Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Luksus 8 roms villa med privat strand og evighetsbasseng, fantastisk havutsikt

Soveplass til22
Soverom 7
Baderom7
separate toaletter1
Rom 650 m²
Boligtype Villa
Minimumsopphold 1 - 5 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

7/8 soverom alle med utsikt og eget bad. Soveplass til 14 til 22 personer.

Opplev en av Phukets fineste luksusvillaer, med privat strand, evighetsbasseng, fantastisk panoramautsikt over sjøen og noen av verdens mest spektakulære soloppganger og solnedganger. 7/8 soverom med utsikt og eget bad.

Villaene 8 soverom alle har luksuriøse bad, og kan settes opp for å dekke dine behov - enten med 8 dobbeltsenger, eller 5 dobbeltrom og 6 singler som standard. Pluss ytterligere senger kan legges til plass til opptil 22 gjester.

En luksusvilla ligger på toppen av ultra-eksklusive Sri Panwa resort, som ligger på en privat halvøy på den vakre sørspissen av Phuket. Vinneren av en rekke priser for stil og luksus inkludert å bli kåret innenfor topp 5 Thai skianlegg av Condé Nast. Villaen har fantastisk utsikt over havet til både øst og vest som gir deg virkelig uforglemmelige soloppganger og solnedganger.

Besøkes av kongelige, filmstjerner og næringslivsledere, Sri Panwa skilte med en slik et komplett utvalg av fasiliteter du kan ikke forlate resort. Harpers Bazaar Reiseguide sa det har "alle bekvemmeligheter du kan ønske deg". For å liste noen er det en privat strand, 7 restauranter i verdensklasse (Gordon Ramsey kommenterte "kokkene i Sri Panwa er en klasselov og vil være en stor suksess i London"), Baba's Nest Panorama Sky Bar (som konsekvent er stemt blant de beste strandbarene i verden), et luksuriøst spa, lett tilgang til bortgjemte hvite sandstrender med varmt turkis vann, en strandbar, nattklubb, matskole, tennisbaner og fullt utstyrt treningsstudio.

soverom

Alle 8 soverom er store og luksuriøse, fullt utstyrt med air condition og håndlagde teak takvifter. De er utstyrt med store LCD-HD-TV-er med full internasjonale satellittkanaler, pluss at de alle har personlige minibar-fasiliteter og romslige marmorfabrikker innredet med store walk-in dusjer med både regn- og jernbanedusjer. Fire soverom har dobbeltsenger, og en har en to-personers boblebad og vannmassasje. Tre av soverommene har også et andre privat utendørs bad, samt det indre badet.

Alle soverommene har egen balkong eller terrasse. Fire av soverommene har også en luksus dobbel sovesofa i tillegg til den viktigste king size-seng, og tilbyr komfortabel innkvartering for opptil 22 personer. Disse sovesofaer er ideell for familier med små barn som foretrekker å sove nærmere sine foreldre, eller for å sette noen ungdommer i ett rom. Alle soverommene har også separat sitteplasser for å ta frokosten eller sjekke e-post, samt en salong sofa.

Den åttende sala soverom ligger ved enden av bassenget kan også brukes som en chill out / stue, eller en luksus massasjerom. Den har fullt åpning, gulv-til-tak-vinduer på tre sider, og har fantastisk utsikt over havet og svømmebassenget. Det har air condition, håndlaget teak takvifter, og en privat utenfor bad.

Badene

Badene er utformet i en ren og moderne stil, ferdig med fin granitt og stein, fantastisk solid marmor håndskårne vasker, moderne krom beslag og havutsikt. De er alle meget romslig og lys med gulv til tak åpne dører og vinduer slik at sol og kjølig vind å strømme gjennom.

**** Reis med tillit ****

I bransjen i nesten 20-årene, vi personlig eier og også direkte administrere hver av våre villaer. Her er det som gjør oss annerledes, og hvorfor det er gode nyheter for deg.

Vårt omdømme er uten sidestykke og det er viktig for deg å vite hvorfor vi er så unik i luksus villa utleie. For å sikre en flott, trygg og problemfri ferie villa se følgende punkter som skiller oss fra mengden. Være klar over alle utleiefirmaer som ikke kan garantere deg de samme høye standardene.

