Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Høyest rangerte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ CONDO i Aruba! ~ Nær aktiviteter og 5 flotte strender

Soveplass til4
Soverom 1
Baderom1
Rom 900 sq ft
Boligtype Leilighet i anlegg
Minimumsopphold 2 - 5 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

Condo suite, soveplass til fire. Absolutt den fineste leilighet enhet i komplekset!

Takk for å sjekke ut vår eiendom. I over 10 år har vi vært den høyest rangerte og mest anmeldt leilighet i Aruba. Og for en begrenset periode tilbyr vi $ 500 av eventuelle september eller oktober reservasjoner til våre Away og VRBO gjester.

Vennligst les denne kunngjøringen deretter fortsette til eiendommen beskrivelsen.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------

MELDING TIL REISENDE:

Ta kontakt med oss ​​for å bekrefte at vi har datoer tilgjengelig før bestilling. Bare bruk den sende en melding "kobling for å kontakte oss for å bekrefte at vi har datoer tilgjengelig før du bestiller. Ingen betaling eller kredittkortinformasjon er nødvendig for å spørre om datoer. Holiday priser er ikke vist, så kan du bruke sende en melding linken for å bekrefte tilgjengelige datoer og ferie priser.

Og ikke glem å besøke vår hjemmeside, for å se vår nye virtuell tur og våre nyeste tilbud.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Velkommen til paradis! Det er ulik alle andre leiligheten i Aruba. Dette har flere 5-stjerners vurderinger enn noen annen leilighet i Aruba. Det er stille, vakker, soveplass til 4 personer og er nær alt som er noe i Aruba. Ligger på den nordvestlige le kysten av Aruba, er det nær den mest populære av Arubas mange strender, restauranter, shopping, uteliv, golf og alle tenkelige vannsport. Hvis du er kjent med Aruba, er vi nær Marriott.

Bare 1/4 mile fra Palm Beach og Hadicurari Beach, et populært windsurfing strand, er din private leilighet innen 1 mil fra Boca Catalina, Malmok og Arashi-stranden og bare 2 miles fra den verdensberømte Eagle Beach.

Din vakker balkong suite med utsikt over et vann hage paradis med en svingete 85 'svømmebasseng, foss, konge og kokos palmer, tropiske hager, et stort lysthus, picnic uteplass, og massevis av varme brisen, strålende sol og blå himmel.

_______________________________________________________________________________

Etter at du lese nedenfor, kan du gjerne sende en e-post for å sjekke tilgjengelighet ved å klikke på "SEND EN E-POST" eller "sende en melding" link. Vennligst ikke bruk "Book IT" eller "FORESPØRSEL TIL BOK" linken for å spørre om tilgjengelige datoer. Hvis du gjør det, vil det kreve at du oppgir kredittkortinformasjon. Vi aksepterer ikke noen form for betaling for reservasjoner før du bekrefter tilgjengelige datoer. Så kan du bare bruke "sende en melding" linken til høyre som vil tillate deg å sende oss en e-post.

_______________________________________________________________________________

Alle våre tidligere gjester har nevnt i en eller annen form - "Hold deg en gang, og du vil aldri ønske å bo noe annet sted."

Fullt møblert og dekorert i en myk tropisk tema vil du nyte et fullt utstyrt kjøkken med granitt benkeplater, en stor, komfortabel king-size seng, travertin marmor bad, en 6 'walk-in dusj, og en stor stue og spisestue plass både innenfor og utenfor.

Du vil også nyte kabel-TV, høyhastighets internett og wifi - selv rundt bassenget! Vi tilbyr også aluminium og lerret strandstoler og en kjøligere for bruk ved bassenget eller stranden.

Pluss vi gi alle våre gjester våre eksklusive publikasjoner; De 10 beste restauranter, Topp 10 attraksjoner og Topp 10 ting å gjøre som ingen andre kommer til å fortelle deg om. Dette vil gjøre det flott ferie en fantastisk en! Vi garanterer den. Godta ingen imitasjoner; dette er ikke turistfelle tull på internett.

