Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon heart-filled Family icon

Sjarmerende toskansk villa med privat basseng, stor hage og fantastisk utsikt

Soveplass til12
Soverom 5
Baderom3
Rom 300 m²
Boligtype Villa
Minimumsopphold 1 - 7 Netter

Beskrivelse

Om ferieboligen

5 soverom, villa med stor privat park. Barn velkomne. I nærheten av Firenze

Casa Fantone er en typisk imponerende frittliggende våningshus, 300 år gammel, ombygd og oppdatert med en stor privat hage og park på 5 hektar og et privat basseng på 6 x 12 meter med salt i stedet for klor. Villaen ligger i et rolig høyde nær Poppi landsby, 30 km til Arezzo og 50 km til Firenze, og den har et godt nivå av møbler. Villaen har moderne kjøkken og bad, men det fortsatt gir en følelsen av å reise tilbake i historien. Villaen, laget av stein, er eksponert for sol og det har en fantastisk utsikt over Casentino dalen. Anonymitet og maksimum sikkerhet er garantert, også fordi eiendommen er inngjerdet og tilgangen er bare mulig gjennom en automatisk port. En typisk toskansk terrasse i nærheten av kjøkkenet kan være en mulighet til å spise frokost eller å drikke et glass Chianti med dine venner ser ned på den vakre dalen. I terrassen vil du også oppdage en gammel bakerovn som kunne holde minst 20 pizzaer på en gang. Hvis bare disse veggene kunne snakke!

Hvordan få eiendommen:

1. Firenze flyplass

Ta motorveien A1, sør retning (Roma) og exit 'Firenze sud' gate.

1. 1 Kjør til retning av: 'Bagno a Ripoli', Pontassieve, 'Passo della Consuma', Bibbiena, (SR 70).

1. 2. At Ponte en Poppi krysse elven Arno til landsbyen Poppi og gå til "Larniano 'retning. En kilometer og en halv, etter Larniano kirke, til venstre det er villaen.

 2. Pisa flyplass

Ta superstrada Firenze-Pisa-Livorno (FI-PI-LI) i nærheten av flyplassen. Avkjøring ved Firenze og ta motorveien A1.

Da den samme som punkt 1.

3. Bologna flyplass.

Kjør til Cesena retning ved motorveien A1. På Cesena ta superstrada E45 til "Bagno di Romagna '.

Så gå til i retning av: 'Passo dei Mandrioli', Badia Prataglia, Soci, Ponte en Poppi.

Deretter som 1. 2

4. Roma flyplass.

Ta motorveien A1 til Arezzo, nord retning. Avslutt Arezzo og følg indikasjoner som Subbiano, Bibbiena, Poppi.

At Ponte en Poppi som 1. 2. ledd.

På flyplassen må du leie en bil.

Toscana er kjent i verden fordi det vakre landskapet, dets byer kunst, sin vin, sin mat, sin historie.

Firenze, en av de vakreste byen i verden, viser i hvert hjørne uvurderlige skatter. Et friluftsmuseum med en utrolig kunstnerisk og historisk arv.

Firenze er en by av kunst per definisjon. I løpet av renessansen passert de store navnene på maleri, skulptur og arkitektur. I Firenze også født kunstnere som Giotto, Cimabue, Brunelleschi, Donatello, Botticelli, Masaccio, Verrocchio, Ghirlandaio, della Robbia og slutter med Leonardo da Vinci og Michelangelo.

De bodde i Firenze med de største eksponentene for poesi av tiden, store navnene på litteratur som Dante, Boccaccio, Gucciardini og Machiavelli. Denne overvekt av kunst og poesi betydde også forrang av Toscana, mellom Firenze og italienske dialekter.

Kunstverk laget av kunstnere mer grandiose: Galleria degli Uffizi, Accademia Gallery, Palazzo Pitti, Bargello National Museum og Museer i San Marco er bare en del av disse skattene av kunst.

Piazza della Signoria, en av de mest elegante torg hvor det er de mest imponerende monumenter, og Piazzale Michelangelo, som tilbyr en fantastisk utsikt over byen, er noen sjarmerende steder.

