Ligger på et stort parti, krysses av en bekk omgitt av små tre gjerder.
Huset ble totalrenovert i 2015, er hytta klassifisert 3 ***.
Badet er med en stor italiensk dusj.
Rom-sengetøy ble endret i juni 2016 for bedre komfort.
Kjøkkenet er meget godt utstyrt.
Bredbånd WiFi-tilgang er tilgjengelig i hele hytta.
Dra full nytte av uteområder med terrasse og stor hage på 1200m² med en sving for barn.
I Munster, vil du finne alt du trenger (flere supermarkeder, badeland, restauranter, et marked, helsestasjoner og mange butikker (inkludert en ski utleie butikk, racketer .... ) Kun 10 minutter gange.
Du kan også oppdage Munster dalen som ligger i hjertet av den regionale naturparken Ballons des Vosges, med 356 km med løyper for turer og 250 km for VTTists du oppdager fantastiske varianter av fauna landskaper (Chamois) og floraer.
Videre GR531 passerer nær hyttene og bare etter 30 minutter vil du se en stor panorama og under kan du se byen Munster
Flere attraksjoner er ikke å bli savnet, inkludert rute Fem Slott ligger 15 minutter og vakre byer (Colmar) og vakre landsbyer i Alsace (Eguisheim, Turckeim, Riquewihr) av vin veien ligger mindre enn 20 km og også våre vakre storker, julemarkeder.
Om vinteren flere aktiviteter er mulig med alpint, langrenn, trugeturer, aking og ridning sleder der 3 alpine områder Schnepfenried, Gaschney og Tanet og 2 bakgrunnssider Schnepfenried og tre firere mens dette oppdager storslått utsikt over skog og fjell i Vosges.
Etter lange dager kan du komme og slappe av med en vannpark med mange massasjedyser og omsorgssenter "avslappende pause" som tilbyr pleie og massasje.
For gourmeter Alsace matlaging kan sette pris på god mat med fine viner fra Alsace.
Den er rik på lokale funksjoner som sauerkraut, som er en lang baeckeoffea rett til å forberede seg, spesielt for marina av kjøtt. De fleischschnackas, coq au Riesling og Flammekueche (pai utbrudd) og gården måltider som kan finnes i land vertshus utfyller disse spesialitetene.
Måltidet består av marcaire pai, røkt svinekjøtt kjøtt ledsaget av "roigabrageldi" poteter i strimler tilberedt med løk og bacon av den berømte Munster ost og til slutt de Sieskas, ost akkompagnert morgen fløte og skylt ned med Kirsch.