Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Luksus leilighet. Fantastisk utsikt og gode priser. Ideell for Granada / Sierra

Soveplass til8
Soverom 3
Baderom2
Rom 98 m²
Boligtype Leilighet
Minimumsopphold 7 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

3 soverom, 2 bad (sengeplass 2-8). Tourist Board endorsed.Trip Advisor Excellenc

El Ladero Grande er perfekt og økonomisk for par, familier eller grupper av venner . Standarden tariff er basert på antall beboere - slik at våre priser er alltid rettferdig - Enten for to personer eller 9 ! Rådet viser er grunnprisen for to personer, med ekstra gjester på bare 3 euro per natt . Besøkende under 3 år kan overnatte gratis hos oss ( gratis reise barneseng og ' pjokk pack' kan bli gjort tilgjengelig på forespørsel ) . Klikk BESTILL NÅ og legg inn dine datoer og antall gjester for å sjekke de siste konkurransedyktige priser for datoene for ditt opphold ( fortsatt noen siste minutt skisesongen tilgjengelighet ) . Eller spørre direkte - vi er glade for å svare på alle spørsmål om eiendommen eller området . El Grande Ladero venter på å ønske deg velkommen !

Eiendommen byr på sol - fylt , romslig og innbydende innkvartering, gratis vin og tapas ved ankomst , ruvende utsikt , flotte små spisesteder å oppdage innen gangavstand , majestetisk natur og friluftsmuligheterrundt i Sierra Nevada National Park , og vakre historiske Granada på dørstokken . Vi er godkjent av den andalusiske Tourist Board og mange returnerende kunder og positive klient tilbakemeldinger har bidratt til å vinne oss et Tripadvisor Award for Excellence for to år på rad.

Dette store , velutstyrte og familievennlige leiligheter har vakker utsikt over Sierra Nevada-fjellene ( gående vinduer og franske dører i stue og spisestue områder gi denne plass bokstavelig talt ' wraparound natur ' ) . På den praktiske siden , inkluderer prisen sentralvarme om vinteren , air - condition om sommeren , sikker parkering , satellitt- TV , høy standard på innredning og utstyr og gratis lokale vin og tapas til å ønske deg velkommen ved ankomst ( juice og kjeks for yngre besøkende ) . Det er gratis samfunnet wifi i landsbyen ( Lett tilgjengelig fra barer og restauranter i sentrum ) - men som vi ikke er i stand til å alltid garantere mottak i leiligheten , har vi også installert på ekstra høy hastighet MiFi enhet som gjestene kan fylle opp enkelt Dersom De ønsker ( € 10 for kreditt gir 750 Mbs av data ) . Landsbyen er en fabelaktig året beliggenhet for sommerferien og vinter ski Både El og Ladero Grande tilbyr en avslappet , komfortabel hjem - base for å nyte alt thatthis rikt varierte regionen har å tilby .

Så Vi gir på omfattende DVD-bibliotek , bøker og spill , pluss et basseng / snooker bord for familiemoro og noe utstyr for mindre besøkende ( fortell oss gjerne på bestilling hvis du trenger vår ' småbarn pakke ' med barneseng , barnestol sete adapter , eller på ekstra Z seng for et barn på soverommet ) . Selve landsbyen er svært barnevennlig - alle restaurantene velkommen barn , og det er derfor et herlig nytt lekeland .

Overnatting detaljer :

Leiligheten har en stor master suite ( med dobbeltseng ) , som åpner ontologisk den flotte terrassen. Det andre soverommet så har en dobbeltseng og det tredje er utstyrt med enkeltsenger . For enda større grupper er det derfor en kvalitet dobbel sovesofa i den romslige stuen . Det er et godt utstyrt kjøkken , og to bad (på en- suite til master bedroom og et større , familie bad ) .

