Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

To hovedsoverom to oppvarmede bassenger + Spa BEACH Hjem Privat Comm i Napoli, Walk til

Soveplass til8
Soverom 4
Baderom3
Rom 3 200 sq ft
Boligtype Feriehus
Minimumsopphold 4 - 7 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

4 soverom 3 bad, oppvarmet basseng / spa, strand 3. 8 miles, golf 5 min, nær alt

Luksus hjem med designer innredning. Vårt veldig stille Villa (Frittliggende Hus) ligger i et privatdådsbestemt samfunn i Down Town Naples (ikke bare i nærheten). Vår Villa har fire soverom (to av dem suiter) + en Home Theater / Media Room / i tillegg til flott rom med store hvelvede tak, meget stort kjøkken + formell spisestue. Privat oppvarmet ingen klor Swimming Pool & Spa + Dekket Lanai og privat hage + frukttrær. Alle nødvendige fasiliteter, 3 komplette bad, vaskemaskin / tørketrommel, 2 datamaskiner + Høyhastighets internett + Private WIFI, telefon med verdensomspennende lang avstand, kabel + HBO. Hvert rom har stor plasma-TV / DVD-spiller. Under 4 miles til stranden (selve føttene i sanden) bare 3. 2 kilometer til 5th Avenue South. Alt annet er å gå til. Alt levert og med stranden salonger. Klikk på mer informasjon nedenfor eller besøk vår personlige hjemmeside FLORIDAHOMEAWAY. COM

Nyere Oppgraderinger:

STOR PLASS: Profesjonelt innredet overflod og komfort. Armani, Ralph Lauren, Christopher Guy, Maitland Smith, Marge Carson, Theodor Alexander, Century, Baker, Tommy Bahama, Subzero, Wolf, GE Monogram, Swarovski krystallbelysning, Waterford antikke Crystal-aksenter, Oggetti munnblåste aksentlamper importert fra Italia, Maxim Vannkrystallinngangslampe, fliser importert fra Spania, italiensk importert eco-alabastgulv, bestilt malerier, håndblåste veggkonstruksjoner, antikviteter av god kvalitet, eksotisk granitt og marmor, skreddersydd inngangsmedaljong, skreddersydd komfyrens veggmedaljong og tilpasset belysning, er bare Noen av navnene og tingene som pryder vårt store rom. Det store rommet består av følgende områder:

KJØKKEN: To-tonet (hvit overdel med en sjokolade glasur og kirsebær senker) laget på stedet kabinettet. Skapene ble spesiallaget bare for oss og er ekstra store og ekstra høye, på denne måten store boller osv passer fint og du ikke er bøyd over mens matlaging. Det er ingen skapdører å snakke om, for det meste svært store opplyste skuffer; Dette gjør at vi kan få potter etc uten å måtte gå ned på kne og graving til potten som er bak andre ting. Alt er selvlukkende med dyre amerikanske laget selvlukkende system, er alle tenkelige innsatsen og alternativ bygget inn i kabinettet. Skapene er utsmykket med solid gnidd bronse trekker og knotter og med eksotisk granitt heter TajMahal. Det er sjeldent og dyrt. Bakskjermen er importert fra Spania, og kokkens fokuspunkt ble skreddersydd for oss i Italia. Det er spesiell belysning som lyser opp benkeplater (dimbare) og svært spesiell sokkel belysning som pryder gulvet under kabinettet, og slår seg på automatisk når noen kommer inn i store rommet fra ethvert sted å gi pathway lys om natten. For hvitevarer, har vi 48 tommers side ved side rustfritt SubZero kjøleskap. Det er stor og veldig elite, (vi kaller det Toyota fordi installert det koster like mye som en bil), Double rustfritt GE monogram Pro ovner, Wolfe 36 tommers glass koketopp, Wolfe rustfritt hette (med en spesiell 1200 CFM blåser installert på taket, slik som å holde støynivået nede), bygget i plumbed kaffetrakter som ikke krever at du å legge vann, tilpasset helautomatisk Kitchen Aid brødrister, tysk importert håndlaget Bosh oppvaskmaskin (den mest stillegående oppvaskmaskin gjort, enda bedre og dyrere enn en Miele) og en tilpasset gjort underliming vask og toppen av linjen kranen. Gulvene er importert fra Italia 24 inches bred og installert på diagonalen med minimale fuger.