Voktere av juvelene i det siste, slik som katedralen Santa Maria del Fiore, Basilica di Santa Croce, kirken Santa Maria Novella og de fascinerende Medici Villas.

Arezzo, ble grunnlagt av en etruskisk bosetning i det fjerde århundre. B. C. Byen beholder en middelaldersk struktur karakteristisk for stor kunstnerisk og historisk verdi, en konstant attraksjon for de vakre kunstverk den inneholder. Og "det ideelt ikke bare for de som elsker kunst og kultur, men også for de som elsker å gå ned gamle bygninger. Videre i byen foregår den berømte middelalder 'Giostra del Saracino ".

Piazza Grande også kjent som Piazza Vasari, er blant de mest naturskjønne og idylliske torgene i Italia, stedet for den Giostra del Saracino og kjente antikviteter rettferdig. Denne messen arrangeres den første helgen i hver måned.

Husk katedralen (ferdig tidlig '500) og S. Domenico kirken der inne, midt i apsis, kan du se den enorme malt krusifiks, en tidlig mesterverk av Cimabue (1260-1265).

I Arezzo ble skutt en del av filmen "La vita è bella" av Roberto Benigni.

Siena, er en av de best bevarte historiske byer i Toscana. Ancient middelalderbyen bygget på tre åser, er fortsatt omgitt av murer. Hele byen Siena, bygget rundt Piazza del Campo, ble oppfattet som et kunstverk som blander inn i landskapet av Crete Senesi. Å huske Palio, tradisjonelle middelalder hesteløp, er kjørt rundt Piazza del Campo hvert år. 2 juli og august 16 år er datoene når Palio di Siena avholdes.

Det historiske sentrum av Siena siden 1995 blant verdens kulturarv av UNESCO.

Toscana har også noen historiske, godt mantained og svært interessante landsbyer som Cortona, S. Gemignano, Volterra og Monteriggioni.

Land mellom Siena og Firenze er kjent for produksjon av Chianti vin ('Chiantishire').

Toscana er også landet av vinene: Sassicaia, Ornellaia, Brunello di Montalcino og Nobile di Monte Pulciano.

POPPI, er i sentrum av Casentino dalen, en dal blant de vakreste i Toscana.

Det er en middelalderske bymurer og øverst dominerer Castle of the Counts Guidi (Conti Guidi), et verk av den berømte familien av arkitekter Di Cambio, "prototype" av Palazzo Vecchio i Firenze.

Bygget i det trettende århundre, er det preget av en fasade av mullioned vinduer, sentrum som kommer av et høyt tårn, og er omgitt av en mur med tinder Guelfi og en bred vollgrav. Takket være konstant restaure gjennom århundrene, er slottet Poppi tiden i utmerket tilstand.

Inne, Bibliotek Rilliana, full av hundrevis av middelalderske manuskripter og inkunabler.

Et annet viktig element av betydning er kapellet til grevene med en fjortende århundre fresker tilskrives taddeo gaddi, en elev av Giotto.

En viktig hendelse i Poppi, i slutten av August: 'the Gusto av Guidi':

Smaken og salg utstilling av Toscana viner og tradisjonelle og økologiske produkter av Casentino dalen.

Med mulighet til å gå inn i de gamle kjellerne til Poppi, ikke lenger brukes, men fortsatt med de gamle verktøyene for produksjon av vin.

Golfbanen Casentino tilbyr en avslappende utsikt over landsbyen Poppi og Casentino dalen. Fem minutter kjøring er nok til å få golfbanen fra min eiendom.

Parco delle Foreste Casentinesi

The Park skiller seg ut som en av de mest verdifulle skogområdene i Europa. I hjertet av parken er Foreste Demaniali Casentinesi [State Casentino skoger], innenfor som kan finnes Riserva Naturale Integrale (Integral Nature Reserve) av Sasso Fratino, som ble grunnlagt i 1959. Territoriet har også byer og landsbyer rik på historie og kunstneriske og arkitektoniske arv, som byr seg til den besøkende i en fantastisk naturlig ramme, rik på flora og fauna, inkludert den viktigste befolkningen i Appenninene ulv, samt eksepsjonell nærvær av fem arter av hovdyr (pattedyr med hover): villsvin, rådyr, dådyr, felles hjort og muflon (fjell sau).

