Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

30m2 - livlig Butte aux Cailles & Montsouris Park - 3 personer

Soveplass til3
Soverom 2
Baderom1
separate toaletter1
Rom 30 m²
Boligtype studio
Minimumsopphold 3 - 5 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Garasje kan være 45 euro per uke

I en gammel bygning, bra beliggenhet i et livlig område, i nærheten av gågaten Butte aux Cailles og parc Montsouris - nærmeste tube kjøligere.

5. etasje tur ved en bred trapp.

Studioet ble renovert i 2013. Hovedrommet, meget solrik, har en balkong og en uhindret utsikt over Paris; du kan se toppen av Eiffeltårnet glitre hver time. Sofa, bord og 3 stoler ønsker deg velkommen til flatskjerm-TV 32 ", med CD / DVD-spiller, og en radio. Dobbel-vegg seng (ny madrass 150x200cm, spaltegulv base) kaster i dag for å spare plass.

En andre fold seng (ny madrass 80x190cm, spaltegulv base) i inngangen, helt uavhengig av hovedrommet, som har plass til en tredje person.

Kjøkken med komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin, kjøleskap og fryser, kaffemaskin og Nespresso kaffetrakter, vannkoker, brødrister

Bad med badekar og dusj, vask og toalett, hårføner

vifte

Gratis WiFi bredbånd

Sengetøy og håndklær

Garage alternativ € 45

Lucky 13: unsung distriktet du må besøke i Paris

Avklaring: En tidligere versjon av denne historien uttalt at artisten Miss. Tic hadde pensjonert. Hun har pensjonert bare fra kvelds tagging. Historien har-blitt oppdatert.

Av Mary Winston Nicklin 29 desember 2016

 

En stein gate stiger med bakketoppen er nabolaget qui Butte-aux-Cailles, er qui full av street art, er bygget i 13. arrondissement. (Mary Winston Nicklin)

Det er en kjølig oktober kveld - så kaldt at pusten er en sky av damp - og jeg skal svømme ute i Paris. Det er riktig: Det er nå mulig å gjøre utendørs periode året rundt i den franske hovedstaden. Jeg tar skrittet fullt ut og bli med kveldsåpne svømmere i nabolaget Butte-aux-Cailles. Flytende på ryggen i den glødende turkise bassenget Egentlig kan jeg se stjerner på himmelen over og kikke inn leiligheten vinduer hvor innbyggerne nippe vin over ulmende komfyrtopp. Hakket tenner - men helt energi - Da jeg kom for mitt håndkle, deler jeg en latter med flirer badevakt, som er pakket inn i en puffy jakke. "Bare vent for januar!" sier han.

Varmes opp av energi tatt fra datasentre, "Nordic pool" i Butte-aux-Cailles er et eksempel på innovasjon i nabolaget jeg ringe hjem: unsung 13. arrondissement. Vennligst gi denne stolte bosatt å synge IKT dyder; du kan ikke komme til å forstå Paris i dag uten å bruke tid på det dynamiske og kreative 13. mai.

Byen er delt inn i 20 arrondissement, eller distrikter som kjent ligner en snegle spinner ut fra sentrum første distrikt, det historiske hjertet Dominert av Louvre og Tuileries hagene. Langt fra avhandlingen kjente landemerker, det untouristed 13. distrikt strekker sørøst langs venstre bredd, klemt entre les Seinen og ringveien av ringveien - den parisiske Beltway. I dag, den 13.: har en befolkning på 171,533, med en av Providence, R. I. og Fort Lauderdale, Florida. 13. est aussi hjem til en Chinatown - konsentrert rundt høye tårnene er Ivry og Choisy veier.

"The 13th ser ut til å være distriktet innovasjon", sier ordfører Jerome Coumet, som er født og oppvokst her.

En bakketopp enklaven

13. cam til eksistens i 1860. Da byen - Gjennomgår en seismisk urbane revolusjonen under Baron Haussmann - utvidet tilknytning av nabolandsbyene. Mens Haussmann revet sykdomsbefengt middelalderske kvartalene for å gjøre vei for brede avenyer, Butte-aux-Cailles Forble uskadd. Faktisk, mange ofre for bred skala byfornyelse Flyttet hit. En mylder av brosteinsbelagte smågater som klamrer seg til en bakketopp, har Butte-aux-Cailles beholdt følelsen av en by fra forrige århundre: skjulte gårdsrom, kunstnere studioer og to-etasjes hus med blomstrende blomsterkasser. Det er et levende sted med summende fortauskafeer, barer og uavhengige butikker, comprenant un honning butikken ledes av en lokal birøkter.

