For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

Moderne luksus hus i hjertet av Golden Circle - vinter og sommer!

Soveplass til12
Soverom 5
Baderom3
Rom 220 m²
Boligtype Feriehus
Minimumsopphold 3 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

5 soverom (inkl ett guesthouse), 3 bad, soveplass til 10.

Grund er en moderne luksus hus 220 kvm. bare 45 minutters kjøring fra Reykjavik med boblebad, dampbad, vaskemaskin og tørketrommel, internett wi-fi, TV. Perfekt eiendom for alle som ønsker å se noen av de vakreste severdighetene på Island og slappe av med all den komforten du kan forestille deg. Små soccer w mål hvis du ønsker å spille og flere golfbaner i nærheten av hverandre. Ligger i hjertet av "Golden Circle" den berømte sightseeing rute.


Utleier
Thorsteinn and Bjargey
Annonsør siden 2012
Språk engelsk, svensk, dansk
Svartid:
Innen noen timer
Svarfrekvens:
100%
Kalender sist oppdatert:
26 juni, 2017

Fasiliteter

Detaljer om feriehus på Suðurland:

Type feriebolig:
  • Feriehus
Måltider:
  • med kjøkken
Gulvareal:
  • 220 m²
Husregler:
  • Maks. antall gjester: 12
  • kun ikke røykere
  • barn velkomne
Beliggenhet:
  • bysentrum
  • fjell
  • Fjellutsikt
  • landlig
Tema:
  • opplevelse
  • for seg selv
  • familie
  • historisk
  • romantisk
  • turistattraksjoner
Generell:
  • Alarm System
  • tørketrommel
  • peis
  • sentralvarme
  • internett
  • strykejern og -brett
  • Vaskemiddel
  • sengetøy følger med
  • Living Area
  • Papirhåndklær
  • Secure Parking
  • Tyverialarm
  • sovesofa
  • Teleskop
  • Toalettpapir
  • håndklær følger med
  • vaskemaskin
  • trådløst bredbånd
Kjøkken:
  • kaffetrakter
  • oppvaskmaskin
  • fryseboks
  • grill
  • Isbitmaskin
  • Kjøkken
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • kjøleskap
  • Brennere på komfyr
  • brødrister
Spisested:
  • barnestol
  • Spiseplass/-stue
  • spisekrok
  • sitteplass til 11 personer
Baderom:
  • 3 baderom
  • bad 1 - Toalett , dusjkabinett , double shower
    bad 3 - Toalett , double shower
    Bathroom 3 guesthouse - utedusj , guesthouse
    bad 4 - Toalett , guesthouse
Soverom:
  • 5 soverom, soveplass til 12
  • soverom 1 - 1 ekstra stor dobbelseng
    soverom 3 - 1 dobbelseng
    soverom 4 - 1 stor dobbelseng
    soverom 5 - 1 stor dobbelseng , Guest house
    soverom 2 - 2 enkelseng , 1 sovesofa/futon
Underholdning:
  • cd
  • DVD
  • Musikkbibliotek
  • radio
  • stereoanlegg
  • tv
  • Videobibliotek
Utendørs:
  • balkong
  • utegrill
  • Deck / Patio
  • inngjerdet
  • Golf
  • hage
  • Outdoor Entertainment Area
  • utendørs grill
  • Utendørs gassgrill
  • Terasse – tre
  • 6 hagestoler
Egnet:
  • langtidsturister velkommen
  • lavallergen omgivelse
  • passer til eldre eller bevegelseshemmede
  • rullestolvennlig
Basseng / Spa:
  • badestamp
  • jacuzzi
  • Utendørs badestamp
  • sauna
  • Spa/boblebad
  • Boblebad
I nærheten:
  • høstfarger
  • lekeplass
  • Restauranter
  • Vulkan
Fritidsaktiviteter:
  • Fugletitting
  • miljøturisme
  • hesteridning
  • photography
  • Turistveier
  • Sightseeing
  • fotturer
  • Hvalsafari
Lokale tjenester og bedrifter:
  • dagligvarer
  • sykehus
  • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
  • sykling
  • fiske
  • Ferskvannsfiske
  • golf
  • terrengsykling
  • Fjellklatring
  • fjellklatring
  • Rafting
  • dykking
  • ski
  • Snorkling
  • bading
  • Rafting

Anmeldelser

Glimrende! 4,7/5 -
(25 gjesteanmeldelser)

Moderne luksus hus i hjertet av Golden Circle - vinter og sommer!
Gjennomsnitlig vurdering 4.72 av 25 anmeldelser
5

Delightful, peaceful - quintessential Iceland

  • 5 av 5

We LOVED Grund! It was the perfect home base for our multi-generational Icelandic adventure (2 parents, 3 children, 3 grandparents). It is a beautiful space for relaxing after being outside all day. We enjoyed the hot tub and beautiful views. The house layout gave everyone space at night, but a comfortable common area to visit. The kids had their own large space to spread out and play upstairs which was quite nice.

