HomeAway bruker cookies for å kunne levere den aller beste servicen. Hvis du fortsetter nå, godtar du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
HomeAway bruker cookies for å kunne levere den aller beste servicen. Hvis du fortsetter nå, godtar du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled

TILBUD - Dunes Hideaway er en perfekt strand flukt!

Soveplass til9
Soverom 3
Baderom3
separate toaletter1
Rom 165 m²
Boligtype rekkehus
Minimumsopphold 2 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

3 soverom / 3. 5 bad byhus, soveplass til 9

Våre tre soverom rekkehus tilbyr romslig stue og alle hjemmets bekvemmeligheter for deg og dine gjester. Hvert soverom har sitt eget private bad og egen balkong, friskt sengetøy, TV og mye mer! De viktigste nivået inkluderer allrom, kjøkken og spisestue, og en TV, DVD-spiller og iPod / iPhone-kompatibel stereo. Nyt frokoster, lunsjer og middager på den store dekket dekk som gir nydelig palm-tree lined gulf utsikt. Når du er klar til å gå til stranden, bare ta utstyret ditt og ta en 30 sekunders spasertur på strandpromenaden over sanddynene og du er på stranden! Når du kommer tilbake fra stranden, bruker utenfor dusjen eller separat slange å skylle av før du drar i for en forfriskende drikke. Vi tilbyr høyhastighets trådløst Internett og lokal telefon service.

Top Rated Beach og nærliggende State Park: Stranden på Cape San Blas ble kåret # 1 i USA av Dr. Beach i 2002 på grunn av det uberørte, hvite sandstrender. Strendene er stille, familie og dyrevennlig. Det krystallklare vannet og den lave surfe gjør svømming veldig hyggelig - spesielt med små barn.

The St. Joseph Peninsula State Park ligger like utenfor Barrier Dunes komplekse, og har miles av hvitt sukker sand perfekt for soling, snorkling og bading. Padlere, padlere, fuglekikkere og fiskere kan tilbringe timer eller dager nyter mange eventyr strendene og parken har å tilby.

En båt rampe er plassert på Eagle Harbor på viken hvor du kan fiske, kajakkpadling, og muslingsøm !!

Resort-lignende fasiliteter og mer! : The Barrier Dunes samfunnet har to svømmebasseng (ett strand foran), to opplyste tennisbaner, lager ferskvannsfiske dammer, en lekeplass, en båt rengjøring stasjon og båt parkeringsplass. Den gated-samfunnet gir en ekstra følelse av trygghet og sikkerhet for deg og din familie. Barna kan ri sine sykler og bruke boardwalks å komme til stranden.

For pet-elskere som velger å ta med seg kjæledyr, det er pet-stasjoner over hele eiendommen for å gjøre det enkelt for deg å plukke opp etter dyret.

Flere opplysninger

Eiendomsforvalter
Debbe Wibberg
Annonsør siden 2010
Språk engelsk
Svartid:
innen noen timer
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
21 november, 2017

Fasiliteter

Detaljer om rekkehus i Port St. Joe, USA:

Type feriebolig:
  • rekkehus
Måltider:
  • med kjøkken
Gulvareal:
  • 165 m²
Husregler:
  • Innsjekking: 16:00
  • /
  • Utsjekking: 10:00
  • Maks. antall gjester: 9
  • Minstealder på hovedleietakeren: 25
  • Fester/arrangementer er ikke tillatt
  • Kjæledyr kan vurderes ...
  • Ingen røyking tillatt
Beliggenhet:
  • strand
  • Strandutsikt
  • nær sjøen
  • Havutsikt
Tema:
  • opplevelse
  • for seg selv
  • familie
  • romantisk
Generell:
  • Aktivitetsguide
  • air-conditioning
  • Såper-vanlige
  • Takvifter
  • tørketrommel
  • peis
  • Hårtørker
  • sentralvarme
  • internett
  • strykejern og -brett
  • sengetøy følger med
  • Living room
  • Lokal-aktivitetsguide
  • Lokale kart
  • Restaurant-spiseguide
  • Mobiltelefon
  • Papirhåndklær
  • parkering
  • sovesofa
  • telefon
  • Toalettpapir
  • håndklær følger med
  • vaskemaskin
  • trådløst bredbånd
Kjøkken:
  • 4 kokeplater
  • Hurtigmikser
  • kaffetrakter
  • kjøkkenredskap
  • Retter & Utensils
  • oppvaskmaskin
  • fryseboks
  • Isbitmaskin
  • Kjøkken
  • Hummerteine
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • kjøleskap
  • komfyr
  • Brennere på komfyr
  • brødrister
Spisested:
  • spisekrok
  • sitteplass til 8 personer
Bad:
  • 3 bad
  • 1 separat toalett
  • - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett
    - Toalett , dusjkabinett
    - Toalett , Bad med dusj
    - Toalett
    - utedusj
  • Hvert soverom har eget bad.
Soverom:
  • 3 soverom, soveplass til 9
  • - 1 ekstra stor dobbelseng
    - 1 stor dobbelseng
    - 1 dobbelseng , 1 enkelseng
  • Queen Sleeper Sofa i stuen. Hvert soverom har eget bad.
Underholdning:
  • cd
  • DVD
  • radio
  • satellitt eller kabel
  • stereoanlegg
  • tv
Utendørs:
  • balkong
  • Strandstoler
  • Deck / Patio
  • inngjerdet
  • hage
  • utendørs grill
  • sandkasse
  • kjøleboks - liten
  • Tennis
  • tennisbane
  • Gangvei til vann
  • Terasse – tre
Egnet:
  • langtidsturister velkommen
  • passer ikke for rullestolbrukere
Basseng/boblebad:
  • felles basseng
  • utendørs basseng
I nærheten:
  • bibliotek
  • marina
  • lekeplass
  • dam
  • Restauranter
Fritidsaktiviteter:
  • Strandjakt
  • Fugletitting
  • hesteridning
  • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
  • minibank/bank
  • dagligvarer
  • sykehus
Idrett og opplevelser:
  • sykling
  • Havfiske
  • fiske
  • Ferskvannsfiske
  • golf
  • Fiske fra kai
  • rulleskøyter
  • seiling
  • dykking
  • Snorkling
  • Fiske i sund/bukt
  • Fiske i brenningene
  • surfing
  • bading
  • tennis
  • vannski
  • seilbrett
Beskjeder:
Et første sett av toalettpapir, tørkepapir, vev, oppvaskmiddel, og bad såpe er gitt. Hver gjest er ansvarlig for å sikre at de har tilstrekkelig tilførsel av disse elementene for resten av oppholdet. Også, fordi dette er en ferie hjemme for oss, det er flere praktiske elementer i eiendommen til bruk for gjestene. Imidlertid ber vi om at disse elementene ikke fjernes fra eiendommen.

Anmeldelser

Glimrende! 4,4/5 -
(16 gjesteanmeldelser)

62% Complete
25% Complete
0% Complete
12% Complete
0% Complete
TILBUD - Dunes Hideaway er en perfekt strand flukt!
Gjennomsnitlig vurdering 4.375 av 16 anmeldelser
4

Nice place, few inconveniences

  • 4 av 5

It is a beautiful beach, and we had a great stay. The condo is in mostly good shape. However, the washing machine is full of sand and doesn't wash well, and the dryer vent to the outside must be completely clogged as the dryer barely dries and no air comes through the outside vent when the dryer is on. It was pretty inconvenient to stay with two kids and have no way to wash clothes.

The overall cleanliness was good, and we had most the supplies we needed, but there was no sponge or dishcloths we could find. The nearest grocery store is far, so again, not convenient to find out you have no sponge after you already went to the grocery store.

The complex says one of the pools is heated, either the heat was not turned on yet (early October) or it was inadequately heated.

We had a great relaxing stay though!

  • Anmeldelse sendt: 20.okt.2017
  • Opphold: oktober 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
4

Great location! Needs some updates.

  • 4 av 5

We had a great time at Dunes Hideway! The unit was great for our family of five. The unit was clean and comfortable but it is in need of some maintenance and updating.

  • Anmeldelse sendt: 22.jul.2017
  • Opphold: juli 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
4

it was a comfy and spacious condo

  • 4 av 5

We enjoyed our stay and so did our pets. Not too far to the beach. I do have a few suggestions if the owner wants to email me.