Hvis du er i det hele tatt kjent med Aruba, er dette privat kompleks rett over fra Marriott og Ritz Carlton og er i en veldig trygt nabolag med privat, inngjerdet parkering.

Du kan sende en e-post for tilgjengelighet, som vi ikke bruker denne nettstedets tilgjengelighet kalenderen siden vi er notert på så mange forskjellige nettsteder.

Her er mer du bør vite:

Vi er den eneste enheten i dette komplekset som tilbyr våre gjester ALLE av følgende; en personlig grill på balkongen, aluminium og lerret strandstoler, en kjøligere, varmt vann i vasker og dusj, et røykfritt miljø (røyking utenfor tillatt), bilutleie og aktivitets rabatter informasjon, våre eksklusive Topp 10 Reisetips Guides på de mest populære og mest avsidesliggende strendene på Aruba, de beste restauranter - uten unntak, de kuleste uformelle spisesteder, brygge barer og fantastiske, romantiske, føtter-in-the-sand strand bespisning. Vi gir også rabatter på fremtidige reiser til Aruba og noen av våre 7 eiendommer, som ikke er tilgjengelig andre steder, av noen andre.

Vi blir ofte spurt om noen enheter er forskjellige i komplekset. Er noen bedre enn andre? Det er flere fine enheter til leie i dette vakre komplekset, men ikke alle er like. Så hvis du er shopping rundt og se forskjeller i leiepriser, er det med god grunn. Det er mer enn møter øyet. Med over 400 5-stjerners anmeldelser av våre ferievillaer i Aruba, foreslår vi at du være sikker på at enhver eiendom du leier i Aruba har gode, kvalifiserte vurderinger. Alle våre eiendommer er førsteklasses, smakfullt innredet, komfortable, godt utstyrt og ligger i det mest populære området i Aruba for amerikanske, kanadiske og europeiske reisende.

Denne fantastiske romantiske ferie destinasjon er bare ett av dem, og er en god start for alle som leter etter en rimelig, rolig og tropisk ferie. Det er perfekt for bryllupsreisende, de feirer jubileer, eller noen i kjærlighet. Det er enda et flott sted for små familier, som gårdsplassen bassengområdet gir privatliv og sikkerhet.

Du er bare et klikk unna nipper til en tropisk drink i bassenget som fossen renner ned koraller og palmer hviske i den solfylte bris. Og du er bare et steinkast fra det turkise blå vannet i Det karibiske hav!

Av de 26 enheter i dette komplekset bare omtrent 1/3 er opptatt til enhver tid (i gjennomsnitt) i løpet av året, bortsett januar mars. Men, det føles aldri overfylt. Og i motsetning til hotellet bassenger, vil du aldri trenger å kjempe for en sjeselong som i det hele tatt av de lokale hotellene. Hvis du noen gang har bodd på et hotell og måtte stå opp tidlig for å sette et håndkle på en stol for å garantere en plass ved et basseng, vel da vet du hva jeg snakker om. Her kan du ha fred, privatliv og en plass ved bassenget i solen eller under din egen palme som helst på dagen.

Aruba har nydelig vær hele året. Det er ute av orkan belte, så det er helt trygt under orkansesongen. Temperaturen varierer mellom 80 og 90 grader hele året, med en konsekvent kjølende bris, slik at det føles mer som 80.

Gå inn på linken nederst på denne siden for mer informasjon og sørg for å sende en e-post for tilgjengelighet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hvis du trenger mer enn én enhet, bare gi oss beskjed. Vi har flere identiske enheter.

