Hvor bør jeg bo ved The Woods, Whistler?

I 2019 har vi 18 feriehus du kan velge blant i nærheten av The Woods. Med blant annet 9 Leiligheter/sameie og 8 Townhouse, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av The Woods finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær The Woods?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær The Woods – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Alpine Meadows: 41 ferieboliger
  • Whistler Blackcomb Ski Resort: 1 790 ferieboliger
  • Whistler Cay Estates: 933 ferieboliger
  • Blackcomb: 1 494 ferieboliger
  • Nordic Estates: 246 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær The Woods?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 9 Leiligheter/sameie nær The Woods. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær The Woods, finner du:

  • Townhouse: 8 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med internett/wi-fi nær The Woods?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med internett/wi-fi blant de 18 ferieboligene med internett/wi-fi vi har nær The Woods. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær The Woods?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 18 ferieboliger med onlinebooking og 14 med øyeblikkelig bekreftelse nær The Woods. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til The Woods!