1. Vi leier bare villaer som vi personlig eier, og personlig administrere

2. Spesialdesignet av oss for delte luksus leie - ingen-mer bittesmå soverom, slik at alle gjestene er fornøyd

3. Alle soverommene er like romslige og luksuriøse

4. Alle soverom har eget bad som er store, moderne og luksuriøse

5. Lite antall eksklusive eiendommer i vår samling betyr den høyeste standard av luksus og personlig service er ikke bare lovet - det er garantert

6. Våre bilder er aktuelle og eiendom beskrivelser er alltid 100% nøyaktig

7. Våre lokale ansatte er hjelpsomme, diskret, profesjonell og ansatt direkte av oss selv

8. Ingen agenter, ingen agent avgifter og ingen doble bookinger

9. Sette høye standarder for nesten 20 år

10. Vi er den foretrukne valget av kresne kunder

11. Gratis personlige concierge-tjenester for å gi deg en venn på bakken

12. Din glede og tilfredshet er vår første prioritet

Til slutt, er vårt mål å ikke bare leie deg en av våre villaer - det er å sikre at du har en fantastisk luksuriøs ferie i en fantastisk beliggenhet, nytes i en av våre flotte boliger. Dette kan bare skje når villaen møter og overgår dine forventninger; når vår tjeneste gjør at du føler deg hjemme, og når ferien kommer til en slutt, er alt du ønsker å gjøre gjengjeld. Inntil alle disse målene er oppfylt, er vi ikke fornøyd. Vennligst les et utvalg av våre vurderinger. Jeg tror de vil raskt avsløre vår forpliktelse til å sikre at alt overgår dine forventninger.

En av Phuket vakreste retreater. Plassert høyt oppe på en privat halvøy på den vakre sørlige spissen av Phuket, og med uforglemmelig soloppgang og solnedgang utsikt over havet til både øst og vest, er Villa Baan Chirawan en av en liten eksklusiv samling av private frittliggende luksusvillaer som ligger i ultra- elite privat gated eiendom av 5 * Sri Panwa Resort ~ vinner av en rekke priser og stemte en av '' Top 5 Thai Resorts '' av Condé Nast.

*** Lokale aktiviteter ***

1 min til Sri Panwas private strand med utsikt over Phi Phi-øyene, som tillater svømming året rundt.

Beach Råd: Det er bare en håndfull utvalgte skianlegg i Phuket som tilbyr en virkelig privat strand opplevelse. Flertallet av strender, selv om de i mange 5 * skianlegg, er lett tilgjengelig med hopetall av strand 'touts', horder av turister og offentlig vann håndverket. Den private stranden på Sri Panwa betyr at du ikke skal slåss om plassen med hundre av andre ferierende, vil du ikke ha jet ski zooming forbi hele dagen, og du vil ikke bli plaget av strand 'touts' prøver å selge deg varene sine. Vær også oppmerksom på at Phukets vestkyst strender er stengt for 6 måneder hvert år på grunn av sine sterke riptides. Sri Panwa herlige stranden tilbyr trygg svømming, 365 dager i året.

1 minutt til Phuket kritikerroste akvarium, som ligger ved siden av inngangen til feriestedet vårt, og et must for hele familien

5 minutter til offentlige strender, inkludert den vakre hvite sandstranden i Ao Yon, som gjør at året svømming.

10 minutter til Phuket by, øyas blomstrende hovedstaden og historiske sentrum, med er fantastiske restauranter, barer, matmarkeder, shopping og fasiliteter.

15 minutter til Phuket berømte nattmarked med 100 er av travle boder som selger mat, lokalproduserte varer, gaver, kunsthåndverk, skjønnhet og mote produkter.

15 minutter til Phuket Islands største kjøpesenter, med 100 er av internasjonale merkevarer, 30-40 restauranter, gavebutikker, kino, delikatesser, supermarked.

20 minutter til Asias største sittende Buddha, pluss Phukets viktigste buddhistiske tempelet kompleks.

20 minutter til nærmeste golfbane, og ytterligere 3 golfbaner innen 10 minutter mer.

8 av de vakreste øyene i Phuket skjærgård er en enkel 15 -40 minutters båttur unna.