  • Anmeldelse sendt: 28.jun.2017
  • Opphold: juni 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
2

This was our 4th trip to Barrier Dunes and was by far the worst property we've stayed in

  • 2 av 5

This condo needs lots of repairs! Most doors did not shut or lock Washer has horrible odor and dryer takes 2 hours to dry a load. DVD player did not work. Outdated TV in living area had to be replaced with property managers personal tv because there was no cable in living room No vanity outlets worked Screen door hanging off. Mattresses were awful. Some lights didn't work. Only one key ( other key was broken so we locked ourselves out ) Final straw was no internet service! Property managers were awesome in helping make things better!!! Owners are being completely negligent with this unit!!

  • Anmeldelse sendt: 20.jun.2017
  • Opphold: juni 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Monica & Chad, I do hope that you come back to Barrier Dunes in the future. We do understand the frustrations you had with the home and wish that we had known as they occurred instead of the last day of your rainy trip. I appreciate you saying nice things about us. We are only as good as the information we are given about any of our units. We hope you enjoy the rest of your summer. Stefanie B&D Beach Retreats
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
4

Worn and dated but great location to both beach and pool

  • 4 av 5

Dunes Hideaway is a little worn and dated, however it served all of our needs for our wonderful week in Cape San Blas. The views of the ocean from the decks and balconies are just amazing. The unit is nestled between a very convenient walk to the beach and pool/tennis courts. The sliding glass doors are extremely hard to open, even for adults. The outdoor shower unit does not work properly, so rinsing off completely after a day at the beach is a little difficult. The management company was extremely easy and friendly to work with after being made aware of these issues.

  • Anmeldelse sendt: 21.apr.2017
  • Opphold: mars 2017
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Tiffany, We appreciate all the feedback and enjoyed you and your family being here with us! We look forward to having you back on Cape San Blas soon! Stefanie B&D Beach Retreats 850.705.1677 636.387.3517 capebeachvacations.com
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
2

Complex was fine and liked location to the beach, but unit leaves much to be desired.

  • 2 av 5

This unit is rough around the edges and very worn. Needs updating and better maintenance. The master bedroom has a floor air conditioning unit with a duct running out to the deck at the sliding glass door. We gently tried to draw the curtains at the sliding glass door and the drapery rod fell down. The sliding glass doors are extremely hard to open. There were light bulbs out that needed changing. The vacuum cleaner was left on the stairs and dirty sheets and towels were on a pile in one of the guest rooms upon our arrival. The towels that are supposed to be clean are stained and old. Overall cleanliness is very poor.

  • Anmeldelse sendt: 16.okt.2016
  • Opphold: oktober 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for your review. We wish you had a better experience with our unit. The conditions you described are not to the standard that we expect and we are surprised at what you've said. Unfortunately, since we weren't made of any issues while you were here, we didn't have the opportunity correct anything which is disappointing. We do hope that you come back and visit our beautiful area and again, thank you for the feedback.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
3 0

Kart

Nærmeste flyplass
50 Miles
Northwest Florida Beaches International Airport

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for rekkehus i Port St. Joe, USA

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Utleieagenturet aksepterer betalinger i:
USD
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned * Begivenhed
 
Winter
1 nov 2017 - 10 mar 2018
2 netter minimumsopphold
5 387 NOK
for 2 netter
Fra
1 765 NOK
14 164 NOK
18 111 NOK
 
 
Spring
11 mar 2018 - 12 mai 2018
2 netter minimumsopphold
6 223 NOK
for 2 netter
Fra
2 183 NOK
16 950 NOK
 
 
Summer
13 mai 2018 - 11 aug 2018
2 netter minimumsopphold
6 687 NOK
for 2 netter
Fra
2 415 NOK
18 576 NOK
 
 
Late Summer
12 aug 2018 - 15 sep 2018
2 netter minimumsopphold
5 944 NOK
for 2 netter
Fra
2 043 NOK
16 021 NOK
 

Mer informasjon om leieprisene:

Refunderbart depositum 2 487,81 NOK
Avgift for kjæledyr 829,27 NOK + avgift
Cleaning Fee 1 658,54 NOK + avgift
Skattesats 12,0%

Agenturets avbestillingsregler

  • Hvis oppholdet avbestilles etter betaling, refunderes ikke beløpet.
Send e-post til agenturet
Ledig
Ikke ledig