Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Ombygd Fall 2015 nyinnredede Beach Hjem 200 fot skritt til vannet.

Soveplass til2
Soverom 1
Baderom1
Rom 650 sq ft
Boligtype Leilighet i anlegg

Beskrivelse

Om ferieboligen

Fullt utstyrt og møblert 1 soverom 1 bad strand leilighet du er sikker på å nyte

En vakker og sjarmerende Beach Community med en liten by føler ligger på en Gulf Coast Barrier Island mellom Clearwater Beach & Saint Petersburg Beach i Florida. Dette er et trygt ofte patruljerte, velstående område med bare to tilgangs broer fra fastlandet. Det er bare én Hotel i nærheten (Holiday Inn om en mil mot sør). Det vert en innendørs / utendørs Bar, Restaurant & Waterpark. De fleste av husene i nabolaget er eier okkupert. Ingen høy stige dømme blokkerer visningen. 1 uke minimum utleie på grunn av reguleringsplan restriksjoner. Spør om våre andre eiendommer hvis en kortere periode er ønsket.

Selvbetjent Detaljer

Suiten ble fullstendig renovert og nyinnredet i høst 2015. Tobakk bruk er forbudt på eiendommen. Hotellet ligger i hjertet av Indian Rocks Beach, er du bare 200 meter fra Mexicogolfen og sitt rolige klare vannet. Et stort naturreservat grenser sørsiden av eiendommen. Det er bare fire bygninger i komplekset, som hver eier 3 enheter. Bare 5 enheter er i direkte utsikt. Det er sjelden å se eller høre en nabo, slik at du som regel har fullstendig privatliv. Det er et bord, 2 stoler og en gassgrill i sitteområde utenfor døren din. Det er en stor privat hage som du kan bruke for piknik eller plenen spill. Off gateparkering er tilgjengelig innen direkte synet av enheten. Ta en titt på Google Earth view (SE Corner of 10th & Gulf Blvd).

The Living Room har 3 Rocker Hvilestoler, en fungerende peis, 52 "flatskjerm Smart TV, Bright House kabel, Wi-Fi, Blu-Ray DVD med 5. 1 Surround Sound, slutten tabeller og en frokost bar med to komfortable hvite skinn Bar avføring.

The Dining Room har en glassplate bord, plysj stoler og service for fire.

Kjøkkenet har stort kjøleskap / frys med isbitmaskin, full størrelse Mikrobølgeovn med utvendig lufting Range Hood, Glass Top Electric Range & Oven, Brødrister, kaffetrakter, Omvendt osmose vann filter, gryter, panner, og relatert tilbehør. Det er en vaskemaskin og tørketrommel installert under kjøkkenbenken toppen.

Soverommet har en Queen size Pedestal seng med tropisk sengetøy. Bed Pillows er endret etter hver utleie, slik at du kan ta dem med deg eller ha oss lagre dem til ditt neste besøk hvis du ønsker det. Vennligst la puten dekker. Det er en 3 skuff og en 5 skuff brystet sammen med en to mater Night Stand. To garderobeskap, ett for dine klær og personlige effekter, den andre lager med toalettsaker, en hårføner, håndklær og sengetøy.

Full bad innredet i et palmetre tema, med badekar og en kraftig dusj er av soverommet ditt.

Gulvene er keramiske fliser over. Rengjøring Tjenesten er tilgjengelig på forespørsel.

Enheten blir kjølt ned av en nyere AC system med allergi filtrering.

Sjekk inn Sjekk ut

Innsjekking er helst etter 09:00 og sjekke ut er senest 07:00. Du vil bli utstyrt med en unik nøkkelfri adgangskode 24 timer i forkant av din ankomst.

Selv om det er et par restauranter, er det ingen shopping torg eller større utsalgssteder. Det er et fullservice CVS Pharmacy & Store en mil sør på Gulf Blvd.

