HomeAway bruker cookies for å kunne levere den aller beste servicen. Hvis du fortsetter nå, godtar du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
HomeAway bruker cookies for å kunne levere den aller beste servicen. Hvis du fortsetter nå, godtar du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Central London - Trafalgar Square - soveplass til 4-6 - Apartment 9

Soveplass til5
Soverom 2
Baderom1
Rom 50 m²
Boligtype Leilighet
Minimumsopphold 5 Netter

Beskrivelse

Beskrivelse

Apartment 9

Denne toromsleiligheten har plass til opptil 5 personer. Det er koselig og nyoppusset. Det er i tredje etasje (ingen heis). Du kan se årtusen hjulet fra vinduet hvis du sitter i sofaen.

Flat inkluderer

- To dobbeltsenger

- En enkel sovesofa i kjøkkenområdet

- Open plan kliving / Kjøkken (med alt kjøkkenutstyr og kaffetrakter), mikrobølgeovn og oppvaskmaskin

- Barneseng og barnestol tilgjengelig på forespørsel (begrenset antall)

- Baderom (med dusj og badekar) / WC (hårføner)

- TV / DVD

- Sengetøy og håndklær

- Vaskemaskin / tørketrommel og strykejern

- Gratis wifi

En sen innsjekking etter kl. 22.00 krever ekstra £ 30GBP betales kontant ved ankomst.

Flere opplysninger

Om ferieboligen

1 eller 2 roms leilighet

I hjertet av London! Ligger i en rolig blindgate 1 minutts gange fra Trafalgar Square - ideelt for besøkende som ønsker enkel tilgang til det beste av London. Store turistattraksjoner som Big Ben & parlamentet, No 10 Downing Street, Buckingham Palace og Covent Garden ligger alle innen 5 minutter gange. Du kan se årtusen hjulet fra vinduet hvis du sitter i sofaen.

Som for kultur, vi er i midten av teaterdistriktet med musikaler, West End, Royal Opera House, National Gallery og Royal Academy of Arts rett på døra trinn. Utmerket for shopping, restauranter og natteliv - 10 minutter fra Piccadilly Circus, Leicester Square, Soho, Regent Street og China Town. Leiligheten er holdt i en moderne, tidsriktig stil. Ingen heis.

Vi tar imot enslige, par, familier og grupper for både korte og lengre opphold.

Trafalgar Square:

Lagt ut i 1829, har Trafalgar Square nylig blitt bilfritt, noe som skaper en attraktiv åpen plass, med seter og kafeer, slik at den kan brukes til konserter og underholdning. Truende 172 fot over plassen er Nelsons søyle, med den berømte kommandøren på toppen. Under det store bronseløvene vakt og de berømte fontenene lyse opp plassen om natten.

Øst for den plassen, er det fine gamle bygningen kirken St. Martin-in-the-Fields, der vanlige lunsjkonserter og kveldskonserter med klassisk musikk blir holdt. På nordsiden ligger National Gallery en av de største samlinger av malerier i verden - og det er gratis. Rundt hjørnet, er National Portrait Gallery annen av Londons gratisattraksjon.

Forkulling Cross: som leder av torget, er sentrum av London - bokstavelig talt - det er det punktet hvor all avstand til London blir målt til.

Flere opplysninger

tilgjengelige Rentals

Oppgi datoer for nøyaktige priser

Notater

Daily rates are only applicable if there is short gaps between the rented out periods.
Price includes all costs (i.e. linen, towel, vat). We request additional cost for a late check in after 22:00.


