Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Nydelig Waterfront Home med oppvarmet basseng, badestamp, gå til stranden og shopping

Soveplass til10
Soverom 3
Baderom2
Rom 1 650 sq ft
Boligtype Villa
Minimumsopphold 3 - 7 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Ny 3 soverom, 2 bad, med nydelig oppvarmet basseng, Spa Hot Tub, Fiske On The Dock

Kjære gjester,

velkommen til Marco Island, Florida.

Vet du allerede, at Marco Island er rangert som nr. 1 Island for USA, og best vurdert turistmål i USA. for 2014.

Ja, beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet! Dette hjemmet er bare fullstendig renovert fra tak til gulv, og er perfekt sentralt, rett ved den vakre naturskjønne røykebukten, uten å miste stor privatliv for avslapning i egen bakgård! Shopping, spisestue, fiske, Barer og restauranter, Live Music Entertainment ... Alt i gangavstand! I nærheten av tigerhalen strand ... Alt nytt og oppskalere!

Milan II tilbyr eiendomsmegling glamour innenfor en sentral Marco Island-beliggenhet. Tre soverom og to bad med romslig livingsrom på den åpne planløsning, tilbyr innkvartering for opptil 8 personer på høye kvalitetssenger, ideelt for familiereisende. Alle rommene i hjemmet er utstyrt med flatskjerm-HD-TV og det åpne granittkjøkkenet er fullt utstyrt med høykvalitetsutstyr. Alt det er nytt, forårsaket hjemmet bare nyoppusset. De to bil garasjen har rikelig med strand utstyr for å sikre at du har alt du trenger for moro i paradis!

Ting å elske:

Plassering! Nærliggende esplanade shoppes og matbutikker er mindre enn en 300 meter spasertur og tigertail beach park ligger bare om lag 1/2 kilometer unna.

Stor soldekk i bassengområdet gir god plass til lounging.

Hyggelig splitter ny boblebad gir din store avslapning med utsikt over det vakre kanalvannet og tropisk landskapsarbeid.

Gourmet åpent kjøkken med frokostbar åpen til stue med flott utsikt over vannet.

Alle soverom samt stue rom utstyrt med HDTV og kabel service.

Soverom detaljer:

Hovedsoverom: Første etasje, king size seng samt en dobbel sovesofa med twin trille, skyvedører ut til bassengområdet, privat bad

Second bedroom: første etasje, ligger på forsiden av huset utenfor av foajéen, queen size seng; delt downstairs full bad

Tredje soverom: Første etasje, plassert på baksiden av huset, queen size seng med skyvedører ut til bassengområdet; delt downstairs full bad

Stor badestamp spa med komfortabel salong sittende, nydelig uteplass møbler å nyte solnedgangen over kanalen ...

Noen opplysninger om Marco Island:

Ofte referert til som "The Last Paradise"; og nå vurdert som nr. 1 beste øy i USA, og best vurdert turistmål i 2014; Marco Island er det største og eneste utviklede landet i Florida's ti tusen øyer. Det ligger en kort kjøretur fra Florida Everglades og like utenfor Napoli. Det er graced med miles av hvite sandstrender, luksuriøse eiendommer og kjent for vakre året rundt. De overdådige restaurantene, fine shoppingmulighetene og livlig underholdning gjør Marco Island til et populært feriemål. Det tiltrekker besøkende og innbyggere fra hele verden. Marco Island er et absolutt favorittmål for båtliv, fiske eller bare bløt i solen. Med 6 miles av hvit sandstrand og over 100 miles av vannveier er det en fantastisk subtropisk skjønnhet som er unik for Southwest Floridas Gulf Coast.

Noen opplysninger om Tigertail Beach

Tigertail Beach er en av to offentlige tilgangsstrender og ligger en kort kjøretur fra ferieleiligheten. Tigertail tilbyr deg lagunen som et flott sted for familier med yngre barn å nyte det flate og rolige vannet. Det er rikelig med dyreliv å se og er en utpekt 'Great Florida Birding Trail'. For å komme til Mexicogolfen med den vakre, myke sandstranden, må du enten vade gjennom lagunen eller gå rundt til venstre. Det er definitivt verdt ti minutters spasertur. Stranden her er helt fantastisk og helt naturlig. Og ikke glem dine sprutposer. Stranden gir deg vakker beskjæring. Det er åpent 8 a. m. til solnedgang og det er et gebyr for parkering.