Den myke White Sand Beach er generelt tynt befolket. The Gulf Vanntemperatur er i midten av høye åtti-er fra juni til oktober, og bølgene er vanligvis mindre enn en fot høy.

Fritidsaktiviteter inkluderer bading og snorkling i det klare tropiske farvann, skjellplukking, et naturreservat med et lett tilgjengelig strandpromenade og indre kyst utsikt mot vannet, opplyste tennisbaner, racket ball, shuffle bord, en baseball stadion med en innrømmelse stativ, lekeplasser, parker , båt lanseringer, en skate park, bibliotek, kunst og håndverk i nærheten.

Det er mange festivaler og feiringer gjennom hele året (oppført på byen nettsiden). Hvis du vil ha litt mer spenning, klubber, shopping, live underholdning (de fleste band slutter å spille på 22:00 på grunn av støy forordninger), akvarier, underholdning, etc., kan du finne dem en relativt kort stykke unna. Clearwater Beach & alle sine attraksjoner finnes ca 9 miles mot nord. Saint Petersburg Beach tilbyr lignende aktiviteter omtrent samme avstand til sør.

Noen av våre favoritter er:

En tur på havet Screamer på Clearwater Beach. En av verdens største hurtiggående båter med delfiner Garantert. Sitte i helt tilbake til båten for å starte (på benken bak det siste setet). Når delfiner er over flyttingen til helt foran på båten. Billetter er ca $ 24 hver. Deres billett agent vil gi en rabattert parkering pass. Øl og brus er tilgjengelig for kjøp på båten. Turen er ca en time. La mobiltelefonen i bilen som du kan bli våt. Saltvann og elektronikk hører ikke sammen. Hvis du ønsker å ta bilder, plukke opp et engangskamera.

Sunrise Breakfast at Maggie Mae på Gulf Blvd. ved siden av Sand Key Mariott. Kåret til beste frokost på stranden. Logg deg på forsiden merke seg hvor du vil, så gå ut igjen for å se soloppgangen over indre kyst vannveien. Hvis du ikke kommer tidlig i høysesongen må du kanskje vente en betydelig mengde tid. Maggie har en andre sted uten vann utsikt rett over Belleair Causeway (gå nord på Gulf Blvd ta til høyre i lyskrysset). Det er en Bonefish Grill naboen til denne Maggie plassering.

Middag på Columbia Restaurant på Gulf Blvd (også ved siden av Mariott. Eldste restaurant i Clearwater Beach (åpnet i 1901). Vi har aldri hatt et dårlig måltid her. Be om en tabell med en vann-visning ved innsjekking. Du kan lage en reservasjon, men bestemte tabeller er ikke avholdt. Husk at uteservering er et røykeområde på de fleste restauranter Florida.

Palm Pavilion Bar og Restaurant eller Frenchie på Clearwater Beach. Prøv deres Grouper Nuggets og Stone Crab når den er i sesong. Ikke skimp på parkeringsplassen pass tidsramme som parkering håndheving er strenge. Levende musikk starter utpå formiddagen. God mat og underholdning.

Clearwater Marine Aquarium. Gå se Winter fra Dolphin Tale film. Se filmen første hvis du kan.

Hopp på Sun Coast Beach Trolley (Det er en stopper 50 fot fra Suite din). Du kan utforske alle de unike stranden samfunn fra Clearwater sentrum til Saint Petersburg Beach. Sjekk ut butikker, restauranter, nyte synet på Johns Pass Village, eller bare nyte turen. Det er gøy, enkelt og rimelig måte å gjøre og se alt du vil på stranden. Vi liker å stoppe på orkanen Deck Bar & Restaurant på St. Pete Beach for lunsj. Vognen går hvert 20 - 30 minutter fra 05:05 a. m. til 10:10 p. m., mandag til torsdag og søndag, inkludert helligdager, med tjeneste til midnatt på fredag ​​og lørdag. Se etter spesielle trolleybuss stoppskilt ligger ofte langs ruten. Trolley Drivers ikke gjør endringer, er nøyaktige fare nødvendig. Buss- og vogn Billettprisen er bare $ 2. 00 per tur, eller sykle hele dagen med en Ubegrenset Daily GO Card. GO kort er $ 4. 50 og er tilgjengelig om bord traller og psta busser. Billettprisen boksene er utstyrt for å håndtere $ 1, $ 5 og $ 10 regninger, men ikke gi endring. Åpent mat og drikke er ikke tillatt på vognen. Tjenesten dyr er de eneste kjæledyr tillatt. The Trolley stopper ikke i Bellaire. Det er best å spørre sjåføren om Trolley går hele veien til ønsket sted som noen har forskjellige ruter.