Den private terrassen har god plass til bespisning og slapper luftig amid de vakre fjellutsikt (gjester som spesielt vår fabulously komfortabel ' daybed ' ) . Det er derfor utstyrt med en stor hage bord og stoler , solsenger , og en BBQ . Den overbygde delen av terrassen Har spillområde med biljardbord .

Plasseringen er bare 20 minutter fra Granada / Alhambra -palasset og ca 25 minutter fra skianlegget . Den vakre viker på Costa Tropical er derfor innen rekkevidde med 45 minutter - med noen flotte ' chiringuitas ' der du kan spise fersk fisk rett på stranden . Den tradisjonelle hvite landsbyen Guejar Sierra selv har flott tapasbarer , restauranter, lokale butikker , apotek, bank og to vakre bassenger i sommer . Våre vennlige keyholders er glade for å gi råd og kan hjelpe med å organisere kokk , tapas turer fotturer , sykling , ridning , kanopadling , skattejakt for barn og barnevakt .

Guejar Sierra er så berømt for sine kirsebær - så bare spør våre keyholders hvis du ønsker å prøve noen lokale , økologisk, kirsebær syltetøy !

Sierra Nevada skianlegg :

Leiligheten er ideelt plassert for skiidrett Pradollano ( Sol y Nieve skiområde ) i Sierra Nevada . Sierra Nevada har den høyeste nedfarter i Europa så vel som å være den sørligste - slik det ofte har bedre snø enn Alpene . Anlegget - med sine utmerkede tjenester og anlegg som er bygd for vinter-OL og tilbyr sine besøkende et bredt utvalg av fasiliteter og en ski terreng som passer skiløpere og snøbrettkjørere av alle standarder . Det er 70km av skiløyper, 45 løyper og 300 snøryddingsutstyr garanterer snø i bakkene . Det er så kveldskjøring med flomlyset ! Som en av Europas høyeste alpin Det har en overraskende lang sesong og Tradisjonelt åpner i slutten av november kjører gjennom til slutten av april eller til og med inn i den første uken av mai Anlegget er så langt sør gjorde klimaet er ypperlig for å pusse opp på brunfargen , og på klare dager er det utsikt over Afrika fra toppen !

gunstig

Konkurransedyktige priser basert på antall beboere ikke størrelsen på eiendommen ( dvs. : mindre grupper bety mindre indirekte kostnader i form av vask / strøm etc - vi onpass syntese sparing til kunden for å kunne tilby den beste verdi for en eiendom av denne størrelse og standard ) .

For større grupper av venner som ønsker å reise sammen - kan vi leie El Grande Ladero sammen med El Ladero Pequeno - den en leilighet naboen , eller med et utvalg av to soverom leiligheter i samme bygning .

BLI USA og Komme seg rundt

Vi er glade for å dele råd om flyreiser Free / ruter / timings / leiebil etc som vi har funnet å være billigst .

Guejar Sierra er flott utgangspunkt for å besøke Granada og har en utmerket bussforbindelse så - avhengig av hvilken type ferie du ser for deg - leiebil juni ikke være nødvendig .

NYHET FOR 2013

Mobiltelefon billig skiutleie (Inkl. magnetisk skiholder for bil ) og / eller transport opp til skiheisene nå tilgjengelig rett fra landsbyen . Spør etter mer info . Samme selskap tilbyr ridning og terrengsykkel leie i sommer .

Flere opplysninger
Registreringsnummer: VTAR/GR/00667

Eiendomsforvalter
Denise
Annonsør siden 2007
Premium-partner

Denne partneren har bevist og streber etter å tilby rask svartid, de beste leieprisene og en utmerket gjesteopplevelse.

Språk engelsk, spansk
Svartid:
innen én time
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
20 juni, 2018

Om Denise

Jeg har vært forbundet med Granada hytteutleie og eiendomsbransjen det siste tiåret , og har jobbet med en portefølje av mange ulike egenskaper i Granada området gjorde over perioden. Jeg vet regionen nært - og har skrevet om det , og det diskutert på lengden på min nettside, blogg og et Channel 4 -dokumentar . Jeg er fortsatt like entusiastisk om det i dag som første gang jeg besøkte . Jeg virkelig liker å dele kunnskap og entusiasme med besøkende gjorde og er glad for å svare på spørsmål og tilby lokale tips - så kan du gjerne spørre !