Noen opplysninger om South Public Beach Access

Parkeringsplassen ligger på Swallow Avenue og ligger en kort spasertur over South Collier Boulevard til en en-acre strand tilgang på den vakre Mexicogolfen. Det er 70 parkeringsplasser med hvilerom. Turen er foret med sabal palmer og er omgitt av plysj hoteller på Marco Island. Det er åpent 8 a. m. til solnedgang og det er et gebyr for parkering.

Flere opplysninger

Utleier
May
Annonsør siden 2014
Språk engelsk, tysk
Svartid:
innen tolv timer
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
13 juli, 2018

Fasiliteter

Detaljer om villa i Marco Island, USA:

Type feriebolig:
  • Villa
Måltider:
  • med kjøkken
Rengjøring:
  • Hushjelp-valgfritt
Gulvareal:
  • 1650 sq ft
Husregler:
  • Innsjekking: 16:00
  • /
  • Utsjekking: 10:00
  • Maks. antall gjester: 10
  • Barn er velkomne
  • Fester/arrangementer tillatt
  • Kjæledyr ikke tillatt
  • Ingen røyking tillatt
Beliggenhet:
  • Havutsikt
  • Vannutsikt
  • Ved vannet
Tema:
  • opplevelse
  • for seg selv
  • rimelig
  • familie
  • historisk
  • romantisk
  • spa
  • aktivitet
  • turistattraksjoner
Generell:
  • air-conditioning
  • tørketrommel
  • peis
  • garasje
  • Hårtørker
  • sentralvarme
  • internett
  • strykejern og -brett
  • sengetøy følger med
  • Living room
  • parkering
  • håndklær følger med
  • vaskemaskin
Kjøkken:
  • kaffetrakter
  • Retter & Utensils
  • oppvaskmaskin
  • Kjøkken
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • Krydder
  • kjøleskap
  • komfyr
  • brødrister
Spisested:
  • Spiseplass/-stue
  • spisekrok
  • sitteplass til 12 personer
Bad:
  • 2 bad
  • - Toalett , dusjkabinett
    - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett
Soverom:
  • 3 soverom, soveplass til 10
  • - 1 stor dobbelseng
    - 1 stor dobbelseng
    - 1 ekstra stor dobbelseng , 2 enkelseng , 1 babyseng
Underholdning:
  • Bøker
  • DVD
  • satellitt eller kabel
  • stereoanlegg
  • tv
  • Leker-barn
Utendørs:
  • Deck / Patio
  • Lanai / Gazebo
  • hage
  • utendørs grill
Basseng/boblebad:
  • oppvarmet basseng
  • badestamp
  • privat basseng
Tjenester på‚ stedet:
  • vaktmester
I nærheten:
  • botanisk hage
  • kirker
  • kino
  • festivals
  • health/beauty spa
  • bibliotek
  • Teater
  • marina
  • museer
  • lekeplass
  • rekreasjonssenter
  • Restauranter
  • fornøyelsesparker
  • badeland
  • Dyrehage
Fritidsaktiviteter:
  • antikviteter
  • Strandjakt
  • Fugletitting
  • boating
  • miljøturisme
  • miniature golf
  • Fabrikkutsalg
  • Sykkelbåt
  • photography
  • Turistveier
  • shelling
  • shopping
  • Sightseeing
  • fotturer
  • Hvalsafari
  • wildlife viewing
Lokale tjenester og bedrifter:
  • minibank/bank
  • Barnevakt
  • Treningssenter
  • dagligvarer
  • sykehus
  • vaskeriautomat
  • Massør
  • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
  • basketball court
  • sykling
  • Havfiske
  • fiske
  • Fluefiske
  • golf
  • Golf-privilegier- valgfritt
  • Fotturer
  • hot air ballooning
  • Jetski
  • kayaking
  • terrengsykling
  • paragliding
  • parasailing
  • Fiske fra kai
  • Rafting
  • rulleskøyter
  • seiling
  • dykking
  • Snorkling
  • snorkeling/diving
  • Fiske i sund/bukt
  • Fiske i brenningene
  • surfing
  • bading
  • tennis
  • vannski
  • Badering "kjøring"
  • Rafting
  • seilbrett

Anmeldelser

3,3/5 -
(3 anmeldelser)

33% Complete
33% Complete
0% Complete
0% Complete
33% Complete
Nydelig Waterfront Home med oppvarmet basseng, badestamp, gå til stranden og shopping
Gjennomsnitlig vurdering 3.3333333 av 3 anmeldelser
5

Totally updated home. Very comfortable and clean.

