Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Familievennlig Ocean View Condo - Creston Hus 3D

Soveplass til6
Soverom 2
Baderom2
Rom 1 240 sq ft
Boligtype Leilighet i anlegg
Minimumsopphold 2 - 4 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Leilighet, 2 soverom, 2 bad, soveplass til 6

Dette familievennlig leilighet ligger på den vakre hvite sanden på St. Augustine Beach (Crescent Beach). Rekkehus gulvplan har to soverom og et bad oppe. Den kjøkken, allrom / spisestue og andre bad er plassert nede. Nyt spektakulær havutsikt fra balkonger i hovedetasjen og av mesteren.

Den romslige master har en king size-seng. Det andre soverommet har en queen size seng og en California tvilling. Det er også en queen size sovesofa nede. Komfortabelt sover en familie på fem eller seks.

Denne enheten ble nylig renovert med en ny åpen planløsning kjøkken, oppdaterte møbler, luksuriøse fliser bad, tre vinyl plank i første etasje og teppe på soverommene. Utvendig mottok bare en oppdatering med fersk maling, ny inngangsdør og ny skjermdør.

Hvis du trenger mer plass, kan vi koordinere med Unit 3E naboen (liste # 7101735). At enheten har samme planløsning og oppsett. Leie tilstøtende enheter gjør for en stor multi-familiens ferie !!

Flere opplysninger

Utleier
Bruce and Pam Carroll
Annonsør siden 2012
Premium-partner

Denne partneren har bevist og streber etter å tilby rask svartid, de beste leieprisene og en utmerket gjesteopplevelse.

Språk engelsk
Svartid:
innen én time
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
24 juni, 2018

Fasiliteter

Detaljer om leilighet i anlegg i St. Augustine, USA:

Type feriebolig:
  • Leilighet i anlegg
  • Etasje 2
Type bygning:
  • bygningen
Måltider:
  • med kjøkken
Gulvareal:
  • 1240 sq ft
Husregler:
  • Innsjekking: 17:00
  • /
  • Utsjekking: 10:00
  • Maks. antall gjester: 6
  • Minstealder på hovedleietakeren: 25
  • Barn er velkomne
  • Fester/arrangementer er ikke tillatt
  • Kjæledyr ikke tillatt
  • Ingen røyking tillatt
  • One parking pass issued per unit.
Beliggenhet:
  • Strandutsikt
Tema:
  • opplevelse
  • familie
  • historisk
  • romantisk
  • aktivitet
  • turistattraksjoner
Generell:
  • air-conditioning
  • sentralvarme
  • internett
  • sengetøy følger med
  • Living room
  • parkering
  • håndklær følger med
Kjøkken:
  • kaffetrakter
  • Retter & Utensils
  • oppvaskmaskin
  • Kjøkken
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • kjøleskap
  • komfyr
Spisested:
  • spisekrok
  • sitteplass til 4 personer
Bad:
  • 2 bad
  • - Toalett , Bad med dusj
    - Toalett , dusjkabinett
Soverom:
  • 2 soverom, soveplass til 6
  • - 1 ekstra stor dobbelseng
    - 1 stor dobbelseng , 1 enkelseng
Underholdning:
  • DVD
  • satellitt eller kabel
  • tv
Utendørs:
  • balkong
  • båt
  • kajakk
  • hage
  • utendørs grill
Egnet:
  • passer ikke for rullestolbrukere
Basseng/boblebad:
  • felles basseng
  • utendørs basseng
I nærheten:
  • kirker
  • kino
  • Vaskeriautomat
  • bibliotek
  • marina
  • museer
  • lekeplass
  • Restauranter
  • Vingård, omvisning
  • Dyrehage
Fritidsaktiviteter:
  • antikviteter
  • Strandjakt
  • Fugletitting
  • miljøturisme
  • hesteridning
  • Fabrikkutsalg
  • Sykkelbåt
  • photography
  • Turistveier
  • Sightseeing
  • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
  • minibank/bank
  • Treningssenter
  • dagligvarer
  • sykehus
  • vaskeriautomat
  • Massør
  • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
  • sykling
  • Havfiske
  • Ridearrangementer
  • fiske
  • golf
  • Jetski
  • Fiske fra kai
  • dykking
  • Snorkling
  • Fiske i sund/bukt
  • Fiske i brenningene
  • surfing
  • bading
  • seilbrett
Beskjeder:
* Direkte tilgang til stranden via privat gangvei     * Havutsikt fra hovedsoverom og hovedetasje     * Stor, nylig renovert svømmebasseng     * Trådløs høyhastighets internett     * Flatskjerm kabel-TV i stuen og master bedroom     * Godt utstyrt kjøkken     * Full størrelse mikrobølgeovn, kaffetrakter, oppvaskmaskin, rekkevidde og kjøleskap     * Fullt møblert med alt sengetøy og håndklær     * Central air conditioning     * Ceiling fans i soverom     * 24 timers selvbetjent vaskeri     * Ingen røyking enhet

Anmeldelser

Glimrende! 4,5/5 -
(37 anmeldelser)

62% Complete
29% Complete
8% Complete
0% Complete
0% Complete
Familievennlig Ocean View Condo - Creston Hus 3D
Gjennomsnitlig vurdering 4.5405407 av 37 anmeldelser
5

Will definitely come back!

  • 5 av 5

Had. Fantastic time this weekend at the apartment. The actual apartment is better than the pictures show. Very clean and very quiet. We walked at sunrise everyday to the beach just steps away from the apartment. The property is very well maintained and the neighbors are friendly. Just a short drive the the Old City for entertainment.