Det er skikk tak belysning og et svært eksklusivt fan også med innarbeidet belysning. Det er en anretning som inneholder alle de nødvendige elementene og også i tilknytning til kjøkkenet er det en beleilig vaskemaskin og tørketrommel rom. Kjøkkenet inneholder alle tenkelige kokekaret nødvendig, fine retter og briller, og alle maskiner som blandemaskiner, chopper, etc. Det er også en blokk som inneholder Henkel kokkenes kniver. Alt fra hummer pot til eliten tekjele, til sushi eller kaviar sett.

Stue: Stuen er også profesjonelt innredet. Sitte ble skreddersydd av topp skinn av Century og det er utsmykket med fantastiske puter. Den ekstra store salongbord har en utstilling av keramikk som inneholder noen fantastiske kunst. Det er en byste av den greske gudinnen Sophrosyne som ble hugget i 1890 og er en eiendom stykke. På veggene er det en veldig stort maleri som ble bestilt av oss fra en lokal Napoli Artist. Det kalles intervall og det er den eneste i verden. Det er også flere deler av veggen kunst laget av hånden blåst glass, og flere speil, og et vakkert innrammet 50 tommers 4K Ultra HD 3D-TV, som også fungerer som den andre PC-skjermen. Gjemt inne i baren er det kabel-TV med alle kanaler, gratis filmer, Netflix og mer, samt en Blu-Ray spiller. Det er deler av kunst og spesielle dekorasjoner overalt og stuen er overdådig, men komfortable og veldig avslappet. Spesiell belysning for stuen også, og noen helt spesielle orkan stearinlys skjermer av Ralph Lauren, at huset elektronisk stearinlys så realistiske folk flest tror de skal være ekte, inkludert det faktum at de er parfymert. De importerte italienske gulv fortsette gjennom og det er også en fantastisk samlingspunkt som ble spesialbygd for oss i Italia ved hovedinngangen. Over det er det en fantastisk Maxim vann lysekrone i krystall. Det er antikviteter overalt, inkludert en veldig søt fotplate som er fra 1940-tallet og et sølvbrett på linjen som er 200 år gammel og holder skreddersydde glass og karaffel for min sherry. Hele stedet er utsmykket med ekstra bred kronen, og ekstra høye gulvbord molding, og det er plante sokkel er dekorert med fantastiske keramikk. Skille stuen fra kjøkkenet er en flott og ekstra bred kokkens bord halvøya. Det gir plass til 2-3 og kan brukes til å underholde mens kokken kokker eller bare som et sted å gjøre noe arbeid, eller ta en matbit.

Spisestue: Spisestue er av Marge Carson og har plass til 6 rundt veldig overdådig glass og stein bord. I displayet kabinettet finner du krystall og antikke Kina. Over spisebordet er det en fantastisk Swarovski krystall lysekrone. Tilstøtende det er en bar området som gjør det mulig for praktisk bestått av mat til og fra kjøkkenet og har plass til tre på svært overdådige Marge Carson barkrakker. Over det er det 3 oggetti anheng som var laget av munnblåst glass i Venezia Italia.

