NOK
for 3 netter
Fra
3 515 NOK
Fra
3 866 NOK
Fre,Lø,Sø
17 124 NOK
62 188 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 45 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

Tilleggsgebyr 39,53 NOK pr. person pr. natt

Utleiers avbestillingsregler

Spør utleier eller sjekk leiekontrakten når du booker en feriebolig.
Send e-post til utleier
Ledig
Ikke ledig