  • Anmeldelse sendt: 14.mai.2017
  • Opphold: mai 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: It's a great time of year to walk the beach and watch the sunrise. Glad to hear you enjoyed your stay. Bruce
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
5

Very clean condo right on the beach

  • 5 av 5

Very clean and comfortable condo. Stayed for a vacation with our twenty-something daughters. Room for everyone. Nice short walk to the beach. Nice appliances and stocked kitchen. Wish mother nature would have cooperated a little more with the weather but still had a good time walking the beach and seeing the sites of St. Augustine.

  • Anmeldelse sendt: 06.jun.2018
  • Opphold: mai 2018
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Easy Ocean access, beautiful beaches, short drive to St. Augustine and Anastasia St. Park

  • 5 av 5

We had a great time here-- just a walk past the pool and down the boardwalk and we were on the beautiful beach! The condo had beach chairs, umbrellas, boogie boards and sand toys. The condo kitchen was equipped with anything you need for cooking and eating in, as well as coffee maker, blender, mixer. It has two full baths. One caveat is if you have trouble climbing stairs, this is not the place for you. The main entrance is one flight up, and then it's a two-story condo, so another flight to bedrooms and second bath. That was no problem for us, but another resident there mentioned the stairs would be an issue for him (he was in a first floor condo). Everyone we met was very friendly and helpful We appreciated the very clear check-in and check-out instructions.

  • Anmeldelse sendt: 05.mar.2018
  • Opphold: februar 2018
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
5

Great ocean view

  • 5 av 5

Very clean and owner was very accommodating. The location to the ocean was great too! We would highly recommend this condo to other people.

  • Anmeldelse sendt: 27.feb.2018
  • Opphold: februar 2018
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
Minnesota
4

Great time in st Augustine

  • 4 av 5

Unit was comfortable but not too clean. Empty water bottles were in master bedroom and on deck. Floor was not clean. Bathrooms were really small. There wasn't really a place to put toiletries. It would be nice to have a TV in second bedroom. Screen doors on sliders didn't close completely so having a door open wasn't really possible. The view to the ocean was nice especially at sunrise. Pool area was large but water was cold. There was a very adequate supply of towels, but the soap in bathrooms had been used. There were unemptied and dirty waste baskets and wadded up paper on the floor in master.

  • Anmeldelse sendt: 03.feb.2018
  • Opphold: januar 2018
  • Kilde: Vacation Rentals, fra HomeAway
Utleierkommentar: Hi Cheryl, I'm sorry to hear that the unit wasn't as clean as we would like. In fact, we just now switched to a new cleaning service which should be much better. From the 4 stars, I take it you had a good visit. We especially like the view as well. I hope you have a chance to stay with us again. Bruce
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
3

Very Clean, not far walk to the beach.

  • 3 av 5

Very nice condo, very clean. Plenty of towels, however when we arrived, cleaning had forgotten to leave us toilet paper! (Thankfully, my sister threw a roll in before we left). Our only issue with this condo was the vertical blinds in one of the bedrooms had many missing panels, (which happened to be our room) let lots of sunlight in. Our stay was very enjoyable, however. Downtown St Augustine was charming!

  • Anmeldelse sendt: 24.aug.2017
  • Opphold: august 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0

Kart

* Svømming

    * Surfing

    * Fiske

    * Seiling og båtliv

    * Windsurfing

    * Jet Ski

    * Carriage Rides

    * Alligator Farm

    * St Augustine fyrtårn og museum

    * Lightner Museum

    * Anastasia State Park

    * Historisk sentrum av St. Augustine bare 7 miles away (landets eldste by)

    * Historisk Forts - Castillo de San Marcos og Fort Matanzas

    * Referat fra Marine og Dolphin Encounters

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Send e-post til utleier

Mer informasjon om leieprisene:

Rengjøringsavgift 1 011,86 NOK

Rates are subject to change until reservation is confirmed. Renters are required to agree to all terms of written rental agreement with key points summarized below:

1. No one under the age of 25 may rent a unit.
2. Smoking is NOT allowed within the rental unit.
3. Guests are not allowed to bring pets. If you bring a pet you will be asked to vacate the unit or kennel the pet.
4. All Guests and visitors must obtain a parking permit from the Creston House Condominium office and display it on the dashboard or front windshield. Only one parking permit will be issued per unit.
5. People other than those in the Rental Party set forth above may not stay overnight in the unit. (St. Johns County Fire Code limits overnight occupancy to 6 people.)
6. Guest will not use the unit or common areas of Creston House Condominium for any receptions, weddings, or similar events.
7. Skateboarding, scooters and skating are not allowed anywhere on the premises. Bicycles are allowed on the perimeter only.
8. Keep all noise levels including TV’s, radios, stereos and voice levels low enough not to disturb others, especially during the hours of 11:00 P.M until 8:00 A.M.
9. Swimming pool rules are posted at the pool. The pool is open from 9:00 A.M. until 11:00 P.M. Do not enter the pool area before 9:00 A.M to allow time for cleaning and chemical dispersion.
10. Only electric grilling is permitted on balconies and patios.

Utleiers avbestillingsregler

  • 50 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 14 dag(er) før ankomstdato.
  • 100 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 30 dag(er) før ankomstdato.
  • Servicegebyret tilbakebetales fullt ut på avbestillinger som kvalifiserer for 100 % tilbakebetaling.
Ledig
Ikke ledig