Barnas aktiviteter, inkludert: on-sea oppblåsbare badeland, vannpark med sklier, zoo / safari park, go kart, ATV rides, elefantridning og trekking, kabel vannski, jungel opplevelsesparker, alle innen 10 - 25 minutter unna.

10 - 25 min unna: Golfbaner, tennis- og idrettsanlegg, ridning, rafting, 4x4 Safari Adventures, fjellturer, fjellvandring, og road sykling, maling-ball og skytebaner.

Privat yacht charter, organisert båtturer / cruise, vannsport, padle, Jet Ski, vannski.

*** Sri Panwa Resort Funksjoner ***

Frequented av royalty, filmstjerner og bedriftsledere har Sri Panwa et så stort utvalg av fasiliteter at alt du trenger er bokstavelig talt på døren din. Harper's Bazaar Travel Guide har sagt at den har "alle bekvemmeligheter du kan ønske deg". For å liste noen er det:

Uberørt hvit sand privat strand med varmt turkis vann.

En "eksklusiv privat strand" betyr plass, ro og personvern. Ingen badgering strand touts, ingen støyende jet-ski og ingen horder av turister tillatt.

7 restauranter i verdensklasse, inkludert den prisbelønte Baba, besøkt av kjendiser som Gordon Ramsey, som har sagt at "kokkene i Sri Panwa er en klasselov og vil være en stor suksess i London".

Baba's Nest Sky Bar. Unik himmelsbjelke 'Baba's Nest' i barndommen, kåret til '2nd best bar in the World' av CNN Traveler i deres utspill av verdens 50 beste strandbarer.

Luksus spa, stemte "en av de beste i Asia" bortgjemt høyt i regnskogen, med utsikt over Andamanhavet.

Strandbar.

Nattklubb.

Strandklubb.

Matlagingskurs.

Tennisbaner.

Fullt utstyrt treningsstudio med det nyeste utstyret.

Tennis leksjoner, Thai boksing leksjoner, yoga og Pilates klasser tilgjengelig.

100m privat brygge båthavn.

Enkel tilgang til bortgjemte hvite sandstrender og omkringliggende øyer.

Restaurantene i Sri Panwa regnes som de fineste i Phuket, og ethvert opphold på Villa Baan Chirawan vil ikke være komplett uten å ta deg tid til å oppleve noen av dem.

*** Lokale tjenester ***

2 minutter til minibank, dagligvarebutikk, nærbutikk, taxi, apotek, bakeri, lokale restauranter, strandpromenader, sideklubber, gavebutikker, turbutikker, motorsykkelutleie, massasje, frisyre, helse- og skjønnhetsbehandlinger.

5 minutter til Phukets vakreste offentlige strender som tillater svømming året rundt.

10 minutter til daglig lokale friske frukter, grønnsaker, fisk og kjøttmarkeder.

Kun 10 minutter til Phuket Town, med hundrevis av attraksjoner, barer, klubber, lokale og internasjonale restauranter og butikk

Flere opplysninger

Eiendomsforvalter
Julia or Mike at UltimateLuxuryVillaRentals.com
Annonsør siden 2009
Språk engelsk, tysk, spansk, hollandsk
Svartid:
innen et par dager
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
9 juli, 2018

Fasiliteter

Detaljer om villa i Vanich Bay Front Ville, Thailand:

Type feriebolig:
 • Villa (Enebolig)
Måltider:
 • med mat
 • Frokost - Booking mulig
 • Lunsj - Booking mulig
 • Middag - Booking mulig
Rengjøring:
 • Hushjelp-inkludert
Gulvareal:
 • 650 m²
Husregler:
 • Innsjekking: 17:00
 • /
 • Utsjekking: 11:00
 • Maks. antall gjester: 22
 • Barn er velkomne
 • Fester/arrangementer tillatt
 • Kjæledyr kan vurderes
 • Ingen røyking tillatt ...
Beliggenhet:
 • strand
 • fjell
 • nær sjøen
 • Havutsikt
 • resort
Tema:
 • opplevelse
 • for seg selv
 • familie
 • historisk
 • feriesenter
 • luksus
 • romantisk
 • spa
 • aktivitet
 • turistattraksjoner
Generell:
 • Aktivitetsguide
 • air-conditioning
 • Ringeklokke
 • Såper-vanlige
 • Flaskevann
 • bredbånd
 • Takvifter
 • Filtrert-vann
 • trimrom
 • Hårtørker
 • internett
 • strykejern og -brett
 • Vaskemiddel
 • sengetøy følger med
 • Living room
 • Lokal-aktivitetsguide
 • Lokale kart
 • Restaurant-spiseguide
 • Papirhåndklær
 • parkering
 • Parkeringsplass
 • Tyverialarm
 • Sjampo
 • solseng
 • telefon
 • Teleskop
 • Toalettpapir
 • håndklær følger med
 • vaskemaskin
 • kaldtvannsspring
 • trådløst bredbånd
Kjøkken:
 • 4 kokeplater
 • Hurtigmikser
 • kaffetrakter
 • kjøkkenredskap
 • Retter & Utensils
 • oppvaskmaskin
 • fryseboks
 • Gourmet Kitchen
 • grill
 • Isbitmaskin
 • Kjøkken
 • mikrobølgeovn
 • stekeovn
 • Krydder
 • kjøleskap
 • komfyr
 • Brennere på komfyr
 • brødrister
Spisested:
 • barnestol
 • Spiseplass/-stue
 • spisekrok
 • sitteplass til 18 personer
Bad:
 • 7 bad
 • 1 separat toalett
 • bad - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett , Bidet
  bad - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett , Bidet
  bad - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett , Bidet
  bad - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett , Bidet
  bad - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett , Bidet
  bad - Toalett , dusjkabinett , Bidet , utedusj
  bad - Toalett , Bidet
  - Toalett , dusjkabinett
 • Alle 8 innendørs og utendørs bad er utformet i en ren og moderne stil. De er alle veldig romslig og lys med gulv til tak åpne dører og vinduer slik at solen og kjølig vind å strømme gjennom. De er alle marmor foret, med solid marmor vasker skåret for hånd. Den fantastiske Sala rom med panoramautsikt over havet har en matchende utvendig bad.
Soverom:
 • 7 soverom, soveplass til 22
 • soverom - 1 ekstra stor dobbelseng , 1 sovesofa/futon
  soverom - 1 ekstra stor dobbelseng , 1 sovesofa/futon
  soverom - 1 ekstra stor dobbelseng , 1 sovesofa/futon
  - 2 enkelseng
  soverom - 1 ekstra stor dobbelseng , 1 sovesofa/futon
  soverom - 1 ekstra stor dobbelseng
  - 2 enkelseng
  - 1 stor dobbelseng
 • Alle 8 soverom er store og luksuriøse, fullt utstyrt med air condition og håndlagde teak takvifter. De er utstyrt med store LCD-HD-TV-er med full internasjonale satellittkanaler, pluss at de alle har personlige minibar-fasiliteter og romslige marmorfabrikker innredet med store walk-in dusjer med både regn- og jernbanedusjer. Fire soverom har dobbeltsenger, og en har en to-personers boblebad og vannmassasje. Tre av soverommene har også et andre privat utendørs bad, samt det indre badet. Alle soverommene har egen balkong eller terrasse. Fire av soverommene har også en luksus dobbel sovesofa i tillegg til den viktigste king size-seng, og tilbyr komfortabel innkvartering for opptil 22 personer. Disse sovesofaene er ideelle for familier med små barn som foretrekker å sove nærmere foreldrene sine, eller for å sette noen eldre barn i ett rom. Det 8. sala soverommet kan også brukes som et avslappende / salongområde eller et luksuriøst massasjerom.
Underholdning:
 • cd
 • DVD
 • MP3 Dock
 • Musikkbibliotek
 • Pingpongbord
 • Biljardbord
 • satellitt eller kabel
 • stereoanlegg
 • tv
 • Videobibliotek
Utendørs:
 • balkong
 • Strandstoler
 • Badehåndklær
 • Beach Umbrellas
 • båt
 • Båtdokk
 • Deck / Patio
 • Deck Furniture
 • inngjerdet
 • Golf
 • kajakk
 • hage
 • Outdoor Furniture
 • utendørs grill
 • Heller/betong
 • Veranda/Lanai
 • Tennis
 • tennisbane
 • terrasse
 • Veranda/Lanai
 • Water Sports Gear
 • 8 hagestoler
 • 6 strandstoler
Egnet:
 • lavallergen omgivelse
 • rullestolvennlig
Basseng/boblebad:
 • felles basseng
 • badestamp
 • utendørs basseng
 • privat basseng
 • sauna
Tjenester på‚ stedet:
 • bil
 • Bil-valgfritt
 • sjåfør
 • vaktmester
 • Housekeeping
 • massasje
 • egen kokk
 • personale
I nærheten:
 • vik/bukt
 • botanisk hage
 • huler
 • kirker
 • kino
 • Vaskeriautomat
 • tollfrie butikker
 • skoger
 • bibliotek
 • Teater
 • marina
 • museer
 • lekeplass
 • dam
 • regnskoger
 • rekreasjonssenter
 • Rev
 • Restauranter
 • badeland
 • Fosser
 • Dyrehage
Fritidsaktiviteter:
 • Strandjakt
 • Fugletitting
 • miljøturisme
 • Fabrikkutsalg
 • Sykkelbåt
 • Turistveier
 • Sightseeing
 • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
 • minibank/bank
 • Barnevakt
 • Treningssenter
 • dagligvarer
 • sykehus
 • vaskeriautomat
 • Massør
 • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
 • sykling
 • Havfiske
 • fiske
 • Ferskvannsfiske
 • golf
 • Fotturer
 • Jetski
 • terrengsykling
 • Fjellklatring
 • paragliding
 • Fiske fra kai
 • Rafting
 • seiling
 • dykking
 • Snorkling
 • Fiske i sund/bukt
 • Huleforskning
 • surfing
 • bading
 • tennis
 • vannski
 • Rafting
 • seilbrett

