Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

5 * Moderne Villa, oppvarmet basseng, boblebad, BBQ Terrasse, hjemmekino, Wifi

Soveplass til10
Soverom 5
Baderom5
separate toaletter1
Rom 375 m²
Boligtype Villa
Minimumsopphold 1 - 7 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

5 soverom 6 bad, interiør utformet, sensasjonell utsikt, 2 bassenger, hager.

Villa Babylon har en ekstraordinær setting som ligger høyt over området øst for Olu Deniz kystby, og gir oppsiktsvekkende utsikt over fjellene som når, på klare dager, så langt som de som omgir Fethiye-golfen. Terraced hager omgir eiendommen, med Citrus, fersken, Fig og Granatäpple trær. En inngjerdet hage skjermer kalkstein asfaltert bassengområdet. Det er et drømmevalg for store grupper og utvidede familier, spesielt de som nyter ideen om en utendørs livsstil - et sted ikke bare for å bli, men å virkelig nyte. Nylig oppgradert, design, størrelse, høyde og fasiliteter gjør det til det aller beste i Olu Deniz med fem individuelt utformede soverom (inkludert to master suiter) fem bad, gjestestue, et familierom, en fantastisk Media Lounge, omfattende innendørs og utendørs servering og lounging områder, balkonger, terrasser og alle med spektakulær fjellutsikt.

Våre gjester kommer tilbake år etter år, våre anmeldelser snakker for seg selv - hvis du er ute etter et luksuriøst, femstjerners opphold, vær vår gjest. Vi tar vare på alle detaljer i oppholdet ditt.

Høydepunktet av eiendommen er utvilsomt utendørs oppholdsrom. De duftende blomstene i oransje trær og en samling eksotiske palmer fyller den kjærlig vedlikeholdte hagen som er designet for å gi mange, rolige sittegrupper og lekeplasser for barn. Bassengområdet er en solbasert brennpunkt - en Whirlpool sitteplass 10 med et forsiktig vannfall som kaskader inn i hovedbassenget. En ytterligere solnedgang, anlagt terrasse komplett med Weber Gas Barbecue, gir den perfekte plassen for en al fresco-livsstil.

Villa Babylon er både moderne og stilig, og tilbyr ekte luksus, ekte komfort, forbedret sikkerhet, god service og fantastiske, gratis fasiliteter, alle bare øyeblikk fra Tyrkiets mest berømte strand og lagune.

Unike fordeler å bo på Villa Babylon;

Plassering - Olu Deniz strekker seg for miles innlandet, men Villa Babylon er nærmest stranden og bare 5 minutters gange til strandbussen (5 minutter til stranden). Du kan gå til lokale butikker og restauranter og drosjer er enkle å ringe.

ROM - totalt 5 soverom og 5 5 bad betyr ingen kø, 2 salonger, åpen plan marmor kjøkken, terrasser og balkonger fordelt over fire etasjer. To Master Suites - Hver på separate etasjer for ekstra personvern, individuelt designet, med sittegrupper og spa-inspirerte ensuite marmorbad utstyrt med gratis organiske toalettsaker. Alle rommene har toppkvalitets sengetøy, sengetøy og mørklægningsgardiner.

VISNINGER - Det er den største og høyeste villaen i et lite eksklusivt condominium som ligger bak høye, håndlagde, steinvegger, i flotte, modne hager som sikrer den beste utsikten, komplett bassengvern og solskinn.

KOMPLIMENTÆRE STEDER - Vin, øl, te, kaffe, filtrert vann og is, fullt utstyrt kjøkken, personlig luksus velkomsthopp, bondemarked Frukt og grønnsaker, ettermiddagste levering, minibar med drinker og snacks ... alt inkludert i prisene.

TEKNOLOGI - Media Room - 70 'skjerm og 3D surround sound system, Apple TV, DVD, Playstation 3. Airplay Sound Bar, toppmoderne sentralvarme, varmtvann (1000 liter tanker) og bassengvarmesystemer gjør villaen brukbar hele året, en sjeldenhet i Olu Deniz. For å redusere vår karbonavtrykk, hjelper 6 solpaneler med å varme vannet om sommeren. Høyhastighets Wifi, Kontorutstyr - iPad og trådløs skriver leveres også.

