For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
For å kunne levere den beste servicen bruker HomeAway cookies. Hvis du fortsetter nå, aksepterer du vår bruk av cookies. Mer informasjon.
Verified Review icon check navigate-up navigate-left navigate-right expand mail svg-lightning svg-24hr svg-house svg-sleeps svg-bedrooms svg-bathrooms svg-stay svg-toilet calendar svg-report-flag pet-dog svg-multiunit Default Owner Icon

Bare det beste med wi-fi

Soveplass til5
Soverom 2
Baderom1
Rom 700 sq. ft.
Boligtype Leilighet
Minimumsopphold 3 - 7 Netter

Trygg betaling

Du er beskyttet av vår garanti for trygg og sikker booking når du fullfører bookingen din online og gjennomfører betalingen via HomeAway.

Les mer

Beskrivelse

Om ferieboligen

2 soverom Luksuriøs leilighet

Nydelig leilighet i underetasjen med egen inngangsdør i den elegante inngangen gangen av en grand Georgian House, veldig rolig og privat og usedvanlig trygg. Utenfor uteplass med bord og stoler. Det er mulig å forlate soverommet dørene (som åpner ut mot terrassen) åpen hele dagen og natten, det er så trygg! Super stort bad med varmekabler, stort bad og walk in power shower. En romslig garderobe med masse hengende plass. Garderoben skiller de to soverommene. Fullt utstyrt kjøkken med Panasonic musikkanlegg. Stue med spisebord og stoler for 6 personer. En L-formet sofa system som er stor nok til å sove en ekstra person om nødvendig. 42 "3D Plasma tv, med Freeview kabel-tv (100 er av kanaler). Kull effekt brann i peisen. Veldig stemningsfulle rom. En mest romantisk leilighet for et par, men også perfekt for familier. Dette er som å ha din egen personlige hotellsuite i London, varm og koselig om vinteren, kjølig og innbydende i sommer.

Lagt attraksjoner innenfor området er: - svømming om sommeren i Hyde Park serpentin lake, er det også en privat og trygt lite lekeområde og plaskebasseng for småbarn og små, samt en stor lekeplass for ungdom i Holland Park. Barnes våtmarker er også like ved (15 minutters busstur), dette er en fugletittere paradis, ville du aldri drømme du var så nær London. Kew Gardens er 20 minutter med t-banen. Vin og mat i den mest eksklusive av restaraunts eller tilfeldige kafeer og piknik i parken. Boris sykler overalt, dette er den beste måten å se parkene. Rulleskøyter også i Kensington Gardens i nærheten av Albert Memorial statue, dette er en møteplass for de ivrige roller bladers å vise frem sine ferdigheter. Ridning i Hyde Park fra stallen bare den andre siden av parken i Bayswater. Little Venice kanalbåtene, vil ta deg til Camden for en annerledes handleopplevelse. Portobello Road er et must på en fredag ​​eller lørdag, ikke bare for antikke samlere, er det en flott dag for hele familien, og du kan ikke unngå å nyte atmosfæren.

Flere opplysninger

Utleier
The Manager
Annonsør siden 2006
Språk engelsk
Svartid:
Innen 12 timer
Svarfrekvens:
100%
Kalender sist oppdatert:
28 mars, 2017

Fasiliteter

Detaljer om leilighet i Kensington & Chelsea, Storbritannia:

Type feriebolig:
  • Leilighet (Tomannsbolig)
Måltider:
  • med kjøkken
Gulvareal:
  • 700 sq. ft.
Husregler:
  • Maks. antall gjester 5
  • barn velkomne
  • kjæledyr ikke tillatt
  • kun ikke røykere
Beliggenhet:
  • bysentrum
Tema:
  • luksus
  • turistattraksjoner
Generell:
  • Såper-vanlige
  • peis
  • Hårtørker
  • sentralvarme
  • internett
  • strykejern og -brett
  • Vaskemiddel
  • sengetøy følger med
  • Lokale kart
  • Restaurant-spiseguide
  • Papirhåndklær
  • Sjampo
  • sovesofa
  • telefon
  • Toalettpapir
  • håndklær følger med
  • tørketrommel
  • vaskemaskin
  • trådløst bredbånd
Kjøkken:
  • 4 kokeplater
  • Hurtigmikser
  • kaffetrakter
  • kjøkkenredskap
  • oppvaskmaskin
  • fryseboks
  • grill
  • mikrobølgeovn
  • stekeovn
  • kjøleskap
  • komfyr
  • Brennere på komfyr
  • brødrister
Spisested:
  • spisekrok
  • sitteplass til 6 personer
Baderom:
  • 1 baderom
  • bad 1 - Toalett , Bad (uten dusj) , dusjkabinett
  • Gulvvarme. En generøs tilførsel av håndklær.
Soverom:
  • 2 soverom, soveplass til 5
  • soverom 1 - 1 stor dobbelseng
    soverom 2 - 1 dobbelseng , 2 enkelseng , trundle bed, can be double or two singles
  • Topp kvalitet sengetøy følger med, lyse rom både med doble dører til terrassen. Dører kan stå åpen hele dagen og natten.
Underholdning:
  • cd
  • DVD
  • radio
  • satellitt eller kabel
  • tv
Utendørs:
  • utendørs grill
  • Heller/betong
Egnet:
  • lavallergen omgivelse
  • passer ikke for rullestolbrukere
I nærheten:
  • høstfarger
  • botanisk hage
  • kirker
  • kino
  • bibliotek
  • museer
  • lekeplass
  • dam
  • rekreasjonssenter
  • Restauranter
  • fornøyelsesparker
  • Dyrehage
Fritidsaktiviteter:
  • Fugletitting
  • hesteridning
  • Sightseeing
  • fotturer
Lokale tjenester og bedrifter:
  • minibank/bank
  • Barnevakt
  • Treningssenter
  • dagligvarer
  • sykehus
  • vaskeriautomat
  • Massør
  • Helsetjenester
Idrett og opplevelser:
  • sykling
  • golf
  • Skøyter
  • rulleskøyter
  • bading
  • tennis
Beskjeder:
Det er en smal trapp ned til leiligheten, som er den eneste grunnen til at eldre kan finne det vanskelig. Men en gang i leiligheten, det er på ett plan og helt egnet. Krem tepper i soverom, så veloppdragen småbarn please.

Anmeldelser

Glimrende! 4,6/5 -
(31 gjesteanmeldelser)

Bare det beste med wi-fi
Gjennomsnitlig vurdering 4.612903 av 31 anmeldelser
4

Excellent location, comfortable, enjoyed the "bird cage" patio

  • 4 av 5

Would rent here again

  • Anmeldelse sendt: Mar 19, 2017
  • Opphold: Mar 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
5

Très bon séjour dans appartement très cosy.

  • 5 av 5

Nous avons passé 3 jours dans l'appartement d'Yvonne avec nos 2 enfants de 10 et 14 ans. Les photos sont conformes. La décoration est raffinée (tons de blanc, beige, gris, noir), l'ambiance est très cosy. La cuisine est très bien équipée, la literie est très agréable. Un seul bémol pour la douche à l'italienne qui inonde le sol. La salle de bain est par contre très jolie.

L'appartement est situé à proximité du métro, de supermarchés. Environnement résidentiel très agréable.

Yvonne a toujours été très disponible par mail et elle est venue nous chercher à la sortie du métro.

Excellent séjour que nous n'hésitons pas à recommander.

  • Anmeldelse sendt: Mar 5, 2017
  • Opphold: Feb 2017
  • Kilde: Homelidays, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
Providence
4

Wonderful!

  • 4 av 5

We just returned from six nights at this property and definitely recommend it. We are a family of four, with two sons ages 6 and 8. It's in a wonderful neighborhood conveniently located blocks away from the tube, several bus lines, three museums (Victoria and Albert, Natural History, and Science), and Kensington Gardens. There's several nice restaurants in the area and we particularly enjoyed The Queen's Arms pub. We enjoyed the apartment very much, as we had space to relax and spread out. Much better than a hotel room!