We chose the location because it placed us closer to more places we wanted to visit and explore in the Golden Circle, to reduce travel time and Grund was great for this. You will want to rent your own car.

The Owner is responsive and flexible - a great person to work with. We found the house to be clean, high quality, and well prepared for making meals and a great night's sleep. Enjoy your visit to Iceland - the country is amazing!

  • Anmeldelse sendt: May 13, 2017
  • Opphold: Apr 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
3

Great house, not clean

  • 3 av 5

The house is a great size for a large group, especially with the open floor plan allowing for large family meals. We had 6 adults and 2 kids in the four bedrooms in the house, we didn't use the fifth bedroom outside and still had plenty of room. We were able to see the northern lights several nights from the patios and were centrally located to everything we wanted to see that week.

A couple of negatives:

- The hot tub cover was broken and it wasn't fully covered when we arrived. We never used it because we weren't sure about the cleanliness, more about that below.

- The house was dirty when we arrived. We had to spend the first part of our visit cleaning - sweeping up old food off the kitchen floor and dining room, sanitizing down surfaces in the living areas that clearly had not been cleaned before we arrived (old food, smears, etc.), and sweeping excessive dust off the stairs and floors.

  • Anmeldelse sendt: Mar 15, 2017
  • Opphold: Feb 2017
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Dear Sarah, I'm sorry to hear that the cleaning was not up to your standard. Of course we do our very best to keep all in order and clean when our guests arrive. Regarding the hot tub. The water is always fresh, clean since the hot water runs constantly into it. Usually we do have the cover on in order to protect it from leaves and more, but does not have a lot to do with how clean it is in general. I wished you had been in contact so I could have explained this to you when you arrived and you could have enjoyed the tub like our guests do. Best regards, Thorsteinn
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
5

Warm, cozy and beautiful!!

  • 5 av 5

This house was perfect for our group of 9. We had 2 grandparents, 4 kids from ages 5-9 and three parents. Because we were traveling with children, we asked the owner if we could come straight to the home after our flight landed at 5am and they had no problems with this request. This made life so much easier, as we could all get some sleep right away and still have a full day to see some sights close by like Gullfoss. There was plenty of space for all of us. The house was very warm and all the amenities worked well. The kids loved the hot tub and exploring the area around the house. We also got to see an amazing display of the Northern Lights simply by walking outside! Everything was wonderful, and we hope that we are able to return to this beautiful spot again one day!

  • Anmeldelse sendt: Feb 25, 2017
  • Opphold: Feb 2017
  • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Central location to south coast sites, easy to find, and a hot tub

  • 5 av 5

Nice place just outside Selfoss, only a short drive to the local grocery or apothecary if you need anything. Easy to access and park at the house, after you arrive. To get to the house at arrival and leave at departure, I did need international calling to have Thorrstein or his son open a gate. After arrival though, I had all the codes and remotes necessary to come and go whenever. Great location for splitting day trips between sites around the south coast (e.g Gulfoss one day, Vik a different day). The hot tub is awesome and was used a lot by our group of travelers.

  • Anmeldelse sendt: Feb 19, 2017
  • Opphold: Feb 2017
  • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
2

Iceland is amazing

  • 2 av 5

Iceland was amazing and beautiful. The house was great size for all of us and amazing location but it was dirty, dust everywhere, pee stains on the mattress, dirty towel under one of the beds covered in dust. Someone pants that stayed there before us was in the garden frozen. Wasn't cleared away. Hot tub was great but bubbles don't work but still relaxing under the stars. For the price the house needs to be a lot cleaner. Plus you agree with the price and pay deposit. Soon as you get there he adds more money to the bill due the currency changing which is not right!!!!

  • Anmeldelse sendt: Dec 31, 2016
  • Opphold: Dec 2016
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Dear Stacey, Thank you for your review. I'm very sorry that you experienced Grund the way you described. We always do our very best to make our guests happy. I was there when you arrived and I walked with you around the house. I only got very positive feedback so this surprises my. As you know there was snow all over therefore impossible to see if last guests had left something in the garden. This is a hot tub and does not have bubbles. Regarding the payment, I usually quote in USD like in this instance. When people pay in different currency it might fluctuate a little like might have been in this instance. I would never add to the amount quoted. The contact person from the group taking care of the booking had no complaints nor made any comments about the payment. Best regards, Thorsteinn
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
4 0
5

Great house and flawless process...no complaints!