Vi liker ofte å ta Trolley en mil eller to nord eller sør så får av og gå på stranden tilbake.

reisetips

Allegiant Airlines levere de mest økonomiske direktefly til Clearwater / St Petersburg Airport (PIE) fra Columbus, Ohio, Fort Wayne, Indiana; Niagara Falls / Buffalo, New York; og Richmond, Virginia. De trenger ikke fly hver dag, så sjekk deres hjemmeside for å se om deres tidsplan vil passe inn i dine reiseplaner. PIE er 12 miles (ca ½ time) fra Beach Home. Med forhåndskjøps rundtur Billetter kan fås for mindre enn $ 149 per person. Gjør din forskning om din opprinnelse plassering. Buffalo / Niagara Falls, NY krever vanligvis bare én time før ankomst inkludert bagasje innsjekking. Clearwater / Saint Petersburg, FL er en stor Giant Hub. Hvis du skal sjekke bagasjen for retur flytur, anbefales det at du er i kø på flyplassen minst 2 timer i forveien. Tillater 3 timer vil sikre at du ikke vil gå glipp av flyturen hjem. Som et alternativ til å sjekke din retur elementer, kan du vurdere å enten frakt dem hjem, eller hvis du liker ditt opphold så mye som vi tror du vil og planlegger å komme tilbake, du kan plassere dine personlige eiendeler i en standard plast tote som vi vil gi og lagre for deg uten kostnad for inntil ett år fra avreisedatoen. Med Allegiant, fordelen av å returnere med noe mer enn en liten carry-on element er at du kan enten bruke smarttelefonen eller pre-skrive ut boarding pass (en HP-skriveren er i leiligheten for din bruk) slik at du kan gå direkte til Security Check Point ved ankomst på flyplassen spare et par (tidlig morgen) timer. Hvis du ønsker hjelp eller veiledning i å få lavere kostnader tjenester, kan du spørre.

Den neste nærmeste flyplassen er (TPA) Tampa International (27 miles / 45 minutter uten trafikk). Denne flyplassen er betjent av de fleste flyselskapene og har leiebiler tilgjengelig på synet. Å være på flyplassen en time før din returreise er vanligvis tilstrekkelig.

Ikke utelukke Orlando International Airport (MCO). Det er 112 miles (ca to timers kjøring). Fordelen er billige fleksible flybilletter betjent av alle de store flyselskapene og til lavest mulig kostnad for leiebiler. Du må være i den flyplassen 2 timer før planlagt avgang.

Du vil nyte oppholdet.

Flere opplysninger

Utleier
Tom Van Camp
Annonsør siden 2015
Premium-partner

Denne partneren har bevist og streber etter å tilby rask svartid, de beste leieprisene og en utmerket gjesteopplevelse.