Inne i parken er det to punkter av stor interesse og åndelig betydning: Sanctuary av La Verna og Eremitasjen i Camaldoli. På La Verna St. Frans av Assisi hadde stigmata.

Det beskyttede området kan besøkes av hyggelige utflukter til fots, terrengsykkel, hest langs en sti nettverk av ca 600 kilometer.

Poppi har også en dyrehage, med lokale fauna, men ikke bare.

BUTIKKER OG TJENESTER

S. Martino og Kvote er de nærmeste landsbyene til eiendommen, 1,5 miles langt fra villaen. De har en dagligvarebutikk og en bar. Kvoten har også en familierestaurant. Ponte a Poppi, langt 3 miles, har supermarkeder, restauranter og alle andre slags butikk. Bibbiena, 5 miles unna, er det et bredt og nye kommersielle sentrum: "COOP of Casentino '. Det er også Casentino dalen sykehuset. Hver dag i uken er det et utendørs marked i noen av Casentino landsbyer. Tirsdag er Ponte en Poppi dag for sitt åpne markedet. Den fjerde lørdagen i hver måned, i Bibbiena, er det mulig å kjøpe landbruksprodukter direkte fra produsent. Hver første uken slutten av måneden i Arezzo er en viktig rettferdig av antikviteter.

I villaen er det mulig å kjøpe økologisk olivenolje fra Casa Fantone oliven. Du kan også kjøpe Chianti vin.

Du finner en flaske av disse produktene i velkomstkurv.

To utløp er tilgjengelige: Foiano della Chiana utløp, Montevarchi uttak.

Gjestfrihet og personvern.

Eiendommen er leid ut til bare ett parti og leve inn i villa bare folk i dette partiet. Min familie, som ble den Casa Fantone eier nesten et århundre siden, bor i en liten landsby 1. 5 miles langt fra våningshuset. Vi er fornøyd med vårt arbeid bare hvis våre gjester har ingen problemer. Vennlighet, en velkommen kurv med noen lokale produkter som en flaske Casa Fantone økologisk olivenolje, er enhver informasjon og hjelp tilbys. Vi vil ta vare på alt som er nødvendig for å tillate Casa Fantone gjester en god ferie.

Houseguests kan smake naturlig frukt og grønnsaker fra hagen, når de er tilgjengelige. De kan også kjøpe olivenolje og Chianti vin.

For opphold på 2 uker eller mer en velkommen frokost, basert på middelhavsdietten, tilbys på eiers hus.

Villaen har et stort personvernet. Tolv dekar av privat hage (sypress, oliventrær, epletrær, drue trær, blomster, enger, grønnsakshage ...) rundt villaen er inngjerdet. Du går inn gjennom en automatisk port nyter frihet, stillhet og et vakkert sted.

Flere opplysninger

Utleier
Gianfranco Dei
Annonsør siden 2002
Språk engelsk, italiensk
Svartid:
innen noen timer
Svarfrekvens:
100%
Kalenderen ble sist oppdatert:
17 juli, 2018

Fasiliteter

Detaljer om villa i Poppi, Italia:

Type feriebolig:
 • Villa (Enebolig)
Måltider:
 • med kjøkken
Rengjøring:
 • Hushjelp-valgfritt
Gulvareal:
 • 300 m²
Husregler:
 • Maks. antall gjester: 12
 • muligens kjæledyr
 • barn velkomne
Beliggenhet:
 • fjell
 • landlig
Tema:
 • for seg selv
 • romantisk
Generell:
 • Såper-vanlige
 • Ved
 • trimrom
 • garasje
 • Hårtørker
 • sentralvarme
 • internett
 • strykejern og -brett
 • Vaskemiddel
 • sengetøy følger med
 • Lokale kart
 • Restaurant-spiseguide
 • parkering
 • Parkeringsplass
 • safe
 • solseng
 • ovn med keramiske fliser
 • håndklær følger med
 • tørketrommel
 • vaskemaskin
 • trådløst bredbånd
Kjøkken:
 • 4 kokeplater
 • kaffetrakter
 • kjøkkenredskap
 • oppvaskmaskin
 • fryseboks
 • grill
 • Isbitmaskin
 • stekeovn
 • Krydder
 • kjøleskap
Spisested:
 • barnestol
 • spisestue
 • sitteplass til 12 personer
Bad:
 • 3 bad
 • bad - Toalett , Bad med dusj , Bidet
  bad - Toalett , Bad med dusj , Bidet
  bad - utedusj
  bad - Toalett , Bad med dusj , Bidet
 • Også den eksterne dusjen har varmt vann.
Soverom:
 • 5 soverom, soveplass til 12
 • soverom - 1 ekstra stor dobbelseng
  soverom - 2 enkelseng
  soverom - 1 ekstra stor dobbelseng
  soverom - 4 enkelseng , 1 babyseng
  soverom - 1 ekstra stor dobbelseng
 • Første etasje av villaen har 4 soverom. I 3 soverom kan sove 6 personer. I bigbedroom (ca 40 cm) kan sove 4 personer. Totalt 10 personer. På bakkenivå er tilgjengelig et annet soverom og bad, for 2 personer. Dette rommet er ikke inkludert i grunnprisen. Det er nødvendig en ekstra pris på 200 € / uke. De to soverom med enkeltsenger kan hver arrangeres som ekteskaps rom.
Underholdning:
 • lydbånd
 • Bøker
 • cd
 • DVD
 • Fotball
 • Lekerom
 • Spill-voksne
 • Spill-barn
 • Pingpongbord
 • radio
 • satellitt eller kabel
 • stereoanlegg
 • tv
 • Leker-barn
 • videospiller
Utendørs:
 • balkong
 • Strandstoler
 • sykkel
 • huske
 • hage
 • utendørs grill
 • Veranda/Lanai
 • 12 hagestoler
 • 12 strandstoler
Egnet:
 • langtidsturister velkommen
Basseng/boblebad:
 • utendørs basseng
 • privat basseng
Tjenester på‚ stedet:
 • personale
I nærheten:
 • høstfarger
 • kirker
 • kino
 • Vaskeriautomat
 • skoger
 • bibliotek
 • Restauranter
 • fornøyelsesparker
 • Vingård, omvisning
 • Dyrehage
Fritidsaktiviteter:
 • miljøturisme
 • hesteridning
 • Fabrikkutsalg
 • Sightseeing
 • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
 • minibank/bank
 • Barnevakt
 • dagligvarer
 • sykehus
 • vaskeriautomat
 • Massør
 • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
 • sykling
 • fiske
 • golf
 • Golf-privilegier- valgfritt
 • Fotturer
 • terrengsykling
 • bading
 • tennis
Beskjeder:
Treningsfasiliteter, hengekøyer, bordtennis, fotball, Wi-Fi og sykler er tilgjengelig og gratis. En liten fotballbane for barn er også tilgjengelig. Samme felt kan benyttes som en salve feltet, og det er også tilgjengelig en kurv. Du kan ha dine måltider eller drikke utenfor villaen ved hjelp av noen benker. En av disse er også beskyttet mot solen. Andre spill for barn er tilgjengelig. En garasje er tilgjengelig for 1 bil. For bestilling av to uker eller mer blir tilbudt en velkomst brekfast, på eiers hus, basert på Middelhavsdietten.

Anmeldelser

Alle tiders! 5/5 -
(61 anmeldelser)

100% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
Sjarmerende toskansk villa med privat basseng, stor hage og fantastisk utsikt
Gjennomsnitlig vurdering 5.0 av 62 anmeldelser
5

Underbart hus på magisk plats

 • 5 av 5

Jag kan varmt rekommendera detta hus.

Huset ligger avskilt uppe i bergen med en helt fantastisk utsikt över Casentinodalen. Min favoritstund på dagen var att äta frukost på balkongen och se soluppgången över dalen och höra alla fåglar sjunga. Även från poolen har man den magiska utsikten över dalen. Trädgården och omgivningen med olivlundar var härlig och på kvällarna kunde vi se eldflugor i trädgården.

