Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Fantastisk Water Condo i Cen. London, rolige private kvadrat og utsikt over elven.

Soveplass til6
Soverom 3
Baderom2
Rom 1 500 m²
Boligtype Feriehus
Minimumsopphold 4 - 7 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Rolig 3 soverom, 2 bad, 4 * ETC hjemme, med balkong utsikt over The 02 Arena '.

Fronten av eiendommen har forstaden River utsikt over Themsen, det er ingen passerende biler, ingen røyk, ingen gutt syklistene, etc., bare rolige tidevann teaming med fisk og dyreliv. Sporadisk bestått skip eller cruise liner seiler sakte forbi, det samme gjør den River Shuttle buss på rute hvert 15. minutt Øst til Greenwich eller Westminster opp elven. Fang dette på Canary Wharf Pier.

Den andre siden av eiendommen har grønne plener i et bolig Private Square fylt med modne rose busker, mange trær og sitteplasser, noe som ga den mest sjarmerende og privat av ferie steder. Ekorn og nabolaget katten vil holde deg i bedriften.

Her har hvert hus sin egen sjenerøse private parkeringsplass, utenfor gaten, ved siden av, inkludert i bestillingen. Huset har 3 doble soverom, 2 av sengene er king size og ett soverom har 2 enkeltsenger, disse 3 soverom er støttet av 2 bad. Den øverste etasje soverommet har et bad en-suite med et stort bad med dusj, bidet, servant servantskap med servant og toalett. På den andre siden av rommet er det stor seng og en egen balkong med utsikt over Themsen. Det er sitteplasser og et bord på balkongen slik at du kan slappe av og mens du er borte tiden ser det skiftende vassen natur, kanskje slurk noe kult. Du vil se skarv, måker og passerende skip.

Sjømennene på navlen fartøyene ofte stille opp langs lengden av skipet i sin formelle kjole å ønske velkommen og hilse havna som de seile forbi. Litt av et syn egentlig.

2. etasje har et soverom på hver side av huset med et bad i mellom. Dette har en stor dusjhjørne med power shower. Disse to soverom på dette nivået, har man utsikt over elven og man har utsikt over de private Square Gardens. Alle veldig stille, selv om du er i nærheten kjas og mas i byen. (Canary Wharf har et pulserende natteliv, men ingen støy høres langs elva.)

Den internasjonale utstillingssenteret "Excel utstillingssenter" er 12 minutter unna med enten tog eller bil. Vi har mange stamgjester som kommer hvert år for å besøke dette senteret. De blir kjent med området, smuglere inn i nærheten 'The Gun "som er det 16. århundre, og i dag en blomstrende restaurant. De blir kjent med de lokale pubene som "The George 'på Crossharbour stasjon. Det er så mange fine restauranter, vi liker "The Gun" som det er veldig bra og bare 100 meter gange fra vår hage gate. Langs og rundt vassdrag på Canary Wharf er så mange gode steder å spise med et utvalg av internasjonale retter med kjente kokker. Det finnes også steder for barn og selvfølgelig kan du ringe opp for gratis levering av indisk, meksikansk, kinesisk, italiensk, thai., Og en rekke burger og pizza steder.

Huset er i nærheten av trendy, opptatt finansielle verden av Canary Wharf., med sine restauranter, mange butikker og pulserende natteliv. Huset er fullt forsikret for ferieutleie, gir utmerket lys og luftig innkvartering for inntil 6 personer, maksimalt. Den leiepris gitt er kun 4 personer og varierer fra £ 100 for hver ekstra person til maksimalt 6 personer. Det er gratis trådløst internett, privat parkering og en full satellitt pakke levert av 40 "HD TV. i åpen planløsning. Så om interessene dine er Australian Cricket, Wimbledon Tennis, en Premier fotballkamp, ​​internasjonale kanaler på forskjellige språk, eller du ønsker å se nyheter fra hvor du kommer fra, kan du registrere den og se den når det passer deg. En andre TV er i tredje soverom i tredje etasje (ikke satellitt).

Som forventet gitt nærhet til byen, er det nok av gode lokale restauranter som passer de fleste ganer. Nærheten, innen gangavstand, vil du finne Billingsgate Market som sikrer de aller beste av sjømat, hele London. Vel verdt et besøk da det er en fryser i huset for kjøpene dine. Åpner for publikum kl. 07.00, til kl. 30.00.