Hvis du trenger en større eiendom kan du sjekke ut våre andre oppføringer på Away, inkludert 929 289, 3.493.931 og 3.841.103. Disse er vakre, 10-star, private hjem som rommer alt fra 2 til 12 gjester. Du kan også finne noen gode siste liten specials.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nettopp lansert:

Det er ingen mangel på morsomme ting å gjøre i Aruba, men noen av de beste tingene er ikke forfremmet eller snakket om. Det er et mysterium selv for oss, men vi har gjort alt og vi deler det utelukkende med våre gjester i våre nylig utgitte 'Topp 10 kule ting å gjøre I Aruba at ingen vil fortelle deg om. "

Det vil slå en ellers flott ferie til utrolig ett. Vi garanterer den. Kun våre gjester kan oppleve øya i all sin velde og kan se og oppleve mange ting de ellers ville ha gått glipp av. Du vil ikke få dette fra noen annen ferie på Aruba (selv om noen vil prøve! LOL).

Hver reise-nettsted, hotell og turisme guide kommer til å fremme de samme ti eller tolv turistattraksjoner som gjør Aruba berømte, som Baby Beach, Divi-Divi Trees, Natural Bridge og Natural Pool. Hvis du aldri har sett dem så kanskje du burde, men det er mer ... så mye mer. Og du trenger ikke gå glipp av det vanlige å oppleve den ekstraordinære!

Med våre "Topp 10 kule ting å gjøre I Aruba at ingen vil fortelle deg om" vil du ikke bare får se alle de tingene som folk vanligvis snakker om, men du kunne se og oppleve alle de flotte tingene som ingen snakker om . Og det er bare tilgjengelig for våre gjester! Det vil gjøre stor ferie en utrolig.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vennligst merk: Vennligst klikk på "SEND EN E-POST" eller "sende en melding" linken til høyre eller nederst på siden for å bekrefte at vi har dine datoer tilgjengelig. Vennligst ikke klikk på "FORESPØRSEL TIL BOK" eller "bestille det" knappene før du bekrefter datoer og priser med oss. Igjen, kan du bare klikke på "send en e-post" eller "sende en melding" knappene.

Takk og Happy reiser!

Mike og Kim

Stor Aruba Vacation Homes. com

Booking og reise TIPS: Bestilling dine reisedatoer så tidlig som mulig sikrer tilgjengelighet. Ofte folk bestille overnatting i god tid av flybilletter på grunn av begrenset antall eiendommer til leie på en øy på størrelse med Aruba. Bestiller flyreiser minst 2 til 3 måneder i forkant av reise sikrer de beste flyselskapet priser. Så skal du vite at det er ganske vanlig å ikke bestille både flybilletter og overnatting på samme tid, spesielt hvis dine datoer er desember til August.

Flere opplysninger

Eiendomsforvalter
Michael
Annonsør siden 2007
Språk engelsk, spansk
Svartid:
innen noen timer
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
4 juni, 2018

Fasiliteter

Detaljer om leilighet i anlegg på Palm Beach:

Type feriebolig:
 • Leilighet i anlegg
 • Etasje 2
Type bygning:
 • villa
Måltider:
 • med kjøkken
Gulvareal:
 • 900 sq ft
Husregler:
 • Maks. antall gjester: 4
 • kun ikke røykere
 • muligens kjæledyr
 • barn velkomne
Beliggenhet:
 • nær sjøen
 • resort
Tema:
 • rimelig
 • familie
 • romantisk
 • turistattraksjoner
Generell:
 • Aktivitetsguide
 • air-conditioning
 • Ringeklokke
 • Såper-vanlige
 • bredbånd
 • Takvifter
 • tørketrommel
 • Hårtørker
 • internett
 • strykejern og -brett
 • sengetøy følger med
 • Living room
 • Lokal-aktivitetsguide
 • Lokale kart
 • parkering
 • Parkeringsplass
 • telefon
 • håndklær følger med
 • vaskemaskin
 • trådløst bredbånd
Kjøkken:
 • Hurtigmikser
 • kaffetrakter
 • kjøkkenredskap
 • Retter & Utensils
 • oppvaskmaskin
 • Kjøkken
 • mikrobølgeovn
 • stekeovn
 • Krydder
 • kjøleskap
 • komfyr
 • Brennere på komfyr
 • brødrister
Spisested:
 • spisestue
 • sitteplass til 6 personer
Bad:
 • 1 bad
 • - Toalett , dusjkabinett
Soverom:
 • 1 soverom, soveplass til 4
 • - 1 ekstra stor dobbelseng
 • I tillegg til king size-seng, gir vi en ekstra queen selvoppblåsende høyhuset seng for ekstra soveplass. Vi har funnet dette å være veldig, veldig behagelig og foretrekke fremfor en sovesofa eller futon! Under en renovering av en av våre ferie hus i Aruba, vi sov på en for 2 måneder, og det var super komfortabel!
Underholdning:
 • DVD
 • satellitt eller kabel
 • tv
Utendørs:
 • utegrill
 • sykkel
 • båt
 • Deck / Patio
 • Golf
 • Lanai / Gazebo
 • hage
 • utendørs grill
 • Utendørs gassgrill
 • Heller/betong
 • Veranda/Lanai
 • Vintersportutrystning
 • Tennis
 • terrasse
 • Veranda/Lanai
 • Water Sports Gear
 • 2 sykler
 • 4 hagestoler
Egnet:
 • lavallergen omgivelse
 • passer til eldre eller bevegelseshemmede
 • rullestolvennlig
Basseng/boblebad:
 • felles basseng
 • utendørs basseng
 • privat basseng
Tjenester på‚ stedet:
 • massasje
 • egen kokk
I nærheten:
 • botanisk hage
 • huler
 • kirker
 • kino
 • tollfrie butikker
 • festivals
 • bibliotek
 • Teater
 • marina
 • museer
 • rekreasjonssenter
 • Rev
 • Restauranter
 • Ruiner
 • badeland
 • Dyrehage
Fritidsaktiviteter:
 • antikviteter
 • Strandjakt
 • Fugletitting
 • miljøturisme
 • Vedding-Kasino
 • hesteridning
 • Luau
 • Sykkelbåt
 • photography
 • Turistveier
 • Sightseeing
 • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
 • minibank/bank
 • Treningssenter
 • dagligvarer
 • sykehus
 • Massør
 • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
 • basketball court
 • sykling
 • Havfiske
 • Ridearrangementer
 • fiske
 • golf
 • Golf-privilegier- valgfritt
 • Fotturer
 • Jetski
 • terrengsykling
 • paragliding
 • Fiske fra kai
 • Rafting
 • seiling
 • dykking
 • Snorkling
 • Fiske i sund/bukt
 • Huleforskning
 • Fiske i brenningene
 • surfing
 • bading
 • tennis
 • vannski
 • Badering "kjøring"
 • seilbrett
Beskjeder:
Vi gir sengetøy og et badehåndkle per person. Vi gir ikke badehåndklær eller vaskekluter. Vi har ikke lenger lager dem fordi de synes å forsvinne og vi kan ikke holde tritt med å erstatte dem. Du kan kjøpe badehåndklær lokalt eller bare linje bunnen av bagasjen din med en eller to.

Anmeldelser

Alle tiders! 5/5 -
(90 anmeldelser)

95% Complete
4% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
Høyest rangerte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ CONDO i Aruba! ~ Nær aktiviteter og 5 flotte strender
Gjennomsnitlig vurdering 4.9555554 av 90 anmeldelser
5

First time to Aruba... WE'LL BE BACK!

 • 5 av 5

Stayed a week at this condo. Quite spacious for a 1 bedroom. Clean and updated as described. A small problem with the internet was addressed promptly by Mike the owner and his manager Papito. Mike kept in touch with us throughout our trip, making welcomed suggestions on restaurants and attractions which all turned out great.(go to Zee Rover in Savetena for boat to plate fresh seafood!) Snorkeled at all the nearby beaches. All beautiful. I did not know that water could be so many shades of blue. Amazing trip and the locals are very welcoming.