Jeg har eid flere eiendommer i området , og har vesentlig ombygd og renovert 4 Men denne spesielle egenskapen - El Ladero Grande - er min favoritt, og er den jeg kjøpte for å beholde.

El Grande Ladero Har alltid vært vært populær blant gjestene , med noen lojale kunder tilbake på samme tid , år etter år . Det er viktig for meg at de besøkende nyte oppholdet . Jeg tror på å lytte til hva kundene ønsker, og jeg prøver alltid å tilby den beste kombinasjonen av høy standard og god verdi . De utmerkede tilbakemeldinger og fem stjernevurderinger Eiendommen har mottatt på Tripadvisor - har bidratt til å Award for Excellence for de siste to år på rad.

Ingen matte Enten din smak kjøre til ski Spanias sørligste skianlegg , fotturer eller sykling i Sierras , oppdage den lokale kultur og mat , utforske historiske Granada , Forbedre spansk , lære en ny ferdighet : som flamenco dans , eller bare nyte lunsj ved et nydelig svømmebasseng - jeg er glad for å gi råd og hjelpe deg til å få mest mulig ut av oppholdet .

Uansett ferieopplevelse du ønsker å nyte i Granada - vennligst ta kontakt.

Hvorfor Denise valgte Guejar Sierra

Jeg hadde vært på jakt etter den rette Granada-hotellet for min familie i lang tid - og jeg valgte denne leiligheten på grunn av sin strålende utsikt og naturlige omgivelser , sin posisjon i den spektakulært beliggende hvite landsbyen Guejar Sierra ( med noen virkelig gode tapasbarer og restauranter) , og dens bekvemmelighet for den historiske byen Granada , Alhambra verdensberømte Palace ( en UNESCO World Heritage Site ) , og Sierra Nevada skianlegg .

El Ladero Grande er et nydelig sted å være uansett årstid , og er et perfekt utgangspunkt for dem som ønsker å kombinere en rekke ulike elementer inn i ferien sin .

Guejar er et flott utgangspunkt for et stort utvalg av aktiviteter - terrengsykling , turer for alle nivåer , klatring , kanopadling , rafting , fiske , paragliding , ridning , vinter ski og sommerfester. Og alt dette er bare 20 minutter fra Granada - et flott sted å vandre alleen torg , smake på tapas , lytte til ekte flamenco og bare nyte den tradisjonelle spanske atmosfære av denne vakre byen

Hva gjør denne ferieboligen unik?

Legg til området av knock - out utsikt - utsikten fra solterrassen og stue av denne eiendommen stille klarer å skille seg ut fra mengden !

Jeg kjøpte eiendommen off- plan , men selv halvferdige og unplastered , falt jeg forelsket i det øyeblikket jeg først gikk inn i den enorme , solfylte plassen i stuen med panoramisk utsikt over fjellene feiende rundt det . Det var i utgangspunktet bare de franske dører og vinduer på forsiden - men ekte ising gjorde leiligheten ble tilfeldig plassert på hjørnet av bygningen , spurte jeg utvikleren å legge sidevinduerog dører for å virkelig få fjellene inn i leiligheten . Vi har derfor lagt sentralvarme og air condition til den opprinnelige planen , for å sikre gjorde leiligheten er komfortabel og et flott sted å være i enhver årstid .

Fremfor alt er dette et sted å slappe av . Vakkert innredet og Comfortably - El Ladero Grande er en romantisk ferie for par og har vært arena for mer enn én bryllupsreise . Men det er flott for familier også - stor nok for ungdom til å nyte sin egen plass , og enkel, sikker og praktisk nok for småbarn .