En utmerket Indian Restaurant er innen 5 minutters gangavstand, og vi har forhandlet fram en 10% rabatt for våre gjester. Også en andre indiske restauranter i nærheten South Quay jernbanestasjonen, gir våre gjester 10% rabatt. Det er en tredje Restaurant. full informasjon om hvordan du kan bestille disse er gitt i huset.

Dette huset har en spesiell retrett i et rolig privat torg, med utsiden av plassen blir eiendommen forside, utsikt over Themsen. Et stadig skiftende utsikt fra hver av de 3 nivåer. I første etasje finner du stort lang åpen planløsning med et bilde vindu tar opp mesteparten av veggen, med utsikt over Themsen.

I sentrum av boarealet er det spisestue med sterk heltre sitteplasser og en oval glass spisebord med plass til opptil 6 personer. Da har du kjøkkenet som har en frokost bar med to høye krakker. Kjøkkenet har en full størrelse oppvaskmaskin (vi leverer oppvaskmaskin tabletter) en full størrelse kjøleskap, et separat fryseskap, en vaskemaskin som tørker også, en dobbel stekeovn med 4 kokeplater pluss en griddle side på toppen. Det finnes et stort ristende område til ovnen enhet og vi har en liten brødrister også, sammen med en elektrisk kaffetrakter, mikrobølgeovn og alle virkelig at du forventer for en komfortabel ferie hjem.

Den berømte Billingsgate Market er i nærheten for den beste fangsten av dagen! Trenger du å komme dit for 7. 30am. De stenger kl 8. 30am. Fisken herfra forsyner hele av Londons restauranter, fra 4. 30am hver dag. Du kan kjøpe små mengder om å dekke dine behov etter 7. 30am. De tjener også strålende frokost med fersk røkt hyse med egg.

For dagligvarer finner du alt du trenger i vårt lokale supermarked som ligger 3 minutters gange fra huset i Stewart Street. Dette åpnes kl. 07.00 hver dag og lukkes klokken 22.00, unntatt på søndager når den stenger klokken 16.00. Så er det større supermarkeder som Tesco over veien fra South Quay jernbanestasjon, er denne butikken åpent til 23:00. En stor ASDA supermarked er ca 10 minutters gange.

Det er et stort utskriftskort for deg med disse fasilitetene som er merket ut.

Det er mange lokale turistattraksjoner og et utmerket utvalg av spesialforretninger i nærheten Canary Wharf. Her også du vil finne rasteplasser i hageanlegg med fosser og fontener, et meget stort utvalg av spisesteder og klesbutikker. Det er et veldig rikt område, sammen med velstående finanshandlere som bor og jobber i området.

Vi har mange fine restauranter i nærheten, ikke minst er det 16. århundre Smugglers Inn, 'The Gun ", som du kan se fra hagen vår gate, bare en kort 3 minutters gange unna. I den andre retningen fra huset er en bemerkelsesverdig Indian Restaurant som gjør at våre gjester 10% rabatt på regningen. (Detaljer i huset) Det er andre også som tilbyr denne rabatten. Faktisk, med et blomstrende næringsliv har vi mange gode spisesteder som passer alle lommebøker, for mange til å nevne her, noen er oppført på eierne nettsted www. vacationsinlondon. com

Transportere.

Ligger i Zone 2 i det sentrale Londons underjordiske nettverk, er det den billigste jernbanebilletten til London's Underground, det er mye å gjøre og se overalt.

Å komme seg rundt Town: Med så mye å se, har vi gode transportløsninger.

Reise rundt er en lek, bokstavelig talt. The River Bus opererer i pendlere timer hvert 15. minutt, og det er også Central London Underground, spesielt Jubilee Line. Så man kan bli visket av til beitemarker, om noen minutter. Vi har 3 lokale jernbanestasjoner i det hele tatt.

I nærheten av der er Canary Wharf, Greenwich, The Tower of London og Tower Bridge. Det er den billigste tube fare for byen og veldig lett å nå overalt i byen fra en av 3 lokale togstasjoner, alle en del av det sentrale London Underground Network. Det hele avhenger av hvilken retning av byen du ønsker å reise til.

Det er også Røde Londons busser (Pick up point er rett utenfor torget) Svart London taxier eller elven bussen som plukker opp fra Canary Wharf Pier hvert 15. minutt. Dette er min favoritt metode. Reise opp elven til Westminster Pier, stopper ved Tower Bridge Pier, deretter Embankment (for London Eye) eller nedover elven til Greenwich.(Royal Parks og museer) De 3 lokale t-banestasjonene er "South Quay" og "Crossharbour 'eller' Canary Wharf 'på enten DLR Line eller Jubilee Line. begge en del av det sentrale London Underground Network.