Ägaren Gianfranco är en mycket trevlig och hjälpsam man som pratar bra engelska.

Vi gjorde några dagsutflykter till borgen i Poppi, Florens, klostret La Verna (som man kan se till från huset, på andra sidan dalen) och korset uppe på Pratomagno där man kan se ut över stora delar av Toscana.

Vill man varva ner och koppla bort från vardagslivet är detta en perfekt plats att åka till!

/Ida med familj och släkt

 • Anmeldelse sendt: 17.jul.2018
 • Opphold: juni 2018
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

En 110% lyckad vecka!

 • 5 av 5

Firade min 70-årsdag tillsammans med hela familjen (7 vuxna, 1 barn och hund) i Casa Fantone. En helt fantastisk plats.

Värden Gianfranco, en mycket gemytlig man, mötte oss vid ankomsten med en korg egenodlade grönsaker, körsbär och olivolja. Vi kände oss verkligen välkomna och Gianfranco fanns lätt tillgänglig med information och tips när vi önskade.

Casa Fantone har ett underbart läge på sluttningen mot söder med härlig pool och hela Castentino Valley framför sig. Helt fantastiskt var det att ligga vid poolen utan att höra bilar eller stadsbuller utan bara fågelsång. Vi besökte Florens en dag men ingen ville sitta i bilen mer då det var så härligt vid huset. Ungdomarna spelade bordtennis och badminton eller cyklade då vi inte var vid poolen. Mimo, hunden, trivdes att leka fritt då området hade diskret staket. Grillplatsen var samlingsplatsen på kvällen med vidunderlig utsikt.

Den lokala restaurangen, Osteria dela Sasso, i Quota 3 km bort, var en upplevelse. En mycket lokal miljö med utsökt mat. Bredvid fanns den lilla genuina lanthandeln där vi hittade lokalproducerat. Annars fanns Coop med allt, ca femton minuter bort med bil.

Vi saknade inget i huset som var välutrustat med bl.a. diskmaskin, micro, vattenkokare, flera badrum, sköna sängar etc. etc.

Det var verkligen värt den långa bilresan från Sverige. Vi återkommer gärna!

Stort tack Gianfranco!

Hans med familj

 • Anmeldelse sendt: 23.jun.2018
 • Opphold: juni 2018
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Beautiful restored villa in Tuscany with panoramic views

 • 5 av 5

Two families stayed together very comfortably and took advantage of all the villa had to offer including the swimming pool, ping pong table, hammocks, and even the outdoor stone pizza oven!! Come here to unplug your devices and get away from it all. There is plenty to explore close by—we explored the castle in Old Poppi—but it is also close enough to Florence to make a day trip easily. Get passes to the Uffizi and Academia in advance as they sell out!! We also visited towns of Arezzo and Siena from the villa—each about 1 to 1-1/2 hour drive. If you want to just enjoy the villa and skip the day trips, the pool with the view of the valley below is all you need!!

 • Anmeldelse sendt: 29.mai.2018
 • Opphold: mai 2018
 • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Amazing place to stay as a group in Tuscany

 • 5 av 5

Wow - what a great place - everything was as described - we had a lot of space, for all of us. The kitchen has a good equipment. The infinity pool is really amazing, the property really huge - with wine, olive trees, peaches trees and much more. You'll get a great view around the hilly landscapes out of every window and from the various terraces of the casa fantone.

Gianfranco is really helpful. I'm sure you'll enjoy your stay.

 • Anmeldelse sendt: 09.sep.2017
 • Opphold: september 2017
 • Kilde: Fewo Direkt, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 1
5

Absolutely perfect.

 • 5 av 5

We had the most fantastic stay at Casa Fantone. Gianfranco (the owner) did his outmost to make us feel at home and was extremely helpful with tips and tricks for the area. The villa is true to the surroundings - beautiful and well-equipped, and we would love to come back anytime!

Kim

 • Anmeldelse sendt: 10.aug.2017
 • Opphold: juli 2017
 • Kilde: HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Très belle maison!