Dens en fantastisk base for å gå ut og utforske Granada eller nyte en dag på fjellet - og det er så et flott sted for å bo i og topping opp brunfargen på den solfylte terrassen , eller bare se solen gå ned bak fjellet mens du nyter en lang høyt glass med noe .

Den lille landsbyen Guejar Sierra , med sine brosteinsbelagte gater og blomster drapert balkonger er noe av en uoppdaget perle - en godt bevart hemmelighet spansk. Det er her de lokale Grana Dinos kommer til å nyte det beste av alt at Sierra Nevada kan tilby.

Fasiliteter

Detaljer om leilighet i Guejar Sierra, Spania:

Type feriebolig:
 • Leilighet
 • Etasje 1
Type bygning:
 • bygningen
Måltider:
 • med kjøkken
Gulvareal:
 • 98 m²
Husregler:
 • Innsjekking: 16:00 / Utsjekking: 11:00
 • Maks. antall gjester: 8
 • kun ikke røykere
 • muligens kjæledyr
 • barn velkomne
Beliggenhet:
 • fjell
 • landlig
 • bygd
Tema:
 • opplevelse
 • for seg selv
 • familie
 • historisk
 • romantisk
 • aktivitet
Generell:
 • Aktivitetsguide
 • heis
 • garasje
 • Hårtørker
 • sentralvarme
 • internett
 • strykejern og -brett
 • sengetøy følger med
 • Living room
 • Lokal-aktivitetsguide
 • Restaurant-spiseguide
 • parkering
 • Parkeringsplass
 • Tyverialarm
 • sovesofa
 • solseng
 • håndklær følger med
 • tørketrommel
 • vaskemaskin
 • trådløst bredbånd
 • Gratis wi-fi
Kjøkken:
 • 4 kokeplater
 • kaffetrakter
 • kjøkkenredskap
 • Retter & Utensils
 • grill
 • Isbitmaskin
 • Kjøkken
 • mikrobølgeovn
 • stekeovn
 • kjøleskap
 • komfyr
 • brødrister
Spisested:
 • Spiseplass/-stue
 • spisekrok
 • sitteplass til 6 personer
Bad:
 • 2 bad
 • bad - Toalett , Bad med dusj , Bidet
  bad - Toalett , dusjkabinett
Soverom:
 • 3 soverom, soveplass til 8
 • soverom - 1 dobbelseng , 1 babyseng
  soverom - 1 dobbelseng
  soverom - 2 enkelseng
  soverom 4 - 1 sovesofa/futon , can provide double sofabed in living room
Underholdning:
 • lydbånd
 • Bøker
 • cd
 • DVD
 • Spill-voksne
 • Biljardbord
 • radio
 • satellitt eller kabel
 • stereoanlegg
 • tv
 • Leker-barn
 • Videobibliotek
Utendørs:
 • balkong
 • Badehåndklær
 • sykkel
 • Deck / Patio
 • Golf
 • kajakk
 • utendørs grill
 • Vintersportutrystning
 • terrasse
 • 4 sykler
 • 6 hagestoler
Egnet:
 • Groups
 • langtidsturister velkommen
 • Singles
Tjenester på‚ stedet:
 • massasje
 • egen kokk
I nærheten:
 • høstfarger
 • huler
 • kirker
 • skoger
 • Teater
 • museer
 • nudiststrand
 • Restauranter
 • Ruiner
 • badeland
 • Fosser
 • Vingård, omvisning
 • Dyrehage
Fritidsaktiviteter:
 • Fugletitting
 • miljøturisme
 • hesteridning
 • Sykkelbåt
 • Turistveier
 • Sightseeing
 • Aking
 • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
 • minibank/bank
 • Barnevakt
 • Treningssenter
 • dagligvarer
 • sykehus
 • Massør
 • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
 • sykling
 • fiske
 • Fluefiske
 • Ferskvannsfiske
 • golf
 • Golf-privilegier- valgfritt
 • Fotturer
 • terrengsykling
 • Fjellklatring
 • fjellklatring
 • paragliding
 • Rafting
 • Skiheis-privilegier
 • Ski-privilegier-valgfritt
 • ski
 • Snorkling
 • Huleforskning
 • bading