Jeg må ikke glemme våre lokale "Boris Bikes", så oppkalt etter vår flamboyant Major of London. Det var hans initiativ til å installere disse sykkel dokker over hele byen, muligens hver halve mile du vil finne en. Bare £ 1 kjøper du en times sykkel reise. Den første halvtimen er gratis, så hvis du er smart du kan sykle i 25 minutter, parkere sykkelen, vente 6 minutter og deretter ta en annen sykkel for neste fase av din reise. 30 minutter dekker mye av bakken i travle gatene i London. Biler er pålagt å kjøpe en billett for å dekke congestion charge of £ 8. 50 per dag. Følgelig er det færre biler i byen. Det er klart definert sykkelfelt overalt og det er veldig populære.

Vi kan godta bestillinger online, med kredittkort,. Også, ved engelsk sjekk eller bankoverføring. For referanse har vi vært medlem av det engelske turistrådet i 17 år, og har et 4 * sertifikat hvert år etter en omfattende årlig inspeksjon av fasiliteter og komfortnivå. Så du kan være trygg på at alt er som det skal være.

Å holde datoene du trenger, tar vi en £ 200 innskudd og deretter balansen forfaller 2 måneder før ankomst. Vi leverer våre gjester med en bekreftelse på bestilling dokument som bekrefter alle aspekter ved bestilling og overnatting. Nærmere tidspunkt for ankomst vi leverer våre gjester med generelle retninger fra hver av Londons flyplasser og hoved hub togstasjoner.

Vi håper du vil komme i kontakt, et tilbud på oppholdet ditt er raskt og vi vil gjerne høre fra deg.

Vi tilbyr en 10% rabatt for samme måned bestillinger hvor datoer er gratis, pluss en 5%

Rabatt rabatt for retur gjester.

Flere opplysninger

Eiendomsforvalter
Ms. Christine James
Annonsør siden 2002
Premium-partner

Denne partneren har bevist og streber etter å tilby rask svartid, de beste leieprisene og en utmerket gjesteopplevelse.

Språk engelsk
Svartid:
innen én dag
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
21 mai, 2018

Fasiliteter

Detaljer om feriehus i Isle of Dogs, Storbritannia:

Type feriebolig:
 • Feriehus (Rekkehus)
Måltider:
 • med kjøkken
Rengjøring:
 • Hushjelp-valgfritt
Gulvareal:
 • 1500 m²
Husregler:
 • Innsjekking: 15:00 / Utsjekking: 10:00
 • Maks. antall gjester: 6
 • kun ikke røykere
 • kjæledyr ikke tillatt
 • barn velkomne
Beliggenhet:
 • bysentrum
 • nær sjøen
 • resort
 • by
 • ved sjøen
Tema:
 • for seg selv
 • rimelig
 • familie
 • historisk
 • luksus
 • romantisk
 • aktivitet
 • turistattraksjoner
Generell:
 • Aktivitetsguide
 • air-conditioning
 • Ringeklokke
 • Såper-vanlige
 • Takvifter
 • Filtrert-vann
 • Hårtørker
 • sentralvarme
 • internett
 • strykejern og -brett
 • Vaskemiddel
 • sengetøy følger med
 • Living room
 • Lokal-aktivitetsguide
 • Lokale kart
 • Restaurant-spiseguide
 • Papirhåndklær
 • parkering
 • Parkeringsplass
 • telefon
 • Toalettpapir
 • håndklær følger med
 • tørketrommel
 • vaskemaskin
 • kaldtvannsspring
 • trådløst bredbånd
Kjøkken:
 • 4 kokeplater
 • kaffetrakter
 • kjøkkenredskap
 • Retter & Utensils
 • oppvaskmaskin
 • fryseboks
 • grill
 • Kjøkken
 • mikrobølgeovn
 • stekeovn
 • Krydder
 • kjøleskap
 • komfyr
 • Brennere på komfyr
 • brødrister
Spisested:
 • barnestol
 • Spiseplass/-stue
 • spisekrok
 • sitteplass til 6 personer
Bad:
 • 2 bad
 • bad - Toalett , dusjkabinett
  bad - Toalett , Bad med dusj , Bidet
 • Andre etasje Badet har ex stor dobbel dusjhjørne med massasjedusj. Nylig montert. Håndvask og WC. Den tredje etasje badet har den største bad vi kunne finne med en dusj. Det er også et bidet, wc og servant satt i marmor, alt inkludert i denne bad. Dette badet er satt bak to doble garderobeskap som vender inn på soverommet. I den andre enden av rommet er det en full størrelse balkong med sitteplasser utendørs med utsikt over Themsen og alt som er bestått. Fra sengen kan du vise Themsen og alt som går, pluss en flat skjerm 26 'veggen hang TV. Den fulle balkongen har to utendørs komfortable stoler og matchende bord, så du kan bare sitte, nippe og se verden passere forbi.
Soverom:
 • 3 soverom, soveplass til 6
 • soverom - 1 ekstra stor dobbelseng
  soverom - 2 enkelseng , 1 babyseng
  - 1 ekstra stor dobbelseng , 1 babyseng
 • 2 Lg. dobles. 2 single og 1 barnets barneseng. Toppetasjen er en super king size-seng. Andre etasje har to singler på elven side og en king size seng på torget siden av huset. Dette er et ideelt sted for familier, forretningsfolk eller par. Fasilitetene kontrolleres årlig av Norsk Turistrådet som har tildelt oss 4 **** hvert år. Eiendommen er sjekket for overholdelse av eventuelle nye regler, Forsikring; det er dekorasjon, alle fasiliteter, over en 3 timers inspeksjon varighet. Et sertifikat blir deretter tildelt. Et medlem av ETC i 17 år nå, etter å ha hell blitt tildelt denne 4 **** prisen hvert år. Se oss på deres nettsted. Vi faller for familier og mange returnerer forretningsfolk. Excel Exhibition Centre og Canary Wharf virksomheten kvartal er i nærheten. (I tillegg gir vi et Childs babyseng, så vel som en høy stol for mating baby på bordet) Øverste etasje har en King Bed, full balkong, bad, omkledningsrom og en veggmontert TV.
Underholdning:
 • lydbånd
 • Bøker
 • Bøker-voksne
 • Bøker - barn
 • DVD
 • Spill-voksne
 • Musikkbibliotek
 • radio
 • satellitt eller kabel
 • stereoanlegg
 • tv
 • Videospill
 • Videobibliotek
Utendørs:
 • balkong
 • sykkel
 • båt
 • Deck / Patio
 • Golf
 • kajakk
 • hage
 • Heller/betong
 • Veranda/Lanai
 • Tennis
 • terrasse
 • Gangvei til vann
 • Water Sports Gear
 • Terasse – tre
 • 1 sykler
Egnet:
 • passer ikke for rullestolbrukere
Basseng/boblebad:
 • felles basseng
 • badestamp
 • privat basseng
 • sauna
I nærheten:
 • høstfarger
 • vik/bukt
 • kirker
 • kino
 • bibliotek
 • Teater
 • marina
 • museer
 • lekeplass
 • dam
 • Restauranter
 • Synagoger
 • fornøyelsesparker
 • badeland
 • Fosser
 • Vingård, omvisning
 • Dyrehage
Fritidsaktiviteter:
 • Fugletitting
 • Vedding-Kasino
 • Fabrikkutsalg
 • Sykkelbåt
 • Sightseeing
 • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
 • minibank/bank
 • Treningssenter
 • dagligvarer
 • sykehus
 • vaskeriautomat
 • Massør
 • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
 • sykling
 • fiske
 • Fluefiske
 • golf
 • Skøyter
 • Jetski
 • Fiske fra kai
 • rulleskøyter
 • seiling
 • ski
 • bading
 • tennis
 • vannski
 • seilbrett
Beskjeder:
Det er mange sportslige aktiviteter som holdes på Themsen. Vi har seiling klubber, roing på lørdag morgen, lytte og du vil øre cox ringer til mannskapet. Du kan gå motorbåt racing og jetski, sjekk ut de lokale avisene gitt gratis på Canary Wharf for hva som skjer. Vi også har gratis show på store skjermer av spesielle konserter, London Opera, (Covent Garden) idrettsarrangementer (OL) etc.(The Queens Jubilee ble filmet gratis) (Wimbledon Tennis) Du vil finne en plass på gresset for å sitte og kan være, være utstyrt med freebies. Barer rundt og en veldig trivelig atmosfære, alle på Canary Wharf, en kort spasertur unna.