Det er der verdens første bemannede varmluftsballongferd og landet vellykket en blodig kamp i 1871 eu lieu Entre les insurrectionist Pariskommunen og Versailles krefter. (I dag Kommunen Paris Friends Association organiserer en årlig blokk fest i markeringen.) Mindre enn en halv mil nedover, strålende gobeliner vevet Var for de franske monarker ved Gobelins. Tradisjonelt Dette var et populært område, har arbeiderklassebydel, nynner med industrien. I det 19. århundre ble det pastorale vindmøller erstattet med garverier, kalkstein steinbrudd, og dye works. Den Bievre - en sideelv til Seinen som snor seg gjennom nabolaget - est devenu så forurenset Det ble helt kalle det asfaltert over av 1912.

En av de fargerike veggmalerier var Buot Street i Butte-aux-Cailles. (Mary Winston Nicklin)

Den Butte-aux-Cailles basseng - fylt med vann hentet fra en artesisk brønn - er en av de eldste i Paris (1922-1924) og en utpekt historisk monument. Det aussi nå er et symbol på byens fet miljøpolitikk. "Bassengene er den mest energikrevende utstyr i den parisiske park system", forklarer Jean-François Martins, varaordfører i støtte av turisme og sport ", så for å oppnå oppnå byens målet om å redusere vår samlede energiforbruket med 25 prosent innen 2020 vi må fokusere vår innsats der aussi. Det viste seg at denne løsningen - Tillater oss å gjenvinne varmen som produseres av datasentre - var en stor innovasjon ".

Oppsiktsvekkende arkitektur

I en tid når samene Haussmann ombygget Paris, ved bredden av Seinen i dagens 13. arrondissement var crammed med fabrikker (sukker, melasse, kull, lær, og jernverk). Venstre forlatt partner etter avgang av bransjen, denne 340-acre distriktet kjent som "Paris Rive Gauche" er under Paris 'største urban regenerering prosjekt siden Haussmann. Og arkitekturen alene er verdt et besøk.

For å få en bedre følelse av denne episke transformasjon, spiller jeg turist i min egen bakgård og ta en spasertur med Collection of Architecture, har eiendomsmegling Spesialisert seg bemerkelsesverdige bygninger fra det 20. og 21. århundre.

"I de siste 20 årene, har Paris Rive Gauche bli et universitet og kulturell pol, økonomiske sentrum og livlig nabolag - alt på den tiden samisk", sier Delphine Aboulker, byråets direktør.

Noen av verdens fremste arkitekter var eller rekruttert til å designe bygninger, av qui 50 prosent er for offentlige boliger. En spasertur gir mulighet til å øgle landemerker av slike som Christian de Portzamparc, Jean Nouvel, Norman Foster, Jean-Michel Wilmotte og Frederic Borel.

Det hele startet med National Library of France, Nasjonalbiblioteket. Markerer seg som et fyrtårn på venstre bredd, ble BNF designet av arkitekten Dominique Perrault (1990) for å ligne åpne bøker rundt ovnen hage med la même dimensjoner som Slottet. Beplantet med trær ruvende fra Normandie, denne hagen SÅ land hyllest til middelaldersk kloster, mens esplanade speiler størrelsen på Place de la Concorde. Fra dette enorme tre dekk, kan du kikke ned i hagen og spion falker svevende Entre les trær. Den tilstøtende multiplex MK2 er en av mine favorittsteder å fange en film, og mine små døtre elsker å se Seinens båttrafikk fra high-over-elven.