FAMILIE VENNLIG - Barnesenger, Barnestol, Trappvakter på forespørsel. En privat barnevennlig hage, alt på ett plan uten trapper og et boblebad med seter, gjør det lettere å ta vare på barn. Masser av utendørs og innendørs mellomrom for barn å leke - spill og leker som tilbys.

POOL HEATING - Bassenget og massasjebadet er flislagt med Emerald Crystal Glass kjent for å ha healing egenskaper og kan oppvarmes til 45C. Et oppvarmet basseng er en sjeldenhet i Tyrkia, og viktig å vurdere når man sammenligner villaer, faktisk har mange villaer bassengoppvarmingssystemer som er designet for å bare fjerne "chill'en og ikke varme vannet. Bassengoppvarming er inkludert i april og oktober og belastes til anskaffelse andre ganger - avhengig av tidspunktet på året.

KVALITET; Villaen har blitt fullstendig restaurert til europeiske standarder (inkludert den elektriske forsyningen som er industriell styrke) med marmorfinish i nesten alle rom og premium møbler og inventar. Et fullt utstyrt Gourmet Kjøkken har en 7 meter marmor benkeplate og overdimensjonerte, topp merke apparater, inkludert en Six Ring Gassplater, Doble Elektriske Ovner og amerikansk stil Kjøleskap Fryser - catering for store, familie grupper er enkelt. En fantastisk steinbelagt grillterrasse komplett med en amerikansk Weber gassgrill ligger like ved kjøkkenet for enkel bruk. Også levert; Juice Machine, Citrus Squeezer, Kaffekvern, Food Processor, Coffee Percolator, Hand Blender, Liquidizer, Popcorn Maker og Mikrobølgeovn.

SIKKERHET - Villaen har et forbedret sikkerhetssystem, inkludert en 24 timers responsalarm, 5 kamera CCTV-system, 2. 5 meter doble perimetervegger og dører, en enkeltpunktsinngang, låsbar, 2 meter høy port og et nødback-back-strømsystem som i tilfelle strømforsyningskutt, kjører alarm-, CCTV- og Wifi-systemene i 6 timer. I tillegg har villaen to nøkkelopererte safer og doble off-street sikker parkering.

SERVICE - Villa Babylon er profesjonelt kjøre og tilbyr fremragende service - ingen detaljer er for liten, ingen forespørsel for stor.

Villa Babylon har en 5-stjerners Home Away vurdering og er kontinuerlig renovert og forbedret for hver sesong. Jeg tror at disse funksjonene er grunnen til at andre gjester har beskrevet Villa Babylon som "rett og slett perfekt".

INKLUDERT i PRISER (min 7 overnatting);

- En flaske anatolvin.

- En Hamper full av mat med frukt og grønnsaker fra Farmers Market.

- Et fullt utstyrt kjøkken med oljer, urter, krydder og kokebøker.

- Gratis Romservice Ettermiddagste - Hjemmelaget Deep Apple Pie og Citron Drizzle Cake ved innsjekking.

- Gratis engelsk te, brasiliansk og tyrkisk kaffe, ubegrenset vann og is.

- Gratis minibar med et utvalg av drinker og snacks.

- Gratis høyhastighets WiFi.

- Rengjøring med sengetøy og håndklær Skift hver 7 dager. (Tillegg på forespørsel)

- Luksus badehåndklær for din bruk under oppholdet.

- Gratis plantebaserte og økologiske toalettartikler.

- Gratis vaskeritjenester.

- Gratis drivstoff til åpen ild.

- Et utvalg av bøker, spill og barneleker for bruk under oppholdet.

- Air-condition eller sentralvarme - tilgjengelig i alle rom og salonger.

- Tjenestene til en engelsk talende leder gjennom hele oppholdet.

- En omfattende innsidere guide til området med alle de beste restaurantene.

- Oppvarming av bassenget er valgfritt og kostnadsfritt.

På Villa Babylon vil du være i stand til å bosette seg i ferien umiddelbart uten å måtte begynne å søke etter noe i et fremmed land. Fra nydelig interiør, fjærmadrasser, sengetøy med høyt trådtall, overdådige bad, den nyeste teknologien og apparatene, et bibliotek med ferieavlesning, et kontorlokale, en solrik bassengside til skyggefulle leseromvisninger og spisestue terrasser, har Villa Babylon alt .