  • Anmeldelse sendt: Feb 26, 2017
  • Opphold: Feb 2017
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
0 0
4

Overall A Lovely Place But A Few Problems, Too.

  • 4 av 5

On many levels it is hard to fault this South Ken apartment. The location is lovely -- not in the heart of the South Ken business district -- but close and easy access to everything -- a nice walk to museums and near to the tube stop, many restaurants, a grocery store, etc. Also, you will love the beauty and quiet of this area. The Manager is very friendly and was marvelous about communicating quickly. The rooms in the apartment are much smaller than they appear in the photos but, certainly clean and adequate and perfect for a single person or a couple. A family would probably be a bit cramped. The kitchen is wonderfully equipped, so if you like to cook (as my husband does) you are all set. The wif-fi worked perfectly which was also a big plus. However . . . there are a few problems with this apartment. As has been stated before, there can be a bit of a musty smell. Not overwhelming, but it is there. I think this is because the shower in the bathroom (like many UK or European showers) does not have a door on it so, when you shower, no matter how careful you try to be, water comes pouring out onto the floor. This necessitates the use of many, many towels to mop up the water (and, admittedly, the Manager provides tons of clean towels!) every time you shower. Americans just do not "get" the fact that most UK and European showers have a huge opening where water pours out (and that includes me) but it is what it is. However, it is easily a fixable problem and I think that would also solve much of the moldy smell if the apartment management chose to fix it. The other problem is the living room couch which is, without a doubt, the worst, most uncomfortable couch I have ever sat on in my life. No way could anyone take a nap or comfortably sit on this thing for any length of time. The reason is that it is not a traditional sectional couch but rather a built-in wooden structure with giant cushions sitting on top. It's way too stiff and wide to comfortably sit upon while you have snacks or drinks (you are either on the edge of the couch or miles away from the table) and the cushions keep separating (as they would) so you have to keep pushing them together again. We ended up sitting on the dining rooms chairs anytime we wanted to relax and have a drink, a snack or watch a film because the couch was impossible on so many, many levels. Please, please dismantle this thing and go buy a normal couch for your guests to sit upon.

  • Anmeldelse sendt: Dec 17, 2016
  • Opphold: Dec 2016
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you for your review. I appreciate your comments and I will do my utmost to rectify the problems you found. I only wish you had told me whilst you were here so I could have made your stay more comfortable.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
2 0
5

Wonderful location and incredibly attentive host.

  • 5 av 5

We are a family of 4, with a 3 year old and 1 year old and we stayed in this South Kensington apartment for 3.5 months whilst I was on sabbatical. From the very first contact, Yvonne was quick to respond and very flexible and eager to accommodate our needs. Nothing was too much trouble for her, with many additional 'services' offered to make our stay simpler and more enjoyable. Her genuine interest in our well-being whilst staying in her apartment was clear to us and I have no doubt that she would extend this care to other guests.

The apartment is wonderfully located in South Kensington, in a quiet street of terraces typical of the area. Public transport, shops, pubs and restaurants are all a stone's through away. The V&A and Natural History Museums are within a 5min walk (excellent places to visit for children and adults) and Kensington gardens are not much further away. Chelsea is a 10min stroll, as is the Kensington high street for shopping.

The apartment itself is well furnished and cosy and can easily accommodate a family of 4 if the children are still young.

Highly recommend Yvonne and her South Kensington apartment.

  • Anmeldelse sendt: Dec 13, 2016
  • Opphold: Aug 2016
  • Kilde: HomeAway
Utleierkommentar: Thank you very much Frans for your positive review, most appreciated. I wish you and the family well Merry Christmas and a Happy 2017.
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0
5

Great location in Kensington.

  • 5 av 5

My family of four ( 2 boys) had a fabulous stay in at the beginning of July. The location of the flat from the Gloucester Road underground station was absolutely ideal for us ( maybe a two minute walk), especially with children (11 & 8). Being near the Museum of Natural History was great, as it was a quick walk and great place for the children. Overall, this location could not have been better for a travelling family as there are plenty of nearby restaurants and a convenient market on Gloucester Road.

Yvonne, the manager, was great to deal with and she was always quick to reply. One of the better VRBOs we have had.