Språk engelsk
Svartid:
innen tolv timer
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
23 august, 2018

Fasiliteter

Detaljer om leilighet i anlegg i hele Indian Rocks Beach:

Type feriebolig:
 • Leilighet i anlegg
 • Etasje 1
Type bygning:
 • bygningen
Måltider:
 • med kjøkken
Gulvareal:
 • 650 sq ft
Husregler:
 • Innsjekking: 15:00 / Utsjekking: 13:00
 • Maks. antall gjester: 2
 • kun ikke røykere
 • Minimum Age Limit for Renters
 • muligens kjæledyr
 • Begivenheter tillatt
 • barn velkomne
Beliggenhet:
 • Strandutsikt
 • nær sjøen
Tema:
 • for seg selv
 • rimelig
 • romantisk
 • turistattraksjoner
Generell:
 • air-conditioning
 • tørketrommel
 • peis
 • Hårtørker
 • sentralvarme
 • internett
 • strykejern og -brett
 • sengetøy følger med
 • Living room
 • parkering
 • telefon
 • håndklær følger med
 • vaskemaskin
 • trådløst bredbånd
Kjøkken:
 • kaffetrakter
 • Retter & Utensils
 • oppvaskmaskin
 • Kjøkken
 • mikrobølgeovn
 • stekeovn
 • Krydder
 • kjøleskap
 • komfyr
 • brødrister
Spisested:
 • Spiseplass/-stue
 • spisekrok
 • sitteplass til 4 personer
Bad:
 • 1 bad
 • - Toalett , Bad med dusj , Bad (uten dusj) , dusjkabinett
 • Full Bad med badekar, dusj og palmetre dekorasjoner
Soverom:
 • 1 soverom, soveplass til 2
 • - 1 stor dobbelseng
 • Romslig 13 'x 13' med 2 skap og rikelig med lagringsplass
Underholdning:
 • Bøker
 • DVD
 • Spill-voksne
 • satellitt eller kabel
 • stereoanlegg
 • tv
Utendørs:
 • sykkel
 • båt
 • Deck / Patio
 • Golf
 • kajakk
 • hage
 • utendørs grill
 • Tennis
 • Water Sports Gear
 • 1 sykler
Egnet:
 • langtidsturister velkommen
Basseng/boblebad:
 • felles basseng
 • badestamp
Tjenester på‚ stedet:
 • sjåfør
I nærheten:
 • kirker
 • kino
 • festivals
 • health/beauty spa
 • bibliotek
 • marina
 • lekeplass
 • rekreasjonssenter
 • Restauranter
 • Synagoger
 • badeland
Fritidsaktiviteter:
 • Strandjakt
 • Fugletitting
 • boating
 • miniature golf
 • Sykkelbåt
 • photography
 • Turistveier
 • shelling
 • shopping
 • shuffleboard
 • Sightseeing
 • fotturer
 • wildlife viewing
Lokale tjenester og bedrifter:
 • minibank/bank
 • Treningssenter
 • dagligvarer
 • sykehus
 • vaskeriautomat
 • Massør
 • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
 • basketball court
 • Havfiske
 • golf
 • Fotturer
 • Jetski
 • kayaking
 • parasailing
 • racquetball
 • seiling
 • dykking
 • Snorkling
 • snorkeling/diving
 • Fiske i sund/bukt
 • Fiske i brenningene
 • bading
 • tennis
 • vannski
 • seilbrett
Beskjeder:
Tropical Beach Theme

Anmeldelser

Ypperlig! 4,8/5 -
(36 anmeldelser)

77% Complete
19% Complete
2% Complete
0% Complete
0% Complete
Ombygd Fall 2015 nyinnredede Beach Hjem 200 fot skritt til vannet.
Gjennomsnitlig vurdering 4.75 av 36 anmeldelser
Safety Harbor
5

The condo is perfect. Quiet, great location and convenient beach access. Close to great restaurants.

 • 5 av 5

My husband and I had a great time. We enjoyed the proximity to delicious restaurants and really enjoyed the boardwalk. We will definitely be back. Tom is most accommodating and gave great recommendations. I highly recommend staying here.

 • Anmeldelse sendt: 14.aug.2018
 • Opphold: august 2018
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Incredible Experience

 • 5 av 5

It was the perfect getaway for my girlfriend and I. By the end of the trip she turned into my fiancé!!! Highly recommend! Tom was great and the place was perfect. Not to mention that you can’t beat the location!!! We will be back!