Anmeldelser

Alle tiders! 5/5 -
(8 anmeldelser)

100% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
Luksus 8 roms villa med privat strand og evighetsbasseng, fantastisk havutsikt
Gjennomsnitlig vurdering 5.0 av 8 anmeldelser
Gloucestershire
5

Once in a lifetime experience - superb

 • 5 av 5

Phuket is a lovely island, with warm seas, great food and friendly people. Baan Chirawan at Sri Panwa is the luxurious cherry on top of the cake. When we awoke we had a panoramic view of the sea and the islands. It was a once in a lifetime experience (until the next morning). Many hotels and villas claim they have views, but I have never experienced anything like this. Highly recommended. We were also looked after and made to feel very welcome by all the staff - nothing was ever too much trouble. Martyn & Nicki

 • Anmeldelse sendt: 12.nov.2009
 • Opphold: desember 2008
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for your fantastic review of Baan Chirawan, it truly is a spectacular place to visit. We do hope to see you soon.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
7 3
5

Absolutely magnificent with exceptional staff

 • 5 av 5

We have just returned from a week of pure indulgence at Villa Baan Chirawan with 4 other couples. The villa is exceptional - spacious, beautifully appointed and everything is to the highest standard. The master bedroom was magnificent with stunning views and every convenience you could ask for, even a mini fridge amongst the ample cupboard space. With 4 couples as our guests, we were concerned that someone would end up with an inferior room, but each room was almost identical with superb views, so everyone was over the moon.

The lounge and dining area is just gorgeous, open plan with a mixture of modern and thai furnishings. The snooker table proved to be an unexpected hit and the office area was really useful.

And then there was the view!! No words can really describe how magnificent it is. Lying in the infinity pool, listening to the birds and gazing at the beautiful sunset was the highlight of every day. Total peace and quiet, we did not hear another soul whilst we were there.

The staff were brilliant. They were all charming and efficient and the villa and outside were spotless. A huge plus was having the wonderful concierge, May, to help us. Her English was fluent and she quietly and efficiently organised everything for us. She communicated with the others on our behalf, organised taxis and trips out, booked restaurants and made herself available at all times. Nothing was too much trouble and we only wish we could have taken her home with us!

We had asked for a private chef to cook lunch and dinner every day and it was the best decision we have made. Chef Khun Sao produced 12 - 14 different dishes for every meal, each one freshly made and better than any food we have eaten in a restaurant. She seemed to delight in our enthusiastic clapping every time we saw what was on the table and would then run back to the kitchen and whip up something else! The only problem was that when we ate a couple of meals out in some top restaurants, we all felt that Khun Sao's cooking was better!