Bygget på 1990-tallet, var National Library of France (Nasjonalbiblioteket) designet for å ligne åpne bøker ovn rundt en hage med la même dimensjoner som Slottet. (Mary Winston Nicklin)

BNF er sentrum av Paris Left Bank. Fra her som vi går, avslører min guide rolige grønne områder og oppsiktsvekkende arkitektur. På Avenue of France, ble tårnet M6B2 forestilt av arkitekt Edouard François som et høyhus med innovativ plantedekket frø distribusjon til hjelp i nabolaget biologiske mangfold. Og "The Nest" - qui, tro mot navnet IKT, ble skapt av Marseille-baserte arkitekten Rudy Ricciotti med en fasade dekket i tre "pinner". Mange av disse bygningene betale hyllest til nabolaget industrihistorie. Den gamle industri mølle kalt utløpt "Grand Moulins de Paris" ble forvandlet til et universitet hub av Riccioti. Han stolt bevart Brutalist struktur, qui han kalt "den Quasimodo av betong." Likeledes, "The kjøleskap" ble forlatt som en nedkjølt frakt depot etter-Paris største engrosmarkedet Flyttet fra Les Halles Rungis utenfor byen. Opptatt som kunstnere knebøy år fra og med 1980-tallet, dagens kjøleskap er en symbolsk kunstnerisk hub med ettertraktede studioer og utstillingsplass.

En oppstart økosystem

Et anker for dette distriktet er Halle Freyssinet - en gigantisk jernbane verftet bygget av ingeniør (Eugene Freyssinet) Hvem pioner i bruk av spennbetong. Under trussel om riving i mange år, vil denne enorme plass snart huse største oppstart inkubator i verden. Stasjon F er ideen om milliardæren Xavier Niel, grunnlegger av teleselskapet Free, som investerer 250 millioner euro i prosjektet.

"Vårt mål med stasjon F er ikke bare å lage den største oppstart campus i verden som mål å skape et rom australier det året hele hus oppstart økosystem under ett tak," Forklarer Roxanne Varza, ikt direktør. "Det er en virkelig ambisiøst prosjekt som setter Frankrike og Europa i forkant av den internasjonale oppstart kartet."

Planlagt å åpne i begynnelsen av 2017, vil Station F velkommen 1000 startups med gründere fra hele verden. Måling Nesten tre fotballbaner i lengde, har Halle treskipet støttet av grasiøs betongbuer er så tynne at de ikke kunne reproduseres i dag. Kjente arkitekten Jean-Michel Wilmotte har beholdt de konkrete bein av bygningen og grasiøs avhandling forblir utviklet av Freyssinet.

Flere opplysninger

Utleier
Patricia Martin
Annonsør siden 2009
Premium-partner

Denne partneren har bevist og streber etter å tilby rask svartid, de beste leieprisene og en utmerket gjesteopplevelse.

Språk engelsk, fransk
Svartid:
innen tolv timer
Svarfrekvens:
80%
Kalenderen ble sist oppdatert:
23 mai, 2018

Fasiliteter

Detaljer om studio i Maison-Blanche, Frankrike:

Type feriebolig:
 • studio
Type bygning:
 • bygningen
Gulvareal:
 • 30 m²
Husregler:
 • Innsjekking: 14:00 / Utsjekking: 12:00
 • Maks. antall gjester: 3
 • kun ikke røykere
 • kjæledyr ikke tillatt
Generell:
 • bredbånd
 • garasje
 • sentralvarme
 • internett
 • strykejern og -brett
 • sengetøy følger med
 • håndklær følger med
 • vacuum cleaner
 • vaskemaskin
 • trådløst bredbånd
Kjøkken:
 • 4 kokeplater
 • kjøkkenredskap
 • Retter & Utensils
 • oppvaskmaskin
 • fryseboks
 • independant kitchen
 • mikrobølgeovn
 • stekeovn
 • kjøleskap
 • komfyr
 • brødrister
Bad:
 • 1 bad
 • 1 separat toalett
 • - Toalett , Bad med dusj
  - Toalett
Soverom:
 • 2 soverom, soveplass til 3
 • - 1 dobbelseng
  Entrée - 1 enkelseng
 • Dobbeltseng i hovedrommet for to personer: ny madrass Dunlopillo 150cm x 200cm x 17cm tykk, lamellene Enkeltseng i inngang for en person: 80cm x 190cm ny madrass tykkelse x 20cm spaltegulv base
Underholdning:
 • cd
 • DVD
 • radio
 • tv
Utendørs:
 • balkong
Beskjeder:
Individuell gass sentralvarme

Anmeldelser

Glimrende! 4,5/5 -
(44 anmeldelser)

61% Complete
29% Complete
6% Complete
2% Complete
0% Complete
30m2 - livlig Butte aux Cailles & Montsouris Park - 3 personer
Gjennomsnitlig vurdering 4.5 av 44 anmeldelser
Italy
5

A very nice place

 • 5 av 5

The flat is located in a very convenient position, very close to shops and to the Montsouris park. Twice a week there is a market just across the road, where any kind of fresh food can be found. The place is well served by public transportation, with two bus stops (lines 62 and 21) within 20 meters from the door. With five minute walk one can easily get to metro 6, rer b and tram 3. The kitchen is fully equipped. The flat itself is bright and cosy. The owner is welcoming and helpful in case of necessity. In 2010 I spent about three months in this flat and I had a very enjoyable time.