Anmeldelser

Glimrende! 4,7/5 -
(46 anmeldelser)

78% Complete
13% Complete
4% Complete
4% Complete
0% Complete
Luksus leilighet. Fantastisk utsikt og gode priser. Ideell for Granada / Sierra
Gjennomsnitlig vurdering 4.652174 av 73 anmeldelser
4

Great little apartment, excellent value for nearby skiing

 • 4 av 5

We (a family of 4) stayed at this apartment in early April to go skiing in Sierra Nevada which worked really well. The apartment is well-maintained and as described in a lovely village with several shops, bars and restaurants. The access is slightly tricky with narrow/steep roads but ok once you are used to it. The drive up to the ski resort is approx 30-40 minutes depending on the route you take. The quicker one is not for the faint-hearted but the slightly longer one uses the main road up from Granada which is well-maintained and apparently quickly cleared of snow (there was none whilst we were there). The Brisish ski center at the resort are very helpful with lessons/lift-passes etc.

The communication from the owner and welcome was excellent, although we didn't have any issues I was confident they would be dealt with quickly and efficiently. There is a good collection of DVDs, some games etc.

The kitchen is small with no dishwasher, but perfectly ok for breakfast and the few meals we ate in. The only slight negative was the water pressure throughout, especially in the showers which were well needed after a day skiing!

 • Anmeldelse sendt: 16.apr.2018
 • Opphold: april 2018
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Very glad to hear that the guest had a good stay with us and felt welcomed and confident that we would be there for them if they happened to experience any issues. I appreciate the feedback on water pressure and have asked Rosie to investigate. However - as is standard in the area - all hot water comes from one electrically heated tank. Usually the pressure is fine - unless people are trying to have two showers in the two bathrooms simultaneously! Some of our UK visitors are used to more high tech solutions these days - but I'm afraid that this is the de facto solution at the moment in our corner of Spain. The solution for enjoying maximum water pressure is usually just to stake one's claim first - and check that no-one else is also using the hot water while you take your shower!
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Everything we were looking for

 • 5 av 5

Blue skies, sun, mountains, rivers, forests, spacious apartment in hilltop village with views, drinks with tapas, cafés and compact supermarkets for all your needs in Guejar Sierra.

Lots of short and long walks to be discovered in the Sierra Nevada from the doorstep. A day at the beach; tourism in Granada..

What's not to like?! Well worth the journey from U.K. for the second time. THANK YOU Denise Rosie and Graham

 • Anmeldelse sendt: 27.apr.2017
 • Opphold: april 2017
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
5

We had a beautiful view in a charming location

 • 5 av 5

Rosie was very friendly and a lovely hostess with plenty of ideas and advice. The apartment was warm on the rainy two days and the bed was comfortable. We were impressed by the whole experience and facilities.

The little town was atmospheric with lovely little shops and the views of the snow capped mountain range in the distance was superb...pity the water levels were down on the lake so there was no views. The hikes in this area were perfect and we had great sunny days most of the week.

 • Anmeldelse sendt: 19.mar.2017
 • Opphold: mars 2017
 • Kilde: Owners Direct, fra HomeAway
Utleierkommentar: So glad to hear that Barry and Coleen enjoyed their stay. The water levels in the reservoir do fluctuate and are unusually low this year (not good for Southern Spain).
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
Sevenoaks UK
5

`Guejar Sierra'

 • 5 av 5

Beautiful apartment with everything one would want provided. Denise (owner) was a brilliant communicator in the weeks prior to arriving. We were welcomed by Graham and Rosie (keyholders) with lovely snacks and wine - and their home made cherry jam. We have a large 7 seater VW Caravelle which was very tough to get into the parking garage as the entrance is to the left on a very tight turn on an extremely steep hill. For a stay in a mountain town, this lovely three bedroom apartment and lovely lounge, with terrace and balcony, was superb.