Fasiliteter

Detaljer om leilighet i Lambeth, Storbritannia:

Type feriebolig:
  • Leilighet
Type bygning:
  • bygningen
Måltider:
  • med kjøkken
Gulvareal:
  • 50 m²
Husregler:
  • Innsjekking: 16:00
  • /
  • Utsjekking: 10:00
  • Maks. antall gjester: 5
  • Minstealder på hovedleietakeren: 22
  • Barn er velkomne
  • Fester/arrangementer er ikke tillatt
  • Kjæledyr ikke tillatt
  • Ingen røyking tillatt
  • Please see our Terms and Conditions before booking.
  • A 10% deposit required to confirm the booking. The balance can be paid in cash on arrival. Not applicable if booked via Homeaway online payment.
Beliggenhet:
  • bysentrum
Tema:
  • rimelig
  • familie
  • historisk
  • romantisk
  • turistattraksjoner
Generell:
  • Hårtørker
  • sentralvarme
  • strykejern og -brett
  • sengetøy følger med
  • sovesofa
  • håndklær følger med
  • tørketrommel
  • vaskemaskin
  • trådløst bredbånd
  • Gratis wi-fi
Kjøkken:
  • kaffetrakter
  • Retter & Utensils
  • oppvaskmaskin
  • fryseboks
  • Kjøkken
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • kjøleskap
  • komfyr
  • brødrister
Spisested:
  • barnestol
  • Spiseplass/-stue
  • spisekrok
  • sitteplass til 5 personer
Bad:
  • 1 bad
  • bad - Toalett , Bad med dusj
  • Hårføner. Håndklær er inkludert i prisen.
Soverom:
  • 2 soverom, soveplass til 5
  • - 1 dobbelseng
    soverom - 1 dobbelseng
Underholdning:
  • Bøker
  • cd
  • DVD
  • stereoanlegg
  • tv
Egnet:
  • langtidsturister velkommen
  • lavallergen omgivelse
  • passer ikke for rullestolbrukere
I nærheten:
  • kirker
  • kino
  • bibliotek
  • Teater
  • museer
  • Restauranter
Fritidsaktiviteter:
  • Vedding-Kasino
  • hesteridning
  • Fabrikkutsalg
  • Sightseeing
  • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
  • minibank/bank
  • Barnevakt
  • Treningssenter
  • dagligvarer
  • sykehus
Idrett og opplevelser:
  • rulleskøyter
  • bading
Beskjeder:
Vi kan ordne barnevakt. Minimum 3 timer. Vennligst spør oss for detaljer.

Anmeldelser

Glimrende! 4,4/5 -
(19 gjesteanmeldelser)

52% Complete
42% Complete
0% Complete
0% Complete
5% Complete
Apartment 9
Gjennomsnitlig vurdering 4.368421 av 19 anmeldelser
5

Can't beat the location.

  • 5 av 5

Walk to everything. In the heart, near Trafalgar Square. The place is nice, everything we needed. A few minor issues to figure out the internet and outlet situations, but otherwise no problems. Would definitely stay here again. Harumi was super helpful.

  • Anmeldelse sendt: 02.okt.2017
  • Opphold: september 2017
  • Kilde: Vacation Rentals, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for your positive review. We are thrilled to hear that you enjoyed your stay with us and look forward to welcoming you back in the future!
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
1

DO NOT STAY HERE

  • 1 av 5

The photos shown for this property are very deceiving. "Family room, dining room, bedroom" - nope. There were 2 tiny bedrooms with tiny uncomfortable beds and a kitchen with a bed in it. No room for our family of 5 to even sit down together. I wish I could upload my photos from our stay to show you what the apartment really looks like. My kids looked at the photos posted online "what? that's not where we stayed." The apartment is right next to a popular wine bar and thoroughfare and there were people tromping by and yelling and drinking all hours of the night right outside our windows. It helped to close the windows, but then it was miserable and hot and stuffy inside. The wi-fi is HORRIBLE. My husband is a computer guy and tested the data speed multiple times - it was never above 2MB/second. Didn't need it for much, just wanted to look up some of the local sights and visiting hours and such on my phone but it was nearly impossible using wi-fi. I had to turn off the wi-fi and use my cellular service. The refrigerator was smaller than a college fridge. Do yourself a favor and spend a little more money on a nice apartment, this place was terrible.