HOME TEATER: Vi har et lite hjemmekino med en stor 85-tommers 3D HD Ultra Smart-skjerm med gratis Netflix, gratis filmer på forespørsel, gratis full kabelpakke, inkludert oversjøiske kanaler for fotball, gratis Spotify musikk, gratis Hulu, jordskjelv SONOS 5. 1 Surroundlyd med Subwoofer, spesiell belysning og en veldig rask spillcomputer (en av 2 i hjemmet) som er koblet til internett via vår ultra raske bredbåndsforbindelse. Datamaskinen har ikke bare all vanlig programvare og masse gaming fasiliteter, men det har også hele Microsoft pakke med vanlig forretningsprogramvare. Fra den kan du sjekke e-posten, og gjennomføre normal virksomhet, som det også er koblet trådløst til hjemmene integrerte nettverksskriver / fax / kopimaskin. Også i hjemmekinoen finner du en Blu-Ray spiller (også internett klar) og koblet til nettverket, og en fin samling av videoer, inkludert noen i 3D. For gaming the Home Theater inkluderer også en Xbox1 spillkonsoll og en WII gaming system med alle vedlegg. Til slutt i hjemmekinoen er det alle slags "old school" spill som sjakk, kort etc. Den svært komfortable sitteplasser faktisk kan konvertere til en queen size seng, og barna elsker å tilbringe natten der.

Så er det resten av huset, med to suiter, den fantastiske Pool & Spa området, hager og fantastisk utendørs belysning. Ikke nok plass til å si alt som er å si om alt dette.

1. 0 Miles til flere restauranter, bank, sportsbar og mye mer -

3. 8 Miles til Napoli berømte hvite sandstrender

3. 2 Miles til Posh 5th Ave Napoli-

3 Miles til marinaen og Napoli Cruises--

3 Miles til Tin City og barn fund

15 Miles til Everglade Tours

8 Miles til Bonita Springs Greyhound Dog Track med Off Track Betting, Poker, og Slots-

1 8 Miles til World Famous Estero Outlet Mall Miromar Outlets med over 100 Merkenavn butikker-

1. 5 Hr til East Coast Miami Ft. Lauderdale-

2 Hr å Tampa-

3. 5 Hr til Disney World-

.

0. 000 MILES til mest fantastiske, solrike, helt privat, Tropical Villa.

Vi har sengetøy i egyptisk bomull, king size-senger, fint porselen og krystall, 10 High Def storskjerm TV 7 DVD-spillere, GRATIS LONG RANGE PRIVATE passord sikret WIFI, bredbånd internett, gratis bruk av en høy drevet PCer nye med hvert program tenkelige inkludert Skype , alt for stranden inkludert stoler, håndklær, parasoller, barna leker, volleyball og mye mer, alt for små barn også som barnestoler, barnevogner, sove og spille penner etc, golfkøller, hans og hennes, tennis utstyr også. Vi har vandre og jogge stier, hager gratis for din bruk BESIDED vår private basseng. Vi har mange restauranter, butikker, bank, barer, klinikk, matmarkedet, salong og mye mer innen 5 minutters gange fra ca 1 mil.

BRING INGENTING MEN klærne. Ikke sikker på om vi har det bare spør oss.

Vi har den mest fantastiske og velutstyrt hjem du noensinne har ferierte i.

Vi har alle Napoli inkludert down town 5th Avenue, og stranden innen 4 miles. Vi har alt, nå er alt som trengs er deg.

Flere opplysninger

Utleier
Paul
Annonsør siden 2011
Språk engelsk, portugisisk
Svartid:
innen noen timer
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
20 mai, 2018

Fasiliteter

Detaljer om feriehus i Crown Pointe, USA:

Type feriebolig:
 • Feriehus
Måltider:
 • med mat
 • Frokost - Booking mulig
 • Lunsj - Booking mulig
 • Middag - Booking mulig
Rengjøring:
 • Hushjelp-valgfritt
Gulvareal:
 • 3200 sq ft
Husregler:
 • Maks. antall gjester: 8
 • kun ikke røykere
 • Minimum Age Limit for Renters
 • kjæledyr ikke tillatt
 • barn velkomne
Beliggenhet:
 • strand
 • bysentrum
 • innsjø
 • nær sjøen
 • resort
 • elv
 • by
 • bygd
 • ved sjøen
Tema:
 • opplevelse
 • for seg selv
 • rimelig
 • familie
 • historisk
 • romantisk
 • spa
 • aktivitet
 • turistattraksjoner
Generell:
 • Aktivitetsguide
 • air-conditioning
 • Ringeklokke
 • Baby Gate
 • Ryggsekk
 • bredbånd
 • Takvifter
 • tørketrommel
 • datamaskin tilgjengelig
 • Ducted Cooling
 • Filtrert-vann
 • trimrom
 • Free Local Calls
 • Free Long Distance
 • garasje
 • Hårtørker
 • sentralvarme
 • Hydronic Heating
 • internett
 • strykejern og -brett
 • Vaskemiddel
 • sengetøy følger med
 • Living Area
 • Living room
 • Lokal-aktivitetsguide
 • Lokale kart
 • Restaurant-spiseguide
 • Datamaskin-PC
 • Papirhåndklær
 • parkering
 • Parkeringsplass
 • Printer
 • Reverse Cycle Air Conditioning
 • safe
 • Scanner
 • Tyverialarm
 • Study Room
 • solseng
 • telefon
 • Termosflaske
 • Toalettpapir
 • håndklær følger med
 • Vacuum System
 • vaskemaskin
 • kaldtvannsspring
 • trådløst bredbånd
 • faks
 • Gratis wi-fi
Kjøkken:
 • 4 kokeplater
 • Hurtigmikser
 • Kaffekvern
 • kaffetrakter
 • kjøkkenredskap
 • Retter & Utensils
 • oppvaskmaskin
 • fryseboks
 • Garbage Disposal
 • grill
 • Isbitmaskin
 • Kjøkken
 • Hummerteine
 • mikrobølgeovn
 • stekeovn
 • Krydder
 • kjøleskap
 • komfyr
 • Brennere på komfyr
 • brødrister
Spisested:
 • barnestol
 • Spiseplass/-stue
 • spisekrok
 • sitteplass til 6 personer
Bad:
 • 3 bad
 • bad 1 - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett , Huge Walkin Shower
  bad 2 - Toalett , Bad med dusj , Bidet , Opens to the pool
  bad 3 - Toalett , Bad med dusj , Service bathroom
 • Vi har 3 bad. Alle av dem fullstendig. Ett bad er ekstra stor med et separat badekar og en stor tur i dusjen, og en egen kommode "Loo" rom. Det andre badet har alle egendefinerte fliser (hele veien til taket), et badekar og dusj, separat camode rom og en Bidet. Det åpner også i bassenget / spa-området slik at det fungerer som en cabana. Den tredje badet er tjenesten bad med badekar og dusj og er beleilig plassert like ved "Great Room" og ved siden av gjesterommet og "moro" rom. Alle badene er høyt dekorert.
Soverom:
 • 4 soverom, soveplass til 8
 • Suite #1 - 1 ekstra stor dobbelseng
  Suite #2 - 1 ekstra stor dobbelseng
  Guest Room - 2 dobbelseng
  Fun Room - 1 dobbelseng , 3 enkelseng , 1 babyseng , 1 sovesofa/futon
  Den - 1 stor dobbelseng , 1 sovesofa/futon
 • Vårt hjem har fire soverom og et hi. Kvm. 3000 ft. / 279m2 under luft unntatt garasje etc. Den fullt bur Lanai område for basseng og spa, BBQ, og Coverd Outdoor Dinning området er en annen 1400 sq. Ft. / ​​130m2. To av soverommene er suiter med King size (mye større enn dobbel størrelse) senger og store fullt utstyrt bad. Gjesterommet har 2 doble høye senger. Den "moro" rom som en dobbeltseng, og tre enkeltsenger. Det er også en trille (uttrekkbar queen size seng). Hiet kan konvertere til et soverom som sofaen åpner til en queen size seng.