We were concerned that as the villa is on the Sri Panwa resort, we might not feel it was private and isolated. We were wrong. There is a feeling of complete seclusion, but with the added bonus of having all the facilities of the resort available and just a free tuk tuk ride away. It allows the best of all worlds. Ultimate Luxury Villas were a pleasure to deal with. Great communications, and everything we asked for was arranged, including 3 masseuses coming daily

 • Anmeldelse sendt: 02.mar.2016
 • Opphold: februar 2016
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
2 0
5

Truly Wonderful Holiday

 • 5 av 5

I just wanted to thank you for organising our fantastic stay in your villa. We all absolutely loved it, the villa was fabulous and the chef and food were out of this world. We had the most glorious five days, none of us wanted to leave !Thank you once again for a truly wonderful holiday.

 • Anmeldelse sendt: 10.apr.2012
 • Opphold: mars 2012
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you ! we aim to please at Chirawan and nothing is too much trouble, it is a truly memorable place to stay. We really hope to see you again soon.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
2 2
Edinburgh
5

Wow

 • 5 av 5

Just had to put my review on... fantastic place, villa superb, pool brilliant, beach sublime.

I cannot praise enought the standard of this villa and I have stayed in some fantastic places. I could say it was the best and will certainly be difficult to top.

The attention to detail in the decor and furnishings, scrupulously clean and was kept that way throughout our stay by the staff that were on hand.

Lots to do and see, we were spoilt for choice. I would recommend this property for lots of things, family holiday or get together, groups of friends travelling with children and it would be fabulous for a romantic honeymoon !!

Will definitely be on our list to visit again. Thank you so much for a superb stay.

 • Anmeldelse sendt: 25.feb.2010
 • Opphold: desember 2009
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
3 4
England
5

What a view

 • 5 av 5

We just had to place a review on this villa, it was out of this world and lived up to the description without a doubt.

From the discreet maid service to the beautiful infinity pool we could have stayed for months.

We found it hard to drag ourselves away from the villa but once we did we had such fun, there is a lot to do, boat trips to the other islands, dining in fantastic restaurants, too much to try to do in the time we had.

We hope to go back to see what we didn't manage this time !!

We would recommend this to anyone wanting an exclusive, luxury holiday but with the chance to explore when the mood takes you.

 • Anmeldelse sendt: 25.feb.2010
 • Opphold: januar 2010
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
3 3
UK
5

Exclusive Luxury

 • 5 av 5

We visited Vila Baan Chirawan in December 09 and what an experience, we have never been anywhere so luxurious, it was like a dream.

From the villa itself which is beyond description to our private beach, the pool and all the other amenities which are too many to mention here. I would recommend this to anyone and everyone.

The holiday of a lifetime which will never be forgotten.

 • Anmeldelse sendt: 25.feb.2010
 • Opphold: desember 2009
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
4 3

Kart

Nærmeste flyplass
42 Kilometres
Phuket International
Nærmeste Barpub
250 Metres
Baba's Nest voted 2nd best bar in the World by CNN
Nærmeste Golf
10 Kilometres
4 golf courses within 25 minutes
Nærmeste Restaurant
200 Metres
8 restaurants in the resort, and nearby even more
Nærmeste strand
100 Metres
Private Beach
Bil: ikke nødvendig

En av Phuket vakreste retreater. Plassert høyt oppe på en privat halvøy på den vakre sørlige spissen av Phuket, og med uforglemmelig soloppgang og solnedgang utsikt over havet til både øst og vest, er Villa Baan Chirawan en av en liten eksklusiv samling av private frittliggende luksusvillaer som ligger i ultra- elite privat gated eiendom av 5 * Sri Panwa Resort ~ vinner av en rekke priser og stemte en av '' Top 5 Thai Resorts '' av Condé Nast.

*** Lokale aktiviteter ***

    1 min til Sri Panwas private strand med utsikt over Phi Phi-øyene, som tillater svømming året rundt.