  • 5 av 5

We have rented 4 times on Marco this was by far the nicest. The home is completely updated and has comfortable furnishings. We had 7 people and had plenty of space to sleep and hang out. There are two day beds with trundles along with 3 beds....much more comfortable than sleeper sofas that are in most homes (hotels).

The owls next door were wonderful to see and they did not mind posing for pictures (do not get to close to them they are protected!)

The location was perfect. Our teenage boys rented bikes for the week and were able to get to everywhere they wanted to go in very little time. The beach, shopping, tennis courts and grocery stores are all close. Even the wonderful farmers market they have on Wed is just a short walk away.

The only thing we felt the house was missing is tools for the BBQ grill. We grill a lot and some metal turners and tongs would have been nice.

Had a few issues with the wifi but manged to work them out.

If you need a bigger home May has a larger one right next door that looks beautiful as well. I would highly recommend staying at either.

  • Anmeldelse sendt: 12.apr.2016
  • Opphold: mars 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
4

Good location and nicely equipped

  • 4 av 5

The group was two families of 4, each with 1 and 5 year old children. The pool and hot tub area was used every day. Most days were warm but the pool heat was still nice to have. The gas grill and ample and new outdoor furniture were also appreciated. The screen around the pool area kept most of the bugs out. We rented a boat one day and pulled it right up to the dock and boat lift to pick up our families. The nice washer and dryer were useful as well. One bedroom had a crib so that was an added bonus. The Winn Dixie and other shopping were less than a 10 minute walk away. We would consider staying here again.

  • Anmeldelse sendt: 16.mar.2017
  • Opphold: mars 2017
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Dear guests, you are such wonderful families, who we love to have you as guests. So have a wonderful trip back home, and come back at any time.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
1

Disappointed

  • 1 av 5

We rented two homes for the weekend of our wedding. The first issue we encountered was that the website stated that we could rent for days rather than for an entire week. This was our first choice because our bridal party and their spouses weren't planning to arrive until Wednesday, and my husband, children and I were planning to go to Disney before we traveled to Marco Island. When I began speaking with May - I was told that we would have to rent for the week. Because this is typical for most rental homes, we decided that it was still worth it. We booked both of the owners homes that happen to be next to one another to keep our group together. As I mentioned above, we came for our wedding. We were all 30-40-50 year old people that resided in the two homes. Although we were there for fun, we are also grown adults with self-control, and respect others property. The reason that I mention this is because upon our arrival back home to Ohio, I received an email from the owner. This email stated that we were going to be charged an additional $400+ for the extra loads of laundry that needed to be done, as well as for the extra hours of cleaning that needed to be done. The problem with this email was that we had spent the entire last day prior to our departure, washing towels (that weren't required to be cleaned), and cleaning the houses so they would be returned to the way we found them. In addition, they sent along pictures that were taken. The pictures were staged by the cleaning company that was hired. They had pictures of garbage on the floor in the middle of the entry way that we didn't even use. She also sent along a picture of the counter filled with takeout food/drinks, that were open and all over. We had cooked all our own food, and did not drink beverages with straws, as the picture described. I called May after I received the email, and expressed my disappointment, and requested the phone numbers for the cleaning crew. I received the phone number for the friend that she had stop over to check on the cleaning. I was so upset, that I had my husband call. He explained our situation, and ultimately we were not charged, but this was after multiple calls between May and the friend she has check on her properties when she is out of town. Additional disappointments: Garbage/Recycling Cans were full at our arrival - which caused issues. The house was not supplied with normal essentials - hand soap, toilet paper, garbage bags, etc.

  • Anmeldelse sendt: 22.jul.2016
  • Opphold: juni 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Dear guests, thanks for your comments. But we really can not follow your disappointment. It is your final decision to book for a week! we never spoke about to rent for days! We can't follow why you are complaining about your own decision???!!! Again the bill was for two homes, with all the detailed pictures. What most important is: you paid no Penny for it, all the happened charges are waived, cause we want you to keep your vacation in best memory! unfortunately this is not appreciated at all on your end! It's very common, that there will be some trash left after a party! This is after a wedding party! And it's even more common that we forward the pictures If we got some from our cleaning crew and property manager after your check out, where over 16 garbage bags were placed in both rented houses on July 04, dirts all over, big piles of liens etc. sorry, I can't follow your story, if We get all the pictures proof from cleaning crew as well as manager confirmation. And we have to pay all the extra billing for the cleaning without a question. Cause we can't leave these gabbage bags in the house for our guests who check in on holiday. Also we have to let them clean the house thoroughly for respect of the next guests, even we have to pay extra. So we appreciate very much that the cleaning crew were able to take all the garbage with themselves on 04 of July. Also the happened charges were for both houses after wedding party! Even so after talking with the guests, we even decide to waive the charges for the guests, cause we want them to keep the nice memory from the wedding. But again it seems that our nice gestures are not appreciated. Anyway, we hope that all our guests come to our beautiful homes and really enjoy their holiday on this beautiful island.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0

