Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Brand New byggebransje Ferdig juni 2015 - Island Escape

Soveplass til12
Soverom 5
Baderom4
separate toaletter1
Boligtype Feriehus
Minimumsopphold 7 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Island Escape er en nydelig nybygg 5 soverom / 4. 5 bad hjemme ferdigstilt i juli 2015 med over 4100 kvadratfot med innendørs og nesten 3000 kvadratfot med utendørs levende plass. Det tilbyr designer-utnevnt innredning i en behagelig og rolig setting. Boligen ligger på Gore Lane i landsbyen Captiva bare 5 hus til stranden banen og en kort spasertur til restauranter, butikker, og Jensens Marina for utleie på bukta.

Den åpne planløsning i hovedetasjen har en stor sectional sofa, en 65 "4K flatskjerm-TV med innebygde høyttalere, en Blue-Ray DVD-spiller, og et spisebord med skinnseter for 10 personer. Den vakre kjøkken med granitt benkeplater og rustfritt bratte apparater er fullt utstyrt med gasskomfyr, 2 ovner, 2 oppvaskmaskiner, Caphalon kokekar, Keurig kaffetrakter, middagsservise ved bassenget og barware, og barstolene på øya for ekstra sitteplasser. Sliding franske dører ut av store rom og kjøkken åpne opp for en avslappende vist i Lanai med et annet bord og sitteplasser for 8, pluss en kjærlighet sete og salongbord.

Hovedetasjen består av 3 pent innredet soverom. The master suite har en king size-seng, flatskjerm-TV, full lengde speil, og et eget bad med dusj og stort badekar, med dobbel forfengelighet. Det andre soverommet har en king size-seng, flatskjerm-TV og full lengde speil. Det tredje soverommet har to fulle senger og en flatskjerm-TV. Kongen og full soverom deler bad med en tur i dusjen og doble forfengelighet. Vaskemaskin / tørketrommel er også i første etasje, sammen med et pulver rom og en liten krok med en pult og stol.

Den andre etasje har en annen master suite med en king size-seng, flatskjerm-TV, full lengde speil, franske dører som fører til en liten balkong og eget bad med separat badekar og en stor tur i dusjen med en ekstra regndusj hodet! Rundt landing fra master er barnas rom komplett med to sett med køyesenger, stor flatskjerm HDTV, Xbox gaming system med 4 kontrollere og spill, saccosekker, solsenger og eget bad med walk in dusj og dobbel forfengelighet! (Xbox holdes på vårt kontor for sikker oppbevaring. Enhver gjest som ønsker å bruke det Durning oppholdet må komme til vårt kontor for å logge av spillkonsollen.)

Dette hjemmet har av de største private bassenger i landsbyen med en stor hylle i den grunne enden for slappe, skilpadder hilsen du som du går ned ytterligere og et boblebad med en foss som strømmer inn i den dype enden. Den bakken har et stort dekket dekk område med ping pong bord, et bord med 8 stoler, grill og 6 sjeselonger spredt ut ved bassenget. Island Escape tilbyr også 10 Tommy Bahama ryggsekk strandstoler, 2 paraplyer, boogie boards, strand leker og badehåndklær er inkludert for din bruk. Hjemmet tilbyr gratis Wi-Fi, ubegrenset nasjonale telefonsamtaler, flere film- og sportskanaler og takvifter i alle soverom og uteområder. Det har plass til 12 heldige mennesker!

Flere opplysninger

Eiendomsforvalter
Royal Shell Vacations
Annonsør siden 2011
Språk engelsk
Kalenderen ble sist oppdatert:
18 juli, 2018

Fasiliteter

Detaljer om feriehus i Captiva, USA:

Type feriebolig:
 • Feriehus
Generell:
 • internett
 • parkering
 • vaskemaskin
 • Gratis wi-fi
Bad:
 • 4 bad
 • 1 separat toalett
Soverom:
 • 5 soverom, soveplass til 12
Underholdning:
 • DVD
 • Spill-voksne
 • satellitt eller kabel
Basseng/boblebad:
 • oppvarmet basseng

Anmeldelser

4/5 -
(1 anmeldelse)

0% Complete
100% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
Brand New byggebransje Ferdig juni 2015 - Island Escape
Gjennomsnitlig vurdering 4.0 av 1 anmeldelser
4

Great house, all the amenities you could want, so closed to beach

 • 4 av 5

Great house with a kitchen like at home. We cooked most every night, and had all the cookware dishes, etc. we needed. Pool was nice, short walk to beach. Closets huge and worked well as nursery rooms for infants.

 • Anmeldelse sendt: 19.mai.2018
 • Opphold: mai 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Hi Greg, thank you for the feedback. It's always great to provide our guest with amenities to enhance their experience. Thanks for the review!
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0

Kart

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Send e-post til agenturet

Notater

 • Kongelig Shell gjør vårt ytterste for å sikre at informasjonen på nettstedet er nøyaktig, men det er ikke garantert. Beskrivelser, priser og fasiliteter som er oppført på nettsiden kan endres uten varsel. Kongelig Shell forbeholder seg retten til å foreta justeringer når som helst med hensyn til priser, beskrivelser, bilder, samt annen informasjon som finnes på Royal Shell Vacations nettside.
Ledig
Ikke ledig