For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon

Luksus Notting Hill 3 soverom, 2 Bathrrom Duplex Apartment

Soveplass til6
Soverom 3
Baderom2
Rom 1 100 sq. ft.
Boligtype Leilighet
Minimumsopphold 2 - 3 Netter

Trygg betaling

Du er beskyttet av vår garanti for trygg og sikker booking når du fullfører bookingen din online og gjennomfører betalingen via HomeAway.

Les mer

Beskrivelse

Om ferieboligen

3 soverom, 2 bad over 2 etasjer med utvendig terrasse for kvelden drikker

I hjertet av det sentrale London noen få minutters gange unna verdensberømte Portobello Road, trendy Westbourne Grove og vakre Hyde Park. Restauranter og barer på døra trinn, pluss Westfield Shopping Centre (største i Europa) og Oxford Street ligger bare 10 minutter med offentlig transport, et paradis for handleglade.

Utrolig Romslig Top Floor Duplex Flat med terrasse, består av 3 like gode store dobbeltrom med king size-senger og 100% bomull sengetøy, 2 bad en en-suite med alle vaskeprodukter inkludert og myke bomullshåndklær, gjør dette duplex flat ikke bare føler luftige og romslige lett plass til 6 gjester (110 kvadratmeter mer enn 1000sqft), men upretensiøs også. Separat fullt utstyrt kjøkken, med 6 seters spisebord og stor hjørnesofa i stuen gjør det behagelig for en familie eller delere å nyte hverandres selskap etter en hard dag med shopping eller sightseeing.

Den flate vil fungere like godt for forretnings høgskoler som det er rikelig med plass til å arbeide på spisebord, samt et separat skrivebord hvis nødvendig med god internett-tilgang for flere brukere. Rommene er alle gode lik størrelse med tilstrekkelig lagringsplass.

Vær oppmerksom på at det å være så sentralt du forventer den flate å være støyende, men som vi ligger ned en dead end road, er den flate veldig stille og fredelig, noe som er svært uvanlig for å være så sentralt, men det er en av de eneste gatene i området som er.

Taxi, buss, Tube og selv sykler er alle 1-3 minutter gange fra leiligheten. Du kan ikke bli bedre enn det annet enn en uber plukke deg opp rett utenfor døren trinn, noe som er mulig.

Leiligheten er i en veldig veldig sentral beliggenhet ligger svært nær den beste offentlig transport i byen (se bilder), andre leiligheter kanskje billigere, men de vil ikke være den samme størrelse (110sqm / 1100sqft over 2 etasjer som et hus) eller plassering, så se på reisekostnadene da disse vil legge opp som du vil alltid være på reise lenger for å komme til steder som er ikke moro når du er på ferie for en kort tid som du ønsker å få mest mulig ut av tiden du har. Nabolaget er veldig trygt og damer / ungdom kan komme hjem når som helst dag / natt og ikke føler bekymret.

Det er en fullt funksjonell heis i bygningen som er veldig sjelden at en gammel eiendom som dette i London. Dette betyr at den flate kan nytes av alle aldre uten noen problemer med å gjøre det til en ideell familie utleie.

Min kalender er oppdatert, så vennligst hvis det står datoer er tilgjengelig da de er. Hvis du ønsker å vite den totale kostnaden for oppholdet bare gå gjennom bestillingsprosessen, og du vil finne ut - på dette stadiet kan du alltid velge ikke å bestille.

Flere opplysninger

Eiendomsforvalter
Priyan de Mel
Annonsør siden 2016
Språk engelsk
Svartid:
Innen 12 timer
Svarfrekvens:
100%
Kalender sist oppdatert:
23 mars, 2017

Fasiliteter

Detaljer om leilighet i Notting Hill, Storbritannia:

Type feriebolig:
  • Leilighet
  • Etasje 4
Type bygning:
  • bygningen
Måltider:
  • med kjøkken
Gulvareal:
  • 1100 sq. ft.
Generell:
  • heis
  • Hårtørker
  • sentralvarme
  • internett
  • strykejern og -brett
  • sengetøy følger med
  • Living room
  • håndklær følger med
  • vaskemaskin
Kjøkken:
  • kaffetrakter
  • Retter & Utensils
  • oppvaskmaskin
  • Kjøkken
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • Krydder
  • kjøleskap
  • komfyr
  • brødrister
Spisested:
  • barnestol
  • Spiseplass/-stue
  • spisekrok
  • sitteplass til 6 personer
Baderom:
  • 2 baderom
  • - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett
    - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett
Soverom:
  • 3 soverom, soveplass til 6
  • - 1 ekstra stor dobbelseng
    - 1 ekstra stor dobbelseng
    - 1 ekstra stor dobbelseng
  • Alle soverommene er en god størrelse og har lignende sengetøy og madrasser. Rommene er komfortable og stille.
Utendørs:
  • Deck / Patio
I nærheten:
  • kirker
  • kino
  • health/beauty spa
  • bibliotek
  • Teater
  • museer
  • Restauranter
Fritidsaktiviteter:
  • Vedding-Kasino
  • Sightseeing
  • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
  • minibank/bank
  • Treningssenter
  • dagligvarer
  • vaskeriautomat
  • Massør

Anmeldelser

Glimrende! 4,4/5 -
(10 gjesteanmeldelser)

Luksus Notting Hill 3 soverom, 2 Bathrrom Duplex Apartment
Gjennomsnitlig vurdering 4.4 av 10 anmeldelser
3

Location can't be beat but some necessities required

  • 3 av 5

The Notting Hill tube station for all of central London is just two blocks away. Many stores for food shopping and all other requirements are "around the corner." Many excellent ethnic restaurants are very close by. We survived quite nicely without any provision of television services. Clothes washer without dryer was okay as there was an expandable rack to hang wet clothes on. The cafetierre and Keurig-type coffee-makers were good as was the microwave. The 3 bedrooms had quality bedding.

What made deficiencies cry out were: 1) no pot large enough to boil pasta. 2) No frying pan large enough to accommodate a regular-sized whole fish (sole). 3) Not enough glasses or dishes to even half fill the dish washer. Therefore, we hand-washed but there was no dish rack to place wet dishes to facilitate drying. Owner needs to provide a dish rack at the sink. 4)The carpeted hall stairs outside the front door needs carpet replacement. Multiple worn areas are covered with duct tape.

  • Anmeldelse sendt: Jan 19, 2017
  • Opphold: Dec 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
5

Spacious, well appointed, comfortable flat in a great location with access to bus/underground/taxis.

  • 5 av 5

The flat is spacious, well appointed and in a terrific location. Safe area near the Notting Hill station for the underground, with easy access to buses, taxis or walking. Couple of key things: There is a small elevator to the 5th floor, there is no dryer but you can hang clothes in the bathrooms on the towel warmer, there is no TV either but would recommend to Pryian to perhaps buy a license so that visitors can stream BBC on their own devices, and there is WiFi as well. If there is a group of you staying, remember to bring multiple adapters to charge your devices. There was 3 of us, each with a phone and tablet so we were always looking for a spare adapter to use. As for the carpeting and painting, yes, it is worn so replacing and painting would really make this flat luxury but it doesn't detract too much from the charm of the place. If something happens in the flat, Priyan is very responsive and does his best to resolve the situation. It's really like staying at a favorite friend's home and I would definitely stay again. Many thanks Priyan.

  • Anmeldelse sendt: Dec 30, 2016
  • Opphold: Dec 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
Seattle, WA
5

Great location for seeing sights and comfortable accomodations.

  • 5 av 5

The location is great for seeing the city sights without a car. We walked everywhere and used the convenient tube station a couple of times. Was grateful for the lift to get our luggage up to the fifth floor. The beds were very comfortable and overall amenities were great. The book in the apartment has some great suggestions for places to eat in the area. I agree with some other reviewers that this would be a lovely flat if it had a coat of paint, had all the dead plants removed and had the duck taped carpets replaced. It just detracts from an otherwise great flat. I would however definitely stay in this flat again. Thank you Priyan.

  • Anmeldelse sendt: Oct 5, 2016
  • Opphold: Sep 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
Fort Thomas, KY
4

Good location for a stay in London

  • 4 av 5

The property was exactly as pictured and described on the web site. We did have to pay an extra 20 pounds for arriving after 10 p.m. (We arrived at 10:10).