Kart

Nærmeste flyplass
45 Miles
South West Florida international airport RSW
Nærmeste Barpub
0.1 Miles
esplanade
Nærmeste Golf
0.4 Miles
marco golf
Nærmeste Restaurant
0.1 Miles
esplanade
Nærmeste strand
0.5 Miles
Tigertail Beach
Bil: anbefalt

Kjære gjester,

velkommen til Marco Island, Florida.

Vet du allerede, at Marco Island er rangert som nummer 1 Island for USA, og beste karakter turistmål i USA. for 2014.

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for villa i Marco Island, USA

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Eieren aksepterer betalinger i:
USD
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned * Begivenhed
 
Nightly Rate
8 jul 2018 - 31 jul 2018
7 netter minimumsopphold
26 162 NOK
for 7 netter
Fra
3 124 NOK
 
 
Nightly Rate
1 aug 2018 - 30 sep 2018
7 netter minimumsopphold
22 725 NOK
for 7 netter
Fra
2 633 NOK
 
 
Nightly Rate
1 okt 2018 - 30 nov 2018
7 netter minimumsopphold
23 037 NOK
for 7 netter
Fra
2 678 NOK
106 952 NOK
 
Notater: Priser er for 6 gjester; tillegg 268 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 des 2018 - 15 des 2018
5 netter minimumsopphold
19 913 NOK
for 5 netter
Fra
3 124 NOK
35 535 NOK
106 952 NOK
 
Notater: Priser er for 6 gjester; tillegg 268 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
6 jan 2019 - 31 jan 2019
5 netter minimumsopphold
22 145 NOK
for 5 netter
Fra
3 571 NOK
35 535 NOK
106 952 NOK
 
Notater: Priser er for 6 gjester; tillegg 268 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 apr 2019 - 30 apr 2019
5 netter minimumsopphold
22 145 NOK
for 5 netter
Fra
3 571 NOK
35 535 NOK
106 952 NOK
 
Notater: Priser er for 6 gjester; tillegg 268 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 mai 2019 - 31 mai 2019
5 netter minimumsopphold
22 145 NOK
for 5 netter
Fra
3 571 NOK
35 535 NOK
106 952 NOK
 
Notater: Priser er for 6 gjester; tillegg 268 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 jun 2019 - 30 jun 2019
5 netter minimumsopphold
17 681 NOK
for 5 netter
Fra
2 678 NOK
35 535 NOK
106 952 NOK
 
Notater: Priser er for 6 gjester; tillegg 268 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
1 jul 2019 - 7 jul 2019
5 netter minimumsopphold
24 377 NOK
for 5 netter
Fra
4 017 NOK
35 535 NOK
106 952 NOK
 
Notater: Priser er for 6 gjester; tillegg 268 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Nightly Rate
8 jul 2019 - 31 aug 2019
5 netter minimumsopphold
17 458 NOK
for 5 netter
Fra
2 633 NOK
35 535 NOK
106 952 NOK
 
Notater: Priser er for 6 gjester; tillegg 268 NOK per natt, per ekstra gjest
 
My Standard Rate
3 netter minimumsopphold
13 664 NOK
for 3 netter
Fra
3 124 NOK
35 535 NOK
106 952 NOK
 
Notater: Priser er for 6 gjester; tillegg 268 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

Skadebeskyttelse på bolig 478,81 NOK
Exit cleaning 2 394,07 NOK + avgift
pool heating or electric 624,89 NOK + avgift
administrative fee 446,35 NOK + avgift

Rates are subject to be changed without further notice if they are not confirmed and fully paid.

Utleiers avbestillingsregler

  • 50 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 14 dag(er) før ankomstdato.
  • 100 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 30 dag(er) før ankomstdato.
  • Servicegebyret tilbakebetales fullt ut på avbestillinger som kvalifiserer for 100 % tilbakebetaling.
Send e-post til utleier
Ledig
Ikke ledig