 • Anmeldelse sendt: 28.mar.2018
 • Opphold: mars 2018
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you so much for sharing your experience with other potential guests. We're thrilled you had so much fun and plan to return! Please accept 200 dollars off any future stay at any of our 5 properties. Happy Travels! Mike and Kim
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

The property was excellent and in a great location

 • 5 av 5

Wonderful, wonderful, wonderful first trip to Aruba. We had everything we needed and we enjoyed every minute of this fabulous vacation at Paradise Palms (Wacamaya). Mike is the best!!!!! I wouldn't book anywhere else. We cannot wait to go back. We kitesurfed, windsurfed, scuba dove, and snorkeled. Paradise Palms is its own slice of paradise within Aruba, an island that itself is Paradise on Earth.

 • Anmeldelse sendt: 05.aug.2017
 • Opphold: juli 2017
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you so much for taking the time to write a review of your recent stay. We are thrilled that you had such a wonderful time. We hope you can make it back to Aruba soon and stay at any of our 5 properties, from our 1 bedroom condo up to our 5 bedroom house/villa. And please accept $200 off any future stay at any of our properties. Thanks again and happy travels! Mike and Kim Great Aruba Vacation Homes. c0m
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 1
5

Wonderful condo for a couples getaway!

 • 5 av 5

The condo was a perfect place for my husband and I. It was just as advertised and Mike the owner was awesome to work with! Can't say enough about his knowledge and response time! Would recommend him and this condo but would also have no problem renting any of his other properties as everything was what was promised. Looking forward to returning and going thru Mike again.

 • Anmeldelse sendt: 31.jul.2017
 • Opphold: juli 2017
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 1
5

My husband and I enjoyed our stay very much. The property was accurately represented on the website

 • 5 av 5

The accommodations were very clean, and spacious. Although we didn't do any cooking, the kitchen seemed to be well stocked for those who want to cook meals. Michael provided us all sorts of information about things to do and see on the island. When we had difficulty accessing the internet, Michael responded to my text message within 5 minutes, and we had no trouble with the extra information. The pool area is very well maintained, and there is ample lounge area for everyone.

 • Anmeldelse sendt: 31.mar.2017
 • Opphold: mars 2017
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 1
5

Paradise palms

 • 5 av 5

Paradise palms condo very clean, well stocked. The pool area was very nice Not crowded . Mike the owner left us lists of best beaches , restaurants, things to do ,this was extremely helpful . We fell in love with all the beaches especially Eagle beach !

 • Anmeldelse sendt: 27.mar.2017
 • Opphold: mars 2017
 • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: We are so glad you enjoyed your stay in Aruba. It really is an amazing place, which is why it is the most re-visited island in the Caribbean. Thank you for sharing your experience with other travelers and potential guests. Please accept two hundred dollars off any future reservation for you and your fellow travelers. We have 5 great properties, so we hope you come back soon to visit any of them! Thanks again and Happy Travels! Mike and Kim Great Aruba Vacation Homes .c0m
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 1
Buffalo, N.Y.
5

Fabulous home away from home!

 • 5 av 5

What a pleasure to stay at Paradise Palms condo. Clean, and extremely well furnished. Totally enjoyed our stay in Aruba! We will be back!

 • Anmeldelse sendt: 22.feb.2017
 • Opphold: februar 2017
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 1

Kart

Nærmeste flyplass
8 Miles
Queen Beatrix International
Nærmeste Barpub
0.25 Miles
Sopranos, Champs and 12 others within 1 mile
Nærmeste Golf
1 Miles
Tierra del Sol
Nærmeste Restaurant
0.5 Miles
Aqua Grill, Taste of Belgium, Smokey Joes nearby
Nærmeste strand
0.25 Miles
Palm Beach, Hadicuraru Beach, Arashi Beach nearby
Bil: anbefalt

Send en e-post for tilgjengelighet.