 • Anmeldelse sendt: 25.feb.2017
 • Opphold: februar 2017
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for your lovely review. It was fiesta week when you stayed which, while highly atmospheric and fun, does mean that there is less parking outside than usual. The garage is tight for People Movers, although guests do seem to manage it. For the reference of others, the dimensions of the door are – 2.35m H (about 7’8”) 3.00m W (about 9’8”) As this guest mentions, it is a fairly tight turn in - but worth the effort for the superb views that the position of the property offers. See picture 4 in our gallery for a shot of the views from our living room and terrace and imagine opening the curtains to reveal that every morning!
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
Scotland
2

Needs Serious Overhaul and Deep Clean

 • 2 av 5

We were disappointed in this property although not in the area which is fabulous. Guejar Sierra is a great village with fantastic bus service to Granada. . Some people have commented on the narrow streets for driving and the tricky access to the property and I would agree it is not for the faint hearted(or the very large car owner! ) However, we expected that on a hillside village.

Our disappointment was with the property and having looked at previous reviews, I began to wonder if I was in the correct apartment! Firstly, we were met in the village by Rosie, the key holder, who was very pleasant and full of information and also sells lovely cherry jam. However, the property was actually very unwelcoming. I wasn't really bothered about the lack of wine and tapas I had been promised as after a long drive, I was cold and tired and would have welcomed a cup of tea and some warmth. The appartment was bitterly cold and there was no welcoming milk in the fridge let alone tapas!

We spent a very cold first evening until the heating warmed up the rooms but the living room was still cold at night as one heater is faulty and has limited output so we had many layers on. The front sliding doors do not lock or even close properly so there is a lot of heat loss. On the positive side the bed was comfortable and bed linen soft and clean. Plenty of towels were supplied. However, on closer inspection, I thought the kitchen and bathrooms were very tired and would benefit from a good spring clean. The ensuite shower was particularly bad and full of ancient silicone with trapped dirt. We did not use it. The cupboards in kitchen are grubby and several plates very chipped. I am sure that some cleaning had been done but there were many obvious indications of lack of a proper clean: crumbs on living room floor, dirty worktop, floor corners everywhere very dirty and, annoyingly, the washing machine was polluted with animal hair. Much as I love animals, I have no desire to have their hair all over my clothes and I accept some blame as I failed to note animals are allowed. Having reported this to Rosie, she suggested I use the washing machine next door. Although the rooms are full of bright cushions and throws it does not make up for general neglect such as grubby curtains. Also kitchen was dark as 2 light bulbs were missing and it has minimal natural light. Rosie did replace them a few days later.

There is wi fi available but absolutely no television signal. Not for us.