Designet for å utnytte sin høydeposisjon, med beboelsesrom og stor naturskjønn veranda, er det et ekstravagant sted å slappe av og lade batteriene på nytt. Den overordnede følelsen av villaen er luftig, romslig og lys, med interiør som gis moderne og tradisjonell tyrkisk design, de nyeste finishene og teknologien spredt med tyrkiske antikviteter og fine tepper.

OPPSETT

Plassert på en fjellside, er villa inngangen i første etasje som huser familierom, åpen planløsning, gourmet kjøkken og en steinmurerte grillterrasse som fanger kveldssolen.

I første etasje, som har gulv til takvinduer med utsikt over bassengkanten, er hjemmekinoanlegget med Playstation og Apple TV, åpnet på et leserom med marmorpeis. Denne etasjen har en av Master Suites med en Hamam inspirert bad og walk-in drench dusj. Det er et vaskerom på dette nivået med vaskemaskin og tørketrommel. En annen komplett bad ligger også i denne etasjen.

Tilbake i første etasje fører doble dører av kjøkkenet til en stor, overbygd veranda med spisestue og lounging områder, som begge har fantastisk utsikt over furuskledde fjellsiden og daler. Spisebordet med plass til åtte er laget av en 200 år gammel osmannisk dør. Hele gulv av villaen er kjøling marmor og med mange gulv til tak glidende glass veggdører og fantastisk utsikt fra alle rommene.

Andre etasje inneholder 3 soverom; to dobler (ett ensuite), et tomannsrom og familien badet. Alle har fantastisk utsikt og to har balkonger.

Den tredje etasjen er dedikert utelukkende til den andre Master Suite, som har fantastisk fjellutsikt på begge sider og et spa-inspirert bad med en dobbel boblebad, separat dusjkabinett. En solnedgangvendt terrasse leder av dette soverommet, sommerstolen er et ideelt sted å nyte utsikten.

Alle de ytre områdene er asfaltert i naturlig kalkstein og fossiliserte bergarter, og det er parkeringsplasser for to biler med gated stasjon og anlagte vegger. Villaen er omgitt av 2. 5 meter høye vegger med CCTV og alarm for din ekstra sikkerhet. Ukentlig rengjøring tilbys, og transport og leiebil kan ordnes. Ekstra stuepike og internasjonal catering og massasje kan også ordnes.

Flere opplysninger

Utleier
Fergal Prendergast
Annonsør siden 2006
Premium-partner

Denne partneren har bevist og streber etter å tilby rask svartid, de beste leieprisene og en utmerket gjesteopplevelse.

Språk engelsk, fransk, tysk, portugisisk
Svartid:
innen én time
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
16 juni, 2018

Fasiliteter

Detaljer om villa i / ved Fethiye, Tyrkia:

Type feriebolig:
 • Villa (Enebolig)
Måltider:
 • med kjøkken
Rengjøring:
 • Hushjelp-inkludert
Gulvareal:
 • 375 m²
Husregler:
 • Innsjekking: 16:00
 • /
 • Utsjekking: 11:00
 • Maks. antall gjester: 10
 • Maks. antall voksne: 10
 • Minstealder på hovedleietakeren: 30
 • Barn er velkomne ...
 • Fester/arrangementer er ikke tillatt
 • Kjæledyr kan vurderes ...
 • Ingen røyking tillatt ...
 • Reservations only accepted if the dates follow on or predate existing reservations by one day - there can only be one day free between reservations.
 • We do not accept hen or stag parties - the villa is situated on a residential condominium - the neighbours cannot be disturbed by noise at any time.
 • We reserve the right to cancel any booking we do not believe is suitable.
Beliggenhet:
 • strand
 • fjell
 • nær sjøen
 • resort
 • landlig
 • by
 • bygd
Tema:
 • opplevelse
 • for seg selv
 • rimelig
 • familie
 • gårdsferie
 • historisk
 • luksus
 • romantisk
 • Rustic
 • aktivitet
 • turistattraksjoner
Generell:
 • air-conditioning
 • Baby Gate
 • Business Center
 • peis
 • trimrom
 • Free Local Calls
 • garasje
 • Hårtørker
 • sentralvarme
 • internett
 • strykejern og -brett
 • sengetøy følger med
 • Living room
 • parkering
 • Parkeringsplass
 • Printer
 • safe
 • sovesofa
 • telefon
 • Toalettpapir
 • håndklær følger med
 • tørketrommel
 • vaskemaskin
 • vedovn
Kjøkken:
 • 4 kokeplater
 • kaffetrakter
 • Retter & Utensils
 • oppvaskmaskin
 • fryseboks
 • Garbage Disposal
 • Gourmet Kitchen
 • grill
 • Kjøkken
 • mikrobølgeovn
 • stekeovn
 • Krydder
 • kjøleskap
 • komfyr
 • brødrister
 • Wet Bar
Spisested:
 • barnestol
 • Spiseplass/-stue
 • spisekrok
 • sitteplass til 10 personer
Bad:
 • 5 bad
 • 1 separat toalett
 • - Toalett , dusjkabinett
  - Toalett
  - Toalett , dusjkabinett
  - Toalett , dusjkabinett
  - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett , dusjkabinett
 • Alle badene ble pusset opp i 2015 og har marmor, gjennomfukt dusj og gratis toalettartikler.
Soverom:
 • 5 soverom, soveplass til 10
 • soverom - 2 enkelseng
  soverom - 1 dobbelseng
  soverom - 1 dobbelseng , 2 enkelseng
  - 1 ekstra stor dobbelseng , 1 babyseng , 1 sovesofa/futon
  soverom - 1 stor dobbelseng , 1 sovesofa/futon
 • Det er fem soverom, to master suiter, et dobbeltrom med private og et tomannsrom og tilstøtende 4 himmelrommet servert av familien badet. Alle rom har den høyeste kvalitet fjær toppet madrasser, fjellutsikt og tre har balkong. En Master Suite dekker hele toppetasjen og den andre er på same nivå. Begge ble redesignet for 2015 sesongen. Alle soverommene har svart ut gardiner som holde rommene kjølig og mørkt slik at du kan sove i lenger.
Underholdning:
 • lydbånd
 • Bøker
 • cd
 • DVD
 • DVR
 • Lekerom
 • Spill-voksne
 • MP3 Dock
 • Musikkbibliotek
 • radio
 • satellitt eller kabel
 • stereoanlegg
 • tv
 • Leker-barn
 • Videospill
 • Videobibliotek
Utendørs:
 • balkong
 • Badehåndklær
 • Beach Umbrellas
 • sykkel
 • båt
 • Deck / Patio
 • Deck Furniture
 • Golf
 • kajakk
 • hage
 • Outdoor Furniture
 • utendørs grill
 • Heller/betong
 • Veranda/Lanai
 • Porch Furniture
 • Tennis
 • terrasse
 • Veranda/Lanai
 • Water Sports Gear
 • Yard
 • 1 sykler
 • 8 hagestoler
 • 8 strandstoler
Egnet:
 • Groups
 • langtidsturister velkommen
 • lavallergen omgivelse
 • passer ikke for eldre eller bevegelseshemmede
 • passer ikke for rullestolbrukere
Basseng/boblebad:
 • oppvarmet basseng
 • badestamp
 • jacuzzi
 • utendørs basseng
 • privat basseng
Tjenester på‚ stedet:
 • bil
 • sjåfør
 • vaktmester
 • Housekeeping
 • massasje
 • egen kokk
 • personale
I nærheten:
 • høstfarger
 • vik/bukt
 • kirker
 • kino
 • tollfrie butikker
 • festivals
 • skoger
 • bibliotek
 • Teater
 • marina
 • museer
 • lekeplass
 • dam
 • rekreasjonssenter
 • Restauranter
 • Ruiner
 • fornøyelsesparker
 • badeland
Fritidsaktiviteter:
 • Strandjakt
 • Fugletitting
 • miljøturisme
 • hesteridning
 • Fabrikkutsalg
 • Sykkelbåt
 • photography
 • Turistveier
 • Sightseeing
 • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
 • minibank/bank
 • Barnevakt
 • Treningssenter
 • dagligvarer
 • sykehus
 • vaskeriautomat
 • Massør
 • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
 • sykling
 • Havfiske
 • Ridearrangementer
 • fiske
 • Fluefiske
 • Ferskvannsfiske
 • golf
 • Fotturer
 • jakt
 • Jetski
 • terrengsykling
 • Fjellklatring
 • fjellklatring
 • paragliding
 • Fiske fra kai
 • seiling
 • dykking
 • ski
 • Snorkling
 • Fiske i sund/bukt
 • surfing
 • bading
 • tennis
 • vannski
 • Badering "kjøring"
 • Rafting
 • seilbrett
Beskjeder:
Den private basseng er en forfriskende måte å tilbringe ettermiddagen og nyte roen i villa omgitt av praktfull fjellutsikt. Bassenget er oppvarmet mot en ekstra kostnad. Hvis du har besluttet å gå til stranden eller den blå lagune, er Dolmus (lokal minibuss) stopp en seks minutters gange fra villaen og kjører ca. hvert tiende minutt. Turen tar ca syv minutter og koster ca 1. 00 (UK). Denne tjenesten vil også ta deg til Fethiye, en nærliggende livlig by med et stort marked og supermarked. Leiebil er valgfritt, men anbefales hvis du ønsker å ta dagsturer til de mange nærliggende severdigheter eller ødelagte byer som Efesos. Det er billig og tilgjengelig lokalt.