The kitchen was very well stocked. No a/c and it was quite warm while we were in London but with open windows we were quite comfortable. The flat was clean and well appointed.

The flat is on the 3rd floor but there is a nice little lift that made getting bags up and down very easy.

The tube station was very close by so getting around was quite easy.

One of our groups who suffers from many allergies seemed to have a reaction in the flat. She thought maybe there had been cats there in the past.

  • Anmeldelse sendt: Aug 31, 2016
  • Opphold: Aug 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
3

It was in a great location and had a very nice kitchen.

  • 3 av 5

Great location with good eating places, markets and Kensington Palace within walking distance. I thought it was over priced for a "luxury" apartment as was everything in London. There was no television for news or evening entertainment. It could use a little maintenance to clean it up. We did not have enough towels for 5 people. The light bulbs were not working outside/inside the door so made it very difficult to find the right key. The carpet should be cleaned or replaced. The kitchen was very nice. Only one chair on the balcony. The location was great and our family loved the area of Notting Hill.

  • Anmeldelse sendt: Aug 21, 2016
  • Opphold: Aug 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thanks for the feedback Loyal, always welcome guests comments as we are always looking to improve the flat. The fat is not 5 star Luxury but compared to the other flats it is, so a comparison for people to see plus the price at £50 per night per person in this area is very cheap, as you mentioned it was the first time you've been abroad so I guess you have nothing to compare it to. We do provide each guest with 2 towels as not a hotel again this is adequate. Light bulbs we've replaced did not know they had blown but if you'd let us know while staying we would have got that fixed. On average you can see are ratings so 3 stars is a bit under par but agree could do with a little maintenance which is scheduled in the next few months.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
4

Excellent location and good, safe flat

  • 4 av 5

The location of the flat was perfect for our group of 6. Right around the corner from the wonderful Paul Rhodes pastry shop (we were there every morning), 1.5 blocks from Notting Hill Gate tube stop, and easy walks to Portobello Road and Kensington Gardens. There were minor cosmetic disappointments which to us detracted from the luxury description --worn carpets, patchy paint, dead plants in the window boxes. However, these were outweighed by the overall experience, which was very good (a convenient, safe and clean location; comfortable, quality beds; reliable WiFi; a deck for fresh air, and a washing machine).

  • Anmeldelse sendt: Aug 14, 2016
  • Opphold: Jul 2016
  • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
2 0

Kart

Nærmeste flyplass
10 Miles
Heathrow
Bil: ikke nødvendig

Bilder

Priser & Tilgjengelighet

Leiepriser for leilighet i Notting Hill, Storbritannia

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Utleieagenturet aksepterer betalinger i:
GBP
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned Begivenhed
 
Half Term Special
1 feb 2017 - 31 mar 2017
3 netter minimumsopphold
5 470 NOK
for 3 netter
Fra
1 593 NOK
Fra
1 859 NOK
Fre,Lø
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 372 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Standardpris
2 netter minimumsopphold
5 470 NOK
for 2 netter
Fra
2 390 NOK
Fra
2 656 NOK
Fre,Lø
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 372 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

Refunderbart depositum 3 718 NOK
Cleaning 690 NOK

Cancellation Policy

100% refund up until 30 days prior to arrival.
Cleaning fees are always refunded if the guest did not check in.

For Example if check in date is Friday, Mar 11 @3pm

For a 100% refund, cancellation must be made 30 full days prior to listing’s local check in time (or 3:00 PM if not specified) on the day of check in, so up to Wed, Feb 10 @3pm

If the guest cancels less than 30 days in advance, there is no booking value refunded.

Please note If I'm able to get a booking for the dates that have been cancelled and feel the reasoning for the cancelation was genuine and or unforeseen, I will try my best to help return funds as much as possible, as I'm not looking to double book the property, to make a profit due to other peoples misfortune and believe in karma. Please note this will be totally at my discretion, thou.

Agenturets avbestillingsregler

Spør utleieagenturet eller sjekk leiekontrakten når du booker en feriebolig.
Oppgi datoer for nøyaktige priser
Ledig
Ikke ledig

Partnertilbud