 • Anmeldelse sendt: 07.jul.2018
 • Opphold: juli 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Great location across the street from beach; very comfortable and very nicely decorated.

 • 5 av 5

Owner Tom so helpful and always available. Gave me a great synopsis of the good restaurants and shops.

 • Anmeldelse sendt: 04.jul.2018
 • Opphold: juni 2018
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
4

Very nice, clean, easy access to the beach!

 • 4 av 5

We had a wonderful experience! We were greeted by Tom as we arrived. He explained all the amenities of the condo and the walkway to the beach. The condo was very well kept and very clean! Everything required whether for cooking or the beach (beach towels etc) were provided! It was a wonderful experience!

 • Anmeldelse sendt: 03.jul.2018
 • Opphold: juni 2018
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Clean, organized and well located. Host was helpful, friendly and professional.

 • 5 av 5

We loved the condo and appreciated the filtered water and coffee supplies. The condo was perfect for my husband and I and our Pomeranian. The super comfortable chairs and large smart tv was a perfect place to watch Colombia score 3 goals in a World Cup match. Plenty of towels, beach chairs, small cooler, noodles etc. provided. We enjoyed a few nice dinners at Salt Rock Grill and Aqua Prime and highly recommend early bird specials. The condo is located in a nice and safe area with an easy walk to a beautiful beach. Pleasant dog park and nature park right next door. Outdoor space is typical old school Florida. Very quiet at night so you can rest up for the beach! Hope to return soon!

 • Anmeldelse sendt: 29.jun.2018
 • Opphold: juni 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Home away From Home

 • 5 av 5

When we arrived Tom met us at the Apt. to explain all the details to make our stay just perfect. Everything was neat and clean and just as described. Our 2 tiny toy poodles settled in and we had an enjoyable stay. Thank you again Tom. Hope to return again next year.

 • Anmeldelse sendt: 12.jun.2018
 • Opphold: juni 2018
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0

Kart

Nærmeste flyplass
12 Miles
Clearwater/Saint Petersburg (PIE)
Nærmeste Barpub
1 Miles
The Red Lion
Nærmeste ferge
11 Miles
Saint Petersburg/Tampa Ferry
Nærmeste Golf
5 Miles
Belleair Gulf Club
Nærmeste togstasjon
0.1 Miles
Beach Trolly outside your door
Nærmeste motorvei
14 Miles
I-275
Nærmeste Restaurant
1 Miles
Jimmy Guannas at the Holiday Inn
Nærmeste strand
90 Metres
Indian Rocks Beach Gulf of Mexico
Bil: anbefalt

Suite din ligger nær sentrum av Indian Rocks Beach med Clearwater Beach i nord og St. Petersburg Beach i sør. Tampa og Bush Gardens er ca 40 minutter unna.

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for leilighet i anlegg i hele Indian Rocks Beach

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Eieren aksepterer betalinger i:
USD
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned * Begivenhed
 
Standardpris
1 netter minimumsopphold
2 490 NOK
for 1 natt
Fra
1 281 NOK
Fra
1 373 NOK
Fre,Lør
9 309 NOK
26 909 NOK
 
Notater: Priser er for 1 gjester; tillegg 83 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

Cleaning Fee 644,22 NOK + avgift
Avgift for kjæledyr 807,32 NOK
Refunderbart depositum 807,32 NOK
Skadebeskyttelse på bolig 481,13 NOK

No smoking within 15 feet of any building entrance or window. Evidence of dog staying in property may result in forfeiture of your refundable damage deposit.

Utleiers avbestillingsregler

 • 50 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 30 dag(er) før ankomstdato.
 • 100 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 60 dag(er) før ankomstdato.
 • Servicegebyret tilbakebetales fullt ut på avbestillinger som kvalifiserer for 100 % tilbakebetaling.
Send e-post til utleier
Ledig
Ikke ledig

Andre lignende ferieboliger