Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Tropical Rekkehus bare noen skritt fra stranden

Soveplass til6
Soverom 2
Baderom1
Boligtype rekkehus
Minimumsopphold 7 - 29 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

2 Bedrom 1. 5 Bath Town Home, Close To The Beach, Pet Friendly

Kom få litt hvile og avslapning i denne 2/1. 5 Coconut Palms strand hytte. Denne enheten har en privat inngjerdet bakgård for å nyte det tropiske været, et fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin og tørketrommel i enheten. Alt samtidig som det bare en kort 5 minutters gange fra den rolige, mindre overfylt ikke-drevne delen av New Smyrna Beach og 3 miles sør for historiske Flagler Ave. Bare 4. 4 Miles fra Charming Canal Street.

New Smyrna Beach

Bare en times kjøring fra Orlando, New Smyrna Beach tilbyr en herlig drive-på Atlanterhavskysten stranden - mye som det av Daytona Beach, men roligere og med en følelse av en historisk hjemby. New Smyrna Beach har massevis av små butikker og kafeer, og et blomstrende kunst fellesskap, og strendene er bred og flat med golden-hued sanden. Dens Apollo Beach er en del av den omfattende Canaveral National Seashore som fortsetter i sør, helt naturlig og minimal utviklet. Også, ikke gå glipp av de historiske New Smyrna Beach Sugar Mill Ruins. Oh, gjorde vi nevne at New Smyrna Beach er kåret til National Geographics liste over verdens 20 beste Surf Towns?

Flere opplysninger

Eiendomsforvalter
Glynis Noltner
Annonsør siden 2012
Språk engelsk
Svartid:
innen én dag
Svarfrekvens:
83%
Kalenderen ble sist oppdatert:
23 juni, 2018

Fasiliteter

Detaljer om rekkehus i New Smyrna Beach, USA:

Type feriebolig:
  • rekkehus
Husregler:
  • Innsjekking: 15:00
  • /
  • Utsjekking: 10:00
  • Maks. antall gjester: 6
  • Minstealder på hovedleietakeren: 18
  • Barn er velkomne
  • Fester/arrangementer er ikke tillatt
  • Kjæledyr kan vurderes
  • Ingen røyking tillatt
Generell:
  • air-conditioning
  • tørketrommel
  • Hårtørker
  • sentralvarme
  • internett
  • strykejern og -brett
  • sengetøy følger med
  • parkering
  • håndklær følger med
  • vaskemaskin
Kjøkken:
  • kaffetrakter
  • Retter & Utensils
  • oppvaskmaskin
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • kjøleskap
  • komfyr
  • brødrister
Bad:
  • 1 bad
Soverom:
  • 2 soverom, soveplass til 6
Underholdning:
  • tv

Anmeldelser

4/5 -
(3 anmeldelser)

66% Complete
0% Complete
0% Complete
33% Complete
0% Complete
Tropical Rekkehus bare noen skritt fra stranden
Gjennomsnitlig vurdering 4.0 av 3 anmeldelser
2

The townhome was in a nice complex with friendly neighbors & close to beach access.

  • 2 av 5

Overall, the property was comfortable (especially the beds!) but I feel that it was overpriced for what it was. The most disappointing thing was the cleanliness...it was filthy! I definitely left it cleaner than what I found on arrival...the owner should pay to have it cleaned professionally!!!! There also could have been some extra dishes & cooking utensils...just a thought...hope this is all taken as constructive criticism.

  • Anmeldelse sendt: 11.mar.2018
  • Opphold: januar 2018
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: We are very sorry you had a disappointing stay at the townhome Could you please expand on what you found dirty as we did pay to have the home professionally cleaned. I know it needs painted which can make it feels dirty but had we known you had issues would have sent the cleaning company back out and or fired them. When you say filthy - please explain - floors,? toilets? Had you needed other kitchen items you could have called us The ac filter was changed prior to your arrival and we took more cups plates and two floor rugs to the home before your arrival. Purchased new sheets and a few new towels. I feel that you have our contact details and wouldnt say a word to us or give us the opportunity to correct anything but yet you would take the time to publically place a bad review to a general audience that will hurt the owner financially. The rental price you paid well below the area market rental prices However again had you taken the time to call us we would had discussed your issues with the owner and worked on a solution.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
CampLeJune,N.C.
5

Cathy Widdis

  • 5 av 5

I recently stayed in Coconut palms for nearly 2 weeks....not only did I get to take fur baby ...the back yard was fenced....the people there were very friendly...the home was very clean and great location.....close to everything.....I grew up close to NSB and absolutely love the area....could walk to beach.....see you very soon...thank you for sharing your home

  • Anmeldelse sendt: 31.mai.2016
  • Opphold: mai 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
island heights nj
5

Great Place, Great Town!!!

  • 5 av 5

Excellent location. Pictures were exact. Clean and more amenities then we expected! Very quiet area.

  • Anmeldelse sendt: 01.mar.2016
  • Opphold: januar 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0

Kart

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Send e-post til agenturet

Agenturets avbestillingsregler

  • 100 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 60 dag(er) før ankomstdato.
  • Servicegebyret tilbakebetales fullt ut på avbestillinger som kvalifiserer for 100 % tilbakebetaling.
Ledig
Ikke ledig

Andre lignende ferieboliger