  • Anmeldelse sendt: Jul 14, 2016
  • Opphold: Jun 2016
  • Kilde: VRBO, fra HomeAway
Synes du at denne anmeldelsen var hjelpsom?
1 0

Kart

Nærmeste flyplass
20 Miles
Heathrow
Nærmeste ferge
70 Miles
Dover
Nærmeste togstasjon
1 Miles
Marylebone
Nærmeste motorvei
5 Miles
M4
Nærmeste Restaurant
500 Metres
Too many
Nærmeste strand
60 Miles
Brighton

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet: Denne luksuriøse leiligheten ligger i et rolig og eksklusivt område av South Kensington. Kun 2 minutters gange fra Londons fineste museer i Exhibition Road (Natural History Museum, Science Museum og Victoria and Albert Museum). Det er også svært nær Imperial College University. Bare 5 minutter fra Gloucester Road t-banestasjon (District, Piccadilly, og Circle linjer), 10 minutters spasertur til den verdensberømte butikkene i Knightsbridge; Harrods og Harvey Nichols og de fasjonable butikkene på Beauchamp Place, sofistikert eller som "laid back" som du liker, med puber og kafeer i massevis, samt mange førsteklasses restaraunts. 3 minutter fra supermarkeder (Waitrose) for dine daglige behov. Dette stedet er en turgåere drøm. Eller leie en Boris sykkel og sykle gjennom Hyde Park til Bayswater og Portobello Road. Gå den andre retningen, og du kommer Oxford St. Det er en sjarmerende tur til High St. Kensington, gjennom Kynance Mews og forbi noen av Kensingtons fineste hus og hage torg. Hyde Park (5 minutter) Besøk Princess Diana Memorial Fountain også i Hyde Park. Eller ta en buss og se Big Ben og The London Eye. Buckingham Palace ligger en 20 minutters spasertur.

Brompton Oratory, Londons første innlegget reformasjonen katolske kirke er 5 minutter unna som er flere andre steder for tilbedelse. Albert Hall for konserter hele året, inkludert sommer Proms er bare 5 minutter unna. Du kunne ikke være nærmere handlingen.

Bilder

Priser & Tilgjengelighet

Leiepriser for leilighet i Kensington & Chelsea, Storbritannia

Leiegrunnlaget:
pr. feriebolig
Eieren aksepterer betalinger i:
GBP
I annen valuta
Leieperiode Minimum leiepris Ekstra netter Helg natt Uke Måned * Begivenhed
 
Winter
16 feb 2017 - 31 mar 2017
3 netter minimumsopphold
4 461 NOK
for 3 netter
Fra
1 487 NOK
10 410 NOK
 
 
Summer
1 apr 2017 - 7 okt 2017
3 netter minimumsopphold
6 055 NOK
for 3 netter
Fra
2 018 NOK
14 127 NOK
 
 
Autumn/Winter
8 okt 2017 - 18 des 2017
3 netter minimumsopphold
7 011 NOK
for 3 netter
Fra
2 337 NOK
12 746 NOK
42 488 NOK
 
 
Christmas
19 des 2017 - 3 jan 2018
7 netter minimumsopphold
19 120 NOK
for 7 netter
19 120 NOK
 
 
Standardpris
3 netter minimumsopphold
6 373 NOK
for 3 netter
Fra
2 124 NOK
12 746 NOK
42 488 NOK
 

Mer informasjon om leieprisene:

Avgifter Ingen ytterligere obligatoriske avgifter

Payment is only accepted in the quoted currency. A 25% deposit payable on booking.Remainder of rental fee payable 6 weeks before rental period starts or by negotiation.The price quoted is for a maximum of 4 persons, a fifth person would incur a charge of £10 per night.The price includes gas, electric, bedlinen, towels.Wifi is free.Telephone use extra..Cleaning fee added for less than 5 nights.

Utleiers avbestillingsregler

100% refunderes hvis annulleringen foretas senest 60 dag før ankomstdato.
Oppgi datoer for nøyaktige priser
Ledig
Ikke ledig

Partnertilbud

Andre feriehus Egenskaper