 • 5 av 5

Très belle maison, idéale pour des familles avec des enfants!

 • Anmeldelse sendt: 05.aug.2017
 • Opphold: juli 2017
 • Kilde: Abritel, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0

Kart

Nærmeste flyplass
50 Kilometres
Firenze
Nærmeste Barpub
2 Kilometres
San Martino bar, Quota bar
Nærmeste ferge
100 Kilometres
Livorno
Nærmeste Golf
4 Kilometres
Poppi Golf course
Nærmeste togstasjon
5 Kilometres
Poppi
Nærmeste motorvei
30 Kilometres
Arezzo
Nærmeste Restaurant
2 Kilometres
Quota restaurant
Nærmeste strand
90 Kilometres
Tyrrenian sea, Adriatic sea
Bil: nødvendig

Casa Fantone våningshuset ligger i Casentino dalen, den første dalen krysses av elven Arno; elven av Toscana. Casentino dalen, 50 km langt fra Firenze, og tilbyr en myk landskap fullt av vegetasjon og karakteristiske steder som Casentino Forest Park, middelalderlandsbyen Poppi med slottet sitt, S. Francisco helligdom La Verna, Camaldoli Hermitage, Romena tårn og en masse gamle kirker. Ideell til daglige escursions til alle Toscana byer som Firenze, Arezzo, Siena, Lucca og Toscana historiske landsbyer som Cortona, S. Gemignano, Volterra, Montepulciano, Assisi og til Chiantishire.

Perfekt setting for utendørs servering og aktivitetar, inkludert fotturer, terrengsykling, ridning, spille tennis og golf.

Å huske Palio i Siena, en middelaldersk hest rase; Arezzo månedlig marked av antikke møbler; den Gusto dei Guidi av Poppi å feire den toskanske vinen.

Villaen er 30 kilometer langt fra landsbyen Caprese Michelangelo, der er huset hvor Michelangelo ble født.

Andre aktiviteter: fotball, volleyball, tennis, riding -

Golf: Golf løpet av Casentino, som ligger på en høyde med panoramautsikt, og tilbyr en vakker og avslappende utsikt over Casentino dalen og av landsbyen Poppi.

Den har 9 hull, men tidlig hullene vil være 18. Før utgangen av 2012. Alltid åpen. Det er mulig å leie det du trenger for å spille golf.

Kontor tid tabellen: hver dag 9-13 og 14-19. Telefon: 0039 0575 529810

Bilder

Priser og tilgjengelighet

Leiepriser for villa i Poppi, Italia

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Eieren aksepterer betalinger i:
EUR
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned Begivenhed
 
high season
7 jul 2018 - 24 aug 2018
7 netter minimumsopphold
21 099 NOK
for 7 netter
21 099 NOK
 
 
middle season 3
25 aug 2018 - 7 sep 2018
7 netter minimumsopphold
15 491 NOK
for 7 netter
15 491 NOK
 
 
middle season 2
8 sep 2018 - 28 sep 2018
7 netter minimumsopphold
12 165 NOK
for 7 netter
12 165 NOK
 
 
low season 2
29 sep 2018 - 9 nov 2018
7 netter minimumsopphold
10 549 NOK
for 7 netter
10 549 NOK
 
 
low season
10 nov 2018 - 21 des 2018
7 netter minimumsopphold
10 359 NOK
for 7 netter
10 359 NOK
 
 
christmas
22 des 2018 - 6 jan 2019
7 netter minimumsopphold
12 260 NOK
for 7 netter
12 260 NOK
 
 
low season
7 jan 2019 - 19 apr 2019
7 netter minimumsopphold
9 456 NOK
for 7 netter
9 456 NOK
 
 
low season 2
20 apr 2019 - 3 mai 2019
7 netter minimumsopphold
10 549 NOK
for 7 netter
10 549 NOK
 
 
middle season
4 mai 2019 - 17 mai 2019
7 netter minimumsopphold
10 835 NOK
for 7 netter
10 835 NOK
 