Underholdning:
 • lydbånd
 • Bøker
 • Bøker - barn
 • cd
 • DVD
 • Lekerom
 • Spill-voksne
 • Spill-barn
 • Musikkbibliotek
 • Biljardbord
 • radio
 • satellitt eller kabel
 • stereoanlegg
 • tv
 • Leker-barn
 • Videospill
 • Videobibliotek
Utendørs:
 • utegrill
 • Strandstoler
 • Badehåndklær
 • Beach Umbrellas
 • sykkel
 • båt
 • Courtyard
 • Deck / Patio
 • Deck Furniture
 • Fully Fenced
 • Golf
 • Golfkøller
 • Lanai / Gazebo
 • kjøleboks - stor
 • hage
 • Outdoor Entertainment Area
 • Outdoor Furniture
 • utendørs grill
 • Utendørs gassgrill
 • Heller/betong
 • Veranda/Lanai
 • Porch Furniture
 • Innelukket veranda/Lanai
 • kjøleboks - liten
 • Tennis
 • tennisbane
 • terrasse
 • Water Sports Gear
 • 3 sykler
 • 10 hagestoler
 • 8 strandstoler
Egnet:
 • lavallergen omgivelse
 • Singles
 • passer til eldre eller bevegelseshemmede
 • rullestolvennlig
Basseng/boblebad:
 • oppvarmet basseng
 • badestamp
 • In Ground Pool
 • jacuzzi
 • Utendørs badestamp
 • utendørs basseng
 • privat basseng
 • sauna
 • Spa/boblebad
 • Damp-dusj
 • Boblebad
 • boblebad
Tjenester på‚ stedet:
 • vaktmester
 • massasje
 • egen kokk
 • personale
I nærheten:
 • arboret
 • vik/bukt
 • botanisk hage
 • kirker
 • kino
 • festivals
 • bibliotek
 • Teater
 • marina
 • museer
 • lekeplass
 • dam
 • regnskoger
 • rekreasjonssenter
 • Rev
 • Restauranter
 • Synagoger
 • fornøyelsesparker
 • badeland
 • Fosser
 • Dyrehage
Fritidsaktiviteter:
 • antikviteter
 • Strandjakt
 • Fugletitting
 • miljøturisme
 • Vedding-Kasino
 • hesteridning
 • Fabrikkutsalg
 • Sykkelbåt
 • photography
 • Turistveier
 • Sightseeing
 • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
 • minibank/bank
 • Barnevakt
 • Treningssenter
 • dagligvarer
 • sykehus
 • vaskeriautomat
 • Massør
 • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
 • sykling
 • Havfiske
 • Ridearrangementer
 • fiske
 • Fluefiske
 • Ferskvannsfiske
 • golf
 • Golf-privilegier- valgfritt
 • Fotturer
 • jakt
 • Jetski
 • paragliding
 • Fiske fra kai
 • Rafting
 • rulleskøyter
 • seiling
 • dykking
 • Snorkling
 • Fiske i sund/bukt
 • Fiske i brenningene
 • surfing
 • bading
 • tennis
 • vannski
 • Badering "kjøring"
 • Rafting
 • seilbrett
Beskjeder:
Vi har alt. Pakk bare klær og tannbørste. No 5 start noensinne kunne gi de fasiliteter vår herlige hjem gir. Trenger en massør? Fikk den, Daglig stuepike? Jada, Chef? Ikke noe problem, bare ønsker å være alene for å nyte denne fantastiske hjem ... Vi kan gjøre det også. Se vi har arrangert for alle disse typer tjenester for oss selv når vi er på Villa, så naturlig vi gjøre dem tilgjengelig for våre gjester også. De koster ekstra, men de er verdt å ha ... For eksempel hva hvis du utvikler en ryggsmerter eller en klemt nerve mens du er på ferie? Vår profesjonell massasje terapeut vil komme til Villa med henne spesiell bord og utstyr. Ser deg på Florida bingalow som min sønn kaller det :)