 • Anmeldelse sendt: 15.feb.2017
 • Opphold: februar 2017
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: We want everyone to enjoy their stay and ask guests to inform us of any issues at the time, so that we can rectify them immediately. My personal contact numbers are on the paperwork for that reason. In response - 1. Glad the guest enjoyed the "fabulous area...great village...fantastic bus service", and understood that narrow streets are typical in a Spanish village (though some visitors manage with a People Mover). 2. Wine and tapas. Hands up! The guest and her husband arrived earlier than expected (having failed to update Rosie as requested). In rushing to ensure they were not kept waiting, Rosie forgot to take wine and tapas out of the store cupboard. First time ever! Had the guest told us, we would have made amends. We are also happy to provide tea, coffee, breakfast things - by prior arrangement - as is clear in the booking info. 3. We DO put heating on before guests arrive. As these guests were early, it had no chance to warm up. One living room heater is set at 21. The guests left the other on 27. Rosie found it hot! 4. Front balcony doors – admittedly fiddly but, to put this into context, no-one else has had a problem! Immediately sorted - if we had been called. Now re-checked. 5. Serious overhaul? Please refer to our many other reviews!! No space for exhaustive list of repairs and renewals, but soft furnishings DO undergo regular dry cleaning and replacement. 6. Chipped plates are routinely discarded. There ARE plenty spare. The guest did NOT have to dine from chipped ones! We do not charge guests a security deposit and not everyone replaces items that they break. 7. Cleanliness. I stand by Rosie on this point, as her conscientiousness has been attested to many times. 8. Pet hairs in the washing machine? We have not had a doggy visitor for over a year and the guest’s own husband commented that his clothes came out of the washing machine fine. 9. ONE bulb in the kitchen (out of 3) went out – and was replaced. 10. It is no longer possible to pick up UK TV Channels via Eurosat. We provide alternatives – Chromecast, DVD selection and a ‘proxy server’ for UK TV & Netflix. All working when Rosie demonstrated. However, in recognition of the fact that it can be fiddly for the non-technical, we are investing in yet another system. The guest does not mention the discount she received. She does say that, having looked at our long list of 4 and 5 star reviews, she wonders if she was in the right apartment. Frankly, I wonder that too.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
3 1
4

Kindness.

 • 4 av 5

A thoroughly memorable visit spending Christmas with family and friends, skiing, ice-skating and visiting the Alhambra. Rosie keeps the apartment beautifully and she and Graham are extremely helpful. Our only problem was the lack of suitable cooking equipment/oven shelving, otherwise it was all very comfortable and attractively presented.

 • Anmeldelse sendt: 06.jan.2017
 • Opphold: desember 2016
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: So glad that you enjoyed your stay. I'm not sure what additional cooking equipment was needed - but we do take feedback seriously, so we will now do an audit to check that we still have everything that you would expect to find. While this doesn't include large, items such as food mixers, this is not really a requirement for most people on holiday and our local chef (who can be hired to cook for you in-situ) has produced some great meals from there! As you were staying with us over Christmas and naturally wanted to cook Christmas dinner, Rosie did check to ensure that we had what you needed and I know that she bought additional roasting pans. I do wish you had asked us at the time if you required anything else, as it would not have been a problem and Rosie would have been very happy to provide it, or lend it. Glad to hear that you made the most of the area though and we hope to see you back soon!
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
2 0

Kart

Nærmeste flyplass
50 Kilometres
Granada
Nærmeste Barpub
0.2 Kilometres
Bar Poli
Nærmeste ferge
100 Kilometres
Malaga
Nærmeste Golf
20 Kilometres
Granada
Nærmeste togstasjon
50 Kilometres
Granada
Nærmeste motorvei
20 Kilometres
Granada circonvalacion
Nærmeste Restaurant
0.2 Kilometres
La Hacilla
Nærmeste Ski
20 Kilometres
Sol y Nieve (Pradollano)
Nærmeste strand
100 Kilometres
Costa Tropical
Bil: ikke nødvendig

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for leilighet i Guejar Sierra, Spania

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Utleieagenturet aksepterer betalinger i:
EUR
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned Begivenhed
 
Standardpris
7 netter minimumsopphold
3 210 NOK
for 7 netter
3 210 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 28 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

Cleaning & laundry 189,39 NOK
Avgift for kjæledyr 189,39 NOK

Rates shown are based on 2 guests; add 3.00 Euros per night, per additional guest.
Standard bookings - 80 euro discount on 2nd week!!

NB: While some properties have Satellite TV, most UK TV channels are no longer available to satellite receivers in Southern Spain. However worldwide tv is available via the internet. Ask our keyholder on arrival for details.

Agenturets avbestillingsregler

 • 100 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 60 dag(er) før ankomstdato.
 • Servicegebyret tilbakebetales fullt ut på avbestillinger som kvalifiserer for 100 % tilbakebetaling.
Send e-post til agenturet
Ledig
Ikke ledig

Andre lignende ferieboliger