Anmeldelser

Ypperlig! 4,9/5 -
(109 anmeldelser)

92% Complete
6% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
5 * Moderne Villa, oppvarmet basseng, boblebad, BBQ Terrasse, hjemmekino, Wifi
Gjennomsnitlig vurdering 4.9174314 av 124 anmeldelser
Minneapolis (MN) and Palm Beach (Florida )
5

Villa Babylon review:

 • 5 av 5

I give a 5 star rating to this property!!

From the time of our arrival(and prior to that, the booking and prep questions) until departure after a 2 week stay I sincerely say that it was a great deal!!

We arrived very late( at 2am), but despite that the manager of the property (Dileck) was there to greet us and go through all the details of the villa with us... She and her son were very helpful and always available for any minor issues that arose and Always resolved them quickly.

The villa itself was extremely beautiful , was as advertised on the web site , with very clean,large 5 bedrooms/ very large and well stocked kitchen(spices and many other daily cooking needs provided, with even milk,juice etc) in the fridge, which was truly a surprise! We didn't need to make a trip to the grocery store for breakfast our first morning!

The property/ swimming pool ,etc. were spotless and a pool man came daily to clean and water the exquisite little garden in the back.

I give my overall stay there a10++ rating.

I should also add that there was a nice guide to local restaurants ,etc. provided.... We tried at least 4-5 on that list and all were great! Our favorite was the Cin Bal garden restaurant in Kayakoy.

Lots of interesting outings available like Saklikent( a canyon about 30 km away with white water rafting and hiking)

I would recommend getting a rental car(the owner helped arrange a delivery to our villa ). The owner also arranged for a driver to get us at the airport as our late arrival would have made it difficult to have found the villa in the middle of the night)

I would ,without hesitation, recommend this rental to family or friends!!

 • Anmeldelse sendt: 13.jul.2014
 • Opphold: juni 2014
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Wow, thank you so much Kathy, I am just thrilled with your 10++ rating! It's a real pleasure to make holiday wishes come true and I look forward to having you and your family back again in the not too distant future. All the very best from sunny Olu Deniz.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
18 5
5

Lovely villa in a peaceful location with great facilities

 • 5 av 5

I could not have asked for a better service from booking to arrival and during our stay.

Villa Babylon is situated in a lovely peaceful location and just what my family and I were looking for. Very tastefully decorated and we loved that it was only a 10 minute walk to a variety of good restaurants and supermarkets.

Pool, jacuzzi and garden were well kept and pool a good size with an added bonus of having the option to heat the pool which we used as we stayed in April when the weather was mild. Villa was very well equipped and comfortable. The welcome basket was amazing with a very good range of foods for us to enjoy.

Fergal (owner) was so helpful and nothing was too much trouble. We would not hesitate to return and would Absolutely recommend to others! Big thank you to Fergal for all his help.

 • Anmeldelse sendt: 30.apr.2018
 • Opphold: mars 2018
 • Kilde: Owners Direct, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

The villa was absolutely fantastic!

 • 5 av 5

Myself and my wife came here for a short break. We both thought the villa was beautiful inside and out. The close attention to detail Fergal has spent really shines through, Upon arrival we were greeted by Fergal who provided us with a stocked up kitchen including a delicious chocolate tart which we both loved. He also noted down a lot of important info such as local supermarkets, restaurants etc and also signposted us to a local cabbie, Ali who was very friendly and gave us a breath taking tour of Fethiye.