  • 5 av 5

The house and renting experience was amazing. Not only was Thorstein responsive but he was available to answer any questions and concerns we had. Iceland was amazing because of the comfort and location of this home. The group of 11 friends enjoyed every amenity- hottub, kitchen, sound system, heated floors, cards and games, laundry equipment and sauna. Thank you and hope to stay here again!!

  • Anmeldelse sendt: Dec 20, 2016
  • Opphold: Dec 2016
  • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0

Kart

Nærmeste flyplass
95 Kilometres
Keflavik airport
Nærmeste ferge
60 Kilometres
Ferry to Vestman Islands
Nærmeste Golf
7 Kilometres
Öndverdanes golf club
Nærmeste Restaurant
7 Kilometres
Thrastarlundur
Bil: nødvendig

Huset ligger bare 50 minutters kjøring fra Reykjavik i et rolig område nær innsjøen Thingvallavatn, en del av den gylne sirkel (en av de må se stedene på Island). Sin nærmeste landsby Selfoss er appox 15 min kjøring med alle tjenester som trengs. Utmerket turterreng rundt og bare 20 min kjøring fra innsjøen Laugarvatn. Geysir og Gullfoss to av de mest besøkte severdighetene er ikke langt. To gode 18 hulls golfbaner 7 km (Öndverdarnes) og 13 km (Kidjaberg) unna.

Bilder

Priser & Tilgjengelighet

Leiepriser for feriehus på Suðurland

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Eieren aksepterer betalinger i:
USD
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned * Begivenhed
 
Summer 2017
1 jun 2017 - 3 jul 2017
3 netter minimumsopphold
14 659 NOK
for 3 netter
Fra
4 886 NOK
31 273 NOK
68 410 NOK
 
 
Nightly Rate
4 jul 2017 - 8 jul 2017
3 netter minimumsopphold
11 581 NOK
for 3 netter
Fra
3 860 NOK
31 273 NOK
68 410 NOK
 
 
Summer 2017
9 jul 2017 - 20 aug 2017
3 netter minimumsopphold
14 659 NOK
for 3 netter
Fra
4 886 NOK
31 273 NOK
68 410 NOK
 
 
Nightly Rate
21 aug 2017 - 31 aug 2017
3 netter minimumsopphold
12 314 NOK
for 3 netter
Fra
4 105 NOK
31 273 NOK
68 410 NOK
 
 
Summer 2017
1 sep 2017 - 20 sep 2017
3 netter minimumsopphold
14 659 NOK
for 3 netter
Fra
4 886 NOK
31 273 NOK
68 410 NOK
 
 
Nightly Rate
10 jan 2018 - 18 feb 2018
3 netter minimumsopphold
10 408 NOK
for 3 netter
Fra
3 469 NOK
Fra
3 469 NOK
Fre,Lø,Sø
18 568 NOK
67 433 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 49 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
16 mar 2018 - 9 apr 2018
3 netter minimumsopphold
14 513 NOK
for 3 netter
Fra
4 838 NOK
Fra
4 838 NOK
Fre,Lø,Sø
18 568 NOK
67 433 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 49 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 jun 2018 - 30 jun 2018
3 netter minimumsopphold
14 366 NOK
for 3 netter
Fra
4 789 NOK
Fra
4 789 NOK
Fre,Lø,Sø
18 568 NOK
67 433 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 49 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 jul 2018 - 31 jul 2018
3 netter minimumsopphold
14 659 NOK
for 3 netter
Fra
4 886 NOK
Fra
4 886 NOK
Fre,Lø,Sø
18 568 NOK
67 433 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 49 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 aug 2018 - 19 aug 2018
3 netter minimumsopphold
14 073 NOK
for 3 netter
Fra
4 691 NOK
Fra
4 691 NOK
Fre,Lø,Sø
18 568 NOK
67 433 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 49 NOK per natt, per ekstra gjest
 
My Standard Rate
3 netter minimumsopphold
11 434 NOK
for 3 netter
Fra
3 811 NOK
Fra
4 193 NOK
Fre,Lø,Sø
18 568 NOK
67 433 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 49 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

Skattesats 14,0%

Utleiers avbestillingsregler

Spør utleier eller sjekk leiekontrakten når du booker en feriebolig.
Send e-post til utleier
Ledig
Ikke ledig

Andre feriehus Egenskaper