 
middle season 2
18 mai 2019 - 7 jun 2019
7 netter minimumsopphold
13 115 NOK
for 7 netter
13 115 NOK
 
 
high season
8 jun 2019 - 28 jun 2019
7 netter minimumsopphold
15 682 NOK
for 7 netter
15 682 NOK
 
 
high season
29 jun 2019 - 1 jul 2019
1 netter minimumsopphold
1 711 NOK
for 1 natt
Fra
1 711 NOK
11 975 NOK
 
 
peak season
9 jul 2019 - 12 jul 2019
1 netter minimumsopphold
2 756 NOK
for 1 natt
Fra
2 756 NOK
19 293 NOK
 
 
peak season
13 jul 2019 - 23 aug 2019
7 netter minimumsopphold
21 289 NOK
for 7 netter
21 289 NOK
 
 
high season
24 aug 2019 - 6 sep 2019
7 netter minimumsopphold
15 682 NOK
for 7 netter
15 682 NOK
 
 
middle season
7 sep 2019 - 27 sep 2019
7 netter minimumsopphold
13 115 NOK
for 7 netter
13 115 NOK
 
 
low season 2
28 sep 2019 - 20 des 2019
7 netter minimumsopphold
10 549 NOK
for 7 netter
10 549 NOK
 
 
christmas
21 des 2019 - 6 jan 2020
7 netter minimumsopphold
12 260 NOK
for 7 netter
12 260 NOK
 
 
low season
7 jan 2020 - 10 apr 2020
7 netter minimumsopphold
9 456 NOK
for 7 netter
9 456 NOK
 
 
low season 2
11 apr 2020 - 8 mai 2020
7 netter minimumsopphold
10 549 NOK
for 7 netter
10 549 NOK
 
 
middle season
9 mai 2020 - 22 mai 2020
7 netter minimumsopphold
11 120 NOK
for 7 netter
11 120 NOK
 
 
middle season 2
23 mai 2020 - 5 jun 2020
7 netter minimumsopphold
13 020 NOK
for 7 netter
13 020 NOK
 
 
high season
6 jun 2020 - 10 jul 2020
7 netter minimumsopphold
15 491 NOK
for 7 netter
15 491 NOK
 
 
peak seson
11 jul 2020 - 28 aug 2020
7 netter minimumsopphold
21 289 NOK
for 7 netter
21 289 NOK
 
 
middle season
29 aug 2020 - 11 sep 2020
7 netter minimumsopphold
15 491 NOK
for 7 netter
15 491 NOK
 
 
middle season 2
12 sep 2020 - 2 okt 2020
7 netter minimumsopphold
12 070 NOK
for 7 netter
12 070 NOK
 
 
low season
3 okt 2020 - 22 des 2020
7 netter minimumsopphold
72 515 NOK
for 7 netter
Fra
10 359 NOK
 
 
christmas
23 des 2020 - 6 jan 2021
7 netter minimumsopphold
12 260 NOK
for 7 netter
12 260 NOK
 
 
Standardpris

Ankomst/avreisedag: lørdag
7 netter minimumsopphold
15 111 NOK
for 7 netter
15 111 NOK
 

Mer informasjon om leieprisene:

Avgifter Ingen ytterligere obligatoriske avgifter

ATTENTION: rental rates allow you to rent all the first floor of the villa: 4 bedrooms, 2 bathrooms ( 10 people ).
To rent the ground level bedroom (2 people) with its bathroom €200/week are necessary.
The ground level room is not rented separately.
THE MINIMUM INTERVAL OF TIME IS ONE WEEK.
The deposit can start from €100 to €400 depending from the total amount of the booking.
The difference at the villa.
Except July and August a DISCOUNT for little group: 5% in case of 4 people; 10% in case of 2 people.
Party with 2 weeks, or more, of booking are invited to the owner's home for the Mediterranean welcome breakfast.
In the cold season the cost of the central heating must be paid separately. Wood for the 2 stoves is included in the price.

Utleiers avbestillingsregler

Hvis oppholdet avbestilles etter betaling, refunderes ikke beløpet.
Send e-post til utleier
Ledig
Ikke ledig