Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Mosbach

Oppdag den unike sjarmen til Mosbach med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Mosbach

Håper du å finne attraksjoner å besøke når du er i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt som gjør Mosbach til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

 • AQUAtoll Waterpark (22,8 km)
 • Sinsheim Badewelt (24,3 km)
 • Sinsheim Golf Club (29,2 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Mosbach

Flyplassen som ligger nærmest er Mannheim (MHG). Den ligger 45,5 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du vurdere å fly til Stuttgart (STR), som ligger 76,9 km unna.

Dersom du foretrekker å ta tog, kan du dra til Mosbach Neckarelz stasjon. Vurder å ta metro fra Mosbach S-Bahn-stasjon eller Mosbach West S-Bahn-stasjon, så du enkelt kan komme deg rundt i byen.

Hvor bør jeg bo ved Mosbach, DE?

I 2019 har vi 113 feriehus du kan velge blant i nærheten av Mosbach. Med blant annet 12 Hus og 45 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Mosbach finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Mosbach?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Mosbach. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Mosbach Neckarelz stasjon: 314 ferieboliger
 • Mosbach (Baden) S-Bahn-stasjon: 282 ferieboliger
 • Mosbach West S-Bahn-stasjon: 290 ferieboliger
 • Schwaigern (Württ) S-Bahn-stasjon: 162 ferieboliger
 • Adelsheim Sennfeld stasjon: 130 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Mosbach på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Mosbach?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 12 Hus i Mosbach. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Mosbach, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 45 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 23 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 23 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Mosbach?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 6 ferieboligene med basseng vi har i Mosbach. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.