The pool was just ace and I feel as if the pictures don't do it justice. The BBQ terrace was also stunning. The bedrooms are all a good size with very comfortable beds. The lounge downstairs is a great place to just relax and chill out.

The thing is even with the awesome villa, Fergal provides a level of service which is outstanding. He is very attentive to your needs and will always go the extra mile.

We both look forward to coming again as we thoroughly enjoyed our time!

Thanks

Irfan & Tayba

 • Anmeldelse sendt: 02.apr.2018
 • Opphold: mars 2018
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 1
5

Great winter vacation!

 • 5 av 5

We stayed here during Christmas time and our two families had so much fun. On rainy days, we were able to enjoy the great entertainment options and it didn't feel like we were stuck inside with a bunch of kiddos because of how spacious the property is. We love to have good meals on vacation so we were thoroughly impressed with how well-supplied the kitchen was and the outside grill was a treat! We had the pool heated and were able to enjoy that for most of our stay as well. The homeowner was SUPER helpful! We totally recommend Villa Babylon for anyone interested in a fun vacation, even in the winter months!

 • Anmeldelse sendt: 22.jan.2018
 • Opphold: desember 2017
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
2 0
5

A perfect place to stay! Beautiful Villa

 • 5 av 5

From the initial booking to arrival and then leaving the villa Fergal was very informative and easy to talk to. He booked our transfers for us without hassle. Upon arrival he took us on a tour of the Villa which was fab. The villa is very beautiful and so well equipped I could not believe it, it had everything you need, like home from home. I have been coming to Turkey for 7 years in a row and stayed in many villas and this is by far the best villa I believe in the area. The bedrooms were big and the beds were lovely. The kitchen had everything you need as well as a stocked fridge (no need to go to the shop on arrival) including milk, eggs, bread, butter, fruit, veg and a large hamper with cereals, pasta, biscuits and much more and the locally made lemon drizzle cake Fergal gave us was a delight. One day we had a cloudy day and when we arrived after the cleaners had been Fergal left us some yummy jam doughnuts! Such a lovely touch. We also used the bbq and had a lovely meal in the front outdoor area. The pool area is lovely and the plants are very beautiful. The Jacuzzi was very nice and easily sat all 8 of us adults with room to spare. We had the pool and Jacuzzi heated as it was September and it was well worth the additional daily fee. The lighting at night was beautiful too. We also had a film night and made use of the cinema room and the sound system is great. The villa is huge! It is also short walking distance down a slight hill to hisaronu, the road brings you out to the top of the town by the cash machines and the roundabout that takes you Olu Deniz. There is a shop at the bottom of the hill, a mere 5min walk away where you can buy groceries. No need for a car as the taxis & dolmus are very cheap. My family and I loved this luxurious villa and I would definitely recommend it. You will not want to stay anywhere else when coming Olu Deniz/Hisaronu once you have stayed here! We will be back to this Villa on our next trip to Turkey, without a doubt! Fergal, thank you so much for all your advice on the area, a wonderful tour of the villa and the lovely chats upon arrival and when we had to sadly leave this place and also for the many treats you provided during our stay.

 • Anmeldelse sendt: 04.okt.2017
 • Opphold: september 2017
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you so much for the wonderful review, I am glad you enjoyed your stay so much, it was great to meet you and I look forward to having you back again - you have found your new home in Turkey!
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
5

5 star, couldn't rate the property and Fergal high enough

 • 5 av 5

Right from the first interaction with Fergal i could tell it was going to be an amazing experience staying in the Villa.

The Villa was absolutely beautiful, it was clean and the layout was perfect.

The pool was amazing especially heated for the early and late night swims. Fergal was on hand at every opportunity putting our minds at rest about the trivial things. There was a hamper to get us started and the ground floor was a real chilled hangout.

Everyone loved the Villa it's perfect in every sense of the word.

Would definitely come back, thanks Fergal for everything.