Anmeldelser

Glimrende! 4,5/5 -
(50 anmeldelser)

68% Complete
22% Complete
6% Complete
2% Complete
2% Complete
Fantastisk Water Condo i Cen. London, rolige private kvadrat og utsikt over elven.
Gjennomsnitlig vurdering 4.52 av 56 anmeldelser
5

Sehr schöne Unterkunft

 • 5 av 5

Es hat uns sehr gut gefallen. Das Haus verfügt über 3 Schlafzimmer und 2 Bäder. Alles war sehr sauber.

In 10 Fußminuten liegt die Haltestellen der Jubilee-Line, die in 10 Minuten an der London Bridge ist. Sehr zentrale Lage!

 • Anmeldelse sendt: 28.jul.2017
 • Opphold: juli 2017
 • Kilde: Fewo Direkt, fra HomeAway
Utleierkommentar: Very nice accommodation We liked it very much. The house has 3 bedrooms and 2 bathrooms. Everything was very clean. It is a 10-minute walk from the Jubilee Line, which is 10 minutes from the London Bridge. Very central location!
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
4

Our London Trip

 • 4 av 5

Staying at the Isle of the Dogs was very accommodating and convenient for me and my family. For the 5 adults it gave us plenty private space when we needed it and a good common environment we could all come together for meals and entertainment. Top floor of the town house had a patio which was great for me to just sit and watch the water and boats go by. Short walk to the DLR line, coffee shops, and dining. One stop from Canary wharf (central hub to more dining, mall, shopping and business/residential district) to which we could get to anywhere in central London. Grocery store right across the street. Can't say enough about the conveniences. Although it was an older unit it was very nice and comfortable as well. Loved staying there. I would do it again and highly recommend it.

 • Anmeldelse sendt: 23.mar.2018
 • Opphold: mars 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
Toronto, Ontario (just north of city)
4

Thames condo - the view was awesome

 • 4 av 5

This waterside townhouse/condo was exactly as pictured. Right on the riverfront, big picture windows and 2 visiting cats. It is very close to South Quay DLR station or a 10 minute walk to Canary Wharf with connections to tube, rail and DLR. It was a comfy home away from home. Grocery shop across the square, take away delivery came directly to front door and it is pretty well equipped for making meals yourself. Comfy, centrally located and great for a family holiday in the greater London area.

 • Anmeldelse sendt: 29.okt.2017
 • Opphold: oktober 2017
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Outstanding place to stay for London break

 • 5 av 5

We stayed a week in this beautiful apartment, my wife and 2 girls were blown away with the view and loved the place immediately. The location was excellent and an easy walk to the DLR and a tesco express within 2 mins walk. Beds were comfortable and everything we needed was available, a minor problem with the hot water had the potential to spoil the trip but Christine was able to get the help we needed and considering it was a Sunday morning, I was very impressed and relieved the hot water was available within a few hours, and was sorted. Top result. The area felt very safe and the views of the dome and the river traffic was amazing, we would love to stay again and wouldn't hesitate to recommend Christine's apartment to anyone.

 • Anmeldelse sendt: 20.okt.2017
 • Opphold: oktober 2017
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

An excellent comfortable home with a Thames view

 • 5 av 5

This was a perfect base to entertain our guests from the USA and show them around London. The owner and house keeper were very kind and helpful when we asked for advice. I thoroughly recommend this holiday home with its great Thames view and handy location for Greenwich, Docklands museum and all the famous London sights.

 • Anmeldelse sendt: 29.sep.2017
 • Opphold: september 2017
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
3

Property was very accessable and as well had a lot of room

 • 3 av 5

We had the unfortunate problem with a poor drainage system in the kitchen, completely plugged the day we left.

As well, we were without hot water for over half of our stay,

The water problem was resolved prior to our leaving.

In spite of this, I would recommend the location, or use it myself again.

 • Anmeldelse sendt: 28.jun.2017
 • Opphold: mai 2017
 • Kilde: Owners Direct, fra HomeAway
Utleierkommentar: It was unfortunate that these problems occurred but it was sorted out as quickly as possible and compensation was provided, which she was happy with. Since then, we have taken steps to ensure that this does not happen again so that our guests can always enjoy the comfort and tranquil setting of this river side home.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0

Kart

Nærmeste flyplass
3 Kilometres
London City Airport
Nærmeste Barpub
0.3 Kilometres
100 yds
Nærmeste ferge
3 Kilometres
Woolwich Ferry
Nærmeste Golf
3 Kilometres
3 km
Nærmeste togstasjon
200 Metres
200 meters
Nærmeste motorvei
500 Metres
500 meters
Nærmeste Restaurant
0.3 Kilometres
'The Gun', 50 yds. 17th Century Inn
Nærmeste strand
4 Metres
The River Thames
Bil: ikke nødvendig

Denne flotte rekkehus, ligger i en privat rolig løvrikt torg, ligger i sannsynligvis London mest historiske område, London Docklands. Nær mange historiske steder inkludert det 16. århundre Smugglers Inns, Excel utstillingssenter; 02 Arena Concert Venue; De nye OL-stadioner;

Southwark-katedralen, St. Paul Domen, Tower

Bridge, Tower of London; Royal Parks og London Mseums og mye mer.