Beach Råd: Det er bare en håndfull utvalgte skianlegg i Phuket som tilbyr en virkelig privat strand opplevelse. Flertallet av strender, selv om de i mange 5 * skianlegg, er lett tilgjengelig med hopetall av strand 'touts', horder av turister og offentlig vann håndverket. Den private stranden på Sri Panwa betyr at du ikke skal slåss om plassen med hundre av andre ferierende, vil du ikke ha jet ski zooming forbi hele dagen, og du vil ikke bli plaget av strand 'touts' prøver å selge deg varene sine. Vær også oppmerksom på at Phukets vestkyst strender er stengt for 6 måneder hvert år på grunn av sine sterke riptides. Sri Panwa herlige stranden tilbyr trygg svømming, 365 dager i året.

1 minutt til Phuket kritikerroste akvarium, som ligger ved siden av inngangen til feriestedet vårt, og et must for hele familien

5 minutter til offentlige strender, inkludert den vakre hvite sandstranden i Ao Yon, som gjør at året svømming.

10 minutter til Phuket by, øyas blomstrende hovedstaden og historiske sentrum, med er fantastiske restauranter, barer, matmarkeder, shopping og fasiliteter.

15 minutter til Phuket berømte nattmarked med 100 er av travle boder som selger mat, lokalproduserte varer, gaver, kunsthåndverk, skjønnhet og mote produkter.

15 minutter til Phuket Islands største kjøpesenter, med 100 er av internasjonale merkevarer, 30-40 restauranter, gavebutikker, kino, delikatesser, supermarked.

20 minutter til Asias største sittende Buddha, pluss Phukets viktigste buddhistiske tempelet kompleks.

20 minutter til nærmeste golfbane, og ytterligere 3 golfbaner innen 10 minutter mer.

8 av de vakreste øyene i Phuket skjærgård er en enkel 15 -40 minutters båttur unna.

Barnas aktiviteter, inkludert: Oppblåsbare vannpark på sjøen, vannpark med lysbilder, dyrehage / safari park, go kart, ATV rides, elefantritt og trekking, kabelvannski, jungelopplevelsesparker, alt innen 10 - 25 minutter unna.

10 - 25 minutter unna: Golfbaner, tennis og idrettsanlegg, ridning, rafting, 4x4 safari opplevelser, fjellturer, fotturer, fjell og road sykling, paintball og shooting områder.

Privat yacht charter, organisert båtturer / cruise, vannsport, padle, Jet Ski, vannski.

*** Lokale tjenester ***

2 minutter til minibank, dagligvarebutikk, nærbutikk, taxi, apotek, bakeri, lokale restauranter, strandpromenader, sideklubber, gavebutikker, turbutikker, motorsykkelutleie, massasje, frisyre, helse- og skjønnhetsbehandlinger.

5 minutter til Phukets vakreste offentlige strender som tillater svømming året rundt.

10 minutter til daglig lokale friske frukter, grønnsaker, fisk og kjøttmarkeder.

Kun 10 minutter til Phuket Town, med hundrevis av attraksjoner, barer, klubber, lokale og internasjonale restauranter og shopping.

15 minutter til Phuket Islands største kjøpesenter, med 100 er av internasjonale merkevarer, 30-40 restauranter, gavebutikker, kino, delikatesser og supermarked.

45 minutter til Phuket flyplass.

*** Sri Panwa Resort Funksjoner ***

Frequented av royalty, filmstjerner og bedriftsledere har Sri Panwa et så stort utvalg av fasiliteter at alt du trenger er bokstavelig talt på døren din. Harper's Bazaar Travel Guide har sagt at den har "alle bekvemmeligheter du kan ønske deg". For å liste noen er det:

Uberørt hvit sand privat strand med varmt turkis vann.

En "eksklusiv privat strand" betyr plass, ro og personvern. Ingen badgering strand touts, ingen støyende jet-ski og ingen horder av turister tillatt.

7 restauranter i verdensklasse, inkludert den prisbelønte Baba, besøkt av kjendiser som Gordon Ramsey, som har sagt at "kokkene i Sri Panwa er en klasselov og vil være en stor suksess i London".

Baba's Nest Sky Bar. Unik himmelsbjelke 'Baba's Nest' i barndommen, kåret til '2nd best bar in the World' av CNN Traveler i deres utspill av verdens 50 beste strandbarer.

Luksus spa, stemte "en av de beste i Asia" bortgjemt høyt i regnskogen, med utsikt over Andamanhavet.

Strandbar.

Nattklubb.

Strandklubb.