  • Anmeldelse sendt: 05.jul.2017
  • Opphold: juni 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: We are sorry to read your feedback. Yes you are right that this is a small flat and we do make it clear to all our prospective customers. If it were a bigger flat it would be considerably more expensive to stay in. Our beds are standard UK double size. The fridge is a standard UK fridge which is the same size as what we use at home and we are a family of 5. During your stay we have sent our staff a few times to check the wifi reception which confirmed all fine. We also provided you the private BT log in which we checked it's been working great as well. From the feedback and returning customers we are always told of the good value we offer. You can not get a more central location and we always work hard to offer the best we can with our little clean and tidy flat.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
2 0
Saint Michel de Lanès (Aude)
5

Enchantés par notre séjour

  • 5 av 5

L'appartement correspond à la description fournie. La communication avec les propriétaires était aisée, ils répondaient rapidement et nous ont beaucoup renseignés sur les moyens de transport...l'appartement est super bien situé. Nous sommes ravis de notre choix. Merci .

  • Anmeldelse sendt: 20.apr.2017
  • Opphold: mars 2017
  • Kilde: Homelidays, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for a wonderful review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay so much! We do hope that you will visit again soon and appreciate you taking the time to share your views on our apartment.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
4

For the price, a great place close to many attractions. But a few issues detract.

  • 4 av 5

First, the communication with the owner was prompt and professional. And within steps of the Embankment Station and close to Leicester Square and the Londoner Eye, the location is great. This--along with how quiet it is at night and providing a washer/dryer--somewhat make up for some issues: inconsistent wifi and a bathroom needing repair (shower nozzle is loose and needs to be held, a handle on window is loose and almost fell to the street below, cracked caulking and undersink). Also, the shower can be tricky to get into, so do not recommend this place for people with mobility issues.

  • Anmeldelse sendt: 17.mar.2017
  • Opphold: mars 2017
  • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
3 0
4

Great Location

  • 4 av 5

Very good price for the location. On a quiet street, but minutes away from the bars, restaurants and two underground metro stations. I was traveling with a friend, so we were really happy to have found this 2 bedrooms apartment with comfortable beds. Nothing fancy, exactly what we were looking for!

  • Anmeldelse sendt: 04.des.2015
  • Opphold: november 2015
  • Kilde: Homelidays, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thank you so much for the positive review and we are delighted to hear you enjoyed the stay with us! We look forward to hosting you when you are back in London.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
2 0
Los Angeles, CA / USA
5

wonderful central location

  • 5 av 5

We absolutely loved the location of the flat, right in the center of London, easy walk to Soho/Covent Garden etc, with easy access to tubes and major train lines. Although it is steps away from 2 tube stations, Gordon's Wine Bar and a generally very lively area, the flat is surprisingly very quiet. The flat is fairly basic but clean with a comfortable double bed (we did not use the sofabeds in the living room) and a large-ish eat-in kitchen. The management company, City Holiday Home, was great to work with and very responsive and replied quickly to any questions. The flat was exactly as described by the management company as well as the reviews however the location was even better than we expected. Highly recommended and I look forward to staying here on my next visit to London.

  • Anmeldelse sendt: 17.des.2013
  • Opphold: desember 2013
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for taking the time to write this extremely positive review. We are very pleased that you enjoyed your stay with us and we hope to see you again in the future. It was a pleasure to host you.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
9 1

Eiendomsforvalter

Harumi
Annonsør siden 2006
Språk engelsk, dansk
Svartid:
innen noen timer
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
15 februar, 2018

Kart

Nærmeste flyplass
3 Miles
Heathrow
Nærmeste togstasjon
100 Metres
Charring Cross
Bil: ikke nødvendig

Ligger i en tradisjonell bygning angivelig bygget for dronning Viktorias offiserer rundt hjørnet fra vannet gate hun brukte for påstigende passasjerer fra Themsen, denne leiligheten er virkelig midt i sentrum av de viktigste severdighetene i London. Selv minutter fra Trafalgar Square, er den flate i en liten gate med nesten ingen trafikk, slik at gjestene kan slappe av etter opplevd livet i London.

To undergrunnsstasjoner (forkulling Cross og Embankment) i nærheten gir svært enkel tilgang til The British Museum, St Pauls Cathedral og Tower of London etc. Utmerkede transportforbindelser til alle de store flyplassene. 10 min gange fra Waterloo.

Andre aktiviteter: Shopping, teater, museer, uteliv, restauranter, sightseeing

Bilder