Vi anbefaler på det sterkeste å leie en bil. Mange av de beste nettstedene, attraksjoner restauranter er ikke bare i det populære hotellområdet og drosjer er svært kostbart. Vi anbefaler en bestemt lokal handlefrihet til våre gjester fordi de har gode biler og gi spesialpriser for våre gjester. Du kan bestille online og betale når du ankommer. En leiebil kan koste så lite som $ 40 / dag, avhengig av sesong. Andre, internasjonalt kjent bil tjenester, som Avis og Hertz er også tilgjengelig, men til mye høyere priser.

Enheten er en del av en privat, 26 enhet komplekset ligger 1/2 mile fra den populære Fine Dining Palm Beach og Arashi Beach, Tierra del Sol golfbane, Resort Casinos, Downtown shopping, og alle vannsport tilbys på Aruba lesiden kysten . Nyt en self-guidet tur eller guidet tur med buss eller ATC på Arikok National Park, grotter, den verdensberømte Natural Bridge og Natural Pool og mye mer.

Banker, supermarkeder, shopping er alle innen kort avstand fra din private leilighet. Det er et lite marked 2 kvartaler unna for alle dine behov. Og vi er bare ca 8 miles fra flyplassen.

Andre aktiviteter: wave tubing, para-seiling, snorkling, vrakdykking, ATVing, guidede opplevelsesturer, grotteturer, kite surfing, vindsurfing, kasinoer, sightseeing, kajakkpadling, 4-hjuling, grotter, ubåt ride ... og mer.

E-mail oss for tilgjengelighet.

Golf: En 9-hulls golfbane på Divi Links eller 18-hulls golfbane på Tiera del Sol, begge bare to minutter unna. Begge er fantastisk!

Med våre 5 star-hytter og hus i Aruba kan du forvente en 5-stjerners opplevelse. Vi har flere anmeldelser enn noen andre privateide ferieleieinntekter i Aruba. Hopp overfylte hoteller, ikke begrense din ferieopplevelse til en restriktiv "all-inclusive" eller avfall penger på på noen 3-stjerners eller 4-stjerners hotellet når du kan ha en 5-stjerners opplevelse og gjøre 5-stjerners minner på en av våre. Du vil ikke angre på det - vi garantere det.

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for leilighet i anlegg på Palm Beach

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Utleieagenturet aksepterer betalinger i:
USD
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned * Begivenhed
 
2018 RATES
7 jan 2018 - 22 jun 2018
4 netter minimumsopphold
4 947 NOK
for 4 netter
7 992 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 222 NOK per natt, per ekstra gjest
 
2018 RATES
23 jun 2018 - 20 des 2018
3 netter minimumsopphold
5 455 NOK
for 3 netter
11 544 NOK
50 615 NOK
 
 
Christmas and New Years Weeks
21 des 2018 - 4 jan 2019
5 netter minimumsopphold
16 428 NOK
for 5 netter
22 643 NOK
 
Notater: Priser er for 2 gjester; tillegg 311 NOK per natt, per ekstra gjest
 
Standardpris
2 netter minimumsopphold
4 973 NOK
for 2 netter
Fra
2 042 NOK
15 096 NOK
50 615 NOK
 

Mer informasjon om leieprisene:

Refunderbart depositum 814,66 NOK
Cleaning Fee 814,66 NOK + avgift

We are the only rental property in Aruba that has NO HIDDEN COSTS, NO ADDITIONAL TAXES, CLEANING FEES OR UTILITY SURCHARGES.

LAST MINUTE SPECIALS are for new reservations only for the dates listed. Rates are $99 per night for up to 2 guests and $50/night for every additional guests up to a total of 5 guests, including children

Agenturets avbestillingsregler

100 % refunderes hvis avbestillingen gjøres senest 90 dag(er) før ankomstdato.
Send e-post til agenturet
Ledig
Ikke ledig

Andre lignende ferieboliger