 • Anmeldelse sendt: 17.jan.2011
 • Opphold: september 2010
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
2 1
4

Séjour très agréable à Paris

 • 4 av 5

L'appartement est très bien situé, dans un quartier animé avec plusieurs commerces, tout près du Parc Montsouris. Le bus en bas de l'immeuble vous amènera partout dans Paris (métro à 10 min). L'immeuble est calme, propre. Seul hic...les 5 étages à monter avec les courses mais nous étions prévenus ! L'appartement est fonctionnel, bien équipé (micro-onde en panne) mais le ménage pourrait être plus minutieux.

 • Anmeldelse sendt: 09.mar.2018
 • Opphold: februar 2018
 • Kilde: Homelidays, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Ce logement correspond parfaitement à sa description

 • 5 av 5

Merci à Patricia et Vincent pour leur disponibilité. Le logement est propre, les ustensiles de cuisine sont basique mais suffisant. Les matelas sont excellents.

 • Anmeldelse sendt: 16.feb.2018
 • Opphold: februar 2018
 • Kilde: Abritel, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
4

Super séjour

 • 4 av 5

L'appartement était super. Très bien équipé rien ne manquerai. Bien placé et très bien desservi par les transports. Je recommande vivement cet location. Le seul point négatif c'est les cinqs étages sans ascenseur mais on s'y habitue rapidement

 • Anmeldelse sendt: 09.jan.2018
 • Opphold: desember 2017
 • Kilde: Abritel, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
-
5

Accogliente la casa

 • 5 av 5

Molto bene,spero di ritornarci

 • Anmeldelse sendt: 10.des.2017
 • Opphold: desember 2017
 • Kilde: Homelidays, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

excellent sejour !!

 • 5 av 5

c'est mon deuxième séjour chez Patricia et Vincent et toujours aussi satisfaite par leur accueil et leur disponibilité avant et pendant le séjour très réactifs ils répondent dans l'heur, appartement bien agencé, il dispose de tout ce qu'il faut (ustensile de cuisine, linge de maison...) propre, confortable, suffisant pour trois personnes, fidèle aux photos et surtout surtout le quartier très charmant vraiment bien desservi par les moyens de transport il y a même un arrêt de orly bus au pied de l'immeuble, un franprix.....

c'est une excellente adresse que je recommande et que je garderai pour mes prochains séjours parisiens.

 • Anmeldelse sendt: 05.nov.2017
 • Opphold: oktober 2017
 • Kilde: Abritel, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0

Kart

Butte aux Cailles, Parc Montsouris, 13. arrondissement, i nærheten av Orly flyplass, nær Montparnasse

RER B direkte Charles de Gaulle-flyplassen; OrlyBus leve Orly Airport

transport: buss, t-bane, trikk

Garasje, parkering

Turistkontoret i Butte vaktel: http: // www. butteauxcailles-paris. Info /

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Send e-post til utleier

Mer informasjon om leieprisene:

Avgifter Ingen ytterligere obligatoriske avgifter

Acompte à la réservation: 20% du loyer
Option ménage à 30 euros si les locataires ne souhaitent pas faire le ménage à leur départ
Durée de location minimum: 1 semaine (ou 2 nuits lorsqu'il reste une période disponible inférieure à une semaine)
- paiement à la remise des clés
- draps, housses de couette, serviettes de toilette sont fournies
- électricité, eau et chauffage

Utleiers avbestillingsregler

 • 100 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 60 dag(er) før ankomstdato.
 • Servicegebyret tilbakebetales fullt ut på avbestillinger som kvalifiserer for 100 % tilbakebetaling.
Ledig
Ikke ledig

Andre lignende ferieboliger