Nyt solen - 2 soverom (1 bad), sovesofa, 2 bad, soveplass til 6
Gulvareal: 130m2 + 100 m2 privat terrasse. En ny og eksklusiv leilighet ligger 15 meter fra stranden og har havutsikt. Patiovinduer vender ut mot en stor balkong med plass til å spise "al fresco". Nylig avsluttet, møbler og inventar er av høyeste standard. Sentralvarme, luftkondisjonering, inngang, kjøkken, vaskerom, tv, hage med kraftkasse, stort svømmebasseng, solarium og toaletter.
Beklager, kjæledyr er ikke tillatt, privat parkering, bod.
Den store terrassen er veldig bra for familier med barn. Det er virkelig nytt, så vi har nettopp møblert det med nye møbler. Bare leid noen uker på sommeren. Ny! Parkering inkludert!
I 1. etasje kan du bruke vår nye og en veldig hyggelig sosialklubb, hvis du kan se TV-en, spille bordspill.
Nyt den milde vinteren i Calpe, reise mye billigere om vinteren !.
Hvis du vil se flere bilder, kan du spørre oss.
10% rabatt på leiebil over hele Europa: Du kan bestille bilen din med 10% rabatt - vennligst spør oss for mer informasjon.
Ankomst eller avreise tid til leiligheten fra 23:00 til 7:00 kan ha gebyrer.
(For ytterligere informasjon, for å sende e-post til eieren eller for å sjekke nyttig nettsted, ikke nøl med å kontakte eieren).
Spansk gastronomi: spansk gastronomi:
Risen utgjør et av de store kapitlene i denne regionens kulinariske historie. Du kan lage mat på mer enn 300 forskjellige måter og stiler:
- Arroz a la marinera (fiskerris)
- Arroz al horno (ovnsbakt ris)
- Arroz amb fesols i naps (med bønner og kålrot)
- Arroz con costra (toppet med en 'skorpe' av omelett)
Andre varianter gjør det mulig å smake risen med blekksprut (calamar) og tunfisk, kylling og filet av svinekjøtt, baby blekksprut (chipirones) og hvitløksskudd, eller tunfisk og reker (gambas).
Ved sjøen ligger skalldyr og salttørket fisk på menyene til hver restaurant. Dagens valg kan inkludere gilthead (dorada), bass bakt i salt (lubina a la sal), sjømat med en pers pers, eller litt deilig sjøfrisk rødmullet (salmonete) og hvitting (pescadilla).
I fjellområdene utgjør ris en integrert del av olletaen, en typisk rett der den er blandet med svinekjøtt, pølsekjøtt, gresskar, kålrot, chardstilk
Hvordan koker en 'paella': En rismat for seks personer:
600 g ris
480 g kanin
600 g kylling
24 snegler
180 g revet tomat
180 g 'garrofó' (spesielle bønner til paella)
180 g 'judias' (vanlige hvite bønner)
6 teskjeer olivenolje
noen få safraner
1 ss søt rød pepper
salt og gul farging til paella
200 g ferraura (grønne bønner til paella)
Legg paellaen over varmen med olivenolje og litt salt, når den er varm, tilsett kyllingen og kaninen som steker dem på svak varme til de er gullbrune. Tilsett alle bønner, stek litt lenger og tilsett tomaten. Når disse er stekt, tilsett søt pepper og vannet veldig raskt (2. 5 - 3 l). Tilsett sneglene, renset og kokt tidligere, safran, fargelegging og en klype salt ved kokepunktet. Etter koking i 15 minutter blir risen fordelt jevnt, etter det blir den kokt i 6 minutter over rask varme og over svak varme resten av tiden til det er gjort.
Google maps: https: // www. Google. ES / kart / sted / Calle + Castell% C3% b3n + de + La + Plana, + 16, + 03 710 + Calpe, + Alicante / @ 38. 6406116,0. 0728304,17z / data =!4m7!1M4!3m3!1s0x129dfe085a542eb9: 0xa85a3a11fa8bdb47!2sCalle + Castell% C3% b3n + de + la + Plana, + 16 + 03 710 + Calpe, + Alicante!3b1!3m1!1s0x129dfe085a542eb9: 0xa85a3a11fa8bdb47