Anmeldelser

Alle tiders! 5/5 -
(41 anmeldelser)

100% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
To hovedsoverom to oppvarmede bassenger + Spa BEACH Hjem Privat Comm i Napoli, Walk til
Gjennomsnitlig vurdering 5.0 av 41 anmeldelser
5

Stayed in a few rentals in the area and nothing else compares!

 • 5 av 5

My family and I spent our 2018 spring break down in lovely Naples. This home is amazing. Top of the line everything! Unbelievable kitchen and pool area! My son spent hours in "his room" which was packed with toys. Can't say enough about this place. Spotless!!! Paul was super helpful for recommendations in the area and even specialty grocery stores to make use of the amazing kitchen. Hope to return for future vacations! Believe me, you want to stay here!

 • Anmeldelse sendt: 05.apr.2018
 • Opphold: mars 2018
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Dagmar and I are so happy that you guys loved our home. We love it too and we put a lot of love into it, so when another family loves it also it makes our day. As members of our family of returning guests TM, you will always get a big discount at any of our 3 wonderful homes, the one in Europe has the best food and bread going for it not to mention the beaches and the one in NY… well what can I say, it’s a mansion. They are all yours just let us know when. Slowly we are gathering more and more members to our little club of returning guests and hopefully soon we won’t even advertise in this place. You guys were amazing, thank you so much and have a wonderful time wherever life leads you next. Cheers Paul
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

This home was as advertised, both inside and out. Lovely, clean, private and a wonderful pool.

 • 5 av 5

This was our 1st VRBO adventure so we did not know what to expect, but things went off without a hitch. We had LOTS of questions and the owner understood that and was very patient in answering them. We flew into the Ft. Myers airport and it was a simple 35 min car ride to the house. The home was as listed; very nicely decorated with a large open kitchen that made it easy to move around and plenty of counter space to prepare virtually any style food. Any type of utensil you could think of was there with a gigantic selection of spices. Lots of lovely art pieces, so please keep that in mind if you plan on bringing small kids. We stayed in the 2nd master suite as my wife enjoyed the direct view of the pool area. Best part of the day was enjoying coffee each morning with the pool, palm trees, and various birds that visited the nearby trees daily. This house is in the back of a neighborhood and it takes about 15-20 minutes to get to the beach, but the private backyard pool/spa area made it very worthwhile and we were glad we were at this house rather than a crowded condo near the beach. There is a grocery store about 5 min away and Walmart & Bealls, just a little farther. Loved the saltwater pool and spa. We will definitely stay there again if choose a Naples destination.

 • Anmeldelse sendt: 06.mai.2018
 • Opphold: april 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

It's all about the outdoor space! We comfortable! Great Polk pool! House had everything we needed a

 • 5 av 5

Well maintained!

 • Anmeldelse sendt: 07.apr.2018
 • Opphold: april 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for taking the time Sarah. Cheers
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Fabulous detail. Very well appointed. Owner very helpful

 • 5 av 5

This home is one of the most well appointed rental properties we have ever used. Very well maintained with perfect attention to comfort and detail

 • Anmeldelse sendt: 11.mar.2018
 • Opphold: mars 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thank you John. We really appreciate you taking the time to do this. As you know you are now a member of our Family of Returning Guests (TM) and will always get big discounts at any of our 3 homes, (Naples FL, Vilamoura Portugal, and NY, NY) and many more benefits exclusive to our family of guests including, fabulous dinner reservations at some of Naples best restaurants fully paid for, free cruises aboard our 36 foot motor yacht, and much more. We love our members and we hope to soon only rent our homes to our special group and get off this homeaway site. You have our mobile numbers, our web addresses, and our personal e-mails. Call or contact us anytime if you think we can help even if you are not staying at one of our homes. We will always be here for you. It was great talking to you and we enjoyed your stay with us. Cheers Paul
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Beautiful home

 • 5 av 5

Wonderful stay - thoroughly enjoyed pool and spa. House had everything we needed!

 • Anmeldelse sendt: 10.mar.2018
 • Opphold: februar 2018
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for taking the time to do this review. We really appreciate it. Cheers Paul
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
Durham CT
5

Awesome home

 • 5 av 5

We stayed for five days and clearly enjoyed the home. No expense has been spared from making this home an excellent choice. The pool and hot tub were excellent and the TV room was also excellent. The only complaint is the weather did not cooperate as all of the east coast had a cold spell. But we still enjoyed it.