Det er lett tilgang til "Excel", International Exhibition Centre, samt Londons Theatre land. En romantisk gjemmested ved elven for bryllupsreisende; nærheten av det berømte Billingsgate Market; Bermondsey Antikk og matmarkeder; "The O2 Arena" konsertsted som er i utsikten fra huset over elven. Dette huset er en spesiell beliggenhet med spektakulær utsikt over elven av passerende skip, kryssere, dyrelivet og en og annen tapt delfin eller hval! Bare sitte på balkongen med utsikt over Themsen med et glass med noe å nippe og slappe av, bare la disse bekymringer drive bort. Fine restauranter er i gangavstand fra huset som er tube stasjonene og butikker, så la bilen bak. Fuller informasjon finnes på eierne nettsted: www. vacationsinlondon. com og www. vacationsinlondon. co. uk.

Andre aktiviteter: "Den nye Emerates Fly Drive" kabel biltur fra 02 Arena i London City Airport og Excel, Romantisk gjemmested; Cruising; Dyreliv; Fritidsklubber; Teatre; Museer; Gym fasiliteter, parker og mange markeder.

Bestilling er betalt med kredittkort, direkte med et minimum utbetaling på £ 200 som et bestillingsgebyr. Balansen betaling at det kreves 2 mnd før ankomst.

Rabatterte bestillinger tilbys for samme måned bestillinger hvor datoene er gratis.

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for feriehus i Isle of Dogs, Storbritannia

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Utleieagenturet aksepterer betalinger i:
GBP
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned Begivenhed
 
Spring/Summer 2018
2 mar 2018 - 1 sep 2018
7 netter minimumsopphold
13 008 NOK
for 7 netter
13 008 NOK
 
Notater: Priser er for 4 gjester; tillegg 217 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Standardpris
4 netter minimumsopphold
8 672 NOK
for 4 netter
Fra
2 168 NOK
 
Notater: Priser er for 5 gjester; tillegg 217 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

Avgifter Ingen ytterligere obligatoriske avgifter
Refunderbart depositum 2 168,01 NOK

Generally, for 4 nights, the rate has to be amortised into the change over costs and is thus higher, at £250 per night ( for 4 night periods), fully inclusive. This can be for 3-6 persons, fully inclusive. For same month late bookings a 10% is deducted.
The weekly rate quoted is for 2/3 persons., all additional nights, the rate would be one 7th of this rate per extra night..
Thus, for a week for 4 people the rate would be £1100, for 5 guests the rate would be £1200 and for 6 people, the rate would be £1300, all rates are fully inclusive. There is a security deposit of £200 which is refundable after your stay.
These rates are fully inclusive and include parking, Sky TV package, Broadband, fast Wi-Fi. The house is self catering and is supplied with towels and bathroom toiletries. Our housekeeper prepares the property for you and returns each week to clean. On departure she visits to clean and prepare for the next booking. All we ask is that the personal areas like the kitchen and the two bathrooms are left clean and neat. No need to strip beds or vacuum floors.
We offer a 10% DISCOUNT for same month bookings. All rates are fully inclusive,Wi-Fi., Internet, Parking, full satellite 40/HD TV. Self Catering.
No pets are allowed .
Six is the maximum number of guests allowed. All rates are for Self Catering and are Fully inclusive,
The minimum period is 4 nights. The rate would be £250 per night, which is just £62.50 per person per night, based on 6 sharing this 3 bed house. For the period of 4 nights, the rate would be £1000 fully inclusive. £250 per extra night up to £1200 for a week. This is an inclusive price for 4 people.

Cancellation: The Booking deposit of £200 is non-refundable. After 60 days prior arrival, refunds depends on a late booking being found.

Agenturets avbestillingsregler

 • 100 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 60 dag(er) før ankomstdato.
 • Servicegebyret tilbakebetales fullt ut på avbestillinger som kvalifiserer for 100 % tilbakebetaling.
Send e-post til agenturet
Ledig
Ikke ledig

Andre lignende ferieboliger