Matlagingskurs.

Tennisbaner.

Fullt utstyrt treningsstudio med det nyeste utstyret.

Tennis leksjoner, Thai boksing leksjoner, yoga og Pilates klasser tilgjengelig.

100m privat brygge båthavn.

Enkel tilgang til bortgjemte hvite sandstrender og omkringliggende øyer.

Restaurantene i Sri Panwa regnes som de fineste i Phuket, og ethvert opphold på Villa Baan Chirawan vil ikke være komplett uten å ta deg tid til å oppleve noen av dem.

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for villa i Vanich Bay Front Ville, Thailand

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Utleieagenturet aksepterer betalinger i:
GBP
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned Begivenhed
 
Low Season
1 mai 2018 - 16 nov 2018
3 netter minimumsopphold
44 958 NOK
for 3 netter
Fra
14 986 NOK
Fra
17 979 NOK
Fre,Lør,Søn
83 909 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
High Season
17 nov 2018 - 16 des 2018
3 netter minimumsopphold
67 437 NOK
for 3 netter
Fra
22 479 NOK
Fra
26 979 NOK
Fre,Lør,Søn
125 884 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Peak Season
17 des 2018 - 8 jan 2019
5 netter minimumsopphold
249 406 NOK
for 5 netter
Fra
47 962 NOK
Fra
57 560 NOK
Fre,Lør,Søn
268 604 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
High Season
9 jan 2019 - 26 jan 2019
3 netter minimumsopphold
72 151 NOK
for 3 netter
Fra
24 050 NOK
Fra
28 860 NOK
Fre,Lør,Søn
134 692 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Chinese New Year
27 jan 2019 - 10 feb 2019
3 netter minimumsopphold
86 581 NOK
for 3 netter
Fra
28 860 NOK
Fra
34 643 NOK
Fre,Lør,Søn
161 650 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
High Season
11 feb 2019 - 7 apr 2019
3 netter minimumsopphold
72 151 NOK
for 3 netter
Fra
24 050 NOK
Fra
28 860 NOK
Fre,Lør,Søn
134 692 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Songkran Festival
8 apr 2019 - 22 apr 2019
3 netter minimumsopphold
76 961 NOK
for 3 netter
Fra
25 654 NOK
Fra
30 784 NOK
Fre,Lør,Søn
143 682 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
High Season
23 apr 2019 - 30 apr 2019
3 netter minimumsopphold
72 151 NOK
for 3 netter
Fra
24 050 NOK
Fra
28 860 NOK
Fre,Lør,Søn
134 692 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Low Season
1 mai 2019 - 16 nov 2019
3 netter minimumsopphold
48 101 NOK
for 3 netter
Fra
16 034 NOK
Fra
19 240 NOK
Fre,Lør,Søn
89 788 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
High Season
17 nov 2019 - 16 des 2019
3 netter minimumsopphold
72 151 NOK
for 3 netter
Fra
24 050 NOK
Fra
28 860 NOK
Fre,Lør,Søn
134 692 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Peak Season
17 des 2019 - 8 jan 2020
5 netter minimumsopphold
266 862 NOK
for 5 netter
Fra
51 318 NOK
Fra
61 590 NOK
Fre,Lør,Søn
287 406 NOK
 
Notater: Priser er for 14 gjester; tillegg 524 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

Avgifter Ingen ytterligere obligatoriske avgifter
Refunderbart depositum 10 689 NOK

Our rates include:-

Complimentary use of all of the amenities within the villa.

A mid-week bedding change.

Toiletries in the bathrooms.

Indoor and outdoor towels.

Complimentary transfer to and from the airport.

Free (wireless) Internet Access

Complimentary use of all amenities within Sri Panwa Resort, such as gym, tennis courts etc.

Full time, 7-days-a-week ( 8 hours per day) of housekeeping services.

Your FREE Personal concierge - a friend on the ground, to recommend lovely activities and help you book anything you need such as private chef's, our favourite restaurants, golf courses, special events, day trips, transport, sporting activities, yacht hire and excursions.

Agenturets avbestillingsregler

 • Hvis oppholdet avbestilles etter betaling, refunderes ikke beløpet.
Send e-post til agenturet
Ledig
Ikke ledig

Andre lignende ferieboliger