 • Anmeldelse sendt: 09.jan.2018
 • Opphold: januar 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thank you so much for taking the time to do this review. We love sharing our home with great travelers like you guys. Please come back and visit us at any of our 3 lovely and very personal homes in the future, and remember that as a member of our family of returning guests (TM) you will always get at least a 10% discount. Cheers for now, Paul
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0

Kart

Nærmeste flyplass
32 Miles
Southwest Florida International Airport, RSW
Nærmeste Barpub
1 Miles
Walking Distance
Nærmeste ferge
3 Miles
Naples Marina our 36 Foot Yacht available
Nærmeste Golf
1 Miles
Walking Distance
Nærmeste motorvei
5 Miles
I-75
Nærmeste Restaurant
1 Miles
Several Walking Distance
Nærmeste strand
3.8 Miles
Naples Beach
Bil: anbefalt

Nær Old Naples down town 5th avenue. Og svært nær stranden også. Begge omtrent tre miles away. Dette hjemmet i et privat samfunn ligger i den "ekte" Napoli ikke miles opp nord eller i innlandet med høy luftfuktighet og mosquitos. Det er vår personlige ferie hjemme.

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for feriehus i Crown Pointe, USA

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Eieren aksepterer betalinger i:
USD
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned Begivenhed
 
Beach Season
1 apr 2018 - 30 jun 2018
4 netter minimumsopphold
11 110 NOK
for 4 netter
Fra
2 110 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
European Summer
1 jul 2018 - 31 aug 2018
4 netter minimumsopphold
9 422 NOK
for 4 netter
Fra
1 688 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Holiday Season
1 sep 2018 - 31 des 2018
4 netter minimumsopphold
11 110 NOK
for 4 netter
Fra
2 110 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Snowbird Deason
1 jan 2019 - 31 mar 2019
7 netter minimumsopphold
21 132 NOK
for 7 netter
Fra
2 638 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Beach Season
1 apr 2019 - 30 jun 2019
4 netter minimumsopphold
11 110 NOK
for 4 netter
Fra
2 110 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
European Summer
1 jul 2019 - 31 aug 2019
4 netter minimumsopphold
9 422 NOK
for 4 netter
Fra
1 688 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Holiday Season
1 sep 2019 - 31 des 2019
4 netter minimumsopphold
11 110 NOK
for 4 netter
Fra
2 110 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
SnowBirds
1 jan 2020 - 31 mar 2020
4 netter minimumsopphold
13 220 NOK
for 4 netter
Fra
2 638 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Beach
1 apr 2020 - 30 jun 2020
4 netter minimumsopphold
11 110 NOK
for 4 netter
Fra
2 110 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Europe
1 jul 2020 - 31 aug 2020
4 netter minimumsopphold
9 422 NOK
for 4 netter
Fra
1 688 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Holidays
1 sep 2020 - 31 des 2020
4 netter minimumsopphold
11 110 NOK
for 4 netter
Fra
2 110 NOK
 
Notater: Priser er for 4 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Snowbirds
1 jan 2021 - 31 mar 2021
4 netter minimumsopphold
13 220 NOK
for 4 netter
Fra
2 638 NOK
 
Notater: Priser er for 4 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Standardpris
4 netter minimumsopphold
8 997 NOK
for 4 netter
Fra
1 582 NOK
 
Notater: Priser er for 3 gjester; tillegg 186 NOK per natt, per ekstra gjest

Mer informasjon om leieprisene:

CONTACT US THIS SYSTEM DOES NOT WORK WELL 8,1 NOK
Exit Clean 1 052,82 NOK + avgift
Poolheat upto 14 nights 1 263,38 NOK + avgift
Refunderbart depositum 4 049,3 NOK

THERE MAY BE DISCOUNTS AVAILABLE PLEASE CONTACT US DIRECTLY.
Although we have a 7 night minimum stay, there sometimes are smaller open spots on our calendar. In that event we will consider a shorter stay of 4 to 6 days.
SEE OUR PERSONAL WEB SITE FOR MUCH MORE ABOUT OUR HOME: www.floridahomeaway.com
Tax include a card booking fee charged to us.
There is a discount for pool&spa heat of less than 14 nights and a surcharge for poo&spa heat longer than 14 nights
For best prices contact us directly visit our web site.

Utleiers avbestillingsregler

100 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 60 dag(er) før ankomstdato.
Send e-post til utleier
Ledig
Ikke ledig