 • Anmeldelse sendt: 03.okt.2017
 • Opphold: september 2017
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thanks Rameez, it was great to meet you and your family and I am delighted you had such a great stay. I look forward to welcoming you back in the not too distant future.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0

Kart

Nærmeste flyplass
55 Kilometres
Dalaman
Nærmeste Barpub
0.25 Kilometres
Ovacik
Nærmeste ferge
15 Kilometres
Fethiye
Nærmeste Golf
8 Kilometres
Olu Deniz
Nærmeste togstasjon
500 Kilometres
Istanbul
Nærmeste motorvei
15 Kilometres
Fethiye
Nærmeste Restaurant
0.25 Kilometres
Ovacik
Nærmeste Ski
45 Kilometres
Sagreme
Nærmeste strand
3 Kilometres
Olu Deniz
Bil: ikke nødvendig

Ligger i et område med enestående skjønnhet i den berømte Olu Deniz strandområdet, gir dette flotte villaer forhøyet område vidstrakt utsikt, men massevis av privatliv.

Med den beste beliggenhet, nær landsbyene, nær stranden og bare fjellene som back drop, er villaen en 10 minutters spasertur fra den nærliggende landsbyen Hisaronu, 5 minutter fra butikkene i Ovacik og en 7 minutters kjøretur til Strand.

Sitter på terrassen beundrer den fantastiske utsikten vil du bli påminnet hvorfor Villa Babylon er det ideelle stedet for en fredelig ferie, til en virkelig luksuriøs ferie hjem med masse å gjøre og se innen rekkevidde

For alle som er interessert i hagearbeid, hager flommer nedover fjellet på ulike nivåer og har blitt sådd med Middelhavet planter og inkludere en lavere terrasse sådd med duftende roser, akasie trær og oleander busker alle valgt for sine intense parfyme og en himmel sommerdag seng gir det ideelle stedet for å fange opp på lesing.

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for villa i / ved Fethiye, Tyrkia

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Eieren aksepterer betalinger i:
GBP
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned * Begivenhed
 
Mid Season
25 apr 2018 - 19 jul 2018
1 netter minimumsopphold
920 NOK
for 1 natt
Fra
920 NOK
 
 
High Season
11 aug 2018 - 21 sep 2018
1 netter minimumsopphold
1 082 NOK
for 1 natt
Fra
1 082 NOK
 
 
Late Summer
22 sep 2018 - 31 okt 2018
3 netter minimumsopphold
5 681 NOK
for 3 netter
Fra
1 894 NOK
10 766 NOK
 
 
Winter Sun
1 nov 2018 - 31 mar 2019
2 netter minimumsopphold
4 220 NOK
for 2 netter
Fra
2 110 NOK
14 770 NOK
48 691 NOK
 
 
April
1 apr 2019 - 30 apr 2019
3 netter minimumsopphold
6 979 NOK
for 3 netter
Fra
2 326 NOK
16 285 NOK
54 101 NOK
 
 
May
1 mai 2019 - 31 mai 2019
3 netter minimumsopphold
7 304 NOK
for 3 netter
Fra
2 435 NOK
17 042 NOK
57 348 NOK
 
 
June
1 jun 2019 - 30 jun 2019
5 netter minimumsopphold
13 525 NOK
for 5 netter
Fra
2 705 NOK
18 936 NOK
64 922 NOK
 
 
Peak Summer
1 jul 2019 - 31 aug 2019
7 netter minimumsopphold
26 510 NOK
for 7 netter
Fra
3 787 NOK
97 383 NOK
 
 
Late Summer
1 sep 2019 - 30 sep 2019
3 netter minimumsopphold
8 115 NOK
for 3 netter
Fra
2 705 NOK
18 936 NOK
 
 
Fall
1 okt 2019 - 31 okt 2019
3 netter minimumsopphold
7 304 NOK
for 3 netter
Fra
2 435 NOK
17 042 NOK
 
 
Standardpris
2 netter minimumsopphold
3 787 NOK
for 2 netter
Fra
1 894 NOK
 
Notater: Priser er for 9 gjester; tillegg 108 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

Refunderbart depositum 2 705,07 NOK
Avgift for kjæledyr 541,01 NOK

A security deposit of 250UK is charged to your credit card and returned 7 days after your departure if there is no damage or items missing from the villa.

Utleiers avbestillingsregler

 • Hvis oppholdet avbestilles etter betaling, refunderes ikke beløpet.
Send e-post til utleier
Ledig
Ikke ledig