Hvor bør jeg bo ved Fairways at Mauna Lani, Puako?

I 2019 har vi 61 feriehus du kan velge blant i nærheten av Fairways at Mauna Lani. Med blant annet 17 Leiligheter/sameie og 41 Townhouse, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Fairways at Mauna Lani finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Fairways at Mauna Lani?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Fairways at Mauna Lani – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Kona Palisades: 182 ferieboliger
 • Kohala Estates: 34 ferieboliger
 • Sunset Ridge: 67 ferieboliger
 • Kilohana Kai: 15 ferieboliger
 • Bluffs: 25 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Fairways at Mauna Lani?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 17 Leiligheter/sameie nær Fairways at Mauna Lani. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Fairways at Mauna Lani, finner du:

 • Townhouse: 41 ferieboliger
 • Hus: 2 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Fairways at Mauna Lani?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 59 ferieboligene med basseng vi har nær Fairways at Mauna Lani. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Fairways at Mauna Lani?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 61 ferieboliger med onlinebooking og 38 med øyeblikkelig bekreftelse nær Fairways at Mauna Lani. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Fairways at Mauna Lani!

   Utforsk reisemål rundt Fairways at Mauna Lani